America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Stravinsky
Rush,Mighty!!!
Csinálni kéne 1 másik ts-srvert vagy ventrillo-t!!!
Nagyon gáz,hogy csak 10 személyes a HWT-s!!!!

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

MarkBlade
Peddig ez egyértelmû! 😊
Gfreiter
Picit bõvebben?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

20593-nál patacsi aláírásán
Gfreiter
Mindegyikben, lol. Ez Dr. Patacsi Nagymester aláírása. Lapozz vissza egy-két oldalt, és megtalálod a logóját. Egy sárga rovar téblábol egy zöld levélen 😊)))))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SACA_(HUN)
Halihaló! Gammázik valaki esetleg valahol? xSU-k, merre vagytok?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Gfreiter
A körök végén kapott pontszámok regisztrálódnak, és ha abból elérsz ezret, akkor kapsz egy honort, de ez csak 10-20 között érvényes, utána már nõ az egy honorhoz szükséges pontszámok száma! Vili?

Nyers
Nem tudom, lehet, hogy most mindenki Army-zik (kipróbálja), de 4-5 hét múlva az egész lecseng, és alig találok valikit Official pályákon (Pipeline)!

My Life for Freedom!

nálam is problémásak az SF pályák😞
kipróbáltam single-ben, 640*480-ban még elmennek úgy hogy mindent ultralowra teszek, de a hospital így is képregény😞
asszem le kéne cserélnem a vidkarimat...meg mindent...
SSBeeci
Mert mint írták a DEV-ek az army oldalon a 2.0-a megjelenése utáni 7végén 770000-en tolták a gamét..sztem most se sokkal kevesebben, és gyanítom kicsit tuningoltak a gémendzsinen is...türelem, szerintem mingyá lesz 2.01:-))

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Nyers
Az miért van, hogy a töltési idõ megduplázódott és nem csak az SF pályákon!

My Life for Freedom!

Mighty
Nem tudok rola semmit...napok ota a HWT serveren vagyok

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nyers
Kösz. Kipróbáljuk, de a helyzet azért normalizálódni fog ugye? Hisz a régi Operations-ös pályák sem a régi minõséget hozzák!

My Life for Freedom!

SSBeeci
otthon:-)))))))lol, a gyülekezet fórumon

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

pet70000
Há hunn vagytok má?

SSBeeci
Szavesz Gyadeeyy..

SSBeeci
easy Nyers..ez alap dolog sajna az sf pályákon.Keress bérelt szervereket, és nézd meg a pingjüket, az official szarverek fosok!Ha bírja a géped, ne állítgass semmit, kezdésnél ne indulj azonnal, várj pár mp-t, nézz körül lassan, aztán ha már nem pörög a winyód, go!Eddig nekem ez volt a megfejtés...

Gyadi
Valszeg nagyon lemegy az fpsed, ami azt jelenti hogy beszaggatsz és élvezhetetlenné válik a játék. Nálam is sajna ez van, de ha lejjeb veszed a felbontást akkor sokkal jobb lesz, ha ez sem segít akkor vegyél uj videokartyat 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

fluga
skacok nemtom, hogy válaszolt e vki, de mi van a weine féle xsu szerverrel? van másik?

Nyers
Nálatok is laggos lett az Army? Kifejezetten az SF pályák a már teljesen élvezhetetlen szintre süllyedtek, egyfolytába teker a winchi (?) és nem tudok hirtelen körbenézni, ugrani stb... modom ez a hiba a legjobban az új pályákon jelentkezik! Ötlet! A Beállításoknák kell kutyulni vagy hol? Mondom eddig ilyen jellegû probléma nem volt nálam!

My Life for Freedom!

SSBeeci
má yo..gyere home forum bro!

SSBeeci
MMMMMMMUUUUUHAAAAAAAA

MarkBlade
Na ennyire bekattantál a betegálománytól?
Vagy csak a sok TK teszi? 😊
[HUN]Stravinsky

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

MarkBlade
Mi van Strav még élsz? 😊
pet70000
Error: Unable to connect to MySQL server. Too many connections.
ez mi a sz*r??

Tibre
Rákapcsolódik a szerverre aztán map loadingnál kidob(semmi hibaüzenet pb egyéb).Csak oda enged be,ahol mekkena map fut.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

pet70000
Igaz, ezt már régen kérdezték..

[HUN]Stravinsky
loooooooooooooooooooool

pet70000
Olvsass vissza, keressd Patacsi Úr beirását, az aláirásában minden teszt benne van

Gfreiter
Nem nyert...

pet70000
Naaaaa, itt a mester

pet70000
Szerintem az nem élesedik egybõl

Daniel_F
A "nem enged fel" az pontosan mit jelent?

(pl. punkbustert engedélyezted? (deployment jobb alsó sarok), de lehet más dolog is, ami miatt nem enged fel)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Tibre
Ma csináltam új accountot

pet70000
Ilyen nincs, hogy offba meg kell csinálni a mappokat, legalább is már régóta
Valószinû, hogy frissiteni kell az acauntodat
Menj rá a fenti oldalra, ott megtalálsz mindent

pet70000
Talán mert nõi ruhát hordasz és rúzsozod magad!!!!!!

Gfreiter
De kb 22 után itt leszek. TESÓ 😊)

Gfreiter
Megi nsöröznöm kell a "bombanõvel", aki csak barátkozik. A F*SZKIVAN!!! Mért látják bennem a nõk mindig a "jóbarátot" és nem a "jócsávót" 😞(((((

Tibre
Vki segítsen pls,megcsináltam a basic traninget mekkenaval együtt,de nem enged fel egy szerverre se,ahol más map megy pl hq raid.Tudom régen meg kellett csinálni offlineba az összes mapot,hogy tudjak rajtuk játszani neten,de ezt az offline kipróbálást most sehol sem találom 😞

pet70000
Jössz este game, tesó?
uw az jó

pet70000
Na ügye??

Gfreiter
Van asszem a Hálózaton is egy fasza! De most a címe sem jut eszembe. Meg nem is biztos, h a Hálózaton van... Na ezt jólmegaszontam...

Gfreiter
Hé Kamerados, mondjatok nekem ingyenes tárhelyeket!! Valahova regisztráltam egyszer magam, de azóta elfelejtettem, és már nem is tom, melyik volt. Eddig az uw-t és az fw-t néztem meg. Mi van még? Bocsi az offért!!

Mighty
Asszem a delutani ismeretterjeszto musor. Asszem Labirintus cimmel fut.

Gfreiter
Ez melyik mûsor? Néha én is nézek katonai mûsorokat, de sosem tudom, h mi, hol, mikor van.

AirborneRanger
Na accountom nekem is elszállt 😞

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Mighty
Elobb mutattak a gepard mesterlovesz puskat az M1-en.
Bazze ugy ment at a lovedek a betonon, mint kes a vajon.
Meg a gyalogsagi pancelozott szallitojarmuben sem lehet biztonsagban senki, ha a gepard van a kozelben.

Gfreiter
Vagyis action key-t, amit te beállítottál. Ez alapból E, de pl nálam Enter.