America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SSBeeci
akko X..esetleg még lökiképzés függõ lenne??Nemtom...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Igen, pont akartam én is mondani, hogy úgy volt, h lesz 2 single pálya... Hát én csak a kúszóst nevezném pályának.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
Gfre csávóóóó..hehe, neked meg gratula a 800-hoz hihi

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Brutal
Gondolom 15 mint ahogy itt olvastam....
De én már 16 is vagyok....

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

pet70000
Bocsesz, peddig csak úgy benéztem!!
Van itt aki jobban megérdemelte volna!!!!!

Gfreiter
Azé gratula 😊)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
Mert honor függõ is a dolog

Gfreiter
ÁÁÁÁ... most hülyét csináltál belõlem!! Mindenki azt fogja hinni, hogy asziszem, hogy 20000 20001 után következik...

Nyers
Gratula! Ön a szerencsés nyertes!

My Life for Freedom!

SSBeeci
Pedig ha yol emlékszem volt szó gép elleni tréning pályákról...

Brutal
Kieg haderõ= lyukas bakancs + sisak

Gfreiter
Ajaj, vészesen közeleg a 20000!! Na, ki lesz a szerencsés?

pet70000
20000

Brutal
Ha egy SF pályára mész be akkor az is számit hogy minek állsz be?
Gondolok itt arra hogy megcsináltam a kiképzést mégis ilyen kieg,haderõ voltam

Gfreiter
Nem mondok olyan csúnyaságot, h nekem kicsit csalódás volt... Én aszittem a kúszás után jön az izgi része.

SSBeeci
...lol
Amúgy szevasz Bro!!
És tényleg...ha nem árulják el a titkot, hogy rakjak össze magamnak csúzlit...hááát...még mindíg ott nézném a sok kiegészítõt

Nyers
Ja, még több kiképzést! Utólag is meg lehetne foltozni itt-ott!

My Life for Freedom!

Brutal
Ha logikusan megnézed akkor semmit nem tudtál meg az SF training-rõl max. annyit vágtam le a dologból,hogy mindenki tud legalább egy nyelven beszélni és sokat kell a sárban heverészniük😊)))

Gfreiter
Ezé nem vagyok jó egyelõre, mert én a rejtõzködést, lapítást, kúszás-mászást szeretem. Egyébként tényleg lehetett volna egy ilyen fegyverbemutató tréningje. Hát idejük igazán volt rá!

Nyers
Rátapintottál a lényegre! Azért egy igazi dzsungelharcos-pályát el tudnék viselni!

My Life for Freedom!

Gfreiter
mikó tékáztalak én le?? Ejnye

Daniel_F
Vagy ha csinálnának olyan pályákat, ahol a gép ellen kell harcolni, és a gép nem várna minket. (Mert ugye multiban az ellenfél úgyis tuja, hogy jövünk, nincs sok értelme kúszni, mert direkt azt figyelné)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
Nem egyéni...sztem sokan így gondoljuk...

Brutal
Köszi mindenkinek a biztatást de már tegnap éjjel befejeztem a tesztet is meg a kúszást is....
Csak kicsit többet vártam az SF kiképzéstõl,szerettem volna ha ki is lehet próbálni a puskákat amit a faszi ott mutogatott....
A bokortúrást 45 perc alatt fejeztem be de nagyon unalmas és értelmetlen szerintem a játék szempontjából...
Nah mind1 ez egyéni vélemény...

Nyers
Sajna még nem volt idõm kipróbálni az új pályákat! Rohadtul nincs idõm! Ennek a kuszós-mászós dolognak csak nyílt, óriási pályákon lenne értelme, ahol még van rendes aljnövényzet is! Na meg persze éjszaka, meglepetésszerûen, de ezt nem lehet még megvalósítani! Szóval marad a

My Life for Freedom!

Brutal
Im on the way😊)))
Thx

pet70000
szerintem, ha az egyik pályán elkezdenék így kúszni, hamar ki lennék szavazva vagy G le tk-zna

Nyers
Igen, a mostani 2 új tréning nem kapcsolódik szorosan az új küldetésekhez!

My Life for Freedom!

pet70000
Ja, az új kiegészítõk benne lehettek volna gyakorlásképpen az SF képzésben, annak legalább lett volna értelme

Gfreiter
Brutal!! Csekk #19946

SSBeeci
...oksa..np.

SSBeeci
Bizi Brutal, egy teszt, aztán bokor túrás:-), ha elakadsz, olvass vissza pár oldalt, meg vanak a teszt eredmények, ill. Meier fater csinált egy állat térképet, ha mégse menne...

Nyers
Még egyszer bocs az öcsizés miatt, mélységesen sajnálom a dolgot! Többet nem fordul elõ!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Nagyon lopakodunk a bûvös 20000 felé. Szóval hogy offon maradjunk, azt szeretném kérdezni, hogy a magyar szerverek, pl a Landor, átálltak már a SF-re? Ja, és nem lehetne vhogy az új pályák közül is csinálni magyar szervert? Az hogy mûxik? Pénzbe kerül? Ha igen, a Landort ki fizeti? Vagy hogy megy ez egyáltalán?

Nyers
Hát persze, nem cukkolok öreg harcosokat. /Csak most néztem az infódat./ Csak nem értettem a smiley-kat!

My Life for Freedom!

Brutal
Tényleg az SF trainig két részbõl áll? Teszt és a kúszásos okosság?

SSBeeci
Nyers barátom...lehet, hogy a Mi van Öcsi kérdéseden felkaptam a vizet...de lehet, hogy mondhatnál fatert is...téma lezárva!!Érted ugye?!

SSBeeci
...valahol ez nem baj...sztem...

Daniel_F
Nem lesz mindenki SF, mert ott van a min. 15 honoros határ, tehát nem kell félnünk attól, hogy a zöldfülû n00b-ok kapják meg a tuti fegyverket, helyettük megkapják a honor k**vák (ha pesszimistán szemléljük a dolgokat)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Nyers
Ez a beszéd, de ki akar veszekedni?

My Life for Freedom!

Gfreiter
Nana Veszekedni csak a 20000. után szabad legközelebb. Addig örvendjünk...

Nyers
Nem értem mit akarsz? Jáccuk le?! Hova kapcsoljak vissza? Én nem provokáltam senkit! Mi az a Beeci?

My Life for Freedom!

SSBeeci
Ki ez a tényleg NYERS??Valami betegség??Egyet kapcsolj vissza tesó...

Gfreiter
Naja, de mi lesz, ha már mindenki SF lesz? És mi ez a zöld lyukaszoknis-surranós füstös csöves kinézet? Az a baj, hogy ez azt jelenti, hogy mi is így nézünk ki. Legalábbis a CSAR-on. Én tényleg komolyan gondoltam a szavazást. De ha nem, hát nem. Mint egykoron mondottam volt: nem erõszak a disznótor... kivéve a disznónak.

Nyers
Mi van öcsi?

My Life for Freedom!

SSBeeci

SSBeeci
...lol DANIEL_OFF mmuuhhhaaaaaa..lol

Nyers
Ne tedd! Ki itt a rangidõs tiszt? A honor alapján is dönthetnénk! (Rám ne számítsatok)

My Life for Freedom!

SSBeeci
Gfrei...ahogy anno írták..NE GFREITERKEDJ!Ha má nagyfa**ú SF vagy, akko A,B,C team közül tied lehet az elsõ két fegyvernem...ill, asszem a hangtompítós sznájper is! Azt ja, elõször én is rongyá akartam lõni a csapatot, me mellettem szegény rpg-s srácon szép zöld felsõ, lyukas surranó, meg zöld rohambili volt..hehe, én meg ugye tuti ami cuccba...Szal Gfrei, rakjá össze magadnak egy tuti megam4-est, aztán sf-ként kenjed az ellen száját...

Gfreiter
De a 20000. hozzáböfögés egy mérföldkõ, és szerintem tiszteljük meg azzal az eseményt, hogy kiválasztunk egy valakit... De nekem mindegy. Ha akarjátok tele is offolhatom egészen 21000-ig...