America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Ahhoz képest HONOR pontnak 19-et ír, ami eleve lehetetlen lenne a Basic Training teljes kivégzése nélkül!!
Megvolt csinálva nekem az összes eddigi training az 1.90-hez, most meg egyik sincs megcsinálva :/ Tök ideg vagyok!
Ez elõfordult már nem egyszer! Minden patcheleésnél, de eddig megjavult mindig, most meg nem akar :/
Egy szó mint száz: még bénák a hiv. szerverek.
Hangtompító alap gomb: "L" asszem
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
Ne aggódj én még ott sem tartok.. csak láttam a controls menüben billentyût rá..
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Egyébként tegnap megcsináltam nem írt semmi hibát frankón végigment.. de mégsem fogadta el..
Akinek nem megy a loginolás ás a trainingek megcsinálása rendesen az kezdje el a marksman traininget úgy hogy töröl mindent a save könyvtárból és loginolás nélkül megcsinálja, majd amikor kész, (mind1 hogy mennyit lösz csak az alap legyen meg) és küldené a szerverre a nevet és jelszót akkor a sajátod beirod a jelszóval együtt és már be is adta az összes régi kész traininget. Nincs több invalid password és communication error.
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza