60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Jó reggelt!
  • THE matrica
    Betudod szkennelni ?
  • lóbébi
    Valaki olvasta-e a mai Vasárnapi Blikket?8. és 9.oldalon elég érdekes cikk van a magyar elitalakulatról!Lehet róla vitatkozni de azért véleményem szerint nem palotapincsik.Cikk szerint legtöbbjük Amerikában kaptak speciális kiképzést rangereknél,különleges erőknél és tengerészgyalogságtól.Mindez havi 68 ezer forint alapilletményt és még vagy 30 ezer forint pótlékért!Nem nevetséges ez a fizetésük?Ez már szégyen!Lóbébi
  • Nyers
    A www.hunters.hu oldalon van egy egész jó és érdekes cikk az AA-ról, olvassátok!
  • Nyers
    Mi a fene van mostanában? Tegnap és ma is játszhatatlan volt a lag-től a Pipe.
  • lóbébi
    Most megy a PRO 7-en a slágerfilm:TOP GUN.Rég láttam ezt a filmet!
  • lóbébi
    Nem arra gondoltam hanem, azok akik játszottak ott a pályán!Ezek nem DEVs-ek voltak mert Nevük alapján biztos vagyok benne hogy lengyelek voltak.
  • MarkBlade
    Haho tud valaki olyan progit amivel meg lehet nézni a merevlemezt hogy bad sectoros e vagy sem? Mert az xp ben nem találtam ilyet..
  • Nyers
    Sztem vmit teljesen félreértettél, én azt hittem, hogy a cikkre vonatkozik a komment, de akkor nem. A cikk egyébként arról szól, hogy a fejlesztő csapatból (DEVs - ők nem honor buzik) 6 tag megvizsgála a Strykert közelebbről, hogy pontosabb képet adjanak a játékban. És egyeztetnek a hadsereggel, hogy meddig mehetnek el amíg nem adnak ki hadititkot.
  • Gfreiter
    69.56.199.84
  • Gfreiter
    *vagyok*
  • lóbébi
    Melyik pályára mész?
  • Gfreiter
    Nem jön valaki sniperkodni?? Egyedül vagypl a szerveren...

69.56.199.84
  • Gfreiter
    Nekem 8, úgyis csak kb heti 1x nézem meg a maileket, ami meg nem ismerőstől jön, azt általában rögtön törlöm :)
  • Gfreiter
    Nincs mit. Én most megyek a sniperes szerverre :)
  • pluhi
    Ase-t kell rányomni egy szerverre, kb 3 mpként próbálkozik (gondolom állitható). Két percen belül benn vagy nagy valószinüséggel bármelyik fullos helyen.
  • lóbébi
    Hallottátok hogy holnap virusnap lesz szerte a világon és e-mailben érkezik!
  • lóbébi
    Kösz a biztatást!
  • lóbébi
    igen és van más szerver is ahol sniperes!Az egyik 20 menetre van betervezve a másik meg 3 menetre.Az utóbbiban voltam ma és ott láttam meg a fegyvert:
  • Prank
    egyszerre csak pár ezren játszanak és többszáz szerver van...
  • Gfreiter
    Többször kell próbálni.
  • lóbébi
    Gondolj bele hogy min.2 millió regisztált játékos van a világon 24-48 helyre.Akkor mennyi esélyem van arra hogy pl.most belépjek abba aszerverbe?Inkább szerencse kérdés az egész!
  • Gfreiter
    Úgyérti, hogy unoffra...
  • Gfreiter
    Asszem ez a szerver csak sniperes: 69.56.199.84
  • Prank
    igen csak az előbb, mintha azt mondtad volna, hogy sehol nincs hely:)
    na mindegy...
  • Gfreiter
    Max 10 perc, és tuti kilép valaki.
  • lóbébi
    Türelmetlen vagyok ilyesmire!Tudod hogy időnk véges!Tehát felesleges várnom 0.5-1 órát hogy belépjek és inkább oda megyek ahova van hely.Nincs igazam?
  • Prank
    akkor szemelj ki magadnak egy ilyen szervert és frissítsd többször, hátha közben elmegy onnan valaki...
  • Gyadi
    Jobb felső sarokban mutatja hogy leased, official vagy unofficial az utóbbin nem lehet honort szerezni.
  • lóbébi
    Tudom csak állandóan fullon van!
  • Prank
    official és leased szervereken
  • lóbébi
    Akkor honnan tudjam melyik szerveren lehet tiszta honorokat szerezni?Tudom melyiken lehet csak az a baj hogy sokszor fullon van!
  • Gfreiter
    Gondolom van már valami cheat SF sniperre is, nem tudom :) Ha jobban belegondolunk, sokféle fegyver van, nem csak az, amit eddig használtunk. Ott van pl. a shotgun, amit elő lehet hívni cheattel, de egy pályán sem szerepel. Biztos van valami extra sniper.
  • Prank
    engem az zavart meg, hogy a 28362-es üzenetedben nyersnek válaszoltál, és ezt ő nem értette, aztán elmontad miért, de ezt megén nem értettem..félreértés az egész:))
    most már minden tiszta
    egyébként a cheat szervereken nem nő a honorod
  • lóbébi
    Jó!De más milyen fegyvert használtak ezek a köcsögök mert önismétlösek voltak és nem manuális feltölös távcsöves puskával riogatnak!
  • lóbébi
    Na jó!#28360-as hozzászólásomat elolvastad?Utána mondd el a véleméyedet és én "meghallgatom".Nincs benne semmi tüske mert kiváncsi vagyok!
  • Prank
    a crossingra gondoltam
  • lóbébi
    Melyik pályáról gondoltál?SE vagy Crossing?Én az utóbbi szeretem a legjobban!Elöző pálya csak akkor jó ha csapatmunka folyik mert ha egyénileg csinálja valaki akkor rontja a játék élvezetét!Legalábbis ez a véleményem.Lóbébi
  • Gfreiter
  • Gfreiter
    Bocsi: *van olyan Bridge szerver*