America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ismerem a skinheadek, reggae stb történetet...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Én a magyar Skinektöl leszek morcos. ott ál az SS jelképeivel , Nagykeresztel és a Halálosztag halálfejes jelével. Ilyenkor ökölbe szorul a kezem. többször volt már majdnem bunyo belöle. én megyke haza egy koncertrol egy Amcsi zászlot a kezében tarto nagydazab csávo áll ...
Err odajön a kis buzi és elkezdi Fuck Usa stb stb. olyan dühös lettem rá jót anyáztunk. (Jol fel voltam amugy spannolva a több órás koncertek miatt :D)
másik az utcan belekötnek a fekete diákokba hoyg ez magyarország mit keresnek itt takarodjnak... olyan jo volt nézni hogy a rendörök felbaszták öket a falra..
ergo a magyar Jobbos rasszista Skinhedektöl okádnékom van
ON
egyébként ez azóta van mióta az élet megjelent a földön és addig lesz amíg el nem tünik az utsó egysejtû is....
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
De hát izlések és pofonok. :)
"Loki"
Set out to mislead
Sets out to murder
False appearance is everything to him
Is he good today, or is he evil
In a violent crazy spewing words of madness
It can go either way you never know
Conditioned to deceived and that's how he likes it
With all the guns going off who can say no to the guy
Who watch out, who's fucking nuts
'Cause Loki's playing tricks again
Loki's playing tricks again

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

LOL 
Igen, csak vannak olyan értékek, amit meg kell védenünk, és erkölcsi kérdés, hogy dellát akarunk e belõle csinálni, vagy sem. Ilyen alapon futtathatnék teszem azt prostikat, mer ugye az bejönne, de nem teszem, mert nem akarom... Mellesleg az emberek ízlését a média formálja, nem pedig te magad. Töményen adagolják, amíg már hozzá nem szoksz. A másik, hogy tuti nem a niga ötlete volt a dolog, hanem vmi pénzéhes gyökér menedzseré, aki szarik a nemzeti értékekre, kultúrára, neki biznisz minden. Mellesleg a János bá-t kismilló magyar énekes elénekelte viccesen is, de itt a lényeg, a show, hogy egy majom ungabungázzon a színpadon!
Az AAo trackerben vagy egy olyan sor hogy next honor!
Létezik olyan hogy nekem még az 0%?
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Csak ott nem kalapos faszi volt,hanem egy sildes sapkás õrmester és kérte a behívómat,majd elvette a személyimet és hat hónapig ült rajta a mocsok!:)))
De ugyanaz a lényege,jól sejtem?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.