America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
hát nem is tudom, talán VELÜNK jobban jár mint a DFL klánnal?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Bé, mé nem vagy má döglött kiba**ott láma?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Beeci! Azér nehogy gyökeresen megváltoztasd a neved! Hé Dilmor! Sztem ha valakit közvetlen közelrõl hátbalõsz egy SAW-val, és egy egész tárat beleengedsz, miközben õ felszalad a létrán, majd utána mész, és õ fent vár, felédfordul, és cifetcafatra szedi a képedet, akkor te célzol rosszul, vagy az említett probléma vetõdik fel? Egyébként nem volt cheater a gyerek, mer amikor körbenyomtam mindenkinek, hogy a gyerek csíter, akkor a következõ felirat: "gyerek" was shot by fasztudjaki...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
má nincs Vajdika! csupán hunSSB. vok....ezt még meg tudtam változtatni, aztán azót fatal error van...Fatal error: Call to undefined function: dbopentable() in /usr/local/apache/htdocs/changeprofile_ack.php on line 27

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Zsömbike, ez a progi minden baleknak megvan...neked is, úgyhogy tipli van, ez nem a warezcenter vazzeg

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
AMIÉ TE Bro

Sztem azért mert még a neve elõtt van a DFL, viszont õ már sajna nem DFL tag :) Így van? :)

pet70000
Te méééé akarsz nevet változtani SS??????

pet70000
Azt mondják okos palik, hogy állitólag nov 6-án lesz itt 2.0
Vagy így lesz, vagy nem

Brutal
De hát megvan neki a FIFA2004 és NAGYON OLCSÓN
Vajdi legalább téged érdekelhetne

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

SSBeeci
SEGG-ICCSÉG!!Az army account oldalon nevet akarok változtatni, és:Fatal error: Call to undefined function: dbopentable() in /usr/local/apache/htdocs/changeprofile_ack.php on line 27

vagy lehetne úgy hogy ha hátbalõnek akkor elesel, de még tudsz lõni a földrõl, de idõ után meghalsz vérbefagyva ;]

Kutyika
Nos én sem tudok játszani, login-oláskor unkown hibaüzenet, na most illenkor mi van?

A játékon belül a régi névvel és a kapott ideiglenes jelszóval felengedett...tehát játszani lehet.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Én 1x megváltoztattam a nevem, és az újjal nem tudtam belépni az expired...acc-ba.
Csak úgy brahiból kipróbáltam azza a névvel, amivel eredetileg regeltem, és lám-lám, küldte is az emilt az ideiglenes passról.
Bár most a kapott passal se tudok felmenni

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Daniel_F
Én sem tudok most belépni, pedig tegnap betudtam, és Hubbie szintén nem tud (õ is betudott tennap). Szerintem leállt a szerverük meginn:)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Corv_[HUN]
vagyis inkább hogy nincs email ezen a profilon viszont belépni nem lehet hogy átírjam

\"Mess with the best Die like the rest\"

Corv_[HUN]
nem, arra meg azt írja invalid email or user name

Mighty
Forget passwordre nem kaptok temp. jelszót?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

én sem tudok belépni, hogy átírjam:(((
csak nem töröltek azóta...
Dilmor
Háát sztem csak nem célzól pontosan.

Brutal
Müxik már a honor fejlõdés?
Mert egy ismerõsöm kérdezte hogy én jobban tudom
Pedig nem!

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Corv_[HUN]
nem tudok belépni hogy átírjam, oda sem enged be
vagy szar vagy én vagyok hülye

Mighty
Mert be kell újra állítanod az e-mail címedet!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Corv_[HUN]
fasza, invalid user name and password remélen nem töröltek

repro
de

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gyadi
Ez már régi múvi, nem?
Ezt még az e3-on rakták fel, vagy ez nem az?

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
According to information provided by several community members, the auth system is back up.
So good by, Mr. Fakedev
Tehát az Auth rendszer visszaállítva

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

repro
Gfreiter
Megnéztem, de szkeptikus vagyok. Sztem az elsõ (tankos) része nem a 2.0-ából van. A második meg az RT. De hát remélem, hogy nem lesz igazam...

Corv_[HUN]
hali, tudja vki mi a franc van az armyval, nem enged be, kilép minden szerverrõl unknown megjegyzéssel

zotyesz
OFF

Strahd_, inkább holnap DoD, jó? Morog nagyon a család ugyanis. :(

ON

Nyers
Oké!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Ld. #18348

Nyers
5 óra ? - Nálam azért kevesebb volt de megéri!!! Használj letöltõ progit és akkor még meg is szakíthatod!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Rájöttem, hogy mi az, ami rohadtul nem tetszik a játékban. Az, hogy egy tárat kell beleengedni a másikba, hogy megmurdáljon. Ez nem túl realisztikus. Sztem 2-3 golyónak elégnek kéne lennie(a fejen elég, de a testen nem!), és akkor a ping sem jelentene akkora problémát! Mer nekem folyton az van, hogy lövöm a másikat mint az állat, erre az elszalad... vagy megfordul, és tüzel... Ha egyszer rálövök, akkor haljon meg a pitschába!!!

Gfreiter
Ja, pénteken, de hétévgén odavoltam Kispiricsen... Tegnap este jöttem haza.. Most viszont meg nemsoká megin megyek el.. A fa**om, hogy nem tok soha egy pár órát nyogton maradni :(

Gfreiter
Igen, ezt nem értem én sem. Melyik multiplayben ásítozik, meg nyújtózkodik az ember?

pet70000
hm..., rég játszottál Bro???

Gfreiter
Az meg ki...?

Gfreiter
De ha mondjuk a zip-et töltjük le és nem az avi-t, esetleg letöltés vezérlõt is használunk, 1 órával megúszhatjuk :)

pet70000
honor visszajött

Gfreiter
Én letöltöttem volna, de kb 5 óra alatt jönne le... :(

Nyers
P.S. - ebben a videóban van egy páncélzott jármû is!

My Life for Freedom!

pet70000
Döglödnek a szerverek...

Nyers
Na egyszer már betettem ezt a linket, de senki se harapott rá! Utolsó lehetõség: http://www.militarysim.com/downloads/video/stryker.avi Nézzétek meg / csak Divx-ben élvezhetõ és nincs hang /, de ha minden igaz az SF-bõl van és sok új infót tartalmazna azok számára akik végignézik! Csak ajánlani tudom! /Lehet, hogy csak lassan engedi szedni, de megéri kivárni!/

My Life for Freedom!

patacsi HUN
HOOAH :D

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
Ez már lerágott csont :D

hTTp://ror.hu/

zotyesz
Részemrõl OK. :) Nem lõsz rám, mert tanultam a dologból, és a német oldalt fogom belülrõl bomlasztani.:)

Ja, nem vonulok. Sikerült elintézni a dolgot. Mivel csak jövõ hétre jönne meg postán (sorozás meg pénteken lenne) ezért megbeszéltem velük, hogy csütörtökön bemegyek a határozatért és a kezeimhez kézbesítik. :)

Strahd_
zotyesz .) meg kéne ismételni a mgamét... megkaptzam a jo ipket ahol van gem egy ilyennel lövök majd rád :)