America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<
And:
<
A lényeg, hogy Abraxas szerint hamarosan itt a patch, míg AceKilla szerint még a 2.0 elõtt meg kell gyõzõdniük arról, hogy a változtatások sziklaszilárdan mûködnek.
Nos, nem semmi eszmecsere folyt itt, csak sajnos nem voltam itt, de azért én is elmondanám a saját gondolataimat, ha nem gond....
Én mindegyik hõsi halottat tisztelem akár Orosz akár Német volt, mert ezek az emberek megjárták a XX. század poklát. S persze nem önszántukból, hanem a hátukban a saját egységeik golyószóróival elõrõl meg az ellenség géppuskáival néztek farkasszemet. S ez csak a legkissebb gond volt, a nagyobb baj az volt hogy az ember ilyen õrült csatákban kivetkõzik civilizált mivoltából, én azt mondanám elfelejt ember lenni, a cél a túlélés, azonkívül semmi nem számít, még az sem ha pár méterre tõle robban egy gránát, kicsit legugol, de nem veti hasra magát, nem kúszik-mászik, csak egy cél lebeg a lelki szemei elõt, hogy túlélje, akár csata, akár lövészárokharc...stb,stb... Szóval ezek az Emberek tiszteletet érdemelnek, és elismerést, Szerintem.
Ilyen képes okosságot hogy lehet a nevem helyett itt a fórumban kreálni?
Nem nagyon fontos csak érdekelne!
Thx
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
...hát ez jó...recsegõ hang, némi effekt..de még nincs mögötte semmi..
..de má jöhetne peccssss

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
...Last but not least, access points in the game such as doorways may not be accessible. These will depend on how many people are on the server (The more people, the more access.)
Vagyis minél több ember van a szerveren, annál több helyszínt lehet bejárni a pályán😊
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

tömör és lényegretörõ válasz 😊
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
), a koltozes alatt megvaltoztatott nevek/passwordok esetleg elvesztek volna.
Remelem par nap mulva minden helyre all es mar csak a 2.0-ra kell varni.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Köszi a sok választ..lol
..csupán az zavar, hogy a !régi! nevem használva az SSBeeci csak 10 honoros kiccsávó, viszont, a tracker ugyanugy egybe számolja a meglévõ DFLhunSSBeci-vel

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

..valaki..help mi..mé nem lehet nevet változtatni az accountban, ill. mé tudok a megváltoztatott régi nevemmel még mindíg gamézni...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Polgári jogi igényként kérhetne ún. nem vagyoni kártérítést, amennyiben bizonyítani tudja, hogy az esemény kapcsán õt olyan hatások érték, amelyeknek tartós negatív következményei vannak. Például, ha emiatt félelem alakult ki benne az állatok iránt, klausztrofóbiája lett, stb. Ez lehetséges, de nagyon nehezen bizonyítható. Másik polgári jogi dolog, hogy hozzájárulása nélkül (kivéve ha nyilvános közszereplésrõl van szó) nem lehet a felvételt leadni, ha ez mégis megtörténne, akkor az személyhez fûzõdõ jogok megsértésének minõsül, és lehet perelni szintén az RTL-t.
Ami engem érdekel, hogy az eset nem ütközött-e a Btk-ba, mégpedig nem lehetne-e a Személyi szabadság megsértését ráhúzni. Ugyanis a nõ el karta hagyni a boltot, de nem engedték ki. Véleményem szerint ráadásul a szándékosság is megáll, mivel ha nem korlátozzák a mozgászabadságát, akkor nem sikerül a felvétel. A törvényi tényállás pedig így szól: Btk. 175. § (1) Aki mást személyi szabadságától megfoszt, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
Viszont azt ne felejtsük el, amirõl sajnos a mai fiataloknak fogalmuk sincs, hogy a szovjet katonák tízezrével gyaláztak meg minket, asszonyinkat abban az idõben!Én meg tudom érteni, ha teszem azt egy olyan ember tette, akinke a feleségét ezek erõszakolták és ölték meg. Ettõl függetlenül tartózkodom minden ilyen cselekedettõl!
On
ez vár a büdös tetvekre!!!!
De bf-t nem szeretném elfelejteni 😉
egyelõre most elégg lesz az, mert bajnokság van és azt szervezni, stb... az pont elégg 😊
Addig is fórumozok 😊