America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Az ADSL mennyi egy hónapra? Én most 10900-at fizetek.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Pont (1 nappal) lemaradtam a digitális kameráról LOL! Akkor evett a méreg, de most már örülök, mint a fene!! Köszi a tippet 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal
Bontsd fel a szerzõdést, igaz ki kell fizetned vagy 15-20.000 ft büntit plusz az ajándék árát, ha kaptál. Én pl kaptam egy hangfalat ami szerintük 6.000ft-ot ér, pedig még 3000-et sem 😊. Szóval én ott hagytam õket és be is köttettem az ADSL-t. A srác aki telepitette az adslt, azt mondta hogy még a miskolci UPC igazgatoja is matáv adsl-t használ, és miota bejött a 15 giga korlát azota rengeteg chellosnál cseréltek adsl-re 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dexa
LOL
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Egy kamion beszorul a híd alá. Arra megy egy rendõr. Beszorultunk? Beszorultunk? Nem ba**d meg. Hidat szállítok!

Tape at war yack one knock a fuck on

Mighty
reg: Team LAXiTY
S/N: D3-BCC-020347F9-E62C860B

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Strahd_
jaj Szegény Rush 😄

Strahd_
De

Daniel_F
Jó reggelt.

Forrás
Kicsit átalakítják a honorpont-honorszint átalakító mechanizmust. Akinek kevesemm, mint 50 honorja van, azt egyáltalán nem érinti, akinek több, az max 1-2 szintet eshet vissza.(Ettõl még az elért pontja megmarad, csak az kevesebb szintet fog érni)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Sziasztok, jó napot mindenkinek. 😊

Tape at war yack one knock a fuck on

Gfreiter
open IP

Mighty
Mert nem tudta frissiteni a PB kliensedet.
Egyebkent unknown reason volt...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Csak tudnám miért lettem kirugva az elõbb Bridge_se-rõl....

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Brutal
Manuálisan hogy lehet joinolni egy szerverhez játékon belül?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Gfreiter
Csak akkor jelenik mega trackeren, ha hivatalos szerveren játszol. Ezt onnan tudod, hogy csillag, vagy O betû van a szervere neve mellett! De a tracker nem mûködik túl jól, de az adataid mindenképpen regisztrálódnak! Majd lesz jobb tracker is késõbb!

Brutal
Jáccottam majdnem 3 órát és nem is került bele az AAo Trackerbe😞(
Nem is érdekel tovább lesz ami lesz

pet70000
gyere itt vagyunk: Bridge Se 69.25.17.161

Mighty_
Ok.

Gfreiter
Meglátjuk hogy bírom. Mostanában nem megy. Bár azelõtt sem ment. Pedig mindig jó voltam FPS-ben. Csak mindig izgulok, meg ilyesmi. Meg a gépem is egy relatív fos 😞( De azért megyek, és itt leszek vszínû akkor is. Írj ide, ha itt vagy. Most gyorsan bedobok egy kis sült lisztet...

Mighty_
Melózom...még 1,5 óra és otthon vagyok.

patacsi HUN
csak kõkeményen és bajtársiasan. 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
jól mondod 😄D

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Kössz Mester 😊 Patacsi, te egy nagyon rendes gyerek vagy 😊 Mindig az élvonalban vagy, amikor segíteni kell 😊 De csak semmi barátkozás...

patacsi HUN
ez hogyan jött össze ?? gyûrü hehe

patacsi HUN
jaja amíg el nem viszik az ujját 😊 vagy a gyûrüt

patacsi HUN
193.109.252.102

ez nem az, amikor csak az tudja elsütni a fegyvert, aki viseli a hozzá tartozó gyûrût?
Gfreiter
Húú, köszi, ennek örülni fogok 😊 mûxik vhol a TS? Te most játszol Mighty? Nekem van egy TS szerverem, ha azt akarjátok használni most gamma közben 😊

Mighty_
Valami van megint a SOTE-n, ezért nincs CODE TS...

Mighty_
És a tudat, hogy két évig számolgathatom, hogy mennyit töltöttem le ebben a hónapban és mennyit lehet még, már elõre kiborít.

Erre a megoldás: DU Meter

Be lehet állítani, hogy pl 1 hónapban 14 giga le-feltöltött adatmennyiség után sípoljon. 30 napig lehet használni, utána 20 dolcsiba kerül. De van egy olcsóbb megoldásom is 😊
Majd TS-en elmondom.

Gfreiter
Hol a retenyõben van mindenki? A CODE server nem mûxik... IP-t bitte (TS)!!

megmaradnak, de ha mondjuk az adott kör közben esel le, akkor annak a körnek a pontjai elvesznek, ha jól tudom...
Gfreiter
Höhö... értem a célzást 😉

patacsi HUN
fegyver prototipus 😊 a legérdekesebb az, hogy a csõben egymás mögött vannak a lõszerek és külön csõ van a gumilövedékeknek és külön több csõ az élesnek.

video 38mb 10perc alatt lejön ha nincs korlátozás 😉

Brutal
komoly😊))
Ja tényleg: ha mondjuk nyomtam a game-t egy jó darabig és utánna megszünt a szerver akkor megmaradnak az eredményeim?

Gyadi
Uhh 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
Semmi, csak jól néz ki 😄D

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

semmi, csak dísz
Brutal
Az AAO Tracker oldalán az item vásárlásnak mi a lényege?

Gfreiter
Pont ez a gond, hogy nem IP alapján ellenõrzik, hanem magának a modemnek van egy sorozatszáma, és azt nézik meg. A kis köcsögök erre is gondoltak! Patacsi/Zotyesz! Most jövök rá, hogy a logótok egy zöld köpeny alá bújt katona sárga fegyverrel!! Úristen, eddig én meg voltam gyõzõdve róla, hogy az egy levélen tébláboló rovar... 😊) De ne sértõdjetek meg. Csak hogy így jobban megnéztem...

repro
és ez mi?

N0 TXT TLK PLZ!4!

patacsi HUN

Atiti

zotyesz
Jaj de helyes kis aknavetõ! 😊

patacsi HUN

zotyesz
Ez nem semmi, egy napig nem nézek be ide, és ennyi hozzászólást! 😊 Kimondottan jó volt most betérni ide. 😊 Na, nem mintha máskor rossz lenne... 😛

Tavasszal kosármeccs? Mehetek én is? (elkezdek edzeni, mert 3 éve nem dobtam kosárra, és a gimis streetball kupa már régen volt) 😊

patacsi HUN
én csak az igét hírdetem, a teremtõ az Meier volt 😉

Brutal
Kösz patacsi isten vagy😊)

patacsi HUN
köszönet mr M3I3R-nek érte 😊

patacsi HUN