America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Mindenkinek: az 1000. hozzászólásomat (amely #21019 szám alatt fut) KUTYIKA bajtársamnak ajánlom!!!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Meglátod, meg fog oldódni a dolog!! Vannak bizonyos pályák, amik még lagosak, meg ilyesmi, de azért biztos vagyok benne, hogy rendbe fog minden jönni!A hospital az úgy szar egyelõre, ahogy van, de emiatt ne menj el...!!!! Lesz még jobb is ,az egyszer biztos!!Ha hétfõn hazajövök, szeretnék veled jétszani%!!! Hétfõn mikor érsz rá:\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Ugy látszik szerencsém volt
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
My Life for Freedom!
Én nem akadok a nemhivatalos szerveren, és szerintem senki más sem, mert senki sem panaszkodik ott. A hivatalos szerverek gagyik, és lagosak.
Kérdem én: csak énnekem van ilyen tapasztalatom? Vagy senki nem megy nemhiv. szerverre, mert mindenki honor-b**i?
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
Kössz a segitséget mindenesetre
N0 TXT TLK PLZ!4!
CSak jó lenne valami megoldás a dologra
Egyébként én nem tudok megoldást, bocsi

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
Szóval:
Az lenne a gondom,hogy az egyik ismerõsöm most nyitott egy számítógépes játszóházat és azt szeretné megoldani,hogy egy EREDETI játékot felinstallozva a többi gépen is futtatni tudja cd nélkül.
Tehát nem akarja megvenni 4 gépre 4x a dolgokat,csak egyszer.
Van valami megoldás,amivel meg lehetne mahinálni azt,hogy ez megoldható legyen( olyanra gondolok,mint a Daemon Tools,de az nem ment nekem csak crack-es cd-vel)
Segítenétek megoldani ezt a témát nekem.
Még 1x bocs az OFF-ért.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Akkor ez nálunk minusz 6 órát jelent! Akkor ennek már vége van! LOL

My Life for Freedom!
AUTH MAINTENANCE scheduled this Friday 14 Nov 0300-0700 EST.
0300-0600 (read-only): no new accounts; no experience gain.
0600-0700 (auth down): no gameserver connections.
My Life for Freedom!
Jelen allapotaban a tracker nem kompatibilis a 2.0-val :(
A problemarol tudnak a DEV-ek es mielobb probalnak megoldast talalni. Elkepzelheto, hogy telejesen mukodokepes aaotracekert csak uj patch utan kapunk :(
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
azért érdekel mit ír ki neked...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Ma leszedtem megint neki,mert véletlenül letörölte....megint jelentkezett a vírusriadó!
Lehet véletlen egybeesés vagy tényleg az a felállás,hogy vírusos patch-et szedtem le neki?
nekem volt most egy érdekes virusom valamelyik weblaprol kapta a gépem amit a hugom nézegetett. felkusott a gépre és mindig akart valmit csinálni... pl most valami copy utasitast akar kiadni de nincs olyan progi .) a másik amit le tudtam szedni az el szerette volna indfulni de nem volt hozzá joga és ezért halt bele. A virusölö meg lekapta.
Érdemes amuyg migthy által adott weboldalon tetsztelned magad...

Na, fenn van a Panda, kössz Patacsi, úgy tûnik tiszta a gépem egyelõre.Bár most lett leformázva.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"