America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty_
Én meg még mindig melózom :(

Asszem a ma éjjeli játékot kihagyom.... Pedig be kéne hoznom a lemaradást killben Cirekhez képest. Atiti is jól megelõzött.

Free
Ide már régen írtam most írok

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Mighty_
A duplalenyomás ideje 0, azaz nulla. Ilyet élõ ember nem tud produkálni, ergo nem fog mûködni a dupla elõrével a sprintelés.

Slow
huh Mighty, ha ez müxik akkor az nagyon jól jön, mert én megõrülük tõle (nálam tab-on van a sprint)

Gfreiter
És attól mi lesz? Nekem vmiért nem megy mostanában. Nincs elég türelmem hozzá. Ma is megpróbáltam, és tk lett a vége. Az a gond, hogy akinek jobb a gépe, jobb a vidikarija, annak sokkal nagyobb elõnye van. Nekem állandóan nagy a pingem, idõnként szaggat, stb.Fa**om!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty_
Van aki utálja az automata sprintet (kétszer nyomja meg az elõre gombot)? Én a sprintre az Alt gombot használom.
A user.ini file-ban keressetek ilyesmi bejegyzést:

DoubleClickTime=0.000000

Ha nincs, akkor tegyétek bele. Kiprobálni most nem tudom...

Mighty_
Ahogy nézem az xSU háromnegyede tolja a játékot.

Gfreiter
Jáccik vki momentán?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
LLLOOOLLL
:D

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Öööö, én annyira nem...LOL

Mighty_
Cyan said that most players will hate SF single player training map he had built - it is so hard that some betatesters are not Special Forces yet. There is no luck element on this map - only skills count.

Cyan mondta, hogy az általa készitett SF kiképzés pályát a legtöbb játékos utálni fogja - annyira nehéz, hogy néhány beta teszter még mindig nem SF. Nincs szerencse-tényezõ a pályán - csak a tudás számít!

Ennek örülök. Hooah!

Mighty_
AceKilla: Special Forces katonává válás feltételei:
Minimum 15 honor
Must complete all four (4) components of Basic Training.
Must complete two (2) components of Airborne Training.
Must complete two (2) components of Special Forces Training.

Is Special Forces field training difficult? Yes. Is it UBER-l337 'almost impossible' difficult? No. (Az SF kiképzés nehéz lesz? Igen. Majdnem teljesíthetetlenül nehéz lesz? Nem.)

Hadrendbe állítják majd a 2.0 után a méltán népszerû Elite servereket különbözõ honorszint minimummokkal.

Kermit: Tervezik a letámasztott állapotbani mozgást (m24, m82, m249(saw)) (sajnos nem a 2.0-ban)

Gfreiter
Má kiderült, mi a crc. Amikor egy tömörített fájlt, pl egy zip-et szétdarabolsz több részre. Ilyenkor kapcs egy csomó ilyet, hogy *.001, *.002, stb, meg egy ilyet, h *.crc. Namost ezeket WinCommanderrel össze kell rakni fájlegyesítéssel, és utána kapsz egy szép kerek zip-et. Csakhogy az a kis rohadék, nem rakja közéjük crc-t!!! Na ettõl vagyok ki, és egész nap, kb du 5-6 óta ezzel szarozok... Mindjárt szétrobbnaok!!!

pet70000
Nem a'

pet70000
Próbáld meg pl. Total Commander-rel mert az megmutatja a tömöritett fájlokat is, azt utána ki is csomizza ha akarod

Gfreiter
Mi van? Megkukult mindenki?

HU.man Josy
Hui all :)
Slow: a bf fórumon épp az MDex-rõl van szó :)
ICQ-n mikor szoktál lenni?

Gfreiter
Tegnap este óta folyamatosan töltöttem le 1 db cuccot, és most kiírja a tömörítõm, hogy a fájl hibás!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

Gfreiter
Köcci papa!!!

ZsozS
Sziasztok!
Patacsi az a "kanyarpuska" az nagyon kemény!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

repro
#17667re.. (Opera rulez)

ezért vigyek magammal +2kiló cuccot, h pisztollyal(!!!) tuggyak kanyarba lõni?? hülye amcsik

N0 TXT TLK PLZ!4!

Slow
ahhh, ez a ravenshield-ben oly nagyon útált c-mag...:)

patacsi HUN
szöszmörögj itt egy kicsit
de elõbb itt

eggyik sem biztos mert nem volt rá idõm de lehet...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
http://www.army-technology.com
egyébként egy keresõbe (speciel most a volt) hackeltem egy kicsit ;) aztán köpködte a képeket :))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Sztem nem fogja elárulni, lol! Valaki!! Hogyan tok crc fájlt kitömöríteni. Vagy az nem is tömörített fájl? Tegnap este óta idáig töltöttem le egy cuccot, és most nem tok kibontani :((((((((((((

[HUN]Crassus
PATA! honnan vadászod ezeket a képeket?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

SSBeeci
még ezek a csúzlik..ezé ilyen szar a frag rate-em, me ilyen kanyargós csúzlikkal lövöldözök..hehe

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Nahogyakkorcsakazérthogynehogymáneígylegyenugye!!
ez egy baráti-összetartó-Beecidumájjá még szertetjük a hangodat és szép az írásod mega nagy OFF..lol

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Nyers
Itt egy vágatlan videó, az SF-rõl /habár ebben van járgány is, ami elég tuti, de majd meglátjuk/: http://www.militarysim.com/downloads/video/stryker.avi

My Life for Freedom!

Tikal
Érdekes, de hogyan céloz, vagy ez csak felderitésre van igy? Mert ugye ha leteszed az orrát akkor csak egy irányba tudsz lõni, nem?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

patacsi HUN

"csak" egy pisztoly :(

Kutyika
Kíváncsi lennék, hogy zuhogó esõben hogyan szuperálna az a kanyarpuska.... Ezek a pengék nagyon szépek, végül is ezért készültek, díszek. A Távolkeleti dolgokban az a jó, hogy már magában is csodálatra méltó, az hogy lézeznek, hihetetlen mit tudtak mûvelni a japán fegyverkovács mesterek a fémmel.

Tikal
ilyet már láttam, de ott nem lehetett megtörni a csövet hanem kidugta a puskát a sarkon és a fejére szerelt kamerán látta a képet....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

patacsi HUN

patacsi HUN

mennny a f.omba ez naon jó :DD

patacsi HUN

és az utolsó Strahd_-nak bár ezek nem távolYkeletiJek :)

Kutyika

patacsi HUN

patacsi HUN

patacsi HUN

patacsi HUN

Strahd_
aszszony ha jon akkor én megyek ö kb 20:30 esik be :)

patacsi HUN

Kutyika
Semmi gond, sejtettem, úgyhogy én is mentem horpasztani, de most már kicsit éber-eb vagyok...

Gfreiter
Beeci biztos asszonyozik, lol. Daniel_F, Petnek igaza van, egyébként senki nem beszélt itt szerelmi gondokról, meg hasonlók, viszont ha semmi új nincs az AAO-val kapcsolatban, ráadásul a meglévõ dolgok (ld tracker) nem mûködnek rendesen, hogy lehet komolyan venni a dolgot? Az meg nem hiszem h jó, ha tök üres a fórum! Mellesleg tényleg barátok vagyunk, és azonos érdeklõdési dolgokról beszélünk, ami army-témába vág (kivéve ezt-azt), de én csak úgy érzem itt jól magam, ha félórás távollét után benézek, és látom, hogy még élnek az emberek. Annál szörnyûbb nincs, mint amikor reménykedve megnyitom az oldalt, és az órákkal korábbi hozzászólás fityeg ott magában, elhagyatottan, szomorúan!

patacsi HUN

pet70000
Beeci is elég csöndben van, még ilyet

pet70000
Az offtopic is segít összekovácsolni a csapatot, fõleg az ilyen hírszegény idõszakban, megmá' Still se jár ide......

Daniel_F
Nyugi, én csak egy hírt mondtam, ami az armiról szól.
Azért ha kijön a 2.0 remélem lesz sok-sok "adjatok má linket a letöltéshez", "hogy lehet megcsinálni a kiképzést", "error ez meg az segíjjetek" üzenet

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Strahd_
DanielF miért jobb ha semmi nicns a topicban? ez egy baráti társaság nem? :) Ig ybármiröl lehet rizsázni itt szerintem záros kereteken belül .) hisz barátok között vagyunk nem? .) te olyan vagy Daniel gyere este lelölek .) mindig rámszolsz