America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Engem ott midig lekapcsoltak, akármelyik oldalon, akármilyen lassan kúsztam.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Strahd_
Az uton siman atkouszhzatsz... az A örtoronynál... .) csak az ört kell figyelni...

Strahd_
nem kell elkuszni... A jobb oldalán a peremen ha kuszol nem vezs érszre és még gyorsabb is .) én mingdig a ab közepén véreztem el 😊

Kutyika
Hogy érted? Átkúszni rajta? Azt lehet, de csak akkor, ha a híd másik oldalán lekúszol jobbra a folyómederbe...

Gfreiter
Ja, és ha a híd jobb oldalán lemész a mederbe, akkor egy sziklát megjkerülve fel tudsz jutni a túlsó partra, egy bokorban, de a szikla jobb oldalánál! És akkor nem kell végig kúsznod a mederben, mer az egy kicsit kerülõ.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Tovább á fontos dolgok, hogy ha reflektoros õrtoronnyal talizol, akkor bokorban kússz, viszont ha csak sima õrszem van ott, akkor kerüld a bokrot, mert látni nem láthat a sötétben, viszont a bokor rezzenését meghallja! Valamint a B pont elõtt nem sokkal lesz egy olyan rész, ahol picit távolabb asszem jobbra egy torony lesz, tõled balra egy szikla, amin meg-megcsillan a refi fénye, jobbra pedig egy bokor. Na most itt ne a bokorba menj, mert ott van egy õrszem, hanem a bal oldalon, a szikla mellet kússz, és próbálj meg akkor, amikor a refi fénye nem oda világít! Remélem érthetõen írtam le. Ha nem, kérdezz...

Gfreiter
Igen, egyetértek. Ezért tejelünk havonta egy csomó pénzt, hogy kikapcsolódni jöjjünk. Én meg nem szeretem, ha egy csapatban nincs röhögés, meg jókedv, meg ilyesmi. Na megtaláltam Francoisnak a map-et. Ezt próbáld meg követni. Ja, és ne a hídon menj át, hanem a jobboldalán le a mederbe, és mindig csak kúszva.

Kutyika
Jaja, sokan nagyon komolyan adják elõ magukat a fórumokon(álltalánosságban mondom, nem személyekre elvonatkoztatva), hogy az már fáj.... Itt az interneten, jól kéne éreznünk magunkat, kikapcsolódni, szórakozni, és jókat röhögni... Ezhelyett mi van???? Nem szép dolog!!! Erre szoktam mondani, hogy Magyar mentalitás.....

na mi huszarok este7tõl hentelünk majd vas este7ig kb...
adio
Gfreiter
Hát igen... ezt én is tapasztalom mindenütt... Egyébként életben nem vagyok ennyire hülye, csak szeretnék mosolyt csalni az arcokra 😊 Ebben a rideg, szar világban...

Gfreiter
Neked is KÖZZI PET!!!

Kutyika
Nincsmit!!! Próbálok igazságos lenni.. Ebben az igazsátalan világban...

Gfreiter
nincs sajnos weboldalam :p Vagyis van, mer beregeltem egyszer magam vhova, de sajnos elfelejtettem hova... És már egy csómót végigpróbáltam, de sehol nem létezett Gfreiter nevû egyén.

Gfreiter
KÖFI KUTYIKA!!! 😊))))

Slow
jaja =)

Gfreiter
Kööööösziii Patacsi!!!!!!!!!!!!!

Gfreiter
Újujujj, nem vettem észre. Úgy akartok mutogatni, pl a cirkuszban, mint a híres vak láma?
Bakker, Francoisnak nem találom meg azt a térképet, amit Meier rakott be még akkor..

Kutyika
Hééé!!! Álljon meg a vasútállomás!!!!!!Nemkéne senkit sem cseszegetni, meg szivatni!!!!!!

Slow
G-t lassan már mutogatni kellene...

csak 100.000 van bejegyezve...
Kutyika
Jahh, igy már érthetõ!!!!

patacsi HUN
gondolom mindenki tudja kinek szólt...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
a #20924-ben van egy kék szövegrész fogyaték barátom 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
sexual harasment panda? az pofán ver bárkit

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[Rush]
Adjál helyet valahova feltöltöm neked

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Le lehet vhonnan tölteni? A régi melóhelyemen is Panda volt, és pofán vert akárkit (akármit).

Tikal
Pár ezerért van egy magyar virusirto, vmilyen buster a neve, tavaly megvettük és jo volt (symantec "sponsorálja" ha jol tom )

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Ja, ok, igy értettem csak nem igy irtam 😊

[Rush]
Nem már 2kor lefeküftem, csak este buli aztán bírni kell 😄

AirborneRanger
Nem elvesztettem a regemet 😊 a régi mailomat meg törölték szal ojrakellett regelnem 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

patacsi HUN
én panda av paltinum 7.0-át használok de havonta uninsatall, install, update 😊 panda plat. 7.0

Gfreiter
LOL!!!!!!!!!!
Ranger! Ennyit tékáztál??

Kutyika
Csak nem késõ éljelig ment a , hogy most azt mondod Jó reggelt? De, jó reggelt, ha most ébredtél!!!!

AirborneRanger
Meg egy csomó ideig bnem jáccottam és brühümm vesztettem 20 honort 😞 de nembaj most ha megin belejövök akko isten irgalmazzzon az opforoknak 😄

meddig? éjfélig egyek?...
Gfreiter
Addig menjen mindenki kajálni!!!!!!! Aztán nosza!!!

oszt megint lesz manual update....
ehehehe....
AirborneRanger
Account Management - Closed

We're sorry, but the server authentication system is currently closed for maintenance.

szal ezér nem megy 😞

Gfreiter
Na így már más 😊 Szal remélem hamarosan lehet. Jó "reggelt" kedves Rush!

aszontak 13.00ra kesz lesznek... szokasos benazas..
mondjuk 1-2 ember bent ragadt azok meg jaccanak... ohogykapjakbe..
Kutyika
LOL!!!

Kutyika
Jaa, jóóó, Roger!!!

ti tudtok jaccani?
[Rush]
JÓ REGGELT 😄

Gfreiter
LOL 😊 Ne legyél olyan pesszimista, hiszen nagyon jó kis honorod van 😊 Biztos lesz jobb is a Hospital!! Viszont egyelõre nem lehet beloginolni. Szal nem a szerverek nem mennek, hanem az egész áll.

Gfreiter
Hé mindeki! Még nem mennek a szerverek. Vszínûleg Ranger-nek is ezrét van Comm Error, meg Timed out.

Kutyika
*mindegy*

Kutyika
Mndegy hol lõnek halomra....

Gfreiter
Akkor egyelõre nyelem a virnyákokat. Jössz csúzlizni? P SF? WC?

Mighty
Na passz. Most néztem meg, a NIS2004 átszámítva kb 15000 ruppó 😞
Lassan el kéne kezdenem legalizálni a gépemen lévõ dolgokat. A védelemem legyen legalább jogtiszta.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk