America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
"AAO-val kapcsolatos infók
ITT"
úgy mint a BF topicban...
talán hasznos lenne, pl nem kéne ilyen dns-eknek válaszolni... (milyen jó lenne má', hogy nyugodtan le lehetne szarni...
)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
3x meghaltam 3-mat elveszítettünk........29x mondtam el hogy kell megcsinálni az obj-ot de senki nem tudta megérteni kivéva FIN bazookat így amikor ö+én meghaltunk löttek a küldinek........pedig 1000felett lettem volna😊)Amúgy a teamballance meg a választás frankón mûködik.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Szvsz
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Navy Seals: Only Easy Day was Yesterday!
My Life for Freedom!
Egyik szerverre sem tudok bejutni. Megkapom az ablakot a sikeres csatlakozásról, aztán visszrak a deploy képernyõre, kiírja, hogy Loading map, ez eltûnik és aztán semmi. Mi lehet a gond?
ha jól emlékszem zöldsapkás duma...
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
100%-ig igaza van csak Flugás elõadásmódban 😊)
béke, béke, béke...
My Life for Freedom!
Már sok helyen láttam, gondoltam megkérdezem...
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Én, mint special force! he-he-he 😊

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber
Zotyesz: majd felrakom a segitséghez, egyébként kösz, hogy leforditottad😊
CSak ennyit tudtam remélem nem kevés. Megéri inkább feltenni a fult mert ugyanúgy mindent újra kell álítanod ha pach eled mintha elösszõr raknád fel úgyhogy mind1
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
zx=tx
😉
az átállás az 1.9-re is ilyen volt, zûrös, meg minden, gondolom ez adott technikai probléma...
pár nap, sztem és meglesz
landor? code? mikor? 😉
viszont a kúszásnál bosszantóbb faszságot régen láttam...
nekem mondjuk mákom volt, mert kb másfél óra alatt kész lett (valahogy elsõre odataláltam, bár kétszer kúsztam, mert elsõ végén nem mentette el a nyomorult), de páran cumiznak vele rendesen... és ettõl nem lesz jobb játékos senki, az tuti...
nekem egyébként szarakodik a játék, rettenetes fps értékeim vannak, meg néha textúra szétesés...
éjszaka letöltöttem a full-t (trekkerrõl), most azt felteszem, hátha...:/

lol