America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Ez miota sniper? M16 hangtompitoval es egy scope-pal....
Kozel sem olyan hatasos, mint egy M21. A hangtompito is ront a hatasfokan, nincs meg a kello csohossz, ami a mesterlovesz puskak sajatossaga.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
na mûxik már az account manager...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gyadi
Most hogy nézegettem az aa.comot észrevettem egy sf sniper pityut:

Ez benne lesz a 2.0-ban? mert én most látom elõször.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Slow
...nem kellett volna elkezdeni armyzni, most hogy fogok másik játékkal játszani anélkül, hogy fikáznám?
=)
COD se komoly asszem...

Atiti

Daniel_F
Nálam megy, semmi hibával.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Brutal
Nem azért a 20 fizetõeszközért de én még a hivatalos oldalra sem tudok felmenni,teleszórja a monitoromat MySql hibákkal!
Valaki megnézné hogy neki megy-e?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Nyers
Azt hittem valami nem official képek! Ezeket figyuzgattam egész nap! De azért köszi!

My Life for Freedom!

Nyers
Kösz szépen!

My Life for Freedom!

Daniel_F

Nyers
Megjött a válasz e-mail!

My Life for Freedom!

Gyadi
Még nem néztem a képekez végig, pisztolya van?
Mert akkor csak dísz 😄

Nyers
Valaki adja már meg az új screenek linkjét! Bitte!

My Life for Freedom!

SSBeeci
easy Bro!!Majd legyakjuk õket..hehe..amúgy számtalanszor leszartak engem is köszönésileg...sokan..többször is..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

[HUN]Crassus
Az új screenshotoknál a snipernek VAN OLDALFEGYVERE!!!kiwi leszek lehet-e használni is vagy csak dísz......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nyers
Mi az a ghostolás? Az amikor csak úgy elõbukkanak a semmibõl az emberek?

My Life for Freedom!

SSBeeci
Há nem tom Daniel, én csak nevet váltotattam, beíram az emilcímem, azt a régi jelszóval gamma..és nem kaptam mailt

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Nyers
Kösz az infót, de mostantanra és is járöttem!

My Life for Freedom!

Gyadi
Tökéletesen egyetértek, nem szép dolog nem vissza köszönni

[HUN]Crassus
7859

pet70000
Ha járna itt véletlenül (HUN) Bozso, (HUN) Trust vagy (HUN) Bali (bár nem ismerem õket)akkor jelzem nekik, hogy megtanulhatnának vissza köszönni, fõleg a századik köszönés után (gyökérségnek is van határa!!!) és a Ghostolást is illik mértékkel csinálni!!!

Daniel_F
Nekem alapból nem volt megadva az e-mail, és ugyanezt irta ki.

Én bementem a "manage accountba", ott "change profile", és üres volt az e-mail, beirtam, elmentettem. Utána logout és ki az "expired account"-hoz, és ment.
Azóta is várom a levelet😊
(Belépni persze nem tudok. Javaslat: ha nincs beállitva E-mail, állitsuk be, és próbáljunk játszani (ne csináljuk meg az expired account-ot). Aztán várom itt, hogy kinek milyen a tapasztalata.)

Nyers
Invalid user name or e-mail address. - Mit lehet ilyenkor tenni?

My Life for Freedom!

Nyers
Semmi, minden rendben!

My Life for Freedom!

Nyers
Nem a change profile-ra kell kattintani? Én nem látom az Expired Account gombot!

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
ez nagyszerû egyszerûen van Medic vizsgám nemtudom hogy............de nem baj😊

Daniel_F
Ja, itt a forrás.

Daniel_F
Figyelem minden élõ és élettelen Magyar AA-snak!😊

Mit tegyek, ha "Error: Unknown" hibát kapok? (ami valszeg most mindenkivel elõfordul)

1. Menjünk el a login.americasarmy.com oldalra
2. Kattintsunk az "Expired Account" gombra
3. Irjuk be a nevünket és e-mailünket, és kattintsunk az OK-ra. E-mailen kapunk egy ideiglenes jelszót!
4. Változtassuk meg az ideiglenes jelszót, és már játszhatunk is.

Én most nemtom kipróbálni, de ha megy, szóljatok!

Nyers
Nagyon ütõs lett az új hivatalos oldal, legalább is nekem nagyon bejön!

My Life for Freedom!

Daniel_F
Azok mind az új hivatalos oldalról valóak, senki se nézi a hiv. oldalt?
Egyébként ha beloginolsz (a hivatalos oldalon), láthatod, hogy mennyi pont kell a köv. honorhoz. (Ami pontos, ellentétben a trackerrel.)

Gyadi
A trackeren található 34 új kép, ami azt jelzi hogy már nagyon közel lehet a 2.0, reméljük így lesz 😄

Gyadi
Legyetek türelmesek, holnapra remélhetõleg megjavulnak a dolgok, mivel a devek folyamatosan dolgoznak az ügyön...

Nyers
Nálam is!

My Life for Freedom!

SSBeeci
ERROR:unknow...demé miez?? Ezt a deployment-nál írja a transmitting complet-e helyett...

Mighty
Amit kiir. Gondolom nem tudja frissiteni a PB klienseket ezert repulnek az emberek. Valoszinuleg osszefuggesben van az auth serverek allitgatasaval.
Legy turelmes.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Brutal
Gyerekek mi van ezzel a PunkBusterrel?
Élvezhetetlen a játék mert valami kliens friss miatt folyamatosan kirugdos mindenkit?!!!
Kicsit már elegem van belõle....

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

[HUN]Crassus

Akkor addig nem játszunk😊)

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gyadi
na szóval, a devek még cseszekednek eppicit az auth serverekkel, ebbõl adódoan most elméletileg lehet játszani de nem számolja a pontokat.

Gyadi
A DEV
<AceKilla> we just turned off auth on 844 servers, everyone should be able to play now

In other words: Playing is now possible again, but your points won't count.

Tikal
Ez is jo pálya lesz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

Nyers
Egyébként igazán kijavíthatnának néhány igazán zavaró hibát!
1. Újratöltés
2. Az objectec securolásánál az elmászkálhatóságot LOL
3. Azt, hogy a füstöt, a robbánásokat a falon keresztül is lehet látni, sõt a füst... stb

My Life for Freedom!

Dexa
király... a PB mindenkit ledob...
HOOAH

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Tikal
Tele van uj leirásokal 😊

e-mailben ird már le mi kell az ftp-hez (lové stb) mert a héten szerintem már kéne...ok?

patacsi HUN
mindenki temetõbe ment. ki így, ki úgy...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
mindenki temetõbe ment. ki így, ki úgy...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Hmm, úgy tûnik nem csak én mentem Balatonra...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
figyeljetek ma oda, én ma már két vírus mailt kaptam...lol

Gfreiter
Nem baj...angol kutatók szerint... 😊 Gyerekek, hétvégén nem jövök! Megyek Balatonra! Csak azt tudnám, hogy minek...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"