America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs hogy sokat kérdezek csak szeretnék mindennel tisztában lenni és elég kezdõ vagyok!
A game nagyon cool ha erre is rádurranok mint anno a Diablora akkor megint egy hét betegszabit kell kivennem hogy játszhassak eleget😊))
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
csillag - hivatalos : nõ a honor.
o betû - hivatalos bérelt : a hivatalos cégtõl bérbe vett szerver, nõ a honor
A betû - bérelt : nem tudom. Ezt magyarázza el valaki nekem.
piros jel - MILES (lézeres pittyogós, nem hal meg senki, csak leül😊
lakat - jelszavas
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
Official és Leased szerverekre menj ott nö az honorod...
Magyar szerverek vannak hivatalosban?
De gondolj bele az OI zenekarok cd -jét is veszik pedig azok is rakás xarok mégis veszik öket.
Ha valamelyik zene nem tetszene valakiknek akkor nem menne... Gondolj bele .) a Technoba pl 😄
Vagy A Nyálfiukba...
bocs az agyon offolásért .) de Daniel Gfreiter szid le ö keztde!! Most nem én 😄
ON
Azt hiszem valami olyasmit mondtatok hogy az a hivatalos,aminek "o" betü van aneve elõtt...
De ha olyan szervereken nyomatom amit nem mutat az AAo akkor is kapok pontot ugyanugy?
A tényleges statisztikákat meg lehet nézni valahol?
Gondolok itt arra hogy amennyit eddig nyomattam gamet minden szerveren azt nyomon tudom követni hogy hogy állok!
Az AAo Tracker igen lágy,mert csak bizonyos szervereket mutat és én nem csak arra lennék kíváncsi!
Van ilyen lehetõség vagy csak találgatni tudok?😄
A pákos témához szólva:sztem undorító,hogy a csajok csak úgy lefekszenek vele csak ,mert állítólag nagyobb a töke mint egy átlag európainak(a négerek mindíg erre verik magukat,de lehet 2 percet alatt elsûlnek és akkor meg mi van a nagy farkukkal??😊
Amúgy egyszer ezt a pákót Eddie Murphy kurvára beszopatta mikor itt forgatta azt az idióta filmjét budapesten.
Az egyik szuvenírboltos gáré mesélte ,mert az õ barátja ismeri ezt a pákót(az õ barátja is néger húzom is a csajt rendesen emiatt😊Szóval eddie barátunk lement egyik este a Club7-be bulizni magánemberként egy rakás néger jár oda páko is ott volt valami full-os csajjal.Eddie bratyizott az összes bantuval egész este s mit hoz a sors pont pákó csaját nézte ki magának akinek fel is ajánlotta elviszi magával kanadába 1-2 hétre a gáré bele is ment és cseszett ezek után a pákó gyerekre.Pákó ki volt teljesen bár sztem 1-2 hét múlva biztos beujjított egy másik full-os picsát.Na ennyit a Híres Néger TESÓ-skodásról
ON
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Miközben nyomtam a game-t hallottam valami 2.0 patch-rõl!
Ez tényleg létezik?
És ha igen feltehetem-e vagy jó az 1.9-es?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
tegnap néztem a kész átverésbõl egy részt, amikor az áruházba eladot kerestek, majd jött is egy jelentkezõ csaj. A poén az volt hogy volt az üzletben egy üveg kalitka amiben egy gorilla volt, természetesen egy beöltözött csávo, aki kitörte az üveget és elkezdett rohangászni a boltban. A csaj aki jelentkezett a melora meg rohadtul beszart, közben paráztatta egy elado is (beépitett ember volt õ is), az üzlet ajtaját bezárták és azt mondták a csajknak hogy nincs meg a kulcs. Szoval a lényeg hogy szegény nõ már nagyon fosott amikor közölték vele hogy átverés volt az egész. A nõ megkönnyebült, nevetés ,blablabla.....
Beperelhetné a nõ a müsor készitõit ezért? Elvégre kurvára megijesztették, sarokba szoritották, stb pánikban volt...
Kérdésem vonatkozik a többi átverésre is. Persze vannak egyszerûbb átverések is, de némelyik már nagyon durva szerintem, megalázo néha...
😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

bekaphatja...\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
(Srácok azért ne terheljétek túl a szervert 😊))))
http://sacaboy.ufok.hu/pako/
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
mé nem tudok nevet változtatni?Gondolog itt a 17906-os üzimre...Jah, meg szal hogyan kell törölni a régi felhasználónevem?Vagy azt nem lehet??Merthogy még a legelején használt szimpla SSBeeci-vel egy kökemény 9honoros csávó vagyok

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ÉÉÉÉBRESZTÕ FEL!!!!!!
hogy a fenébe reseteled magad?és minek?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"