America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Pl: MediaMarkt-ban, ElectroWorld-ben sok monitort meg lehet bámulni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Járd a boltokat, ahol ki vannak állítva a monitorok és nézd meg milyen képük van.

Gfreiter
Mondjuk nekem is Samsungom van 7 éve, és soha semmilyen, még icipici hibája sem volt. Már csak az árát kell megtudnom.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Azér gondoltam Belineára, mer egy ismerõsöm mondta, hogy szép a képe, és 1024 x 768-on is 120Hz a frissítése. Ez volt az elsõdleges szempont. Patacsi, milyen az a moncsi? Hz? Viszont az a gondocska, hogy kéne róla ÁFÁS szla.. Máskülönben soha nem tudnék ilyesmit venni... engem csóró fából faragtak 😊)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
Ezt a topicot olvasd el, rágd át, emészd meg és vond le a következtetéseket.
Én az elsõ oldal elolvasása után egy Samsung-ot vennék.

patacsi HUN
ha meg van a végeredmény tedd közzé hátha tudunk faragni a dolgon... ( 2éves Acer 17" érdekel ? mert akkor megkérdezem. )

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Mighty
Írd le nekik, milyen nagyságú monitort szeretnél, és hogy mennyi pénzed van erre. A lehetõ legjobbat fogják ajánlani.

Mighty
Én nem vennék Belinea-t. Ne feledd, monitort az ember hosszú távra vesz és azt bámulja nap, mint nap. A szemed többet ér, mintsem megspórolj 10-20000 forintot most.

patacsi HUN
80 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Mighty
Azért látogass el a www.HWSW.hu oldalra a fórumba és kérj ki véleményeket az adott monitorról.

Gfreiter
Azér ha van valakinek hozzászólása, nyugodtan, nem akarok megin szar vásárt csinálni...

Gfreiter
17"-at akartam mondani. Bocs az offér...

Gfreiter
Nekem is majnem ugyanez van, csak a videokarim Nvidia 64Mb, de most újítok be a 256 Mb RAM mellé még egy 512-eset. Tiszta röhej, amikor megvettem a gépet tavasszal, aszittem ez a csúcs 😞 eddig PI.100Mhz 16MbRam-om volt 1996 óta. 3D kari?? Álmodni sem mertem volna... Most meg a normálisabb gammák fele szaggat... Remélem ez a +512 megoldja. Ja, meg veszek egy nagyobb moncsit, asszem 19"-at, Belinea 10 30 51-öst , ha jól tom... Annak jó a frissítése (Köszi Mighty papa, hogy segítettél 😊 ) Köcci Zotyesz, akkor ezt én is kipróbálom.

Mighty
Nem tudom most kipróbálni, de van egy újabb ok a kickelésre.
votekick playername/#playernumber # (1-5)
1. Player is idle
2. Player is intentionally violating ROE
3. Player has used foul or abusive language
4. Player is spamming chat
5. Player is camping

Tikal
4, és a képen is annyi van, nem?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mighty
konzol parancsok az uj fegyverekhez:
List all of them here here is what I have...
Mpcheat changeclass b = shotgun
Setindex 0-4 to change m4m
mpcheat paramsammo 1 (végtelen lõszer) 0 (elfogy a lõszer)
mpcheat changeclass rpg
mpcheat changeclass spr = sf sniper
mpcheat changeclass v = vintorez
mpcheat changeclass m9 = pistol (sajnos makarovot nem lehet 😞)
mpcheat changeclass at4 = AT 4 rocket
mpcheat changeclass sf = sf m4

[Rush]
akkor? 😊

hTTp://ror.hu/

Tikal
most keltem fel 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[Rush]
VALAKI JÖJJÖN GAMMÁZNI TS-EN VAGYOK 😄

hTTp://ror.hu/

Tikal
Az elsõ három pl BBA, mivel egy btr-80-as van a képen, nem?

Tikal
az SF teszt megoldásod hány százalékos?
nekem csak 9 válasz egyezik a tieddel, és nekem 80% lett

zotyesz
Nemhivatalos esetén nekem az segített, ha konzolba írtam a reconnectet. Újra csatlakozik, és ohne lag. 😊

Mighty
Nekem is NIS van a 2003-as szériából. Azért érzékeli portscannek a dolgot, mert adott server két portot használ (1716, 1717), a PB is külön porton megy, aztán az unreal engie valamiért a 7777-es portot is használja, és még az authorizációs serverek is használnak 1 vagy két portot. Én az alerting levelt vettem le a minimumra. Nézd még meg a beállításoknál a program contollnál, hogy az army.exe mindenre engedélyezve van-e.

Kutyika
Nem nagy durranás: PIV.1.7GHz 256MB ram,ATI Radeeon 9000 pro 128MB,(az alaplap valami középkategóriás cucc) Szóval nem egy erõmû....

pet70000
Tesó, ez má'3 kérdés!
Hospital szinte mindenkinek lagzik, over 50 honor (by Panda) felett is ezt modogatják folyamatosan
Hmmm, de korán van....

Gfreiter
2 db kérdés fog következni:
1. Csak nekem lagzik a Hospital (a többi is, de kevésbé) úgy, mint egy állat? Még lépni se tok szinte.
2. Hmmm..ezt elfelejtettem...
3. Csak én vagyok az a szerencsés, akit nem engednek be a nemhivatalos szerverek? Semmi bajom a hivatalosokkal, csak rohadtul lagzanak, gondoltam Daniel_F tanácsára megnézek egy unoffiziell szervert. Hát nem jött össze.

patacsi HUN
én a Pandára szavazok 😊

Mr.Grent
HI!! Nincs esetleg magyar szerver AA-ból?? Annyira lagzik kint minden.

https://grentmedia.hu

SSBeeci
detto...szintén xp+za pro

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
anál = annál ... ezt már az angolok se magyarázzák meg...

Gfreiter
Igen, én voltam, csak a tesóm hazajött, és megakart vmit nézni a neten, én persze gyorsan kiloginoltam,már az oprendszerbeli fh-ból A hospitallal 2-3 alkalommal próbálkoztam, kb 5-10 mp-ig maradtam életben, mert olyan lagos volt, mint az állat... nem, még anál is lagosabb volt. Szóval volt, hogy meg sem tudtam mozdulni, már csak a szétfröccsenõ vért láttam az arcomban... Tudsz egy jó szervert, ahol nem annyira lagos? Qtyuli, egyébként milyen géped van?

Kutyika
Jaa, az is te voltál? Aszthittem valaki viccelõdik, volt már rá példa😊)
Te voltál már a hospital-on? Nagyon húzós, három körbõl háromszor megmurdeltam😊 Alig lehet megkülömböztetni a sajátot az ellentõl.... Az egyyik gyerek RPG-vel szétdurrantotta a saját emberét😊)) Heh, tiszta háborús film...😊)) Csak kár, hogy 400-as pigem volt, meg a többieknek is... Remélem jobb is lesz.

Daniel_F
Egyáltalán mit jelent az, hogy "scanneli a portokat"?
Nekem van az alap xp tûzfalam+zonealarm maxra állítva, és akkor is megy az armi normálisan. (persze elején megkérdezte, hogy engedjem-e neki a netet.)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
Nem értem...

Gfreiter
Nem értem...

SSBeeci
..szasz másik mackó, nem kérdez olyasmit a tûzfal progid hogy "act as a server"??

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Kutyika
nem így gondoltam....

Kutyika
Hát, nemtom, én inkább nemkapcsolnám ki, sohasem lehet tudni kik is játszanak valójában....

Slow
mert összefognak és legyõzik a nagy szar grizlit
😛

Slow
nemis eszi meg ugyse

Kutyika
Nem lehet állítani valamit azon a tûzfalon? Mondjuk amikor én telepítetem fel, akor engedélyezni kellett, hogy ki tudjon menni a netre a játék.

Tikal
engedélyezz az armynak minden portot!

Gfreiter
Vagy most én itt tök hülyeségeket beszélek? Szóljatok ám!!

Gfreiter
Nem vagyok hacker, nem ezért mondtam 😊

😊
Gfreiter
Gyertek jáccani! Marha jó a Pipeline SF! Húhúhúhúúú!!!

Gfreiter
Jáccottál máskor is multiban? Egyébként lehet, hogy az Armynak van szüksége vmilyen infora a gépedbõl, ezért próbál matatni, de eddig senkinek nem volt belõle gondja, úgyhogy sztem erre a kis idõre nyugodtan kikapcsolhatod. De kérdezzük meg Daniel_F-et! Daniel_F!! Halló!

Gfreiter
gyertek jáccani 😊

patacsi HUN
ja van egy apró kis eltérés (kontinensnyi)... de a hús az hús 😊

nem is egy helyen élnek :ppp