America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
a nevem pászmek. nem ittam semmit...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A nevem Kine. Mire kell emlekeznem?
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Saca: f@szod erjen bokaig :P
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Modify existing levels and/or create new levels using any of the existing art, sound, particle effects and gameplay assets created by the Dev Team.
Mission Depot
Only maps submitted to Mission Depot (http://www.aamissiondepot.com) will be reviewed and certified for approval to become official America's Army honor maps.
2 Map Tutorials
These explain the basic UnrealEd Tools and define the America's Army mission creation process.
Bug fixes
Lots of bugs are fixed
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Boldog szülinapot Saca bácsi!
Persze, persze, persze... Na akkor pléjerlist...
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Egyszer volt ilyen account deaktiválás/reakitiválás valami auth szerver módosítás meg verzió váltás okán, de az már régen volt.
\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Saca!!!!!AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Az is lehet, hogy inactive lett az accountod.

a pass: ékezet nélküli betük és mind kis betü (se z, se y nincs benne), és számok,
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
felinstalláltam, belépek, kéri a loginhoz szükséges adatokat, megadom, login, erre azt irja ki, h nem jó a megadott jelszó, ehhez a accounthoz. wtf? pedig az americasarmy.com-on be tudok lépni a acc.+pass-ommal.
tapasztalta már ezt vki?
mi lehet a hiba?
ui.: már vagy fél éve nem játszottam vele
ATI X800 GTO-m van
asszem... <#vigyor3>#vigyor3>

A fix FOV-okat nem tom mi, de a pixelekre igyexem figyelni :)
Én tulképpen két játékkal játszom immár 3 éve : AA és CoD 70-30% arányban, tehát különösebben nem érint a többi game :)
Na meek szunyálni mer jó sazr volt a mai nap, de fele annyira sem, mint a holnapi lesz... már elõre fosok...
<#worship>#worship> mindenkinek ;)
Itt lehet nézegetni, mely játékok támogatják a widescreen felbontást.
http://www.widescreengamingforum.com/screenshots/
Érdemes megsasolni a surround rendszereket. Nagyon ütõs. A fórumban van pár video is az ilyen rendszerekrõl (pl. Richard Burns Rally odabasz <#vigyor>#vigyor>)
Viewsonic 2025wm monitorom van, tehát wide. Mindenkinek csak ajánlani tudom a wide-ot, AA legújabb verziója már azt hiszem hor+, de hogy ha még esetleg vert- lenne, akkor a következõ verzióban, már tuti átállnak. Ezen a weblapon megnézheted a legtöbb játék wide támogatását. Mondom szerintem már az AA is támogatja, de még nem ellenõriztem le screenshot-okkal, de érzésre úgy tûnik, mintha hor+ lenne. (egyébként érzésre mindig úgy tûnik, pl. wow-ban tudom, hogy vert- van, de amikor játszom inkább úgy érzem, hogy pluszt kaptam oldalra.
A monitoronál elsõsorban ne a válaszidõt nézd, gyakorlatilag már 16ms-tõl észrevehetetlen (nekem van még egy régebbi 25-ös darabom is, és azon is csak a sötét részleteknél jön ki az utánhúzás). Viszont amire érdemes figyelni, hogy nehogy megvegyél egy TN+film paneles darabot, mert azoknak mind ocsmány képük van. Ezek a legolcsóbbak általában, bár egy-két extra példány felkúszhat akár a magas árszegmensbe is (ált. ezeknek extrémen kicsi a válaszidejük, vagy üveg borítású panelt kapnak...) 19-esben nem ajánlom a wide-ot, mert nagyon nagy a pixeltávolságuk, ha wide, akkor min 20". Érdemes használtan venni, mert sokkal (több 10ezer ft) olcsóbb, én is így szereztem be az enyémet. Pixelhibákat a helyszínen nézd meg, akár használtan veszed, akár újonnan. Felesleges rohangáslástól kíméled meg magad, ha már a boltban kiszûröd. Van erre egy nagyon egyszerû teszt is itt tudod letölteni, ezzel a szubpixel hiba is kiszûrhetõ. Ha használtan veszed, akkor kikapcsolt képernyõvel súrolófényben nézd meg, hogy nem karcos-e a felülete. Kb. ennyi, sok baja nem nagyon lehet egy tft-nek a pixelhibán kívül, a háttérvilágítás meghalásáért meg a gyári garancia is csak 1 évre szól. PVA/MVA, vagy S-IPS panellal szerelt típust válassz, ezek valamivel drágábbak, de csak ezeknek van normális színhûségük (16,7 mill.) a TN csak pár százezret tud (16,2 mill. a jelölése).
Érdemes a prad.de weblapján panelt választanod, és ahhoz utána gyártót, pl. ezzel a panellal, ami nekem van 4 gyártó is szereli a monitorjait, tehát tulképp. uazt a monitort árulják. A legolcsóbb a Philips-é 89ezer ft, a legdrágább pedig a viewsonic, 130ezer ft. (mondjuk én mindegyiknél olcsóbban jutottam hozzá az enyémhez) Szóval ne ragaszkodj márkához. Samsung ált. maga gyártja a paneljait, de mivel vesz tõle több másik gyártó is, ezért sok nem samsung-ként árult samsung monitor van. Érdemes csempészett, vagy lopott monitort is venni, ezeket garancia nélkül kapod, de természetesen kipróbálhatod elõtte. Nem kell mondanom, hogy a bolti felébe kerülnek általában, és samsungból szinte mindig a teljes kínálat van hirdetve aproneten, prohardver.hu-n. (közel van a szlovákiai samsung gyár, mindet onnan csempészik/lopják) Én eddig mindig használtan, vagy 'megbízhatatlan forrásból' vettem a monitorjaimat, és még egyszer sem kellett csalódnom, sõt, egyszer vett apám monitort boltból, természetesen odaadták neki a szubpixel-hibás darabot...