America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotyesz
Jaj, mit írtam:

Idlzet=Idézet
lenyel=lengyel
😊

zotyesz
Idlzet következik a lenyel AA oldalról a 2.0-val kapcsolatban:
<Abraxas> Attention: The new web site is up, but it is still being adjusted and the final touches put on it. 2.0 itself is still not available and will not be released today. We expect it to be ready very soon though.
And:
<AceKilla> Obviously we have to make sure these new changes are rock solid before releasing v2.0.

A lényeg, hogy Abraxas szerint hamarosan itt a patch, míg AceKilla szerint még a 2.0 elõtt meg kell gyõzõdniük arról, hogy a változtatások sziklaszilárdan mûködnek.

zotyesz
Kutyika, teljes mértékig egyetérünk.

Kutyika
Reggelt mindenkinek!

Nos, nem semmi eszmecsere folyt itt, csak sajnos nem voltam itt, de azért én is elmondanám a saját gondolataimat, ha nem gond....

Én mindegyik hõsi halottat tisztelem akár Orosz akár Német volt, mert ezek az emberek megjárták a XX. század poklát. S persze nem önszántukból, hanem a hátukban a saját egységeik golyószóróival elõrõl meg az ellenség géppuskáival néztek farkasszemet. S ez csak a legkissebb gond volt, a nagyobb baj az volt hogy az ember ilyen õrült csatákban kivetkõzik civilizált mivoltából, én azt mondanám elfelejt ember lenni, a cél a túlélés, azonkívül semmi nem számít, még az sem ha pár méterre tõle robban egy gránát, kicsit legugol, de nem veti hasra magát, nem kúszik-mászik, csak egy cél lebeg a lelki szemei elõt, hogy túlélje, akár csata, akár lövészárokharc...stb,stb... Szóval ezek az Emberek tiszteletet érdemelnek, és elismerést, Szerintem.

Brutal
Melyik beállitásokat kell néznem?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

nézd meg a beállításoknál, ott tudod feltölteni a képet vagy az animációt...
Brutal
OFF:

Ilyen képes okosságot hogy lehet a nevem helyett itt a fórumban kreálni?
Nem nagyon fontos csak érdekelne!
Thx

SSBeeci
...hát ez jó...recsegõ hang, némi effekt..de még nincs mögötte semmi....de má jöhetne peccssss

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

na...így most nem 2 perc alatt, hanem 7 perc alatt jön be a fõoldal...
Mighty
Na ez érdekes lesz.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Brutal
Visszaolvastam az elmúlt 3 óra termését voltak itt okos dolgok😊

[Rush]
ez már jobb

hTTp://ror.hu/

Daniel_F
Ja igen. és a link hozzá: link

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

[Rush]
Ez ugyanolyan mint volt 😄

Daniel_F
SF Hospital leírásából:

...Last but not least, access points in the game such as doorways may not be accessible. These will depend on how many people are on the server (The more people, the more access.)

Vagyis minél több ember van a szerveren, annál több helyszínt lehet bejárni a pályán😊

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gyadi

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Audiogenius
bocsi, tenyleg te is tomor es lenyegretoro voltal...

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

20000.
a 2000. hozzászólás remélem már a 2.0 bugjairól fog szólni
patacsi HUN
naaaaa #18040
tömör és lényegretörõ válasz 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa
az ígéretben az szerepel hogy 2 nap múlva végre tudjuk majd változtatni a neveket és akkor végre az SHSU-HAAS kicsit átalakul felállásban és design-ban is...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Audiogenius
de ugy latszik senki nem reagal mar "ON" kerdesekre, megjegyzesekre.

Audiogenius
Tomoren es lenyegretoroen pont en is ezt a kerdest akartam felvetni itt ezen a politikai oldalon.

SSBeeci
ezt mondom...de ha a régivel jelentkezek b, 10 honor, mint amikor kezdtem,ha a megváltoztatottal, akko a mostani, de a statisztikám ugyanaz!!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Mighty
Egyebkent ha nem kapcsoltak volna ki az accountok menedzseleset (micsoda szo ), a koltozes alatt megvaltoztatott nevek/passwordok esetleg elvesztek volna.

Remelem par nap mulva minden helyre all es mar csak a 2.0-ra kell varni.

Mighty
Nem letezik. Trackerben csak egy uservenet lehet beallitani.

Gfreiter
Persze persze, tudom, hogy nem viccbõl mondtad, én is komolyan mondtam. A háború egy szemét dolog, viszont mindennek van jó oldala, ennek pedig nem más, mint az, hogy csodálatos emberi kapcsolatok, bajtársiasságok születnek, és ekkor kiderül egy csomó dolog, és sztem elképesztõ, hogy egy ember feláldozza az életét egy olyan ember miatt, akit még életében nem látott azelõtt! Nekem ez a bajtársiasság nagyon hiányzik az életem minden területén. Sajnos! Ezért is jó itt lenni 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
Köszi a sok választ..lol..csupán az zavar, hogy a !régi! nevem használva az SSBeeci csak 10 honoros kiccsávó, viszont, a tracker ugyanugy egybe számolja a meglévõ DFLhunSSBeci-vel

Gyadi
Most 2 hete kapcsolták ki, amikor elkezdték átpakolni az adatbázist a homelan serverekrõl a saját serverekre.

zotyesz
Tudtommal a Manage your account lehetõség azóta nem jó, mióta a HomeLan bedobta a törülközõt.

mer valami miatt nem müködik az account manager...

SSBeeci
..valaki..help mi..mé nem lehet nevet változtatni az accountban, ill. mé tudok a megváltoztatott régi nevemmel még mindíg gamézni...

zotyesz
Mondjuk én sem "viccnek" szántam. Csak érzékeltetni akartam, hogy civileknek is könnyû meghalni akkor, mikor egy csomó az életét féltõ ember szaladgál fegyverrel a kezében. Történetesen mind a 2 esetben a hozzájuk beszállásolt katonák akarták ezért lelõni.

Gyadi
Jaja, így ment ez régen 😞

Gfreiter
Nézd, háború idején nem lehet ám akármilyen katonai ruházatban flangálni... Az nem vicc, és a nagypapád szerencsés lehet, hogy végül is nem lõtték le ezért. Nyilván sem a németek, sem a ruszkik nem tudták, hogy az történetesen egy lengyel katonai öltözék, csak azt láthatták, hogy katonaruha, és nem az õ hadseregüké. Ennyi éppen elég, hogy szítává lõjék az embert egy háborúban!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zotyesz
Egy történet: nagyapámnak a 2. VH idején volt egy munkásnadrágja, ami történetesen lengyel katonai ruházat volt. Na ezért egyszer majdnem a németek aztán meg az oroszok csaknem agyonlõtték.

patacsi HUN
nincs nyoma 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

zotyesz
Azt én is láttam,és mások megfélemlítését én sem tartom viccesnek.
Polgári jogi igényként kérhetne ún. nem vagyoni kártérítést, amennyiben bizonyítani tudja, hogy az esemény kapcsán õt olyan hatások érték, amelyeknek tartós negatív következményei vannak. Például, ha emiatt félelem alakult ki benne az állatok iránt, klausztrofóbiája lett, stb. Ez lehetséges, de nagyon nehezen bizonyítható. Másik polgári jogi dolog, hogy hozzájárulása nélkül (kivéve ha nyilvános közszereplésrõl van szó) nem lehet a felvételt leadni, ha ez mégis megtörténne, akkor az személyhez fûzõdõ jogok megsértésének minõsül, és lehet perelni szintén az RTL-t.
Ami engem érdekel, hogy az eset nem ütközött-e a Btk-ba, mégpedig nem lehetne-e a Személyi szabadság megsértését ráhúzni. Ugyanis a nõ el karta hagyni a boltot, de nem engedték ki. Véleményem szerint ráadásul a szándékosság is megáll, mivel ha nem korlátozzák a mozgászabadságát, akkor nem sikerül a felvétel. A törvényi tényállás pedig így szól: Btk. 175. § (1) Aki mást személyi szabadságától megfoszt, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.

Gfreiter
Ne felejtsetek el ma lottót bedobni, holnap zárva lesz minden! Ha megnyerem az ötöst, veszek egy qrva nagy házat, ahol egy db qrva nagy szoba lesz,kb 30 géppel, minden géphez tartozni fog egy külön bárpult, külön budi, plusz mindeki mellett egy db bomba nõ fog ácsorogni, lesve óhajunkat,úgyhogy mindenki kivesz egy hét szabit, és ott fogjuk nyomni LAN-ban a mókát, mindenféle szaros ping nélkül! Hooah!!!

Gfreiter
Off
Viszont azt ne felejtsük el, amirõl sajnos a mai fiataloknak fogalmuk sincs, hogy a szovjet katonák tízezrével gyaláztak meg minket, asszonyinkat abban az idõben!Én meg tudom érteni, ha teszem azt egy olyan ember tette, akinke a feleségét ezek erõszakolták és ölték meg. Ettõl függetlenül tartózkodom minden ilyen cselekedettõl!
On

[Rush]
31.-E VAN, 2.0? 😄

zotyesz
Most egy érdekes és fontos dolgot említettél meg. Emlékszem 10-en évvel ezelõtt az egyik helyi temetõben a halott orosz katonák sríjait féltve ápolták. Most a gaz veri fel. Akkor a magyar és német katonák sírjait nem lehett megtalálni, most ezekét elég. A ló egyik oldaláról esünk a másikra. Pedig egy háborúban ugyanolyan kisemberek harcolnak javarészt minden oldalon. Nem hiszem, hogy többségüknek a vérontás lett volna a célja. Azért vonultak hadba, mert muszály volt.

Gfreiter
Sztálinról nem ejt valaki egy-két szót? Na ne offoljuk tele ilyenekkel ezt a szerencsétlen fórumot!

adolf eichmann hamvait a zsidó tengerbe szórták...

ez vár a büdös tetvekre!!!!

HU.man Josy
Aham, köszi, hogy elmondtátok! 😊
De bf-t nem szeretném elfelejteni 😉
egyelõre most elégg lesz az, mert bajnokság van és azt szervezni, stb... az pont elégg 😊
Addig is fórumozok 😊

Gfreiter
Én csak egyet gyûlölök, és azt, aki bizniszt akar csinálni belõlünk, és a kis országunk számára nem más, mint jó befektetési lehetõség! Azt viszont kegyetlenül rühellem! És én mindig az ilyenek ellen fogok felszólalni! Na faszom most már a témába!

kisfiam ha rossz leszel ide zárlak be!

Gfreiter
Én ismerek rendes jobbost, rendes balost, meg a faszomtudja kit még, de egyet megtanultam! Az, hogy ki jó ember, és ki nem, az nem attól függ, hogy ki milyen politikai beállítottságú!! Ezért én nem is szídok senkit (csak magamban 😊 )! Na hali téma!!

nekem egy egy reggae ftp kéne... ahonnan le lehet tölteni sok ska-t meg reggae-t Judge Dread kéne