America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Jó reggelt mindenkinek! Most megyek nemsokára Ausztriába, de elõtte még rákattantam az Armyra, és örömmel jelentem, hogy tutin mûxik minden!! Mindenki kapott egy e-mailt az Armytól, azt azér olvassa el, nekem most nincs erre idõm. Mindenkinek kívánok kellemes hétvégét, vasárnap jövök. Addig nyugi lesz!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Már csak arra is hivatkozom, hogy az elõzõ volt az 1000-dik hozzászólásom, ami egy bûvös szám, úgyhogy pls!!! Hétfõn nyomjunk egy nagyot valahol! Mit szólsz hozzá?

Mindenkinek: az 1000. hozzászólásomat (amely #21019 szám alatt fut) KUTYIKA bajtársamnak ajánlom!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Kutyikaaaa!!!!! Ne menj el... Meglátod, meg fog oldódni a dolog!! Vannak bizonyos pályák, amik még lagosak, meg ilyesmi, de azért biztos vagyok benne, hogy rendbe fog minden jönni!A hospital az úgy szar egyelõre, ahogy van, de emiatt ne menj el...!!!! Lesz még jobb is ,az egyszer biztos!!Ha hétfõn hazajövök, szeretnék veled jétszani%!!! Hétfõn mikor érsz rá:

Brutal
Én most egy aránylag jó hivatalos szervert fogtam ki 1 órát nyomtam és semmi lag...
Ugy látszik szerencsém volt

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Nyers
Nem nem mindenki honor-b*zi! Egy nem hivatalos szerveren nyomultam 2 órát. Elején totál lag, de 10 perc múlva minden helyre állt! Az egyetlen panaszom, hogy az IF-s fegyver túl jó!

My Life for Freedom!

Daniel_F
Elmondom akkor megint. (ez a baj ezzel az SG-vel, hogy pár óra, és eltûnik egy hozzászólás)
Én nem akadok a nemhivatalos szerveren, és szerintem senki más sem, mert senki sem panaszkodik ott. A hivatalos szerverek gagyik, és lagosak.
Kérdem én: csak énnekem van ilyen tapasztalatom? Vagy senki nem megy nemhiv. szerverre, mert mindenki honor-b**i?

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Kutyika
Nah,nekem elegem van ebbõl!!!!!!!!!!! ez úgy ahogy van .....!!! Serverre nem tudok felcsatlakozni(connection error), ha fel is sikerül csatlakoznom semmi sem történik, s ha mégsem, akkor nem tudok csapatot választani és áll a kép a hang is monoton zúg, lõni senki nem lõ semmit, csak felkapcsolódáskor, de akkor akkorát durrantanak a fülembe, hogy majdnem megsüketülök..... Aszem én ezt abbahagytam!!!!!! Sajnálom fiúk, de az én türelmem is véges. Remélem, ha lesz Magyar "army" nem ezt a platformot választják a játékhoz, bármit, csak ne ezt!!!! Persze a fórumot azért még látogatom, hátha javul valamit a dolog, de erõsen kétlem....

Brutal
Hát akkor errõl ennyit:)))
Kössz a segitséget mindenesetre

repro
Linuxot használjon arra van pár gém ami ingyenes, de nem sok... mindenre meg kell venni. esetleg keressen olyat amihez külön kidaják a server illetve clines progikat, azok olcsóbbak, de az is lé...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Brutal
Ha az AA-ra gondolsz már telepitettem:)))
CSak jó lenne valami megoldás a dologra

Daniel_F
Vajon melyik az a játék, ami több gépen is elmegy úgy, hogy nem kell többször megvenni, sõt egyszer sem kell megvenni
Egyébként én nem tudok megoldást, bocsi

Brutal
Ne haragudjatok,de kicsit OFF téma következne,hátha ti tudtok segiteni nekem, fontos lenne...
Szóval:
Az lenne a gondom,hogy az egyik ismerõsöm most nyitott egy számítógépes játszóházat és azt szeretné megoldani,hogy egy EREDETI játékot felinstallozva a többi gépen is futtatni tudja cd nélkül.
Tehát nem akarja megvenni 4 gépre 4x a dolgokat,csak egyszer.
Van valami megoldás,amivel meg lehetne mahinálni azt,hogy ez megoldható legyen( olyanra gondolok,mint a Daemon Tools,de az nem ment nekem csak crack-es cd-vel)
Segítenétek megoldani ezt a témát nekem.
Még 1x bocs az OFF-ért.

Tikal
mi az a bementi puffer hossza?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
az van hozzá, és égis ezt csinálja

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kutyika
jaja! Már játszottam is egy kicssit, most megint kérdõjelek vannak a hivatalosz serverek ping-jénél....

lol, enyim a 21000. hehe
Kutyika
Hmm, esetleg driver? Vagy nincs hozzá, vagy nem jó?

lemerült az elem
Tikal
na, azt hiszem meg van mi volt a gond, magas volt a mintavételezés vagy mi. USB vagy ps/2 egér a jobb?

Tikal
mostmeg akadozik és sipol a gép, sima egérrel nem volt eddig gond, de ez egy szar, miért csinálhatja ezt?

Nyers
EST USA KELETI ÁLLAMAI SZERINTI NORMÁLIDÕ (GMT-5)
Akkor ez nálunk minusz 6 órát jelent! Akkor ennek már vége van! LOL

My Life for Freedom!

Nyers
Planned Auth Down Time

AUTH MAINTENANCE scheduled this Friday 14 Nov 0300-0700 EST.
0300-0600 (read-only): no new accounts; no experience gain.
0600-0700 (auth down): no gameserver connections.

My Life for Freedom!

Tikal
a görgetõjéhez is ha hozzáérek egy picit öszevisszaugrál a kép :(

Tikal
Miért csinálja azt az optikai egerem hogy nem engedi görgetni az ablakot, mindig visszaugrik a tetejére még billentyuzettel is csak akkor tudom ha az egér a tálcán van és nem az ablakon (tehát nem mozgatom egy kicsit sem és az ablakon sincs)

Mighty
Meg nem leragott.
Jelen allapotaban a tracker nem kompatibilis a 2.0-val :(
A problemarol tudnak a DEV-ek es mielobb probalnak megoldast talalni. Elkepzelheto, hogy telejesen mukodokepes aaotracekert csak uj patch utan kapunk :(

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Daniel_F

repro
Strahd_:
OFF
Airsoft szombaton lesz!! holnap!
ON

N0 TXT TLK PLZ!4!

jó reggelt
MarkBlade
És még mindig lagol a renszer?
Gfreiter
Na mentem, este megpróbálok jönni, de nekem mindig mindenki bekavar, és a tuttom nélkül csinál programokat. Na köszönjük szépen... Wazzz..

Gfreiter
Nem, holnap reggel. Ma a tegnap lemondott talimat kell bepótolnom :( (a csaj tudod?) Dugó van??? Holnap is lesz?? Ajjaj!!

SACA_(HUN)
Ugy néz ki megy minden!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

patacsi HUN
most mész osztrákiába ? vigyél dugóhúzót magaddal jó nagyot... :)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa
nem tudom te mit szedtél le, mit jelez neked a cucc, de én tanúsíthatom, hogy a rendszeren semmi vírus nem volt amikor én letöltöttem a dolgot, pedig 3 különbözõ progi is fut 1*re, ami figyel...
azért érdekel mit ír ki neked...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Fogadjunk, h akkor lesz jó a game, amikor el kell mennem. Itt szugerálom egész nap a gépet, hogy mûködjön, de tuti, hogy 10 perccel indulás elõtt menni fog

Kutyika
Érdekes, és milyen vírusírtó, milyen vírust jelzett???

Gfreiter
amíg a hivatalos oldalon azt mondják, hogy nem elérhetõ az auth server, addig tuti, h nem lesz semmi! Brutal, háát, honnan töltötted le?

Kutyika
Nemjó.... Communication error (vagymifene)...

Brutal
Leszedtem egy havernak 5 napja a 2.0-ás patchet=tele lett vírussal a gépe...
Ma leszedtem megint neki,mert véletlenül letörölte....megint jelentkezett a vírusriadó!
Lehet véletlen egybeesés vagy tényleg az a felállás,hogy vírusos patch-et szedtem le neki?

Kutyika
WOW!!! Allig van kérdõjeles server!!!!!! Eddig az összes official-nál ?-jel volt a pingnél, most meg nem.... Kérdés, hogy tudok-e csatlakozni, fagyás, kiakadás nélkül....

Gfreiter
De aranyos :))) Elindítom az armyt, és már kérdezi, hogy megengedheti e neki, h elinduljon, lol! Vagy nem jók még a szerverek, vagy az én accountommal lett vmi.

Gfreiter
Neked is Pandád van? V Norton? Egyszer majd beszezek vmi frankót, de a Pandáról csak jót tudok mondani. Game?

Gfreiter
Remélem a panda most ellátja a feladatát egy darabig, aztán frissítem, mielõtt lejár az egy hónap. Meg kell még szoknom ezt az admin-jelszavas rendszert, úgyhogy ha jobban kiismerem magam a saját gépemen, akkor már lazábban fog menni. Per pillanat assetom melyik partíción mi van :)

Strahd_
célszrü mielött támadás felületet nyutasz elötte védekezned. Toltsd le az össze védelmi porgit amire szükséged van egy külön particiora rakd fel... a mákod van még nem lesz virusos .) egy virusirtás lefuttattva ezeken az exéken le az oprendszert és felhuzni ujbol NET nélkül .) igyekezd letiltasni a netet addig mig a védelem nfent nincs (tüzfal , virus Shield) és utna a net jöhet upgread a védelmi progiknak(virusirto dat fileok) és utána vigan netezhetsz.

nekem volt most egy érdekes virusom valamelyik weblaprol kapta a gépem amit a hugom nézegetett. felkusott a gépre és mindig akart valmit csinálni... pl most valami copy utasitast akar kiadni de nincs olyan progi .) a másik amit le tudtam szedni az el szerette volna indfulni de nem volt hozzá joga és ezért halt bele. A virusölö meg lekapta.

Érdemes amuyg migthy által adott weboldalon tetsztelned magad...

Gfreiter
Vki gamma? Egy óra múlva le kell lépnem.

Gfreiter
Igen mer ott nem a bokorban kell kúszni, hanem a szikla mellett, amit néha megvilágít a refi. Ezt Kutyikától tanultam, és elsõre sikerült Na, fenn van a Panda, kössz Patacsi, úgy tûnik tiszta a gépem egyelõre.Bár most lett leformázva.

Strahd_
fura egy izlésed van.. :D

[Rush]
anál?

hTTp://ror.hu/

Strahd_
C nél a meder a leggyorsabb

Strahd_
Engem meg nem csak az AB között egy olyan helyen ahol be van jelölve a lassan kussz :D