America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
És mit teszteltek??

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
nem hackelünk csak tesztelünk azt is csak kérésre... 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
ja és nem is olvastam 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

fluga
ja de mégsem bocsi, mert miazhogy nem tudnak egy belépetetést ugy leprogramozni, hogy a usernamebe belekerülhessen egy nagybetû is???

patacsi HUN
ja nem jó a beléptetõ rendszarük 😞
de addig nem tudsz mailcímet sem megadni 😞

Gfreiter
Patacsi mester! Mikor tanítasz meg egy kicsit hackelni? Egyébként az hackelésnek számít, ha egy csajnak beléptem az e-mail fiókjába? Csak tippeltem a jelszót illetõen, dehát a nõk...kiszámíthatóak. A gyereke neve volt a kód, MUHAHAHAHAHAHA!!! Elsõre bejött...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

fluga
ott a pont, kösz. nem tudok angolul ezek szerint. bocsi a káromkodásért!

patacsi HUN
nem frissítettem 😞

fluga
na ez az, hogy nem enged be ide. mármint a profileban kellene módosítani ugye az emilcímet, de azt irja hogy rossz jelszó, pedig ollyan kurva eccerû hogy azt elbaszni nem lehet és nem is teszem.

Daniel_F
Username: User names must be in lowercase only. csak kisbetûket írj.
Password: Passwords are case-sensitive. kis-nagybetûk különböznek.

Ha ez nem segít, akkor nemtudom, hogy mi.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

patacsi HUN
http://login.americasarmy.com/
itt pótold a hiányzó e-mail címet.
má' ha enged belépni (engem most nem engedett a rossz jelszó miatt pedíg lekértem ) 😞
de én már pótoltam és enged jáccani.

fluga
ja és persze online support nincs többet, sem aga, viszont ezért cserébe a fórum sem mûxik. fasza.

Gfreiter
Figyi Fluga, nem biztos ám, hogy az amcsik a bénák... sztem Patacsi keze van a dologban

Gfreiter
Muahhaha... Ezért nem piszkálom én most itt a dolgokat 😊

Gfreiter
Gyorsan írjuk tele az oldalt, hogy mire visszajön, átkertüljön a második lapra...

fluga
bassza meg az ótvaros geci kurva élet. oda van irva hogy újra aktiválni kell az accountomat. irjam be a usernevet meg az emilt amin rgsiztráltam. bazdmeg erre meg azt irja hogy nincs regisztrálva emailcímem. jó mondom akkor account management. username/pass, nincs ilyen usernam vagy pass. pedig jókat irok be tuti. MÉGIS MI A FÉSZKES FASZT GONDOLNAK EZEEEEK???
ezek akarnak megállítani egy terrortámadást amikor egy ótvaros belépetõ rendszert sem tudnak összeállítani?? röhez bazdmeg az össszes amerikai.

Gfreiter
Fogadjunk, hogy engem is meghackeltél már 😊 mit írtál be a órumba a nevemben?? (Hmm, remélem nem most adtam meg az ötletet)

Gfreiter
LOL, okés! Huhúúú, ha ezt Dani_Ef meglátja, lol

patacsi HUN
When it's DONE. ---- Amikor KÉSZEN van!
kösz 😊
megint elindítottak valamit amit még most foltozgatnak majd várd ki mi lesz ha kijön a 2.0 ...

fluga
skacok mi van az auth serverekkel? nem tok belépni sehova. vki emlegetett vmi ujra regisztrációt, azt hol lehet megejteni ha egyáltalán szó van ilyenrõl?

Daniel_F
Próbáld a nevedet kisbetûvel írni, amikor a hivatalos oldalon a "maintain account"-ra mész. (Az van odaírva: User names must be in lowercase only.)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Brutal
Akkor ezek szerint a 150-es ping még jónak mondható?
Mert én sacc annyival szoktam nyomulni!
Mikor lesz már a szerver dolog rendberakva?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

patacsi HUN
😉 <-- ez volt a ne sértegess után 😊)
szerver ügyben majd valaki mindkettõnket felvilágosít nem akarok zöldségeket beszélni...

Gfreiter
És menniybe kerül? Fix+havi...?

Gfreiter
Nem sértegettelek 😞 Úgyérted hivatalos szervert? És ki jönne ide? Nincs egyáltalán hivatalos Európai szerver?

patacsi HUN
ne sértegess 😉
ezt csak mi oldhatjuk meg ha lesz helyi honor server ami drága (mennyi is ?? mert ugye minden relatív). ha 100-150-es a pinged az már kira. szegény zotesz 4-500 körûl nyomja modemmel (multkor úgy leszedett, hogy pislogni sem volt idõm 😊) )

Gfreiter
Hmm, bár akkopr lehet, hogy nem ingyér osztogatnák a gammát... Az is lehet...

Gfreiter
Ha mondjuk az Atlanti óceán közepén lenne elásva egy nagy központi szerver, akkor nagyjából mindnekinek ugyanakkora lenne a pingje (Európában meg az amcsiknál, a többi meg játsszon a PacMan-nel)

Gfreiter
Húúú, köszi a tanácsot!Most tök belelkesültem!! Három kiló fölé nemigen megy a pingem, de azért ez igazságtalan dolog! Nem fogják ezt vhogy megoldani? De ha hátránnyal is jó az ember, az a legjobb. Na nemsoká megyek kicsit gyakszizni! Hooah!! Patacsi! Tök rendes vagy 😊

patacsi HUN
ha látod, hogy 300 fölötti a pinged és akadozik akkor nyugodj bele, fõleg ha látod, hogy az ellennek 100as .
ja és menj edzeni sokat, sokat, és egyre többször ér az a meglepi, hogy: jéé megint én maradtam állva hehehe. és gyaksizd a jobbra-balra és gugol technikát közelharcban..

SSBeeci
...ROGER

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Ja, ha esetleg kell a FIFA2004, tudok vkit, aki olcsón tud...

Dexa
neked is LOL amiért még mindig nem szlípelsz...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Hungarian Interactive Team? Patacsi mester! Gondoltam rá, de akkor most mit csináljak? Számolgassak bevetés közben, hogy ha az ellen egy adott szögbõl meghatározott sebességgel egy másik irányba halad,akkor 250-es ping változó mellett adott helyzetembõl hány fokos szögben, és fordulási sebességem tekintetében hány fokkal arréb (amely szintén az ellen haladási irányának és szögének függvénye)lõjem ki táramból a nem kedvelt személyhez rendelt töltényeimet??

SSBeeci
...és lol

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Dexa
a HIT ereje...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

patacsi HUN
drakula a <-HIT->- nek. ez a jövõ gyerekek, jól csináljátok 😊)

Dexa
hát ez még nem történt meg...

SSBeeci
...nem Gfrei..lol

Gfreiter
De méé? Lenyúltad vki nõjét?Boci, ez erõs volt

patacsi HUN
gyerekek nincs meg vkinek a FIFA2004 😉
drága egyetlen Gfreiterem 😊 arra nem gondoltál, hogy a laggolás miatt az ember má' nem is volt ott ahol te még láttad ?? viszont neki gondolom 80-as pingje vót és õ ott látott téged ahol voltál... meg is kaptad 😊

PsychoStarfish
Nembolike fel a HAAS. Csak HAAS+SHSU meg még páran lett a <-HIT-> 😄

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Dexa
persze...
részekre esünk, mindenki járja majd a maga útját...

Gfreiter
Hogyhogy, felbomlotok/oszlotok??

Gfreiter
Beeci, ugye nem cowboy (neadjIsten marhapásztor) lesz az új neved

Dexa
nem lesz hász, már senki sem lesz hász...

Gfreiter
Azt kédettem hogy Bééci HÁSZ lesz?

SSBeeci
...jobb...

Dexa
tess?

Gfreiter
HAAS lesz? Hooah!