America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Habár errefelé nem nagyon lehet olvasni értelmes gondolatokat!

My Life for Freedom!

Daniel_F
Legyen a télapóé (Na, kezdek én is offolni, hát nem igaz, hogy rámragadt)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Nyers
Szerintem ez nem szavazás kérdése, akinek vannak értelmes gondolatai azok beírják és majd meglátjuk!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Szal visszatérve, szavazzunk. Én mindenkit nagyon szeretek itt (ne izgulj Patacsi, nem úgy ), viszont én Kutyikára gondoltam, hogy õ legyen a 20000., mert elkélne neki egy kis baráti támogatás, elismerés, hogy többet legyen itt. De szavazzon mindenki!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Daniel_F
Persze, küldhetsz képet, de ne legyen olyan sok, hogy maradjon másnak is a tárhelybõl😊 (egyszerre kb. 200 shot lehet fennt)
#20000 Rohaaaam!!!

Gfreiter
Nekem eddig csak egyetlen official szerverre sikerült bejutnom. Viszont ott azonnal lekaszaboltam egy kölköt. Azt hol látom, hogy én SF vagyok? Sehol sincs ez kiírva? És a SF CSAR-on mér néztek ki a bajtársaim úgy, mint valami csöves?? Ez lenne az új SF egyenruha? Szal? Szavazunk?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Nálam sem volt habostorta! Nekem hiányoznak a fegyverbemutatások, mármint, hogy mi-micsoda és egy kis célbalövöldözés is lehetett volna, tesztelvén az új kiegészítõket ! Na mindegy!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Nem nyolc hozzászólás kell, hanem 47, vagyis már csak 46. Szal én is sétáltam, meg futkároztam, persze olyankor nem sikerült 😊 Én mondjuk élveztem, mert szeretem a kúszó.mászó kommandósdit. Szal? Ki lesz a szerencsés nyertes?

SSBeeci
SF-reiter Gratula!!Kenjed mostmá a gamét!!Egyébként nekem is még mindíg az ofisöl szarverekre azt írja fél óra konnektálás után, hogy koneksön féld...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
gyorsan még 8 hozzászólááássst!!
M313R lol, yo a térképed
Egyébként nem tom hogy vagytok vele, de a kúszás mászások közepette, én mindegyik pont között futtottam is..., csak a kutyák ugattak...Aztán a -va "B"-nél már azt hittem nyertem, amikor az õr lábáig kusztam..mmmuuhhhaaaaa, DE jött a meglepi a "C"-nél, amikor kirohantam a folyóból, és az õr orrától két centire simán elsétáltam....Áldott BUG...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Nektek is aszongya a szerverek 90%-ára, h conecction failed ?? Szóval? Savazunk?

SSBeeci
..this topic is registered for Gfreiter....lol

Gfreiter
ÁÁÁ, én nem akarom elvenni mástól, aki jobban megérdemli... Szóval? Szavazzunk? Nincs már sok idõnk (helyünk)..

pet70000
Tied??????

Gfreiter
Gyerekek! (mér mondom én mindig ezt? tök hülyén hangzik) Mit szólnátok, hogy ha szavaznánk, kié legyen a 20000-dik hozzászólás?

Gfreiter
Köcci 😊 szívtam vele rendesen, mint a torkosborz... de megérte. Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy ha kilépek, és visszalépek, akkor is meglesz e még a tréningem...

Gfreiter
Én némi taktikát véltem felfedezni a kúszás-mászás alatt. Ha mégsem látom jól, akkor szóljatok, mer nem akarok rossz tanácsot adni azoknak, akik még nem csinálták meg. Szal, sztem a bokrok mögé akkor kell bújni, amikor reflektoros õrtornyok közelében vagyunk, viszont csak lassú módban! Ha viszont nem refis torony, hanem csak sima õrszem van ott, akkor nagy ívben kerülni kell a bokrokat, mert a sötétben látni nem láthat, viszont meghallhat minket. Jól gondolom?

Kutyika
Küldtem egy képet én is, ez Pipeline SF-en készült tegnap. Van még egypár érdekes felvételem, ha kell elküldöm, meg persze ha jól konvertáltam a filet... Ha valamit elszerencsétlenkedtem akkor légyszi szólj.

Nyers
Gratula! Good Job Soldier!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Gyerekek! Büszkén jelentem, hogy Gfreiter kadét ezentúl SF!!!

Kutyika
Nincs mit, B-bõl C-be már gyerekjáték eljutni.

Kutyika
Daniel_F, küldhetek én is képeket a honlapodra?

Nyers
Jól gondolod, a reflektoros völgy felé indulj a bal szélen, használd a bokrokat és ha a refi elment gyorskúszás 5 sec-ig! Mondjuk elsõre nekem se sikerült pedig akkor már tudtam, hogy kell ezt csinálni!

My Life for Freedom!

Gfreiter
A B megvan, köszi Kutyika és Zotyesz!!! Gondolom a java még csak most jön...

Nyers
Köszönöm az infotmációt!

My Life for Freedom!

Daniel_F
SF Exclusive pálya az, ahol csak SF-ek vesznek részt. Egy ilyen pálya van most, és ez a Pipeline SF.

Nyers
Kérdés: az AA oldalán az account-nál van ilyen, hogy SF Exclusive, na az mi?

My Life for Freedom!

Nyers
Kösz mindenkinek a segítséget, megértést, türelmet és szakértelmet! Sikerült az E&E! Hooah! Többieknek kitartás!

My Life for Freedom!

zotyesz
Ja, ezt elfelejtettem. Bocs, hogy köszönés nélkül léptem le, de kivágott a szerver.

zotyesz
Jó ez az SF CSAR pálya, tiszta BHD! 😊 Kár, hogy én játszottam az összes halottat egyszerre. 😊

zotyesz
Én is itt szívtam. Bal oldalon haladj, mert ha jobbról mész, akkor akármilyen lassú is vagy, meghall az õr. Bokrokhoz ott még így is csak minimálisan érj hozzá.

fluga
sosem kell gyorsan kúszni!

fluga
yeeee siker az sfen. 10edszerre😊

Gfreiter
Igen, ez az a hely. Ahol a refi felvillan néha, ott gyorsan kell kúszni?

Kutyika
Szerintem ez az a hely, ahol jobbról bokor van, bal oldalon meg néha felvillanik a kõfalon a reflektor fénye. Ha, ez az akkor, ne a bokor felõli oldalon haladj, hanem bal oldalt, és csak lassan.

Gfreiter
Mér van az, hogy egyetlen õrszem sem láthat, mert a sziklák takarásában vagyok, plusz még a bokor alatt is, ráadásul tök sötétben, nesztelenül, és már észre is vesznek. Ez a B pont elõtt van picivel...

Kutyika
Bocs de egy nagyon idióta kérdést tennék fel, A Training menüben minden Completed, ez így jó, de a Deployment/Missions-ban minden Available, most ezeket újra kell csinálnom?

Nyers
OK köszé mindenkinek, mostmár talán menni fog!

My Life for Freedom!

M313R
Teljesen bemásztam a torony alatti sziklához aztán meg teljesen a toronnyal szemben levõ sziklafalon levõ õr alá.

►►^._.^◄◄

Nyers
Köszi szépen, egyébként szerintem dögunalmas, és a klaviatúrámon egy lyuk keletkezett a W helyén!

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
REPRO képe amikor SACA 5 csapattársat lõ nagyon király😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

patacsi HUN
bal oldal, elkúszol a torony alatti fáig aztán az ág takarásában minnél közelebb a sziklához (ha rádszól ott, nem megálsz, hanem hátrálsz kicsit) vársz addig míg a fény a jobb szélére vált akkor indulsz tovább... onnan már sétagalopp(kúszás) 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Shift-tel kiszállsz a székbõl, odamésza tanárhoz, és nyomsz egy E-t (amennyiben ez nálad az action key).

Nyers
A B-C útvonalat a reflektoros torony alatt tetted meg, és ha igen akkor melyik oldalán?

My Life for Freedom!

M313R
Összedobtam egy hevenyészett EandE pálya térképet ahogy én megcsináltam, a "melegebb" részek méretarányosan nagyobbak.
Ez alapján kb. 15-20 perc alatt lehet lenyomni.
Álltalában végig vagy az úton vagy a végén a folyómederben maradtam ha letértem mindig nagyobb sziklák takarásában tettem amit jelöltem a térképen is.

►►^._.^◄◄

Nyers
Oda kell menni az ürgéhez, majd megmondja, hogy hány %-osra írtad!

My Life for Freedom!

Nyers
És miért nem telepíted a 2.0-t!

My Life for Freedom!

nekem még csak 1.9 van😊
Nyers
Kösz szépen! ( Nem tudod a #19908 kérdésemre a választ?)

My Life for Freedom!

a 100%-os medic teszt:
1. AAACCBABDBAEACCAAD
2. BBABCDAC
3. BDBCBBB