America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Melyik oldalon kúsztál én speciál lebuktam!

My Life for Freedom!

Nyers
Teljesen kész vagyok, hogy lehet B-bõl C-be jutni?

My Life for Freedom!

[HUN]Stravinsky
Hali!
Nem arra kell menni!
Ott próbáld + ahol az õrtorony van.Számítsd ki a reflektor mozgását és sima kúszásban (gyors) kerüld el!!!

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Kutyika
Biztos, hogy jó irányba akarsz menni???

I.C.ram
Na újra csináltam a traininget! De az SF lopakodós küldetése, nagyon szivatós. A második hídnál, ahol a katona a hídon áll, mindig lebukom. 😞
repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

pet70000
akkor elöbb nézd meg

Daniel_F
SF hospital, de a CSAR-t még nem láttam.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gyadi
Nektek melyik új pálya tetszik a legjobban?
Én a CSAR-re szavazok

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

repro
jha Daniel F: küldtem pár képet az uw-ra

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
hát nekem innen az 5öst töltötte, de mind1 már megvan

N0 TXT TLK PLZ!4!

Daniel_F
Mármint adobe readerben az acrobat szó. mindegy, remélem érted😊

Daniel_F
A hatos Acrobat Readerben benne van az acrobat szó? mert nekem van egy hatos Adobe Readerem, acrobat nélkül innen

repro
19892: norbi... ez scrat az IAbõl, csak álcafesték is van rajta 😊 full képért fizetni kell nekem...

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
bázze rá kellett keresnem az Adobe oldalon... a Download Acrobat Readerre az 5öst hozta be

N0 TXT TLK PLZ!4!

Daniel_F
Egy bug a fegyvermódositási oldalon
Ez akkor van, ha meghalsz, mivel akkor a kamera "fekszik" a földön, a fegyver a módositási oldalon pedig a fegyver szintén elfordul 90 fokot.

Tikal
ja most veszem észre hogy vmi lézeres irányzékkal bemérték a szörnyedet

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

akko keress rá, vhol csak megleled jozsi bá 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

repro
jha ráfrissíti az 5öt.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal
töltsd le azt, utána ráfrissit magátol elméletileg....

repro
skacok ti a Manualt mivel nézitek meg?
és honnan tudopm letölteni a 6os Acrobatot? hivatalos oldalról csak az 5öst akarja...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nyers
Kösz mindenkinek a válaszokat!

My Life for Freedom!

pet70000
egyik helyen (má nem emlékszem, hol) át lehet kúszni az egyik hegyen, ezzel átvágsz két torony között, b-c-be peddig menj le a híd alá és kussz végig a folyóban

Kutyika
Nem futni és nem sietni, mert észrevesznek, csak lassan megfontoltan!!!

Kutyika
Nem mindíg az egyenes út a legrövidebb.... lopakodj lassan le a híd alá, s balra el...

Tikal
hi, TS-en regisztrálva vagyok még? Norbi vagy norbi2k néven voltam anno... ha nem vagyok reg, megoldanád? 😊 köszi

patacsi HUN
80%- os én ezt csináltam úgy, hogy nem halgattam végig a fejtágítást hanem win gomb és csak akkor léptem vissza munka közben amikor elhalgatott az oktató és M3I3R kép leírásaiból indultam ki...
kirakom a 100%-ost ha valaki általam megbízhatónak vélt megadja. de az biztos, hogy a rövid kis életembõl még egy percet nem szánok erre...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
Arra gondol! Nekem is az kéne!

My Life for Freedom!

Kutyika
Meyikre gondolsz? SF kúszó-mászó pálya A-ból B-be?

repro
Na pár pojjjén a tegnapi gémbõl:

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nyers
jó, jó én is így megyek, de merre? A balra lévõ völgy vagy nevezhetjük ösvénynek az õrtoronyhoz vezet, fel lehet valahol kapaszkodni valamilyen hágóra? Tikal: a poén nagyon tetszik!

My Life for Freedom!

Tikal
De van, szervezet turák indulnak minden 90. percben, jelentkezni itt lehet.

pet70000
halkan kusszál, a kuszáshoz nyomd meg a shift billentyût, és akkor még lassabban mész, a fákat kerüld lehetõleg me'zörögnek

Nyers
A kúszos pályán merre kell indulni, én kapásból az õrtoronynál kötöttem ki, nincs valami kis csöndes hegyi ösvény?

My Life for Freedom!

pet70000
miben?

I.C.ram
Nem! 😞
pet70000
hm... nem rossz

Tikal
G.I. Jane
mellesleg levághattál volna a széleibõl 😊

Nyers
Nekem sem megy! Segítsetek!

My Life for Freedom!

fluga
nekem is 86 lett ezzel,szal nem 100%
skacok hogy a picsbe kell elkúszni a torony elõtt az A kiképzésnél? mindig észrevesznek...

SACA_(HUN)
Mellesleg Néni az illetõ!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
Egy kis off!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

pet70000
<-HIT-> ébreszõ!

SACA_(HUN)
Igen Tikal, megtörtént!
- GORDON, GARY I -
- SHUGHART, RANDALL D. -

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Tikal
Black Hawk Downban mikor a két delta csávo lemegy fedezni a második lezuhant blackhawkot, az tényleg meg történt? Nem emlékszem a film végére hogy mondták e az õ nevüket...

Tikal
Szép ez a heli 😊

Gfreiter
Kár, hogy nem abból van 😞 Az enyém 86%-os lett, és tudom, h mit nem csináltam jól. Mer amit jól csináltam, azt tudtam, h jól csinálom. Így ki lehet maj szûrni a 2 kérdést, ami nem sikerült, és akkor megvan a 100% De most megin el kõ menni...a pi.t.sc.hába 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Hogy-hogy szerinted? Most vagy 100%, vagy nem!

My Life for Freedom!

fluga
na jóó ben annyira gáz:
a helyes (szerintem)
ABB
AAA
ACD
ADB
BCB

Nyers
Tényleg én is kiváncsi lennék a 100%-os megoldókulcsra (SF, Medic). Tudom már valaki beírta, de ha lennétek még egyszer olyan szívesek (egyébként nekem már megvan mindkettõ training)!

My Life for Freedom!