America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pet70000
512 ram elég, inkább a procit cseréld ki

Gfreiter
Azt tudom, hogy a monitortól ez nem igen függ, de a memóriától igen... nem?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Strahd_
szerintem igen..de a nettöl is függ...
a monitornak szerintme nicsn beleszolása ebben... nem kéen hogy legyen 😊 nem emlékszem végül hoyg hagytam 1152*864 vagy 1280*1024 ben de nekem nem szaggat.

Mighty
Kiprobálta ezt máûr valaki? Várom a reakciókat 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN
THOMAS W H - 5C593EDAEC na ez végre jó kicsit kavartam bocsi 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
DAB3B50302 -- új jelszót generált neki 😊 evvel próbáld ne feledd emil,jelszó,név csere ...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
már dolgozom rajta 😊

Gfreiter
Unom már, hogy az RT-n mindig azt hiszem az Opforra, hogy csak pixel 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Vagy itt az 1.7-es procinak is van beleszólása?

pet70000
Menj dolgozni!!!

Gfreiter
Milyen karid van otthon? De csak a váltáskor kattog, vagy akkor is, ha nem bírja az ütemet. Ugye 768 Mb RAM-mal, Nvidia 440 MX 64Mb karival fogok tudni lagmentesen 800*600-ban, vagy 1024*768-ban nyomulni????????????!!!!!

patacsi HUN
ja és mailt is 😊

patacsi HUN
höhöhö 😊

Strahd_
ok sietek .)

Strahd_
most regisztárltad magad ujjoncnak s nem küldtek még mailt?

patacsi HUN
W THOMAS H
foci a jelszó -- azonnal változtass jelszót és nevet 😊

Strahd_
Engem igedesit hoyg a felbontás váltásokkor kattog nem mindig sikerül váltania stb 😊 De amugy nem gondom van vele egyszerüen nem tetszik .) az otthoninak szebb képe van de lehet hogy csak a vidkari jobb otthon egy icipicit .)

Gfreiter
Strahd! Mondj el mindent!!

Gfreiter
nincs ágyúja.Meg vszínûleg hifi sincs benne, se légkondi.Bár légkondi az enyémben sincs, mégse BTR...

Gfreiter
😞( Kár, valószínûleg jó lett volna, ha a frissítés okés 😞 Velem mindig ez történik. Most meg kb 2 órája felraktam az ebédemet a tûzhelyre, h felmelegítsem... Szegénykém elszenesedett maradványait szilveszterig kaparhatom.

Strahd_
21 jel, hogy túl sokszor láttad a Mátrixot

ez lemaradt .)

Strahd_
hamár off van én is hagy 😊

1. Állandóan napszemüvegben vagy.
2. A suli mosdójában már az összes tükröt megbökdösted.
3. Amint leülsz tanulni, megfájdul a fejed (mert még sose használtad).
4. Vizsga elott elokapot a mobilod: Operátor, gyorsan egy kijáratot.
5. Mindig idoben befizeted az adót.
6. Leviszed a házinéni szemetét.
7. A Smartieses zacskókból mindig meghagyod a kéket és a pirosat, és másoknak adod.
8. A suliban a fal a te lábnyomaiddal van tele.
9. Megbuksz biológiából, mert az embereket a vírusokhoz soroltad be.
10. Mindent csirkeízunek érzel.
11. Amikor harmadszorra vizsgázol, csak annyit mondasz: Á deja vu.
12. A menzán odaszólsz a konyhásnéninek: nincs kanál.
13. Amikor felébredsz, megtapogatod a szádat, hogy összenott-e, vagy csak egy rossz álom volt.
14. Számtech vizsgán 7 monitort igényelsz.
15. Csak a piros ruhás nok után fordulsz vissza.
16. Amikor a tanárok a neveden szólítanak, kikéred magadnak, mert a te neved Neo.
17. Amikor a vizsgakérdéseket nyújtják feléd, te csak kék és piros piruláknak látod oket.
18. A Dékánt Orákulomnak szólítod.
19. Nyáron is hosszú fekete kabátban, fekete gatyába jársz.
20. A suli kapuja elott álló fekete öltönyös alakok láttán elrohansz.
21. Bootolásnál is csak szokéket, barnákat és vöröseket látsz.

Strahd_
melohelymeen az van xar de müködik 😊

patacsi HUN
reggel adta el. LOL 😞

[Rush]
Nekem belinea van semmi bajom vele.....

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Igen, azt mondják, hogy elég szép. A frissítése jó nagy, 1024*768-on is 120Hz. Kérdés, hogy mikor fog bedögleni 😞 Mondom, a Samsung SyncMaster 3Ne 15" 7 éves, és még csak meg se rezzent. Pedig párszor már belevertem ököllel szegénybe

Mighty
Igy van. És csak 800x600-at bír felbontásilag.

Mighty
Egyszerûen csak nem tartom jó márkának. Ennek ellenére lehet akár jó is 😊 Ha elég magas a képfrissítés és szép a képe (nem torzít, nem homályos a szélein) akkor nyugodtan megveheted.

SSBeeci
Szombádi kom tu gém plíz...HIT-gyülekezõõ

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Kutyika
Aszem igazad lehet, meg a Tv-n nem túl nagy a Hz😞

Gfreiter
UPC-vel meg lehet csinálni! Ha filmet nézel, akkor tuti, de sztem játékkal is lehet. De a TV sztem nem olyan finom, mint a moncsi.

Gfreiter
Igen, sajnos így alakult, hogy a memóriát is bele kell kalkulálnom. Megírod priviben, hogy mért nem vennél Belineát? Mit hallottál róla? Csak nem akarom itt nyilvánosan rontani a bizniszüket 😊

Kutyika
Én már azon is gondolkodtam, hogy rákötöm a gépet a TV-re😊 De aszem asemjó, vagy valaki próbált már?

Mighty
Mert szar....

Mighty
Akkor még mindíg marad a hwsw fórum. Add meg a paramétereket és a tudorok biztos kiokoskodnak egy neked való monitort.

[Rush]
Az miért van, hogy nekem lefagyott a tracker? ahol 2 napja jáccottam azt mutatja 😞

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Kutyika szavaival élve: KÖFI 😊 Egyébként bocs az offért, de ez nem annyira off, mivel szar monitorral nem lehet jól Armyzni 😊)

Gfreiter
Hát az a helyzet, hogy 40, mer összesen van 55-öm, de ebbõl kell megvennem az 512-es RAM-ot 😞

patacsi HUN
jó az, már többször bevált 😊

patacsi HUN
megkérdezem...

Mighty
Te itten ne offoljál Tikal!

Tikal
hm? nem jo?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
az a kérdés hogy melyik igaz rá, 14.5mm-es gépágyuja van, szal ez az igaz, nem?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mighty
Most akkor mennyi delláció van a moncsira?

Gfreiter
Az a baj, hogy nekem ezt a héten kell elintéznem, mert 15-éig le kell adni a számlákat a cégnél, ahol muti dolgozik... Nincs már idõm 😞 Ez az Acer hány Hz-n nyomul?

patacsi HUN
ja én mindig úgy veszem a céges cuccokat, hogy ha nyit egy Média vagy egy Elektro. persze a másikhoz megyek ami üres de legalább olyan akciók vannak... de azt ki kell várni 😞

Gfreiter
Gericomot találtam 1 db-ot 161e-ért 😊

Gfreiter
Mi az a TFT? Olyan márkát nem találtam.

Gfreiter
Az a baj, hogy azok a Samsungok, amire lenne delláció, relatív alacsony frekvencián frissítenek (1024*768/ 79Hz). A szemem meg már kiég, ha sokat bámulom a moncsit. 100 Hz alatt nemigen akarok venni semmit.

patacsi HUN
nekem gericom,ibm,slimage van évek óta és annak sem volt. most már sztem nem hibásodnak. csak a szemed megy rá...
nem tom én TFT mániás vagyok a cégnél is mind az. és láss csodát senkinek nem vörös a szeme estére mint régen.
a szomszéd 22"-os elektronágyuján nyomtam 2óra MofH-t és kapart a szemem utána .az ényimé 15" os TFT-vel semmi bajom 5óra után sem (pedig 1400x1050 minipixel😊 )