America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Nincs valakinek wide LCD-je? Olyan jó lenne tudni milyen rajta a játék! <#rolleyes>#rolleyes>
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Régi szokásomhoz híven kicsit OFF leszek, de mivel az Army miatt kell döntést hoznom, ezért írom nektek 😊
Épp tervezek némi újítást monitor téren. LCD lenne a páciens. Egyik kérdésem, hogy a válaszidõ maximum mennyi legyen. Én igazság szerint 2 ms-est vennék, de ha azt mondjátok, hogy a 4 ms is tökéletesen mûxik...
A másik fontos: nekem nagyon bejön ez a széles képernyõs LCD monitorm ami olyan téglalap alakú, mint egy plazma TV. Viszont nem tudom, hogy ez mennyire torzítaná el a grafikát. Tehát pl ha belekukkantok játék közben a scope-ba, akkor a körbõl ovális alak lesz? Nem lesz a fegyóm másfél olyan széles? (Mondjuk ha az opfor kicsit dagi lenne, az nem gáz, jobban eltalálnám... 😄 )
Szóval mit gondoltok? Illete szerintetek milyen márka az, ami ne vegyek semmiképpen? <#vigyor2>#vigyor2>
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
most épp majdnem mind üres, kivéve:
ÿÿÿAASA ÿÿPFCS ÿHungarian ÿÿÿSF Honor ÿServer
Itt 18-an vannak per pill.
A természeti pályák elõtt szintén lehetne küldetésismertetés domborzati térképen. Természetesen maga a map itt is mindig más lenne (domborzat, tábor elhelyezkedése, figyelõtornyok, patakok, stb.)
Remélem tényleg megjelenik ez random map a következõ verzióban, én erre várok egy éve😊
és ilyenkor is megkezdõdik a kempelés <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Az elmélet jó, de fél éves várakozások után így is örülünk, ha kapunk 2-3 új pályát... <#zavart2>#zavart2>
Egyébként szerintem nem megvalósíthatatlan, ugyanis az elv az, hogy egy pálya sok apró elembõl épül fel. Monjuk képzelj el egy 4x4-es négyzetrácsot, amiben mind a 16 négyzetelem cserélhetõ. A random jelleg abból adódik, hogy van mondjuk 50-60 ilyen kis pálya, és ezekbõl kiválaszt 16-ot, amit tetszés szerint illeszt be bárhova. Így nincs több millió pálya, csak pár ezer max; és mivel mind kicsi, ezért nem is foglal sok helyet. Ezekbõl pedig könnyen felépíti mind az otthoni pc, mind a szerver az adott mapot. Annak a valszínûsége viszont, hogy 2x uazon a pályán játszol nagyon kicsi, ill. ha megtörténik is, nem fogod észrevenni.
Szóval ha lesz valami hasonló, akkor - okulva a korábbi fejlesztésekbõl - kb annyiról lehet majd szó maximum, hogy egy-egy épület, objektum vagy ajtó körönként máshol jelenik meg.
De a lényeg valóban az, hogy majd meglátjuk a v3.0-ban....
már legalább egy éve olvastam AA hiv. honlapon, hogy 2007 tavaszán érkezik egy teljesen új verzió (új engine is). Ami igazán érdekelne, hogy be volt harangozva, hogy eltûnnek a fix mapok. Minden meccs elején szerkeszt egy random mapot, az adott témára (pl. dzsungel, vagy arab falusi környezet stb.), amire ad is egy küldetést, ez szintén mindig más + telerakja civillel. Ezzel akarják kiküszöbölni a 'pályaismeret' hátrányait (spwan, camp, rush...) Ebbõl a célból mennyit adott le az AA, ill. kb. mikorra várható? Azt tudom, hogy pl. hasonló elõnyökkel hirdették a falrobbantást is, kevésbé betanulható játékmenet, de azért ez nem hozott áttörést.
servereket? az ASE-t próbáltam de nem talált semmit.
ha az ase-ban kell akkor elmondjátok mit kell beállítani?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Számomra az is érdekes, hogy a serverek 90%-ánál a pinghez kérdõjel kerül... Miért nem tudja vajon az összeset pingelni? Pl.: ?/35
Softveres tûzfalam nincs, routeren keresztül netezek, amiben van beépített tûzfal, de azt nem hiszem, hogy túl sok vizet zavarna...
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
Azt, hogy próbáld késõbb akkor írja ki, hogyha gyorsan egymás után nyomogatod a gombokat.
Köszi a segítséget, még biztosan írok ha valami nem jó... 😊
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Megnéztem és csak a muszáj van benne. :S
Milyen kiadást néztél?
jól mondom Marvin?
Grétsy wannabe... <#taps>#taps>