America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
És valami bõvebb beszámoló?

Sadist
igen

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a tejen kívül... <#ravasz1>
panther112
Pályaszerkesztõvel próbálkozott már valaki?

Gfreiter
LOOOOOOOOOOL!!! <#nyes><#nyes><#nyes>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
Ne hazudj. Hova lett a tej???

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

hello!

a nevem pászmek. nem ittam semmit...
Sadist
pászmek jó sokat ihattál :D

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
Sziasztok!

A nevem Kine. Mire kell emlekeznem?

Sadist
Ki ne emlékezne :D

SACA_(HUN)
L.A.S. mindenkinek! Aki még emlékszik rá!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

CSUKA
És persze ne a lába mennyen össze. Ezt ma már hozzá szokták tenni <#nyes>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Mighty
Nocsak....

Saca: f@szod erjen bokaig :P

Marvin
Nem volt SOB.
Az segít. ;)

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Sadist
Arohattak, ilyen sunyin kiadni egy patchet <#idiota>

N3TuddKi
AA Mission Editor
Modify existing levels and/or create new levels using any of the existing art, sound, particle effects and gameplay assets created by the Dev Team.

Mission Depot
Only maps submitted to Mission Depot (http://www.aamissiondepot.com) will be reviewed and certified for approval to become official America's Army honor maps.

2 Map Tutorials
These explain the basic UnrealEd Tools and define the America's Army mission creation process.

Bug fixes
Lots of bugs are fixed

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Gfreiter
Mit tud?? most jött csak ki a 2.7 :)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[Rush]
kijött a 2.8, tessék szedni <#idiota>

Patch

hTTp://ror.hu/

Igaza van!

N3TuddKi
azt mondja Marvin, hogy van új peccs ;)

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Gfreiter
Régen az aa.com-on ha beléptél a Your account-ba, ott volt egy ilyen menupont, hogy expired account. De most nem találtam. Nem tom most hogy van. Nekem régen volt ilyen, hogy sokáig nem játszottam, és amikor be akartam lépni, ugyanígy nem fogadta el a jelszavam. Akkor bementem oda, és elintéztem a dolgot ebben a menuben, de nem tom most hogy van.

Marvin
Boldog szülinapot Saca bácsi!
Persze, persze, persze... Na akkor pléjerlist...

bcs78
Fél év nem játszás biztos nem eredményez törlést, legalábbis nekem nem törlõdött accountom. Sõt, szerintem egyáltalán nem törlõdnek az accountok, ezért tudja verni az AA a mellét hogy 5-6-8-10 millió regisztrált user van, közben ennek csak az 5%-a aktív.

Egyszer volt ilyen account deaktiválás/reakitiválás valami auth szerver módosítás meg verzió váltás okán, de az már régen volt.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

SACA_(HUN)
Köszönöm Patacsi mester!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

patacsi HUN
Saca!!!!!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Egy inactive account-ot mennyi idõ után törölnek? Csak mert rohadt rég nemjátszottam, és ha a jövõben esetleg újra megjön a kedvem sok hangulatom nem lenne elõrõl kezdeni :S

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Marvin
Menj ide és kérj új password-öt!
Az is lehet, hogy inactive lett az accountod.

N3TuddKi
bsz Saca

tüzfalon kiengedtem, (mint a többi játékot)
a pass: ékezet nélküli betük és mind kis betü (se z, se y nincs benne), és számok,

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

bcs78
Úgy értem a jelszóban ne legyen speckó karakter. Esetleg tûzfal gond?

4karakter_3karakter_HUN ez az acc.om :)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Marvin
Legyen rövidebb, mint 19 karakter!

bcs78
ne használj speckó karaktereket...

kicsit felb@szott a játék (2.7.0)
felinstalláltam, belépek, kéri a loginhoz szükséges adatokat, megadom, login, erre azt irja ki, h nem jó a megadott jelszó, ehhez a accounthoz. wtf? pedig az americasarmy.com-on be tudok lépni a acc.+pass-ommal.

tapasztalta már ezt vki?
mi lehet a hiba?

ui.: már vagy fél éve nem játszottam vele

Gfreiter
Van olyanom :) Hinnye! :)

ATI X800 GTO-m van
asszem... <#vigyor3>

Gfreiter
Boldog szülinapot :) Meg még jópárat! Ne felejts el jól berúgni! <#nezze>

SACA_(HUN)
Köszönöm, köszönöm, köszönöm mindenkinek! :)

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Sadist
Boldog szülinapot Saca! :)

Sadist
Ha nem valami õskövület videokártyád van, akkor be :) Így néz ki ami a monitor vezetékén van, a kártyán ugyanilyen, csak tûk helyett lyukakkal.

Boldog szülinapot SACA!

Gfreiter
Oks, akkor digitcscatlakozós.... Remélem be is tudom dugni a gépembe... <#idiota>

panther112
Igen ez is fontos, én használtam pár hónapig egy tft-t 15 tûssel, hát rémes volt.

de csak is akkor, ha azon keresztül használja ;)

Sadist
Az még kimaradt, hogy digit csatlakozós monitort érdemes venni, mert annak élesebb a képe és mentes minden hibától.

panther112
Fix FOV, az azt jelenti, hogy se vízszintesen, se függõlegesen nem vág le a képbõl, ill. nem ad hozzá.

Gfreiter
Fú köszi, nem gondoltam, hogy ennyi dologra kell figyelni. Igyexem kiválasztani a legoptimálisabbat. Sajna elég gyakran döntök rosszul.
A fix FOV-okat nem tom mi, de a pixelekre igyexem figyelni :)

Én tulképpen két játékkal játszom immár 3 éve : AA és CoD 70-30% arányban, tehát különösebben nem érint a többi game :)

Na meek szunyálni mer jó sazr volt a mai nap, de fele annyira sem, mint a holnapi lesz... már elõre fosok...

<#worship> mindenkinek ;)

Mighty
2.6-ban még nem támogatta. panther112 által említett oldalon ay AA-ról még 2.6-os képek vannak.

Itt lehet nézegetni, mely játékok támogatják a widescreen felbontást.
http://www.widescreengamingforum.com/screenshots/

Érdemes megsasolni a surround rendszereket. Nagyon ütõs. A fórumban van pár video is az ilyen rendszerekrõl (pl. Richard Burns Rally odabasz <#vigyor>)

panther112
Most veszem csak észre, hogy nem is a megfelelõ embernek váalszoltam:) Torzítástól nem kell félni, minden játékban be tudod állítani a 4:3 arányú megjelenítést ehhez a vidkártyán be kell állítani, hogy az alkalmazások felbontásához igazodjék, és ne a monitoréhoz (sajnos ilyenkor mondjuk nem natív módban tudod csak használni a monitort, ami kis élesség romláshoz vezet). Pl. így lehet játszani régi stratégiai játékokkal, mint a w3. Ez igaz minden Fix FOV-ú játékra, ilyenek a régebbi rts, kalad, szerep... játékok. Az FPS-ek, szimulátorok, már régóta nem fix FOV-osak, ezért tudod õket natívban játszani. (sajnos az egyik kedvens fps-em fix FOV-os, a vietcong :( (FOV=field of vision, látótér kb.) (azért használtam enyit a FOV szót, mert angol nyelvû weblapok mindig így hivatkoznak rá, ha tudni akarod, hogy játék milyen, akkor is ezzela szóval keress rá google-n)

panther112
Üdv,

Viewsonic 2025wm monitorom van, tehát wide. Mindenkinek csak ajánlani tudom a wide-ot, AA legújabb verziója már azt hiszem hor+, de hogy ha még esetleg vert- lenne, akkor a következõ verzióban, már tuti átállnak. Ezen a weblapon megnézheted a legtöbb játék wide támogatását. Mondom szerintem már az AA is támogatja, de még nem ellenõriztem le screenshot-okkal, de érzésre úgy tûnik, mintha hor+ lenne. (egyébként érzésre mindig úgy tûnik, pl. wow-ban tudom, hogy vert- van, de amikor játszom inkább úgy érzem, hogy pluszt kaptam oldalra.
A monitoronál elsõsorban ne a válaszidõt nézd, gyakorlatilag már 16ms-tõl észrevehetetlen (nekem van még egy régebbi 25-ös darabom is, és azon is csak a sötét részleteknél jön ki az utánhúzás). Viszont amire érdemes figyelni, hogy nehogy megvegyél egy TN+film paneles darabot, mert azoknak mind ocsmány képük van. Ezek a legolcsóbbak általában, bár egy-két extra példány felkúszhat akár a magas árszegmensbe is (ált. ezeknek extrémen kicsi a válaszidejük, vagy üveg borítású panelt kapnak...) 19-esben nem ajánlom a wide-ot, mert nagyon nagy a pixeltávolságuk, ha wide, akkor min 20". Érdemes használtan venni, mert sokkal (több 10ezer ft) olcsóbb, én is így szereztem be az enyémet. Pixelhibákat a helyszínen nézd meg, akár használtan veszed, akár újonnan. Felesleges rohangáslástól kíméled meg magad, ha már a boltban kiszûröd. Van erre egy nagyon egyszerû teszt is itt tudod letölteni, ezzel a szubpixel hiba is kiszûrhetõ. Ha használtan veszed, akkor kikapcsolt képernyõvel súrolófényben nézd meg, hogy nem karcos-e a felülete. Kb. ennyi, sok baja nem nagyon lehet egy tft-nek a pixelhibán kívül, a háttérvilágítás meghalásáért meg a gyári garancia is csak 1 évre szól. PVA/MVA, vagy S-IPS panellal szerelt típust válassz, ezek valamivel drágábbak, de csak ezeknek van normális színhûségük (16,7 mill.) a TN csak pár százezret tud (16,2 mill. a jelölése).

Érdemes a prad.de weblapján panelt választanod, és ahhoz utána gyártót, pl. ezzel a panellal, ami nekem van 4 gyártó is szereli a monitorjait, tehát tulképp. uazt a monitort árulják. A legolcsóbb a Philips-é 89ezer ft, a legdrágább pedig a viewsonic, 130ezer ft. (mondjuk én mindegyiknél olcsóbban jutottam hozzá az enyémhez) Szóval ne ragaszkodj márkához. Samsung ált. maga gyártja a paneljait, de mivel vesz tõle több másik gyártó is, ezért sok nem samsung-ként árult samsung monitor van. Érdemes csempészett, vagy lopott monitort is venni, ezeket garancia nélkül kapod, de természetesen kipróbálhatod elõtte. Nem kell mondanom, hogy a bolti felébe kerülnek általában, és samsungból szinte mindig a teljes kínálat van hirdetve aproneten, prohardver.hu-n. (közel van a szlovákiai samsung gyár, mindet onnan csempészik/lopják) Én eddig mindig használtan, vagy 'megbízhatatlan forrásból' vettem a monitorjaimat, és még egyszer sem kellett csalódnom, sõt, egyszer vett apám monitort boltból, természetesen odaadták neki a szubpixel-hibás darabot...