America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Azért még mindig ott a ROE.. heheh 😊
Slow
felraktad az 1.9-et? vééégre 😉
akkor gyere jáccni 😉

[HUN]Crassus
MEGVAN A MEDICVIZSGA!!! HOUAH!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
LOL😊SLOW LOL😊

Slow
és mi lett belõle? milett?
ÖNTÖMJÉNEZÉS

megy a panda, bujj el 😉

[HUN]Crassus

Slow
ezt fejezd be, mert rádküldöm a pandát 😉

[HUN]Crassus
na jó akkor semmi😊

[HUN]Crassus

patacsi HUN
majd felörli az idegeidet, hogy mindig le TK-znak...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[HUN]Crassus

Slow
nem tudja valaki elintézni, hogy a fórum fejlécében, az "Amerikai hadsereg - komoly versenytárs, ingyen!" alatt, kint legyen ez a mondat:

"AAO-val kapcsolatos infók
ITT"

úgy mint a BF topicban...
talán hasznos lenne, pl nem kéne ilyen dns-eknek válaszolni... (milyen jó lenne má', hogy nyugodtan le lehetne szarni...)

Daniel_F
Azt hiszem, egy nagyobb monitort és kéne vennem, csak ez miatt

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

[HUN]Crassus
Na jön ám a pont a reacon-on😊)
3x meghaltam 3-mat elveszítettünk........29x mondtam el hogy kell megcsinálni az obj-ot de senki nem tudta megérteni kivéva FIN bazookat így amikor ö+én meghaltunk löttek a küldinek........pedig 1000felett lettem volna😊)Amúgy a teamballance meg a választás frankón mûködik.

zotyesz
Köszi! Az elõbb láttam a Radio Tower kezdõképet, akkor authorizációs hibát írt ki. Egyébként még hibaüzenetet sem lök. Ja a eprsonnal jecketnél mindig Error unknown. Lehet, hogy az auth. szerver leállása okozza?

Daniel_F
Mert nem tanulták meg az SF kiképzésen, hogy elõször nem lõni kell elõször, hanem felismerni😊 Azt hiszem, a hospital lesz a kedvenc pályám éppen a nagy TK lehetõségek miatt. Itt már tényleg normálisan fel kell ismerni, hogy kire célzol éppen😊

Gyadi
Communication Error, vagy Invalid Password/Username
Szvsz

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Nyers
Igen, jól beszélsz, nekem régebben megvolt az összes osztag jelmondata /rangereké, deltásoké, .../ Most csak erre emlékszem:
Navy Seals: Only Easy Day was Yesterday!

My Life for Freedom!

zotyesz
Bocs, ha olyat kérdezek amire már volt válasz,(én mondjuk nem találtam)de van egy probléma.
Egyik szerverre sem tudok bejutni. Megkapom az ablakot a sikeres csatlakozásról, aztán visszrak a deploy képernyõre, kiírja, hogy Loading map, ez eltûnik és aztán semmi. Mi lehet a gond?

Gyadi
Ismerõs érzés, ha beelõznek 😄D

pet70000
Hospially-n csúnya TK-k mennek

patacsi HUN
pati bácsi jó tanár, szépen rávezette a nebulókat a megoldásra 😉
ha jól emlékszem zöldsapkás duma...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
Megelõztél!

My Life for Freedom!

Nyers
Felszabadítani az elnyomottakat!

My Life for Freedom!

Gyadi
Magyarul felszabadítani az elnyomottakat 😄

patacsi HUN
to liberate the oppressed

Kutyika
jaaah, értem... Én is ingerlékenyebb vagyok, mint máskor, arcüreg gyulladás + láz + fejfájás + stb,stb... De azért elolvashatná az "idióta" aláírásomat....

Gyadi
Ql 😄DD

patacsi HUN
a régi kávézó felszabadítva 😉

patacsi HUN
csak elege van. ne hergeljük egymást...
100%-ig igaza van csak Flugás elõadásmódban 😊)
béke, béke, béke...

Nyers
Az ennyira durva hangnemmel nem, de a véleményeddel egyetértek! Minek kell itt nyafogni! Ha minden jól megy sztem ma újra helyreáll a rend és mindenki boldog lesz! És már én is letöltöttem a full-t! Hooah!!!

My Life for Freedom!

Gyadi
Mit jelent az hogy: De Opresso Liber?
Már sok helyen láttam, gondoltam megkérdezem...

Kutyika
Azt értem, de az idióta és hogy ordibálsz az nagyon durva....

zotyesz
Jókat mosolyogatm a tegnapi fordításomon. Írtam Trieyele leszállóberendezést, ami valójában tricikli elrendezésû futómû 😊

zotyesz
Nagyon szívesen. Ha már a 100%-os teszteredményemet a hétvégén nem lehet feltölteni... 😊
Én, mint special force! he-he-he 😊

patacsi HUN
köszönjük 😊

Audiogenius
na van kulombseg az update es a full kozott? jobb lett tole a helyzet?

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Daniel_F
A tökéletes katona az nem...öö...á, hagyjuk😊
Zotyesz: majd felrakom a segitséghez, egyébként kösz, hogy leforditottad😊

fluga
akkor húzz a faszba innen. mostmár kbaszottul elegem van. nekem is invalid passwördöt ir, nem tudok EGYÁLTALÁN játszani,de egy nyikkanás nélkül várok, hogy vmikor tuti jó lesz mert az oldalra be tudok lépni, csak a gammába nem. tipikus auth szerver porbléma. nem kéne itt igy pezsegni meg arénázni mert csak verés lesz belõle.

zotyesz
lefordítottam az ábrákat is. DanielF fórumán már fent van.

MarkBlade
Bocs de az katona akart lenni, csak megkattantam..
MarkBlade
😊 De a tökéletes jatona nem elégszik meg fél gyõzelemel.. lol
patacsi HUN
jó az a potya 80%-os is 😊

patacsi HUN
mindegy leváltottam pcdome-ra 😊

MarkBlade
Az sf tréning elsõ a b válasz a jó.. 😊
patacsi HUN
csak nekem nem indul el a trackeres full letöltés ??

Free
Valamikor a 1.9-et nem tudja pachelni mert a pach ami javította a Time Out -ot bekavart. Én feltettem a pachot és nekem se ment rendessen. a Megoldás szedd le az egészet és tedd fel újból de a full 2-est. Jah nem elég uninstalt nyomni. Attól még megmarad egy csomó ini meg minden ami ugyan azt eredményezi hogy szar lessz. Ne felejtsd L menteni a screen shot okat én magamét L felejtettem és utánna töröld az egész könyvtárat. És mehet a telepítés. Az a baj az updateval hogy egy csomó szemetet hagy a könyvtárban mert nem törli õket csak átnevezi és nem használt dolgok maradnak ott ami felesleges de nagyon.

CSak ennyit tudtam remélem nem kevés. Megéri inkább feltenni a fult mert ugyanúgy mindent újra kell álítanod ha pach eled mintha elösszõr raknád fel úgyhogy mind1

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Slow
ehh
zx=tx
😉

az átállás az 1.9-re is ilyen volt, zûrös, meg minden, gondolom ez adott technikai probléma...
pár nap, sztem és meglesz

landor? code? mikor? 😉

Slow
kira vagy, zx 😉

Slow
egyetértek Daniellel, ez nem olyan láma teszt, mint a medic, szal meg lehet oldani, ne legyen má gond harcosok...😉

viszont a kúszásnál bosszantóbb faszságot régen láttam...
nekem mondjuk mákom volt, mert kb másfél óra alatt kész lett (valahogy elsõre odataláltam, bár kétszer kúsztam, mert elsõ végén nem mentette el a nyomorult), de páran cumiznak vele rendesen... és ettõl nem lesz jobb játékos senki, az tuti...

nekem egyébként szarakodik a játék, rettenetes fps értékeim vannak, meg néha textúra szétesés...
éjszaka letöltöttem a full-t (trekkerrõl), most azt felteszem, hátha...:/