America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kozel sem olyan hatasos, mint egy M21. A hangtompito is ront a hatasfokan, nincs meg a kello csohossz, ami a mesterlovesz puskak sajatossaga.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Ez benne lesz a 2.0-ban? mert én most látom elõször.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
=)
COD se komoly asszem...
Valaki megnézné hogy neki megy-e?
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

My Life for Freedom!
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
Mert akkor csak dísz 😄

easy Bro!!Majd legyakjuk õket..hehe..amúgy számtalanszor leszartak engem is köszönésileg...sokan..többször is..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Én bementem a "manage accountba", ott "change profile", és üres volt az e-mail, beirtam, elmentettem. Utána logout és ki az "expired account"-hoz, és ment.
Azóta is várom a levelet😊
(Belépni persze nem tudok. Javaslat: ha nincs beállitva E-mail, állitsuk be, és próbáljunk játszani (ne csináljuk meg az expired account-ot). Aztán várom itt, hogy kinek milyen a tapasztalata.)
My Life for Freedom!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Mit tegyek, ha "Error: Unknown" hibát kapok? (ami valszeg most mindenkivel elõfordul)
1. Menjünk el a login.americasarmy.com oldalra
2. Kattintsunk az "Expired Account" gombra
3. Irjuk be a nevünket és e-mailünket, és kattintsunk az OK-ra. E-mailen kapunk egy ideiglenes jelszót!
4. Változtassuk meg az ideiglenes jelszót, és már játszhatunk is.
Én most nemtom kipróbálni, de ha megy, szóljatok!
Egyébként ha beloginolsz (a hivatalos oldalon), láthatod, hogy mennyi pont kell a köv. honorhoz. (Ami pontos, ellentétben a trackerrel.)
ERROR:unknow...demé miez?? Ezt a deployment-nál írja a transmitting complet-e helyett...

Legy turelmes.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Élvezhetetlen a játék mert valami kliens friss miatt folyamatosan kirugdos mindenkit?!!!
Kicsit már elegem van belõle....
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
<
In other words: Playing is now possible again, but your points won't count.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1. Újratöltés
2. Az objectec securolásánál az elmászkálhatóságot LOL
3. Azt, hogy a füstöt, a robbánásokat a falon keresztül is lehet látni, sõt a füst... stb
My Life for Freedom!
HOOAH
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
e-mailben ird már le mi kell az ftp-hez (lové stb) mert a héten szerintem már kéne...ok?
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"