America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
America's Army hivatalos oldalát 48 órán belül kicserélik az újabbra. (Persze aki sose nézi a hiv. oldalt, azt nem érdekli ez, de lehet, hogy már ezzel együtt jön a hiv. statisztika, de lehet, hogy nem.)
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
)
nehéz játék, de ahogy crassus mondja, utána cegény béef elég, izé...khm...gagyerák...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
N0 TXT TLK PLZ!4!
Az AAO trackerben a Honor level mutató miért van 0%-on mikor van már 209 pontom?
Ez nem ugy megy hogy a pontérték számít szintlépésnél?
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
ez egy FPS😊Jármûvek nincsenek benne illetve van egy pár ,de csak tereptárgyként funkcionálnak.Igen ha meghalsz várnod kell nincs respawn.Minden pályán egy adott feladatot kell a csapatnak megcsinálni ill. ha eliminálod az összes enemy-t akkor is gyõz a csapat.
Elég reális a játék ha eltalálnak vérzel ilyenkor szarabbul lõsz,futás után nem tudsz egybõl pontosan lõni stb. stb. Jó a játék fizikája is ajtókon üvegen át lehet lõni.Szép grafika izgalmas játék egyszóval nagyon klassz!
A bf-el ellentétben itt nem lehet ugrabugrálva lövöldözni egymásra.Itt célozni is kell.Próbáld ki és nézd meg tetszik -e ja és a kezdeti kudarcsorozat ne tántoríson el(mindenki így kezdte ,valaki még most is ebben van),mert ha belejössz a Bf-et elfelejted.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

This page has been temporarily disabled due to coming changes with this system
..ha esetleg valaki menedzselni szeretné az accountját...
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
valamit magyarázott, hogy simán le lehet tötteni a netrû..
meg occsó...
..majd elkérem tõle

Én BF-ek és azt nem tudom abbahagyni 😊 Javaslom mindnekinek 😉
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Azt hittem, hogy csak a játékban van, de tényleg létezik... lol 😄

Szavesztek mindenkinek...Egy új fakking nagy lag, vagy bug?...Szal WC-sima..bemegyek középen, aztán nézném a "salgó"polcot, amikor újra a kamion pótkocsik mögül indulok közép felké...ááááááááá
Aztán WCSE: "C" felõl jövök, hátulról érkezek a shippinghez, aztán bemegyek a ship folyosóra, aztán mégegyszer,aztán mégegyszer,aztán mégegyszer...hát a faszom(elnézést)..És végül tök mindegy mivel akarok lõni, az ellennek már a nevét is látom, és üthetem-verhetem az egeret..
És az uccsó pojén:indulásnál mindenki eltünt elõlem,ill. átment a falon...megyek észak felé, nyitom azajtót és a liftnél vagyok...MMMMMUUHAAAAAA..kezd rohadtul elegem lenni..
ui:tudom Rush,szokjam meg...
FIGYELEM MINDENKI!!!!
• * * Fokozódó ütemben terjed a Sober e-mail féreg * * *
A Sober.A nevet kapott új e-mail féreg, amely saját SMTP motort tartalmaz, angol és német nyelvû üzenetekben terjed. A kártevõt Visual Basic nyelven írták és az UPX program módosított változatával tömörítették, mérete 63kB. A Sober fõ célja, hogy a vírusíró egy, a kódba rejtett üzenetben fejezhesse ki tiszteletét a Sobig féreg készítõje iránt. Hétfõ óta folyamatosan növekszik a Közép-Európában észlelt Sober fertõzések száma, az F-Secure cég Radar 2-es fokozatú riasztást adott ki a járvánnyal kapcsolatban. A féreg víruskeresõ
program nélküli felismerését megnehezíti, hogy az elküldött levelek tárgya, témája és melléklete nagyon sokféle lehet. A Sober gyakran Norton AntiVirus javításnak vagy új, ismeretlen vírusra figyelmeztetõ levélnek adja ki magát. A fájlmellékletek PIF, BAT, SCR, COM vagy EXE kiterjesztést kapnak. Egy jellemzõ levélminta: Tárgy: New Sobig-Worm variation (please read)
• Levéltörzs (a levél szövege):
New Sobig variation in the net. You must change any
settings before the worm control your computer! But,
read the official statement from Norton Anti Virus!
Fájlmelléklet: NAV.pif
• Aláírás (Signature): Automatic Mail notification: Robot-System__#
Ha az ilyen levélhez tartozó fertõzött mellékletet a felhasználó véletlenül megnyitja, a féreg elõször egy hamis hibaüzenet ablakot jelenít meg, melynek szövege:
• File not complete!
Ezután a Sober véletlenszerû névvel feltelepíti magát a számítógépre, a
%SysDir% könyvtárba (ez a rendszerváltozó többnyire a Windows vagy WINNT
könyvtárban a \System ill. \System32 helyekre mutat) A fájlok nevei similare.exe, systemchk.exe, sysrunll.exe, winrea.exe lehetnek például. A Sober egy további állományt is készít, amelyben a fertõzött gépen talált e-mail címeket tárolja,
ennek helye: %SysDir%\Macromed\Help\MEDIA.DLL
A féreg fájljainak minden rendszerindításkor történõ újra betöltésérõl a véletlen nevû fájlokra mutató, alábbi registry kulcsok gondoskodnak:
vagy
syspath=%System%\drv.exe
A terjedéshez szükséges e-mail címek begyûjtése céljából a Sober átvizsgálja a fertõzött gépen található HTML, WAB, EML, PST és más kiterjesztésû állományokat.
Ezután a féreg aktivizálja beépített SMTP rutinját és a felhasználó nevében vírusos leveleket küld a listában szereplõ címzetteknek. Az eredményes terjedés érdekében a Sober képes hamisítani egyes népszerûlevelezõ-programok fejlécét!
A vírusirtó programok a legújabb adatbázisokkal már képesek felismerni a
férget.
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Valami nokiaguru magyarázza má L, h hogyan kell beállítani a krva GPRSt N7210-en... westelesek se tudják..
N0 TXT TLK PLZ!4!
Aztán elfogytunk...
...kezdek bemelegedni, ultakill, megakill, killingspree(ja ez nem az game)
egyetek, igyatok, azt gamma!\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

...hát igen...
TANICCSSAATOOKK!!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Qrva normálisak nekem még semmi problémám nem volt a 2 év alatt amióta van.3-4 havonta 1-2 órára van karbantartás,de errõl elõre értesítenek mailben,hogy mikor merre meddig és kész.Bocs a reklámért,de szerintem nagyon megbízható szolgáltató.A pontos árat most nem tudom ,de www.enternet.hu😊
Tape at war yack one knock a fuck on
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Szerintem ezt összekeverted, ennyit azért nem hiszem, hogy egy szolgáltató csalna.
(Ha nem úgy van, ahogy mondtam, akkor bocsi, és LE A CHELLOVAL!!)
mondom nézegesd meg ezt az oldalt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ADSL alapszolgáltatás (a szolgáltatás az ADSL kiépítését, üzemeltetését és díjait is tartalmazza)
512 kbit/s maximális letöltési sebesség
128 kbit/s maximális feltöltési sebesség
5 db e-mail postafiók (egyenként 25 MB tárhellyel)
50 MB webtárhely (amely a web.axelero.hu/azonosito címen jelenik meg. A webtárhelyhez önálló domain név nem kapcsolható!)
korlátlan internet-hozzáférés
a hozzáféréshez egy számítógép csatlakoztatható, üzleti vagy háztartáson kívüli LAN hálózaton történõ megosztás, illetve szerverüzemeltetés nem megengedett, a hozzáférés egy idõben egy bejelentkezést tesz lehetõvé
11900/ho kétéves szerzõdéssel
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''