America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
HI
nézz el ide
mennyi idõ telt el az aktiválás óta?
van, hogy 1-2 napot várni kell 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Brutal
Sziasztok!
Most töltöttem és installoztam a game-t,de nekem nem akar menni a dolog!
Az elküldött e-mail-bõl aktiváltam az acc-omat,de mikor a játékon belül be akarok jelentkezni,akkor kiirja hogy "No User Data"
Ez miért van???

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

patacsi HUN
én 2 hónapja (vagy 3) nem sportoltam semmit a qrva gép miatt és kosarazni sem kosaraztam 6 vagy 7 éve de sztem nem ez a lényeg...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Én 180/80 vagyok, de sajna kosarazni nem tok. Ellenben egy boxmeccsben benne vagyok

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
jaaa étem 😊

Strahd_
De itt küldttem Priv mail

Strahd_
.) nekem is le kell gyöznöm a lustaságom .)

patacsi HUN
ja az jó, csak jönni nem jött 😊)

Slow
ok, megszervezünk egy margitszigetit tavasszal 😉

most el, majd este (talán, ha nem lesz party 😉)

Strahd_
patacsi ment mail.

Strahd_
.) sok embernek beteg a gépe .)

patacsi HUN
ja az a rossz gép volt. csúnya rossz gép 😊)

Strahd_
.) én 170 és 85 kg .) nekem jobabn kelelne de tavaszal lehetne nyomni .) egy mecset..

patacsi HUN
patacsi 186cm95kg (csak szóljatok mikor mert akkor két héttel elõtte elkzdek felállni a gép mellõl, hogy szokja a szervezetem a járkálást... 😊)) )

Strahd_
.) én semmit nem csináltam .)

Strahd_
Tavasszal Margit Sziget? Nagy ösznépi Magyar AA kosarazás?

Strahd_
jaj tényleg... 😞

Bocs az OFFért .)

OK Slow A Radio Toweren viszem a gránátot és bedobom az ablakon a gránátot ok te védekezel hoyg ezt megadályozd ok :? Jo lenne egy Kosaras Opfor vs Iaido kOpfor Gránátmecsre .)

Elég armys volt? 😊

Strahd_
Elötte is röhögtem .)) jo jáék volt 😊) csak kicsit dutrva volt a befejezés 😊 a lány beélt egy futo ember elé csak nem gondolt bele hoyg kicsi nygaobb sulyal rendelkezik a srác és lendülettel jön megállni nem tudott (nem is akrat .) gondolom .

De majd Slow megnézünk téged😊 hány kiló is vagy? 😊

Slow
(na most offfoljuk agyon a topicot, ha ezt daniel meglátja....😉

Slow
"de az jó volt bár egy csaj csunyán lefejelte a padot"

értem én mé' volt jó, lehetett röhögni, mi?=)

Strahd_
na majd meglátod nem kell lehozni a palánkot 20 adszorra csak beletalálunk idönk lesz rá mint a tenger .) nem sok vizet zavarnátok .) de ne izgulj én veled lennék .) téged semlegesitenélek .)

// legutobb 1 éve kosraztunk 😞 mert nincs nagy termünk 😞( de az jó volt bár egy csaj csunyán lefejelte a padot 😊 //

Slow
kérem nevezze meg a helyszínt, az idõpontot és a segédjeit 😉

Slow
és a méretetekbõl ítélve a palánk a földön hever, hanyatt...

Strahd_
egyzser király lenne egymás ellen kosarazni .) mi benne lennénk 😊

De ondjuk ugy hoyg egy mecs a ti szabályaitokkal egy a mienkel ,) a miénk funubb kosárlabda .)

Strahd_
Iaido. várunk téged is szeretettel .) Slow meg Gyógytesi .) ott van medicinlabda 😄

Patacsi nézd meg az xsu forumot....

Slow
strahd kardozik, én meg kosarazom, csak egyszerre és egy helyen 8külön terem...sajnos...)
=)

Slow
ua, mint a snipereknél... ha melllémegy, lerassolnak...😉

Gfreiter
Uuupsz, bocsi 😊 Milyen edzésre jártok?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Strahd_
de ha nem találsz véged .D

Slow
de megyek, mert nem lesz bajom viszek medicinlabdát és megdoblak a kardoddal együtt 😉

Strahd_
ne buktas már le .)

Strahd_
.) Csak Slowt em tudtam még .) de ami késik nem mulik .D Ma jön értem Defi kocsival .) igy megyek és kiprobálom az uj teknikát Saival Slown 😄 ma este nem jön játszani 😄

Slow
hát ez egyáltalán nem vicces, én a sznájper csávón se nevettem...

sry, de lámaság azon nevetni, hogy valaki sérült...

Slow
ki fog borulni és este (ha jön edzésre), kettéhasít a svájcibicskájával...😉

Gfreiter
voltak...

Gfreiter
Patacsi, Strahd meghackelt? LOL! A #17711-es sztem nem vicces! Õk is ugyanolyan bátor katonák, mint bárki más!

patacsi HUN
EZT HOGYAN CSINÁLTAD ???

Strahd_
thx

Strahd_
Ok , de a fekete izé hol lökdösi a goszokat a végefelé azokat a fekete bogyokat löki talán .) én erre tudok csak gondolni.

Mighty
Kozepen abban a fekete izeben lehet a rugo.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Atiti

patacsi HUN
Mess with best! Die like the Rest! .)

Strahd_
Maradék DOD ozott 😊

Strahd_
jaj de lennék béta teszter .)

Strahd_
nincs is a csö megtörve. A Glocknak csináltak egy jo kis álványt 😊 eztra LOL .D a beszari kommandosoknak 😊

Strahd_
Ennek nincs robabntot rajza? Mi adagolja fel a löszert ebben? mert a rugot nem látom...

Atiti

Gfreiter
HOOAH!!

patacsi HUN
HOOAH!

Mighty_
És akkor most egy nagy HOOAH! Ragtapasz bajtársnak, mert lelõtte a 10000. opfort!