America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegnap
N3TuddKi
miko'?

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

[Rush]
jajj ne legyetek már ilyen derülátók<#mf2><#idiota>

hTTp://ror.hu/

CSUKA
Ez (is) fos a 2.7ben

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
mert megmondja, hogy mit nyomkodj, de mire engedi is, az külön tészta.
Ez a fos a 2.7ben.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Gfreiter
A sebességváltás. Asszem nincs külön neve, bár q franc tudja. mindenesetre kiírja, hogy milyen gombokat nyomkodjak, amit meg is teszek, de lófasz se történik :(

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

CSUKA
Sorry, de nem tudom mi a váltás neve játékban... ami a javelin-t vezérli, az tartozik a hummerhez is. Visszapillantót meg nem használtam soha. Ha tolatni kellett, koccig mentem mindig<#buck>

Gfreiter
De a váltás sem megy (P-ben van), valamint a visszapillantóba sem tudok belenézni.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

CSUKA
pedig ugyanúgy WSAD-vel kell irányítani. Kézifék nincs tudtommal. ha beindult a motor, próbáld meg a váltót minden helyzetben. Hosszan kell nyomni a W(elõrét), mert lassan indul be. Én is 2-3 sec-et nyomtam folymatosan, mire rájöttem, hogy 4sec kell mire látom, hogy megmozdul.

Gfreiter
Ja, azt nem tettem hozzá, hogy a motort is be tudom indítani... :I

CSUKA
Elõfordulhat, hogy miközben nyomkodtad a gombokat elöbb találtad meg a sebességváltás fölfelét, mint a motor beindítását. A hummer csak P-állásban indul be. Arra tedd át, és utánna nézz a kormányra, és akkor próbáld meg beindítani. Én is soakt vacakoltam vele.

Bezzeg, ha Pata vezet... beindítja, sebességberakja, kiugrik, és hadszóljon... megy a hummer egy géppuskással a tetõn, sofõl nélkül. Ha a lövész is megunja, akkor egy üres hummer száguldozik a sivatagban a kör végéig<#nyes>.

Én is ültem ott békésen... amikor már igen csak eltávolodtam a célponttól, mondtam Patának, hogy vissza kéne fordulni. De Õ akkor már bent volt az épületben. Én meg egyedül dakaroztam... ehh<#vigyor>

Gfreiter
Áhojj! <#vigyor2>

Hát, sajnos az autós részt nem tudom kihagyni. Olvastam, hogy szar, de a véremet nem tagadhatom meg :) Csak nem értem mér nem mûxik semmi :(

<#wow2>Szevasz áááám!

Csak akkor szenvedj vele ha nagyon akarsz coop mapon bohóckodni :)
De inkább a Javelin traininget csináld, mert önjelölt soförbõl mindíg akad egy tonna :)

Gfreiter
Saztok ppl! :)
Végre eljutottam odáig, hogy felrakjam a 2.7-et. Sok idõm nem volt mostanság. Na az elsõ Hummer-es trainingnél elakadtam, miszerint nem reagál semmilyen gombra semmi. Az övet még bekapcsolja, de aztán se visszapillantó, se sebváltó, se egyéb, hiába nyomom a bindelt gombot. Kinek vót ilyen problematikája?<#integet2>

CSUKA
ez az e-mailcím már regelve van. Vagy valaki próbákozott a Te címeddel, vagy már kaptál e-mailt a címedre, amiben vane egy link és csak rá kell kattintanod.

Ha nem kapsz akticálós e-mailt, akkor regelj egy másik e-mailcímet valahol. Késõbb át tudod írni... Ha Te próbálkoztál elötte ennek a címnek a regelésével, de levelet nem kaptál, akkor 24 óra után törlõdik az a próbálkozásod. Addig regelj másik címet... majd késõbb átírod arra.

MaxPayne
MIért van az hogy nem tudok regelni a trackerbe?
nem jó neki az e-mailcímem valamiért. Ezt írja

* The entered email address is already taken or invalid.
Mi lehet a gond?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

MaxPayne
? miért?

CSUKA
Már 12?

MaxPayne
Szeretnék csatlakozni 1 klánba
Honor: 12
e-mail: [email protected]

N3TuddKi
kipróbáltam. tényleg mûködik!

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

CSUKA
És ha becsukom a szememet, akkor nem láthattok!<#duma><#nevetes1>

N3TuddKi
csalások?
van ilyen? én még csak hallottam, hogy létezik, de sosem hittem el. egy ismerõsöm mondta, akinek egy ismerõse mondta, de szerintem nem van. én még nem láttam és akkor biztos nem létezik.<#idiota>

Sadist
Csalásokat nem írkálunk be, szülinapos gombokat pedig nem piszkáljuk!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CSUKA
Sikerült! Állítsd be, hogy lássad a rejtett fálokat/at oprendszerét is/, és a c:\ gyökébõl töröld a boot.ini nevû fájlt. Az tehet mindenrõl.

Szerintem ne vesztegess rá több idõt!
Úgy tûnik nem ez a neked való játék <#whatever>

Ha már a traininget is csíttel akarod átvinni mi lesz késõbb? szerintem aki nemtudja átvinni az ne is jáccon vele, persze a teszteket én is segítséggel csináltam meg, dehát nem angol az anyanyelvem!

ikszdé XD

CSUKA
a help topic<#vigyor4>

Sadist
A telepítõ sokszor nem akart rendesen mûködni, mert hibásnak gondolta az egyik fájlt. Nem lehetett telepíteni, ha kevés hely volt a C: meghajtódon (mivel a butuska mindig oda csomagolta ki a telepítõ fájlokat) és még lehetne sorolni. Gépigény meg igenis drasztikusan emelkedett. Amelyik pályán eddig bõ 50+ FPS volt, addig most csak 20-30, a minimumnak megadott memória is csak épphogy elég neki. Amelyik pályát eddig másfél percig töltötte, azt most legalább 4-5 percig, stb. stb. Elég csak beleolvasgatni AAO.hu fórumba.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

N3TuddKi
miattad? :)
mámint a helyesírás szakkör miatt...<#idiota>

Marvin
Az aao.hu nem ezért népszerû. <#mf2>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

CSUKA
Úgy kéne legyen, ahogy írtad... Next, next ,next, és exit.
Nem Error, --> Finish. Egy játék feltelepítéséhez, annyi tudás sem kéne, mint amennyi a játékõrültnek van. Mondom "játékõrültnek", és nem hozzáértõnek. Voltam, olyan lanpartin, ahova jöttek 10-esével a giccsesebbnél giccsesebb gépekkel, és a srác azt nem tudta, hogy tegye át magát másik tartományba. De azért volt vízhûtés a gépében, meg a szivárvány minden színében villogó ledek a gépház oldalain. A ledek, meg a vízhûtés helyett összerakhatott volna egy jobb gépet (mert egy 3000+-os procira, amit nem is húzott fontos ám a hûtés) . De neeeemmm...
Mennyen a Need for Speed meg a nitró, azt jóvan.

Anyuka azt hiszi, hogy a gyereke azért ül egész nap a gépe elött, mert érdekli a téma, és ért hozzá, ezért informatikai suliba kûldi. Ott meg szervezi a lanpartykat, és ráköt 9 gépet egy konektorra, és nem érti, miért vágta le az áramot a fél folyosón.<#levele>

Egy agyoncrackelt játékkal kevesebb gond van, mint az aa2.7telepítõjével. Ha nem így lenne, akkor az aa.hu-n nem az lenne az egyik legnépszerûbb topic.

Tikal
akkor meg minek irkálsz ilyeneket? nekem nincs eromuvem mégis teljesen jol megy rajta az AA... meg fos telepítõ? nehéz volt feltelepitened programozoi tudásoddal? Esetleg irj egy jobb anti a-t meg anisotrop-ot és akkor jo lesz mindenkinek.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSUKA
<#schmoll2>

4.x (negyedik iksz <#circling>)= negyven év, vagy nem?

CSUKA
úgy érted 4.x?

CSUKA
LOL... Én oktathatnám, hogy hogyan kell AA-t, vagy gépet beállítani játékra. Nem hinném, hogy többet tudsz AA-ról, mint én. Hacsak nem Te írtad minden egyes sorát<#mf2>

Hát, szivesen lennék még 20 éves.<#vigyor3>

<#nemtudom>
Miért is?4 évesen már tudtál?<#wow1>

Tikal
milyen gépigény? milyen telepitõ?
ne 5000x8000-en játszál...22xAA-n AF-en.... ha nehezedre esett feltelepiteni a játékot, iratkozz be OKJ számitogépkezelõire :).... én ugy emlékszem csak a NEXT gombot kellett nyomogatnom meg beirnom a nevem és a jelszavam ahhoz hogy játszhassak.... vagy neked vmi crackelt verzio van? <#vigyor1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Marvin
Nem olyan borzasztó még 20 évesen.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

CSUKA
Jó neked... én 3 évesen még nem tudtam írni.<#kuss><#puszi>

Majd februárban nekem, elérem a 3. x-et <#rinya>

N3TuddKi
nincs egy rendes szülinap sem. :S

CSUKA
<#sniffles> Nemííís... Ha nem lenne ez a gépigény, meg a fos telepítõ, sokkal többen játszanának AA-t. Annyian adják föl, és annyira igazuk van.<#kuss>

Josszimatroz
zárják be ezt a topicot! tiszta pangás.. <#mf2>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
LoL

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

repro
A magyar már nem is jó, mi? lehet költözni Szlovákiába! <#mf1>
americasarmy.com community sites
Amúgy a lengyel jó még .pl

N0 TXT TLK PLZ!4!

Palinko
hé srácok.tudtok nekem linkeket adni európai armyzó közösségekrõl? mint pl. nálunk az aao.hu.vagy külföldi nagyobb AA s fórum linkjét,lényeg,hogy sokan írjonak...
CSUKA
<#action>

N3TuddKi
azokra válaszolunk értelmesen. ;)