America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
ja ha van kérdésetek segítünk 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Brutal
Hát igen bejelntkezni be tudok,csak ez az expired dolog idegel😊)
Tehát ha az expiredben már elküldettem magamnak a passot,de ugyanaz jön levélben amit eddig is használtam(ergo semmit nem változtat).
Ha ezek után visszalépek az acc-omba ugyanugy expired marad!
Ez akkor ezek szerint azt jelenti hogy bármennyiszer elküldhetem magamnak a frissitett jelszót,mindig ugyanaz marad és nem fog soha frissiteni...
Fasza

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Slow
van két 10 honoros pajtink, friczy és mighty!
isten hozott a csapatban srácok!

patacsi HUN
jóvanna én is lehetek hülye 1x 2x 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Mighty
Irta, hogy mar be tudott jelentkezni, te tok 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Nos, ha az accountodba belepve latod beallitva az email cimedet, akkor az elozo oldalon kattints az Expired Accountra, ahol a usernevedet es az email cimedet kell megadni. Ha nem latod, akkor maintain accountnal beallithatod.
Fogsz kapni egy ideiglenes jelszot levelben, amit megvaltoztathatsz a neked tetszore. Voila mar is nem expired az accountod.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN
csak kisbetüvel írd be a username -edet, akkor mit csinál ??

Brutal
Nem tudja valaki hogy miért van az,hogy az acc részben a az army login honlapján bejelentkezem, kiirja hogy expired a userem!
Ergo megyek,nyomok egy frissitést az e-mail-omra...
Erre dobja nekem u.a. a passot ami eddig volt és ugyanugy expired marad a userem!
Kicsit zavaros voltam vagy érthetõ?

Strahd_
Este lelövöm!! mondom hoyg a dühömet kiadom DE rajta csak találjam meg!! 😄

Hol van "GFREITER" ???
csak nem lõttétek le?

(vagy csak alszik mert megint hajnali 6ig nyomta.....)

\"Nem szeretem a politikát csak megnyugtatja az idegeimet\" (Dzsingisz Kán 1155-1227, eredeti nevén: Temündzsin)

SSBeeci
...ez volt tennap...Fatal error: Call to undefined function: dbopentable() in /usr/local/apache/htdocs/changeprofile_ack.php on line 27

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Ma ez van, ha nevet akrsz változtatni, vagy csak az accountodat frissíteni: ERROR:
Error: 256
Message: Error opening table (1146): Table 'gsms.Usernames' doesn't exist
File: /usr/local/apache/htdocs/system/database.inc
Line: 99

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
wow Bro...pont ilyesmirõl álmodtam...MMMMMMUHHAAAAAA

patacsi HUN
este én is leszek végre 😄

pet70000
hm...... nem vagyok abban én olyan biztos

patacsi HUN
sztem én voltam a bûnös a #18472 -vel 😞

pet70000
Vagy ha az a gondod, hogy teleküldtem képekkel a fórumot, akkor boooocssssseeesszzzzzzz mindenkitõl

patacsi HUN
Strahd_ mostanában csak aludtál, végre felébresztettelek valamivel 😊 de az a medic aki 27x gyilok/óra az inkáb a lent említett (nem írom nehogy még mérgesebb légy)...

[Rush]
What's ur problem bro?

hTTp://ror.hu/

pet70000
És egy utolsó mára:
ezt elraktam, me' ilyen se lesz többször

pet70000
Egy kis állatkodás:
Szabályok: tilos lemenni a híd közepérõl

pet70000
LOL, csak az a kár, hogy ez wc-n vagy rt-n nem megy....

patacsi HUN
<-HIT->P.E.T. by -patacsi'sscool- höhöhö

pet70000
Köszönjük a medic teszt megoldásait, azt használtam,

patacsi HUN

Atiti

Atiti
Szép eredmény

patacsi HUN
arra számítanak, hogy kúszolmászol aztán ha legázolod õket akkor csak pislognak 😊)) hooah <-HIT->gyülekezete hooah 😉

pet70000
Lecsitereztek, peddig csak az m49-essel rohangásztam 😄

patacsi HUN

Gfreiter
De most komolyan kérdem. Ha nem piszkálom meg, nem fog elmúlni magától? Vagy most nekem is szaroznom kell az accountommal?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[Rush]
JÓ 8 ALL

[Rush]
Soha nem fog elmúlni (CSAK NEKEM )

Gfreiter
Jáccottál? Figyi, most mi van? Elmúlik ez az error bugi?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
mé?
a mai nem lesz nagy nap?
1ébként már én is L

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Jaj be jó itt beszélgetni magammal, ezt a diliházban is megtudtam csinálni... 😊 Najó8 mindnekinek! Nagy nap lesz a holnapi...

Gfreiter
Basszus!! Patacsi fellelkesít, én megyek jáccani, erre: Error: unknown, vagy Unknown error, tudja már a franc. Én nem akarok hozzányúlni semmihez.Rendbe fog jönni magától?

Gfreiter
Tudja vki, hogy mik lesznek a rendszerkövetelmények a 2.0-ban? Egyébként a 2.0 és az SF egy és ugyanazon értelmet takarják?

Gfreiter
Ha feldobok egy on témát ír vki végre???

Gfreiter
Bár egy rendes, kedves és szép lányt azért ismerek: Klárika, a guminõ... Na bocsi az offé...

Gfreiter
Ja, és ráadásul még egy praktikus, ciklikus önmegsemmísítõ program is van bennük (itt az automata elvérzésre gondolok), amit valami hülye meghackelt azzal, hogy kitalálta a betétet, meg a tampont, és a csajok meg csak egyre hülyébbek és hülyébbek...

[negativ] Cirek
mostanában az auth szerverek nem nagyon voltak a helyzet magaslatán, így lehet nem minden pontot sikerült regisztrálni, de fel a fejjel, nemsokára biztos nõni fog a honorod!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN
azt jobb ha nem tudod 😞
egyébként is csak programozva vannak a génjeiken keresztûl mint mi is... LOL

patacsi HUN
csak az xSU fórumát... Strahd_ örült 😊

Brutal
Nem könnyû de kezdek függõvé válni!!!!!!!!!!

Gfreiter
Én meg mióta regisztráltam... De ez egy nagyon nehéz játék!!!

Brutal
Azt megértem de én jáccottam ám

Gfreiter
És mikor tanítasz meg (csak egy picit) hackelni? Csak hogy tudjam, mit gondolnak rólam a csajok, lol..

Daniel_F
Én egy hónapja nem fejlõdtem semmit.

Igaz, nem is játszottam semmit egy fónapja.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Brutal
Létezik hogy nem fejlõdtem 3 napja semmit?