America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fluga
patacsi legalább a 100%os megoldást írnád az aláírásodba. most ellenõrzöm és rõõheej😞

Nyers
Azt sztem én tettem be!És tényleg nem a 2.0-ból van, de remélem tavasszal már hasonló dolgokat láthatunk!

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
#19838:Na errõl beszéltem tennap szépen együtt vagyunk😊

A Patacsis RPG-s kép ÜBERFASZA!!!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter
Öcsém, nem igaz, hogy nincs egy qrva perc idõm... és még a kiképzés sincs meg! De ma este... Hmm, ezek szerint az a tankos vidi., amit vki pár lappal korábban belinkelt, mégsem a 2.0-ás verzióban van. Vagy igen???

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
LoL a "ez-meg-egy-nagy-kép-linkje-mert-nem-akarom-szétb@szani-a-fórumot" linkre
Ez asszem tobbek kozott neked szol Atiti ! Vigyazz magadra, mert Daniel_F teged!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nyers
Egyszer olvastam ezt a kérdést, s az egyik Dev válaszolt is. Õk is gondolkodtak ezen, de a közeli jövõben biztos, hogy nem fog megvalósulni. Szerintem nem is lenne értelme, mivel még a pályák mérete túl kicsi és a játékosok száma is túl kevés ahhoz, hogy ilyen komoly feladatokat végrehajthassunk.

My Life for Freedom!

fluga
ezek a paintball fegyverek mennyire tarhák😊))

Nyers
Persze, én is tudom, csak hülyéskedtem! Egyébként is egyáltalán, vagy csak igen nehezen lehetne például tankokat integrálni a küldetésekbe. Persze néhány könnyû páncélzatú harci jármû elférne a legnagyobb városi pályákon. Nameg néhány szállító helicopter, amirõl ki kéne ugrálni a pálya elején csak a feeling miatt.

My Life for Freedom!

Daniel_F
És a medik tesztel mi lesz? Majd nekünk kell szaxerûen bekötözni a pácienst, különben lehet, hogy balul sül el a dolog?

A hivatalos oldalon van egy hír, hogy dolgoznak az auth. szervereken meg miegymáson, de a még a fórumuk sem tud beindulni😊

ez-meg-egy-nagy-kép-linkje-mert-nem-akarom-szétb@szani-a-fórumot

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Mighty
Lesz olyan palya, ahol egy mozdithatatlan Stryker lesz. Ebbol majd lehet lovoldozni, de valoszinuleg az RPG-sek kedvenc celpontja lesz.
Vezetheto jarmu meg sokaig nem lesz a jatekban.

Nyers
Ha már ennyi mindent meg kellett tanulni a teszthez, remélem a következõ részben viszontlátjuk a már említett járgányokat!

My Life for Freedom!

Mighty
Marci! Ha belepsz a www.americasarmy.com oldalon, nem irja ki , hogy "Your account is expired"?

Mighty
Es en ebbol kimaradtam 😞
Bar ahogy ismerem ezt a szemet jatekot, engem biztos csak def-be engedett volna 😊

Mighty
Daniel_F oldalan olvasd el a kapcsolodo irasokat. Eleg sok minden valtozas volt 1.6 ota.
Az accountokat mas serverre koltoztettek es kozben minden regisztracio lejart, amit frissiteni kell. Megjelent a 2.0 es szarakodik az authorizacio.

Dexa
hajnalt nép...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

SSBeeci
Grat, szépen együtt a csapat...Ezt nem hagyhatjuk..kép nélkül!:-)

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Jah...1.6-1.7-1.9-2.0, aztán az Army oldalon a lejárt accountodat frissítsd....ha még emlékeznek rád...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Csákány Alle, Svejk!!Ha még ma sem mennek a dolgok, akkor egy tipp, én így csináltam végig a kiképzést (SF) és gaméltam!:Bejelentkezel az Army oldalra, beloginolsz!!Ezt nem zárod be, csak leteszed tálcára, aztán gamézol, vagy tréningelsz...Aztán amiko küldeni kell a personál dzsekidet, akko lehet akármilyen invalid, meg error, meg a f**szom, vársz pár másodperecet, és továbblép a game, ha hibát ír ki, ha nem!!

Szevasztok!
Elég régen játszottam már az AA-val. 1.6 környékén. Anno minden kiképzést megcsináltam. Most pedig ha be akarok loginolni ezt írja ki: Error:Unknown. Nemtom mitõl van, remélem nem azért mert régen játszottam 😛. Úgyhogy most 1 szerverre sem tudok csatlakozni...
Tudtok valami megoldást? Kösz, csá!

[Rush]

hTTp://ror.hu/

[Rush]

hTTp://ror.hu/

ne ess 2ségbe, várj pár napot, amíg lerendezõdik minden, aztán próbálkozz újra...
I.C.ram
Kétségbe vagyok esve, hogy az accountom teljesen törölve van kivéve a honor pontokat! Nincs kedvem mégegyszer végigszenvedni a medic/sniper/airborne szervereket! Ekkora egy gané bandát, hogy így elkúrják az accom. 😞
nekem a rekordom 5, kétszer 2 körben egymás után...bár bevallom ez a bridge-n történt...ott nem nehéz😊
SSBeeci
Na yo8 @alle

SSBeeci
JAH..azt é no ná é ni nem tom, de én nem lagzok(egyenlõre), a legmagasabb pingem 210 vót..valamiko..hehe, VISZONT megen nem mért a trekker, meg hunyorom se vót a nevem elejibe...

SSBeeci
..mmeee megvártátok:-)))))))..bezzeg éénn..eddig 3 a megarekordom..véletlen..hehe, de grat

SSBeeci
...és tényleeg:-)) ez egy LLLOOOOOLLLLL

Kutyika
Dehogynem, én is agyaltam egy ideig rajta, de aztán rájöttem, kúszni-mászni, lassan járni, az ellentõl távol állni...

[HUN]Crassus
A maszkok mogott levo egyenek tudataban most kerjuk ugyanezt a kepet fiuk nelkul!Es az overallba beoltozes elotti csaj csapat kepet😊

[HUN]Crassus
Tok jo volt delutan jatszottunk es az osszes SF-es a CSAR palyan xSU-s volt😊Nagyon klassz volt.RUSH 1 granattal 5!!!enemit szedett le szerintem ez nemzetkozi szinten is rekord😊Megvan a screenshoot valakinek remelem kiteszi,mert nem semmi volt! Grat neki!

Ja es akkor is a reddot a nyero a CSAR-on!😊

[HUN]Crassus
a dzsekidben van balra a felso sarokban WEAPON MODS itt lehet 5 fele osszeallitast beallitani.Ha SF vagy mindig azzal a beallitassal jatszol amit utoljara a dszsekidben hagytal.

grandma was slow, but she was old...
SSBeeci
Hi @ll..épphogy home értem, aztán nekiestem az SF kuszás-mászásnak..hehe..tisztára be voltam xarva..biztos nehéz mint állat...de még nekem is sikerült 43 perec alatt HOOAH:-))

Nyers
www.pcdome.hu

My Life for Freedom!

Tudtok adni letöltés linket? Magyar lenne a legjobb. Csak azért mert most per pill egyik olyan mirror-ról sem jön, ami a hivatalos oldalon van.
Elõre is kösz.

Mikor kell felrakni a fegyverre a plusz motyot?
Atiti
Csak jöttek velünk.Nagyon jól nyomták.

Gfreiter
Csajok is vannak???

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Atiti
És ILI.Bocsánat

Atiti
Edit,Brigi,Starfish,Emericus,Dexa,ZsozS,Andrew,Moriczz,Atiti.

huu mijajelszo a dfl servere?
kuldjetek mar el a jelszot emailben.. :-)
Brutal
Hát akkor nincs más hátra....

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Nyers
Nem tudom, de lehet hogy megoldódik ezzel!

My Life for Freedom!

Brutal
Igen az alapkiképzés problémát most láttam bocsi!
És a pontszámolás is van valahol megoldva?

Nyers
Lentebb írják a megoldást!

My Life for Freedom!

Nyers
Harcosok!

My Life for Freedom!

Brutal
Gyerekek lenne egy kis gondom!
A szerver nekem továbbra sem számolja a pontjaimat + ha beloginolok az összes alapkiképzésem not available!
De belépni viszont tudok szerverre csak akkor meg a pontjaim nem mennek fenntebb!
3 pályán is voltam officialon és nem kevés pontot szereztem és semmit nem ir fel....
Most mit tudok csinálni??????????

Gfreiter
Kik vannak a képen?

Nyers
Nem elég nagyok, nem látom a pattanásokat!!!!

My Life for Freedom!