America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
WC vagy P? RT-t nem szereted?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kutyika
mondj egy IP-t... Aztán vagy sikerül csatlakoznom, vagy nem....

Kutyika
Hát ez az, semmi sem biztos... És semmi sem biztosított...

Gfreiter
Game???????????????????????????? Számbádi?????????

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
És hol lehet ezekhez hozzájutni, úgy, hogy nem kell több tízezret kiadni? Ez most bunkón hangzik, de nem biztos, h kiadnék érte annyit.

Gfreiter
Csak az a baj, hogy ha mindezt feltelepítem, akkor egy kicsit bizonytalanabb oldalra márbe sem tok lépni.

Gfreiter
Igen. Menj fel az americasarmy.com oldalra, és nézd meg, hogy megvan e minden adatod a Manage, vagy Maintain your accountodban

Mighty
Ok. De te meg Norton Antivirus 2003-at irtál, ami csak viruskergetõ 😊
A Norton Personal Firewall 2003 csak tûzfal.
A Norton Internet Scurity pedig tartalmazza az alábbiakat:
Norton AntiVirus™
Norton™ Personal Firewall
Norton™ Privacy Control
Norton AntiSpam™
Norton™ Parental Control

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

AirborneRanger
Valakivel már elõfordult h loginnál communication errorral kidobta?

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Gfreiter
Ja, és már 16 a honorom 😊)

Gfreiter
Ah... már értem 😊) Mighty, köszi mindent, beraktam õket a kedvencekbe. Vki gamma??? Az új moncsival tök jól megy a játék, tök tisztám látom az Opfort, és nem hiszem már azt róluk, hogy pixel!! Bár tegnap egy tárat lõttem ki egy hullára, mer aszittem,hogy nem találom el, és ez dühített.

Kutyika
Aszem Xp-nél nincs már, de 98-nál és Mileniumnál van, szóval abban a progiban beállíthatod az IP-t + a többi hucamucát....

Tikal
Én irtam, és tényleg az, virusirto és tûzfal egyben. Norton Internet Security 2003

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mighty
Akkor figyelmesen olvass el mindent, mielõtt kattingatsz, ok gombot nyomogatsz, stb.

Ajánlom még a www.virushirado.hu oldalt is.

Gfreiter
Gyere Qtyi, mutasd meg hol volt 😊

Gfreiter
Pedig muszáj lesz, ha le akarok tölteni egy jó vírusirtót. Ott megvan a Norton 2004 is.

Kutyika
Az igaz, de amikor a másik oldalon voltam ugyanazon a pályán, egyszerûen lehetetlen volt azt a poziciót elérni(legalábbis az én csapatomnak) ahonnan dobni lehetne a gránátot....

Gfreiter
Nekem még sosem kellett újraindítanom a gépet a net miatt. Alt+Ctrl+Del midig megoldotta a problémát.Winpcfg? Az mi, és mit kell ott turkálni?

Mighty
Bocs, rossz helyre kattintottam.

Lényegében nem, de elképzelhetõ. warez oldalakon ne nagyon járkálj...

Kutyika
Nemhiszem, nálam is kiakad, néha nincs net(chello) újraindítás+elõtte winipcfg.... ez nagyon nem yo így...

Mighty
Ajánlom mindenkinek a http://wigwam.sztaki.hu oldalt. Nagyon sok hasznos információt gyûjtöttek ott össze tûzfalakról, víruskergetõkrõl.

Gfreiter
Az Tikal volt... Szóval csak akkor, ha megnyitok egy fájlt. Tehát ha csak megnézek egy oldalt, attól még nem?

Mighty
Mert oda dobálják, ahol a vedõk/támadók lehetséges tartózkodási helye van. Nem kell ezen meglepõdni, igy volt/van/lesz mindig is 😊

Kutyika
Jaja, nagyon lssan fut...

Mighty
Te írtad, hogy virusírtó és tûzfal egyben. Én mondtam, hogy csak vírus kergetõ. Kell egy külön tûzfal is (pl. Norton Internet Security 2004)

Kutyika
Megjegyezném az új pályákkal kapcsolatban, hogy tapasztalható a gránátdobálás. Újfent.... Mint a Bride-n... Nagyon nemtetszik, egyszer ezért már kifakadtam, most újra szót emelek ez ellen, "hentelés és mészárlás".... Az még hagyján, hogy megdobál a népség kézigránáttal, de hogy pontosan oda dobja ahol vagyok... Ez elég fura....

Mighty
Na akkor a virusokról: Virust/trójait lehet kapni, ha nem frissíted a windows-t az MS által kiadott javításokkal (www.windowsupdate.com) Erre nagyon jó példa volt az augustusban felfedezett MS Blast névre keresztelt vírus, ami a windowsok (NT, 2000, XP, .NET) biztonsági hibáját használta ki. Javítás már egy hónapja elérhetõ volt, de nagyon sokan nem frissítették rendszerüket).
Egy ártó szándékkal (vagy véletlenül) elküldött levél csatolmányát megnyitod. Fertõzõtt programok futtatásával (amit letölthetsz internetrõl, kaphatsz levél csatolmányaként, lemezen, CD-n, stb)

Tikal
bazz, 😊 nekem eddig jol müködött kérdõjel nélkül, most keltem fel 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Hé, ugye nem lehet, hogy az XP miatt bazi lassú a netem?

Tikal
Ezt hogy érted? Nem irtja ki a virust? Nekem eddig jol mukodött?
Te mit használsz?

Gfreiter
Megérsz futni???

Kutyika
Jaa... Értem...(már megint ostoba vagyok...)

Gfreiter
Milyen Antitököm rendszert ajánlsz?

Kutyika
Nah!!! Ez az!!! Erre gondoltam!!! Thx!!!!

Mighty
Mert alapból sérült (piros). A feladat is: mentsd meg a sérült VIP-et 😊

Gfreiter
Én tök jól elvoltam a 98-al, de sajnos az 512 feletti memóriát nem tudja kezelni, ezért muszáj volt ezt felraknom. Ezen kívül csak a 2000 maradt, de Mighty papa szerint az nem túl jó a játékokhoz. Gamma?

Mighty
Administratorként nem érdemes használni, csak ha nagyon szükséges, mert ha bekapsz valahogy egy trojait, akkor a támadó is admin jogokkal rendelkezik.
A NAV2003 csak viruskergetõ!

Kutyika
Kicsit más:
Miért van az, hogy a Hospitalon Vip-ként megérek futni??? Nagyon lassú, eszméletlenül lassú a figura.

Tikal
Virust bárhol és bármikor kaphatsz, egy véleltlen megnyitott mail-el vagy progival, játékkal stb. Támadások is bármikor érhetnek, bár a legtöbbször ezek nem komolyak csak 10 éves kölkök probálgatják szárnyaikat az alap hacker progikkal, de azért okozhatnak kellemetlen perceket.
Nem nagyon vágom a dolgot de ha a felhasználo benyel egy virust azt benyeled te is, mert a vinyotok stb ugyanaz...

Kutyika
Mondomén, hogy nekem magas ez!!!!! Végülis a lényeg ugyanaz.... Majdnem...

Gfreiter
Nem, jól mondod! A haverom, aki telepítette, azért hozottt létre a rendszergazda mellé egy felhasználót, hogy felhasználóként nyeljem be a vírusokat, és akkor nem okoz akkora galibát, mintha rendszergazdaként történne.

Kutyika
Valami olyasmira emlékxem, hogy "aki nem nagyon ért hozzá" az jobb ha nem root ként tevékenykedik a rendszerben, hanem felhasználóként... Aszem... De lehet hogy hatalmas ökörséget mondtam...???

Gfreiter
Nekem per pillanat 3 felhasználóm van. Van egyszer a rendszergazda (aki tul.képpen én vagyok), aztán vagyok én, aztán meg vendég, aki személy szerint Édesanyám. Vírust csak akkor kapunk, ha meglátogatunk bizonyos oldalakat, nem? Vagy így is kaphatok vírust, h csak ide jövök fel, és nem szörfözök?

Mighty
Nem fogadnék rá nagy összegben....
Majd meglátjuk 😊
Elvileg már végeztek.

Tikal
Norton Antivirus 2003, virusirto és tûzfal egyben. tûzfal mindenképpen kell, nekem majd minden nap van egy támadásom, tegnap pl egy trojai volt, de megállitotta, elméletileg 😊 Ja és a virus irtoja is jo, azt is láttam már müködni 😊

Szoval mit jelent az hogy rootként nem ajánlatos használni az XP-t? Állitsak be több felhasználot, akkor is ha nincs rá szükségem?

Gfreiter
Jön maj vki gaméba?

Gfreiter
Mighty sokat segített a tanácsokban, remélem hozzá fordulhatok ha gond van.Azér maj jó lenne megtanulni magamtól is kezelni a helyzeteket.
Pet: Semmi. összefutottam a volt barátnõmmel, azután meg lelkibeteg lettem, úgyhogy lemondtam... Ma kell vele taliznom. De mondom, h csak barátkozni akar.A volt barátnõm is csak barátkozni akar, én meg még most is full szerelmes vagyok bele (amióta megláttam - 10 éve). Hát a fas*omat!!!

Kutyika
Nah, én is itt akadtam el a Linux-nál... Nekem már kicsit magas volt, a mit, hogyan, miért összefüggés. Annyit tudok az Xp-rõl, hogy Root ként nem ajánlott használni.(valahol olvastam)Szval rendesen be kell állítani a felhasználói jogokat, meg mittudoménmiket. Aszem vannak itt Xp-t használók õk jobban eltudják magyarázni. Jah, remélem tûzfal és vírusfigyelõ(írtó) van fent a gépen, az elengedhetetlen szerintem. De errõl a tapasztalt XP-t használókat kérdezd meg, nem tudni mit szeret ez az oprendszer és mit nem.

Gfreiter
Nincs hát. Maj lesz

Gfreiter
Meg a baj, hogy nincs vírusirtóm, úgyhogy az esetleges fertõzéseket eddig format c: vel oldottam meg, de ezt már nem biztos, hogy fel tudnám telepíteni egyedül 😞 Úgyhogy lécci, senki ne küldözgessen nekem vírusokat poénból!