America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Dreadful Thunder
The storms moving in
And Judgment day is calling
My soul has been healed
By the power of steel
And the sound of glory
I will send into the ground
All that are found
By the sign of the hammer falling
Yes Heathens will fall
I will strike down them all
Then you will know my calling
Bravery calls my name
In the sound of the wind in the night
My sword will drink blood
And I will fight
Yes I will fight
In the dawn of battle
Dawn of Battle
I will rise up from the chaos
I will rise up from the grave
A brother to the darkness
A master to the slave"
tudodm tudom most le leszek cseszve 😄
/* Emlékszek én az elején a 8 rol tornáztam vissza magam mire jo lett 😄 és megszokam ki van elvileg velem */
McKenna nevü pálya is jo ha kezdö vagy és ne csüggedj... egy idövel majd nem csak fekszel...
ha más jobb tanácsot tud az írja plíízzz 😊)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

OFF, Ismeri valaki a BELGA nevû csapatot, zenekart??
MEGALOOOLLL vazzeee...kifeküdtem tõle..Valahová feltültöm, ha gondoljátok:-))
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Egyébként asszem Belinea lészen belõle... Azér köszi, hogy szóltál az Acer-ról... 😊\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
-Te is arra gondolsz, amire én?
-Igen - válaszolja a nõ.
-Jó, akkor kapcsold fel a villanyt, és hozz egy sört a hûtõbõl. 😊
(Tudod ennél szarabbat is
)\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi az RPG nebuló (ezt épp Saca bánta) 😊) 2.
- Fiam, mennyi a maga fizetése?
- 30 ezer - feleli a megszeppent fiú.
- Tessék, itt a fizetése, aztán soha többet ne lássam itt magát!
Miközben a fiú megy kifelé, az egyik munkás megszólal:
- Fonök, mi baja a pizzafutárral ?!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
de régen nem volt ekkora ugye ??
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
patacsi az RPG nebuló (ezt épp Saca bánta) 😊)
register - beírod a nevet meg az emilt - megjön az emil - visszaküldöd - beloginolsz - change amit akarsz - és kész is 😊) ha kell valakinek HUN RECRUIT 1 - a jelszó HUNRECRUIT1 de ezek után ez már nem probléma sztem 😊
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
nekem van 😊
ha ráérek csinálok még asszem ilyen célra...

inkább gyere mingyáá gammázni Bro
Még kajázok, azt irtok

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
szerintem ez van a képen 😊
ARMAMENT
Main Armament
Caliber, Type, Name 14.5-mm (14.5 x 114) heavy MG, KPVT
Rate of Fire (rd/min) 150 practical
Loader Type Belt-fed
Ready/Stowed Rounds 50/450
Elevation (°) -4/+60
Fire on Move Yes
Auxiliary Weapon
Caliber, Type, Name 7.62-mm machinegun, PKT
Mount Type Coax
Maximum Aimed Range (m) 1,500

dógozzanak a szegények..llllloooooolllll
eddig szívtam,most lazítás és gameee