America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Na, kezdek én is offolni, hát nem igaz, hogy rámragadt)Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
My Life for Freedom!
), viszont én Kutyikára gondoltam, hogy õ legyen a 20000., mert elkélne neki egy kis baráti támogatás, elismerés, hogy többet legyen itt. De szavazzon mindenki!!\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
#20000 Rohaaaam!!!
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
! Na mindegy!My Life for Freedom!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
gyorsan még 8 hozzászólááássst!!
M313R lol, yo a térképed
Egyébként nem tom hogy vagytok vele, de a kúszás mászások közepette, én mindegyik pont között futtottam is...
, csak a kutyák ugattak...Aztán a
-va "B"-nél már azt hittem nyertem, amikor az õr lábáig kusztam..mmmuuhhhaaaaa, DE jött a meglepi a "C"-nél, amikor kirohantam a folyóból, és az õr orrától két centire simán elsétáltam....Áldott BUG...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

..this topic is registered for Gfreiter....lol

szívtam vele rendesen, mint a torkosborz... de megérte. Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy ha kilépek, és visszalépek, akkor is meglesz e még a tréningem...\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
My Life for Freedom!
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
My Life for Freedom!

My Life for Freedom!
►►^._.^◄◄

My Life for Freedom!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
My Life for Freedom!
Ez alapján kb. 15-20 perc alatt lehet lenyomni.
Álltalában végig vagy az úton vagy a végén a folyómederben maradtam ha letértem mindig nagyobb sziklák takarásában tettem amit jelöltem a térképen is.

►►^._.^◄◄
1. AAACCBABDBAEACCAAD
2. BBABCDAC
3. BDBCBBB