America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Mikor melyiken. Amelyiken van hely, és nem túl lagos. Pályák közül általában a legtöbbne RT-n, WC-n, illetve Pipeline-n vannak, de most páran rákattantak az új pályákra, úgyhogy nem tom, hogy fog ezután alakulni ez a statisztika.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Brutal
ehhe sajna nem megy nekem ez a linkelés😊))
http://www.americasarmy.com/gallery/wallpaperBig.php?w=4
igy meg nem tom látszik-e?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Brutal
Õ lenne az

Devilke
Tényleg ti melyik szerveren nyomultok???

Gfreiter
LOL

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Állat lehet 😊 Szal nemtom melyik az a kép, mer a Bad boys nem láttam, az AA oldalon meg nem találtam háttérképet, bár mondjuk csak a fõoldalra mentem föl. Mondjuk én már öregecske vagyok az ilyesmihez 😉

Nyers
Érvényét vesztette a kérdésem!

My Life for Freedom!

Brutal
és vittem = én vittem😊)

Nyers
Rendes tõled! Mennyibe került és mit nyomattál rá? Egyébként, ha szétnézel a neten is elég sok helyrõl lehet rendelni Army-s pólókat!

My Life for Freedom!

Brutal
Nem nyomnak ilyen pólókat és vittem be egy képet( szerintem ismered a Bad Boys-ra hasonlító háttérkép az AA oldalon) és azt rakattam rá az elejére,a hátulján meg fel van irva qrva nagy betükkel hogy HOAHH

Gfreiter
Hol van mindenki????????????? Nincs egy db szerver IP-m se. Legalább TS-re tudnék menni...

Brutal
Nincs sajna se scannerem se digitális gépem,de majd ha hazajön a kamionos szomszédom vele csináltatok egyet róla és felteszem

Nyers
Egy képet nem tudnál nyomni arról a nevezets pólóról?

My Life for Freedom!

Gfreiter
Hali. Mindenki nyomja a gammát 1000L. Már ilyen pólókat árulnak?? Nekem vidikazin van meg a film, de feliratosan szeretném még megszerezni, asszem vmelyik smsweben fenn van, csak az a kár, hogy két részben. Sajnos én DVD-t nem tok lejátszani, de azért kedves tõled.

Brutal
Estét mindenkinek!
Ma összehoztam egy fullos AA pólót a Mammutban, igaz kicsit lóvéigényes volt,de ma mindenki ki akarta próbálni,hogy milyen game ez,mikor meglátta a pólómat
Ma végre eljutottam odáig,hogy átírtam magamnak DVD-re a Black Hawk Down-t...
Akinek kell és elkötelezett Army rajongó(bizonyiték kell nem igéret) annak karácsonyi ajándékba adom....
Természetesen semmi anyagi vonzat mellett...

Gfreiter
Ha ráklikkelek az 'About"-ra, akkor vmi key kódot kér. Akis buzi 😞

Gfreiter
Stravinszky! Letöltöttem a Ventrillot, megadtam az IP-t, usert, aztán connect, és semmi, csak homokóra 😞 Nem tok bekonnektálni. Biztos vmit szarul csináltam, de elkezdem nézegetni a szervereket, hátha megtalállak titeket.

pet70000
Mi a kérdés?

1-et öltem meg, de azis az rpg miatt volt... Mert ugyebár szeret "bóklászni" 😛.

Gfreiter
Na monca!

Nyers
Egyszer mindent ki kell próbálni! Nyírtad a csapattársakat, mi?!

My Life for Freedom!

Jártatok már az AA börtönében?
Én épp most szabadultam ki .
Hogy lehet ekkora ökörséget kitalálni... 😄
De legalább a zene jóvolt.

Gfreiter
Megkaptam az üzit, de nincs ventim. Minnyá letöltök vhonnan.

Gfreiter
Stravinszky! Bocs, tényleg nem tudtam, hogy... egyébként nekem nincs ventrillóm

Nyers
Na mondjad! Részletesen ám!

My Life for Freedom!

Gfreiter
topic (fejlécnél) a kék ITT szövegre klikkelj

Gfreiter
Háát, fentt a topiv feliratnál van egy link, ott mindent megtalálsz.

Nyers
Ja és még a SHIFT segíthet!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Gyere fel ide gyakrabban, és talizhatsz arcokkal, akik mindig együtt nyomulnak.

Gfreiter
Landor az magyar szerver, de még nem állt át 2.0-ra. Sztem itt mindenkinek megvan a 36. Nem olyan nehéz az, csak a nyakát próbáld meg mindig lõne a bábuknak. Ha mellbe lövöd õket, nem biztos, hogy felbuknak!

Nyers
Na ez a helyzet engem is idegesít! Én már régebben megcsináltam a 36-s eredményt, de most a szerver-problémák miatt néha újra kellett csinálnom ... A legjobb eredményem 33 találat, szerintem megnehezítették! Álló pozícióból hibázok 7-t, fekvésbõl az összeset tarolom! Enegem ez nem zavar, de egy kezdõnek sok fejfájást tud okozni! Tanács: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni ...

My Life for Freedom!

ok

Gfreiter
hol vagytok? Megyek föl gamézni 😊

Gfreiter
😛 akkor egy darabig marad a gagyi bannerom 😞

Slow
na igen ez benne a tökölés...😉
az évek, meg a rutin itt elõjön 😉

Gfreiter
Közz. Már csak egy kérdés: gondolom a képeket beimportálod vhogy a Photoshopba. De hogy csinálod, hogy sikerül a méretet a megadott keretek között tartani? 6, vagy 8 kB, az lószar.

Slow
jah, azt lehet nem udod, annak van egy képkeresõ része, oda beírod a szót és kilök pár ezret 😉

Slow
ne butáskodj, hát pl ha majmot akarok, akkor "monkey"

ééérti, ugye?
😉)

[HUN]Stravinsky
Szólj léci ha megy a dolog!
Elõre is thx!!

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

[HUN]Stravinsky
Saca merre vagy???

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Gfreiter
de mit írsz be a keresõbe? gifek? Vagy "bannert akarok csinálni, ehhez kell mindenféle cucc"-ot? Mi is az a ventrillo? Küldje el nekem vki pls a progit.

[HUN]Stravinsky
Naon hálásak lennénk!!!

Slow
- imageready (photoshop mellékprogija)
- gyorsan kész, de ez bannerja vállogatja 😉
- netrõl szedem, innen onnan, pl googleval (<--keresõ)

[HUN]Stravinsky
Na emberek van egy ventrillo server!!!
IP:193.224.41.14
Americas Army-szoba!!

Strav ha gondoljátok beszélek stone-nal ha látom msn-en hogy növelje kicsit a TS kapacitását,ok?

[HUN]Stravinsky
Migthy!
Gyere át a másik csatiba pls!!!

Gfreiter
Slow! Milyen progival csinálod a logókat, és kb mennyi ideig tart? És nonnan szeded a képeket, pl? Van vmi ilyen jellegû adatbázis?

Gfreiter
Én meg most kezdek szarul lenni! Fa**om, hétvégén megyek Ausztriába, azt itt fogok elpuszulni 😞 Hova tûnt a medic teszt megoldása? Vaki kérdezte nemrég.

Slow
ugye?

patacsi HUN
csak míg végigolvastam az utsó két oldalt 😊 beraktam nehogy valaki megkérdezze megint 😊) amúgy engem is elért a biobomba csak én meghackeltem naponta törökfûrdõvel 😊így még birom de az egész család beteg volt...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.