America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atiti
bocsi a nagy képekért

Atiti
A <-HIT->összejövetele!

Gfreiter
Valahogy nem akar összejönni az A-ból B-be kúszás 😞 Na mindegy, próbálkozom: Van távcsõ is! Használjátok!! A kis ikon nem látszik, de ha megnyomjátok a B-t, akkor elõjön!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Gyerekek! Sikerült 86%-osra (a tegnap éjjelt leszámítva) elsõre!!! Hooah! Pedig teljesen magamtól csináltam, semmi ss, semmi egyéb segítség!! Figyeljetek arra, hogy amikor megvan egy training, és aszongya, hogy akarod e a dzsekidre a plecsnit, continue-t nyomj, és utána, amikor azt mondja, hogy Transmittion completed, return to menu, akkor nehogy a menu gombot nyomjátok le!! Akkor is a continue-ra kell klikkelni!! Csak azért írtam, mer olvastam vkitõl, hogy nem mentette el a sikeresen elvégzett tréninget!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Én hiába loginoltam be, sehol nem volt completed, csak available az alaplövészetnél. Megcsináltam, és utána automatikusan megadta az összes korábban megcsinált kiképzést.

fluga
mert mint nekem is (bár még nem próbáltam) azt jelzi, hogy SEMMIT sem csináltam meg, és nem is tudok sfelni.

pet70000
Viszkok segített

pet70000
Ez az, megoldottad

fluga
negativ te vagy az? lol! szevasz!

Nyers
Együttérzek! Nekem sem!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Még nem sikerült megcsinálnom az SF-t, nincs idõm basszus 😞(

Gfreiter
Na mi a pálya 1-2 mondatban összefoglalva?

Daniel_F
"Personal jacketben" a "weapon mod" oldalon beállítottad, hogy legyen hangtompító a fegyveren?

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gyadi
Szerintem most egy csomó ilyen mailt kaptak, ezért lehet hogy késni fognak néhány napot 😞

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

I.C.ram
Íertam nekik. 😞
I.C.ram
Megtettem, de ott is azt írja, hogy csak az alap lövészet, meg az OBstacle van kész, amiket most csináltam.

Ahhoz képest HONOR pontnak 19-et ír, ami eleve lehetetlen lenne a Basic Training teljes kivégzése nélkül!!
Gyadi
Akkor nyomogasd 😄

pet70000
azon van

Gyadi
Állítsd be a gombokat rá, alapból asszem J K L gombokkal tudod állítgatni

pet70000
Bro, mit kell csinálni, hogy beadja a hangtomítot, lL az kevés

MarkBlade
Nézted a Army oldalán ha beloggolsz mi van megcsinálva?
I.C.ram
MEgcsináltam. Én is erre tippeltem, mert legjobb emlékeim szerint ez javította meg. De semmi nem történik. 😞((
pet70000
gyorsabb vagy tes

pet70000
csináld meg az alap lövészetet, logginolj be, azt visszaadja mindet elvileg

Gyadi
Csináld meg a lövészetet, loginolj be és minden mûködni fog, nekem is ez volt...

I.C.ram
Valaki segítsen pls!!!!!

Megvolt csinálva nekem az összes eddigi training az 1.90-hez, most meg egyik sincs megcsinálva :/ Tök ideg vagyok!

Ez elõfordult már nem egyszer! Minden patcheleésnél, de eddig megjavult mindig, most meg nem akar :/
pet70000
thx, csak nem mükszik
a legjobb új pálya a csar

Daniel_F
Bennt voltam egy kicsit hospitalon official szerveren. Borzalom játszani ott, annyira lagzik. Mondom bemegyek egy unofficialra, hát csodák csodája semmi lag nincs (és ultrahigh-on vannak a beállítások).
Egy szó mint száz: még bénák a hiv. szerverek.
Hangtompító alap gomb: "L" asszem

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

MarkBlade
Sokat segítettem mi?
Ne aggódj én még ott sem tartok.. csak láttam a controls menüben billentyût rá..
pet70000
hm....

zotyesz
Végre megjavultak a dolgok. Fél SF kiképzés kész, a másik fele, majd ha hazaértem. Szerintem nagyon könnyû lett a teszt. 😊

MarkBlade
Gondolom a hozzávaló billentyû segít.. 😊
Slow
push "hangtompító" button...

pet70000
hogy a rákba kell felrakni a hangtompitot?

patacsi HUN
arra a Bundy-ra gondolsz aki nem ír ide ??? Hooah Bundy 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gyadi
Tudom, közben Bundy Honvédnek is sikerült 😄D

MarkBlade
Loginnevet kisbetüvel? Úgy elfogadta?
patacsi HUN
én voltam Gyadi az úttörõ, próbálhatod nekem elfogadta !!(kijavítottam a nevet kisbetüsre kiírta, hogy invalid passport, de elfogadta 😊))))) ) (35perc alatt 😄, kösz tegnap a segítséget uraim 😊) )

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

repro
a login már bizti megy, nekem is elsõre sikerült csatalkozni

N0 TXT TLK PLZ!4!

MarkBlade
Csak az orrod után.. 😊
Egyébként tegnap megcsináltam nem írt semmi hibát frankón végigment.. de mégsem fogadta el..
I.C.ram
Köszi.
Nekünk sikerült, szerintem lehet próbálkozni!!!!
Akinek nem megy a loginolás ás a trainingek megcsinálása rendesen az kezdje el a marksman traininget úgy hogy töröl mindent a save könyvtárból és loginolás nélkül megcsinálja, majd amikor kész, (mind1 hogy mennyit lösz csak az alap legyen meg) és küldené a szerverre a nevet és jelszót akkor a sajátod beirod a jelszóval együtt és már be is adta az összes régi kész traininget. Nincs több invalid password és communication error.

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

MarkBlade
Ez szívás.. de azt írták hogy már mûködnek a szerverek és ping sem olyan rossz.. Vagy mégis??
zotyesz
Az alapkiképzésem vagy másfél éve megvan.

DonPapa
amig nincsen meg az az alapkiképzésed addig sehova nem is fogsz felmenni

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

zotyesz
Én még csak szerverekre sem tudk felmenni, nemhogy a tarininget megcsinálni.

MarkBlade
Sikerült már valakinek ma megcsinálni a tréninget? Mármint a logolás része az érdekes..
MarkBlade
NA jó majdnem.. 😊
MarkBlade
Én is ezt írtam hé! 😊
Crassus team killer... 😊
patacsi HUN
elírtad 😊
Azért mint mindig, ott a ROE.. heheh 😊
😉