America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Vajdi legalább téged érdekelhetne

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Csak úgy brahiból kipróbáltam azza a névvel, amivel eredetileg regeltem, és lám-lám, küldte is az emilt az ideiglenes passról.
Bár most a kapott passal se tudok felmenni

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
\"Mess with the best Die like the rest\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
csak nem töröltek azóta...
Mert egy ismerõsöm kérdezte hogy én jobban tudom
Pedig nem!

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
vagy szar vagy én vagyok hülye
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
remélen nem töröltek \"Mess with the best Die like the rest\"
Ezt még az e3-on rakták fel, vagy ez nem az?
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
So good by, Mr. Fakedev
Tehát az Auth rendszer visszaállítva
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Ja, nem vonulok. Sikerült elintézni a dolgot. Mivel csak jövõ hétre jönne meg postán (sorozás meg pénteken lenne) ezért megbeszéltem velük, hogy csütörtökön bemegyek a határozatért és a kezeimhez kézbesítik. :)