America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
na bázz...
...erre érdemes volt visszajönnöm ( 😉 ) ...
szal akkor most gamelés 1000L...
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

NA peace emberek.. jáccatok inkább
[HUN]Crassus
megint egyedül kell reacon-oznom,mert vitáztok..😊)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[negativ] Cirek
az olyan snassz.. 😄
de még elmélkedem 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

repro
-(xSU)-Cirek-negítiv?

N0 TXT TLK PLZ!4!

[negativ] Cirek

igazából ilyenre is gondoltam:

-(xSU)-Cirek<-> de ez úgy néz ki a végén mint egy tie fighter... 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

repro
okok megoldjuk
-(xSU)-irek[]negativ.. jobb? 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

[negativ] Cirek
ha jó lenne akkor ez lenne:

-(xSU)-Cirek

de

sajna csak egy karakter fér el, ezért gondoltam a "|" jelre, mert kettõ [ ] ilyen nem fér ki 😞

repro
ok.. mint itt.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
jha Cirek az új nevednek nem jó??:

-(xSU)-Cirek[]negativ

a [] jeleket engedi az ármi és kiíráskor téglának láccik.. remélem érthetõ

N0 TXT TLK PLZ!4!

PsychoStarfish
Mit segítettetek írni nekem??????? Én egy mp3 lejátszót írtam és aztis csak megnéztétek, és mondtatok véleményt. =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

[negativ] Cirek
legalább kölcsönös...

repro
Cirek én is utállak! 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
ok Beeci kérdezte...
jha és örülök, h merevedést okoz az avatarom..

N0 TXT TLK PLZ!4!

[negativ] Cirek
REPRO én nem bocsáltok meg. 😊))))

repro
consolt megnyitod és bepötyögöd: shot
ezzel csinálsz róla SSt.. nemtom ki kérdezte, lusta vagyok görgetni

N0 TXT TLK PLZ!4!

[negativ] Cirek
küldeném, de 60Km távolságra vagyok a CD-tõl... 😞

repro
... ez az Õ magán ügyük. de most mindenkit kérek, h látogassák és szóljanak hasznosan hozzá az oldal feljetsztésében, mert ez egy igen hasznos és jó AAO portál lehet.
vissza: pet tényelg, õszintén bocsánatot kérek, xSU-s isten társaim tudják, h nem szídok soha senkit.
Danielnek nagy arca van, szegény nem tehet róla (ezért mit kapok majd.)
Tényleg egymással játszottunk hónapokig RvS, AAO. Starfish-nek is segítettünk továbbfejleszteni a WordPadben írt headshotcsítet (emléxel még? mindjárt meghatódom)
Szvsz segítsük Danielt bármit gondolunk róla, mert az az oldal nekünk készült.

na bazeg ez most seggnyalás volt, de nem törlöm ki.. 😊
tovább tekerem:
Én tutti nem szólok be sose szarul senkinek (természetesen kivétel a kecseg külföldiek😊 )
de ezekbõl az általánosításokkal legjobban az ártatlanokat bántjuk.. mintpl szegény patacsi, aki mindenkinek segít.

nya befejeztem. most mindenkinek megbocsájtok!😊 mindenki tiszta lappal indul nálam, és remélem ti is megbocsájtotk e egyszer nekem.

DE AKI MÉG EGYSZER NAGY BETÛVEL ÍRJA A NEVEM KITÉPEM A SZÍVÉT!!!!!!!!!!!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal
küld a drivered 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ha elkezdem huzni lefelé és utána elengedem akkor visszacsuszik fel 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Hey, inkáb help me: az egeremen nem mukodik a gorgetõ, kurva érzékeny és ha egy picit is hozzá éek hogy csusztassam le az oldalt összevisszaugrál a kép... probáltam mindenféle étékeket novelni csokkenteni de semmi... azonkivul minden logitech egérhez ugyanaz a szar driver van ott meg ilyet nem lehet állitani...(optikai az egér)
régi egerem görgöjével nem volt ilyen gond, persze az nem optikai volt
szal? 😊

PsychoStarfish
Cirek szaladgált sokat is CSAR-en. Fõleg ugrált át mint védõ az abalkos épülettõkl a kidõlt falu házba. Bár egy idõ után nem is ment tovább =) De sokat fut. Adja le a kilókat =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

lol, aztán kiderül hogy ez csak egy teszt volt, mi?
hogy hogyan fognak rá reagálni a fórumozók
repro
báááázzzeg.. rohadt mehet gomb.. nem fejeztem be.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Bocsánatot kérek pet, csak Daniel tényleg rohadt sokat dolgozik azon az oldalon. A seggnyalásról nemtudok ez az Õ magán ügyük

N0 TXT TLK PLZ!4!

[HUN]Stravinsky

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

repro
hogy az a jóó édes... csak vicceltem még olvasok

N0 TXT TLK PLZ!4!

[HUN]Stravinsky
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

repro
nya jó... nem bírom tovább nélkületek... pill visszaolvasok

N0 TXT TLK PLZ!4!

[HUN]Stravinsky
Aha,szóval csak itt a fórumon irogatsz.
Akkor majd beteszek pár képet CSAK NEKED

én szeretnék, de a gépem nem bírja az sf pályákat😞
úgy néz ki januárba lesz adsl bekötve...akkor majd megmutatom
[HUN]Stravinsky
Hali Prank!
Néha jöhetnél jáccani!

eh kösz...
[HUN]Stravinsky
Na azért ezt nem kellet volna!
MUHAHAHHAHAHHAHAHA

u.i.:mirõl van szó???

SSBeeci
tényleegg akaroodd

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

õõõõõõõ...kijött már a 2.1? 😊
Dexa
én sem csíteltem?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

SSBeeci
jól nyomod CIREK:-))..bár a karaktered szerintem kicsit dagi a gaméba, mert nem sokat szaladgálsz..MMMMMMUUUUUHHAAAAAAA
(kiváncsi vok a reakcióra)..remélem az is hozzászól, aki azt se tudja mirõl van szó...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

[HUN]Stravinsky
Na lééééééééééci!
Velem még 1 kicsit!
PLS!

Dexa
na szal 1 szónak is 100 a vége:
-mellõzzük a beszólásokat és egymás felesleges idegesítését
-próbáljunk figyelni arra ami zavarja a másikat
-koncentráljuk a külföldi pöcsök ellen nemzetközi klánmeccsekre vagy csak sima gamelésekre...
na most L

[HUN]Stravinsky
Hali!
Ne add fel,most is jáccanak páran egy hivatalos szerveren és teljesen lagmentes!
E 063 SF CSAR

SSBeeci
Na vita részemrõl lezárva, Reprot üdvözlöm, ha ide má nem jön, majd Daniel oldalán megkeresem, én többet nem vita senkivel, semmirõl...

köszi dexa
SSBeeci
Official servereken nem igazán van csít...egyenlõre...remélem...

Dexa
bázzz
ott foglak legközeleb meglõni amit most rázogatsz...
😄

SSBeeci
....de ha elárulná valaki, hogy a konzolról hogy lehet SS-ot csinálni...sokan nagyon-nagyon beégnének...

Dexa
Cirek: tudod rólam hogy alapjáraton mindenkit szívesen fogadok, veled is sokat gameltem eddig is együtt és ezért írtam én is azt, hogy egymás baszogatása helyett jobb lenne nemzetközi meccsekre is koncentrálni...
ez a fos hangulat nem a múltkori klánmeccs óta van, már elõtte jelentkeztek bizonyos problémák...

[HUN]Stravinsky
TANÚSÍTOM!!!

SSBeeci
...jaja..higgadjunk..higgadjunk...

SSBeeci
Hali Strav!hmmm...tudod, amíg nem csitulnak az indulatok, sztem nem kéne erõltetni...Abból csak a még nagyobb bonyodalom lenne..pár szabadabb szájú türelmetlen embernél hamar kiborulna a bili...Ne mondd azt hogy nincs igazam, pár shot után megint csak az anyázás, meg a csíterezés menne...NE legyen igazam...