America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
TE is tanúsíthatod mit mondtam neked pont tegnap TSen...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
már felment a nép ölni, hallgattak rám
😄
1ébként meg az army-s szerverekkel van a gond...
gépigény kicsit nõtt a 2.0-ban
azt ne kérdezd hogy pontosan mi a min követelmény mert arra nem tudok neked válaszolni...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

[HUN]Stravinsky
ehehe,low level user,egy szmájli lemaradt

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

[HUN]Stravinsky
Summa-Summarum:

5let: szerintem kéne rendezni egy visszavágót a'la <-HIT-> vs -(xSU)-
A múltkori naon sikerült(most csak a játékra gondolok!!!)
Itt mindenki levezethetné a feszültséget,már akinek van...
Nekem niccsen gondom a "gyülekezettel" 😊 ,remélem nekik sincs velem gondjuk

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Elõre is közlöm köszönöm sz eddigi segítéget De van két kérdésem. 1 Ha itt anyáztok akkor mikor nyomjátok a játékot ??
2 napok óta nem tudok egy jót játszani mert az esetek 95 % -ban akadok mit állat akár hivatalos akár nem hivatalos ez mikor szûnik vajon meg ( vagy változott a gép igény és ha igen akkor mi a minimális igény )

ui. : inkább menjetek fel ölni
Dexa
kérlek olvass vissza...
nem az oldalával van gondom (mint ezt is leírtam én is köszönöm magát a megvalósítást), hanem a viselkedésével néha és a beszólásaival, de ez az írásaimból kiderül...

Gfreiter
Meg az is figyeljen, aki sem xSU-s, sem HIT gyülekezetes, csak úgy magányos farkas...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
mint írtam amint emberek gameközelben lesznek és elérhetõk lesznek, így remélem a probléma hamar meg is oldódik...

Gfreiter
*Patacsi*

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
azért alakult ki vita, mert van(remélem csak volt), aki túlságosan fenn hordja az orrát...
nekem személy szerint egyedül Daniel viselkedésével van gondom, mint tudjátok, a klánotokkal is szívesen gamelek (tanú rá Mighty, Rush), nekem nem szóltatok be/szóltok be...
nem kell mindenkit szeretni, de a kultúrált viselkedést mindenkitõl jogosan Lvárhatom game közben is, hogy feleslegesen ne borzoljuk egymás idegeit...
Lmondtam Stravnak is beszélgetésünk során TI is(xSU) is figyeljetek a beszólásokra, és mi is(HIT) is figyelünk erre, feleslegesen nem borzoljuk a másik idegeit...

Gfreiter
Igen, ez így nagyon lovagias és korrekt, én mondjuk nem akarok beleszólni, mert nem vagyok régóta itt, és nem is akarok nagyon belefolyni, csak Tikalt akarom idézni: ne mondjunk olyat, amivel tényleg megbánthatjuk a másikat. Értem én ezt most itt mindenkire (még magamra is!! 😊 - Patcsi, egyébként a #20807-es ki lett törölve!!! 😊 Azóta is bánom, hogy elõbb írtam, mint gondolkoztam)

Tikal
Ha meg danile oldalával van vmi gond azt is meg lehet beszélni rendesen, arrol végképp nem õ tehet hogy nem mindenki látogatja, igen tényleg nem felhasználobarát, pl a forum része, de ettõl az oldal nem szar...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
egyébként ez az isten dolog miota áll fenn vagy kitalálta ki mert én még nem hallottam rola 😊 elég vicces...
szerintem ezt nem az xsu állitja magárol hanem egyes személyek, nem? Érdekes modon xsu tagok mindig segitettek az ujoncoknak (vissza lehet olvasni), együtt gameltek veluk, vannak akikkel raven shielben is, szoval tényleg nem értem ezt...
szerintem nem kéne az egész csapatot basztatni, beszéljék meg azok akiknek gondjuk van...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dexa
nem az hogy "beleszólni", mert mindenki tudja jól, hogy bármivel kapcsolatban szívesen fogadom az észrevételeket...így a TE hozzászólásodra is adok...
hanem nehogy már Repro legyen a sértett fél amikor én hallom vissza a gamebe/TSbe való belépés után hogy milyen kibaszott hangulat volt game közben ezzel/azzal a személlyel...
egymás fikázása helyett másra kéne koncentrálni...
de két dolog csípi a szemem:
-Daniel viselkedése és hozzászólásai néha
-most hogy vki xSU tag még nem ISTEN, ezzel nem nem klánt minõsítek csak néhány embernek a viselkedését, mert tisztelem, becsülöm a játékhoz fûzõdõ viszonyt, a teammunkát, de tudjuk hogy hol a határ itt is...
Nekem senki sem szólt be, de kiállok a klántagok mellett bármikor, bárhol, így ha vmi atrocitás éri õket, akkor az Õ pártjukat fogom fogni...

Tikal
ööö, még jo hogy nem voltam az utobbi idõben, egyáltalán nem értem mire megy ez a vita? Egy forumon vitatkoztok, ki hova irkál, mit csinál? Egyébként meg mindenkinek meg van a maga hulyesége azzal hogy szidjátok egymást nem lesz jobb késõbb ugyis megbánjátok....

Régen bezzeg csak arrol vitatkoztunk milyen szar az uj patch, most meg...

SSBeeci
..S szólt Dexa..de igaza vanáámm!
(csak azé me nekem válaszolt, nem nekem írt mindent!)

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Menjen mindenki kajolni, aztán lökjük az ipart...

Dexa
na szal kölcsönösen változtatni kéne kicsit a stíluson, nem?

Gfreiter
Igen, én is ilyesmikre gondoltam, de persze nem akartam beleszólni...

Dexa
ahelyett hogy az ellent irtanánk/irtanátok most 1más baszogatásával telnek L a percek, aminek igazából semmi értelme sincs, de ez már úgy belõlem is kikívánkozott...

Dexa
szal kölcsönösen mindenki befoghatja...
ha nincs félreérthetõ beszólás a többieknek game közben akkor rendben is leszünk, ezt természetesen TI is jogosan Lvárhatjátok tõlünk...

Dexa
én nem várom a kölcsönös anyázást, nagyon nem...
1ébként meg: mindenki vegyen vissza, mert unom már ami jó ideje itt folyik...
Daniel: thx, hogy csináltál 1 magyar AA oldalt, mert ez sokat segít a kezdõ gamereknek is és másoknak is, de tudd hogy hol a határ...
a saját oldaladon rendezkedhetsz, de CSAK ott...
(ha már itt tartunk milyen alapon szólsz le engem klánfórumban amikor még 1 rossz szavam nem volt hozzád?!)
szal nem kéne annyira fennhordanod az orrod...
ha ezt megtennéd, akkor a vita egybõl Lcsendesedne szerintem...
de ha visszanézed TE is a hozzászólásaidat és belegondolsz a dolgokba, akkor remélem látni fogod, hogy kicsit arcos volt 1-2 hozzászólásod...
repro írására reagálva:
nekem nem is a "jószándékával" van bajom már jó ideje hanem néha a hozzáállásaival és a viselkedésével van a gond. Mert az nagyon jó, mondom, hogy megcsinálta és 1 helyre összegyûjtötte az army-val kapcsolatos dolgokat, segítségeket de ezért még nem kéne Lszállnia magától, mert nekem csak ezzel van bajom.
megint más:
Múltkor amikor TSen Strav-val csak ketten voltunk bent a csatiban, akkor kifejtettem neki a nézeteimet. Ne tegyetek TI sem félreérthetõ kijelentéseket, beszéltem többiekkel is hogy õk is figyeljenek erre...
Soxor mindenféle kis szarságból kerekedik vita, aminek azért sincs semmi értelem, mert kicsi ez a magyar army-s közösség, sajna kevesen vagyunk és mindenféle faszságon semmi értelme mindig összeveszni...
Tettem már korábban is 1 javaslatot, aminek a lényege a nemzetközi meccsekre való koncentrálás lenne...
tudjátok, hogy én is (többiek is) nyitottak másokkal szemben, velem mindig lehet beszélni mindennel kapcsolatban és már leírtam nektek is hogy közösen koncentrálhatnánk (HIT-xSU) a nemzetközi dolgokra...
de hogy neked van eleged a baszogatásokból?
hm...
én hallom amikor megjövök TSre hogy ekkor-akkor mi történt, szal ennyit errõl...

most még ne te legyél felháborodva, értettük 1mást?

pet70000
Erre az irásomra reagált repro barátunk, csak hogy más is értse: /elõzmény annyi, hogy csak az XSU látogatja az õ oldalát, és más miért nem?/

Ezt a honlapot valóban nem nagyon látogatjuk, megmondom mér'
-van az SG fórum, ami nagyon bevált oldal, én is azt találtam meg elõször és ott nagyon sok infóhoz, segítséghez jutottam, jóval elöbb mint itt!!!
Jóval látogatottab és kedvelteb mint ez az oldal, ez tény!
-van a <-HIT-> saját oldala, ahol eszméletlen tobzodás folyik, úgy hogy ez má' kettõ!
Van Daniel oldala:
-ami tõk jó, de
-én nem igazán ismerem ki magam rajta, van egy csomó fórum, minden témának külön, hát ezt mind végig járni nem kevés, nekem zavaros.
-az oldal szerintem nem felhasználó barát, de ebbe nem mennék bele, más munkáját nem kritizálom
-van állandó nyalás, hogy csak ti jártok ide, meg csak ti dugjátok be a fejeteket, erre ki kivácsi??
-és van Daniel
Minden tiszteletem a tied, de má jeleztem neked, és most is elmondom:
Én nem kérek az atyáskodásodból ( elmúltam 30 éves)
Nem te NE mond meg az SG fórumon, hogy ki rakhatja be a teszt eredményt, meg NE határozd meg a szabályokat!
Van itt egy pár öreg róka XSU-ból, HIT-bõl és azon kivûl is akiknek kell ezt eldönteni- együtt!!
És ha ezt nem a te fórumodon teszik, azon nem kell egy percet sem csodálkoznod, hol van ez leirva?
Szerintem erre továbra is jó helyszín az SG, ott lényegesen gyorsabb az infó csere!
Én kis kezdõ pali vagyok, de hogy, már ilyem kis kakimukifaszomlököm palik alá is adjátok a lovat, azért ez már a humor kategóriájába tartozik.
Megkéne DAniel már végre hallanod más véleményét is, de ha nem, nem!

Ui. kukimuki szintén irt erre az oldalra, és ezzel mindenki nagyon eggyetértet

Ennyi röviden

Gfreiter
Hmm... tele kéne lökni a fórumotz ilyen madárral, hátha akkor béke lenne again 😊 Egyébként nem hoztam hûtõládát, meg vidit, viszont egy csomó sört 😊))

[HUN]Crassus
Oh köszönöm!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter
Crassus testvérem eztet szerette volna berakni 😊

[HUN]Crassus
#21255 ja ,hogy ezt nem lehet így csak lementeni.........

Gfreiter
Hát enyhén szólva! Egy kis búfelejtõ gyilok? Végig olvastam a fórumot, mióta nem voltam, és mit mondjak, idáig jó érzéssel töltött el, amiket írtatok 😊) Köszi Patacsi 😊 Egyébként jól tippeltél: Bécsben télleg kérdezgettem szerencsétlen osztrákokat, h merre van Bécs

pet70000
"de akár be is kaphatod!!!"
"szar "
"szemetet "
"baszogatásból"
"bazdmeg!"
"szarságot"
Hát tudsz valamit barátom!!!! Van még mit tanulnuk!!!
Ha az én hozzászólásomban egyetlen ilyen köcsög beszólást találsz, visszavonom minden szavamat!
Ha meg nem, akkor vedd a fáradságot és próbáld értelmezni a szavaimat, te kis majom!!!
Amúgy szedd össze magadat, és próbálj kulturálan irogatni, sokan olvassák ezt a fórumot!!!!

[HUN]Crassus
hé G! Hûtõládát,videót hoztál???

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus

Kutyika
Hali! Meg mindenkinek üdv!! (így utólag...)
Kissé puskaporos a hangulat itten....

Dexa
persze hogy megyünk...
😉

Gfreiter
Öhöm... Hali mindenki! Jesszus mi van itt

SSBeeci
...és ezek után várjuk a kölcsönös anyázást.....esetleg lesz egy két intelligensebb, akivel lehet majd beszélni...Hát kíváncsian várom..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

PsychoStarfish
Látszik is hallod, hogy nem is nézed már a fórumot, mert nem vagy kíváncsi. Kibújt a szög a zsákból egybõl inkább nem szólsz a dologhoz. Most mondjam az hogy jellemzõ?

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

PsychoStarfish
Tudom, hogy neked nem tûnik fel a seggnyalás, de olvasd csak végig Daniel oldalán a fórumot. Ha még ígysem veszed észre, képzeld azt, hogy a ti írásaitokat vedd SHSU hozászólásnak vagy az én hozzászólásaimnak. Nézdmár meg hogy mi faszt írtok oda. Csöpög a szaros nyál már bazdmeg. Szorri hogy durvulok a fórumon, de elég abból, hogy xSU a szent és sérthetetlen a minden fasza, mikor kurvára nem így van. Gecire elvagytok páran szálva magatoktól.

PsychoStarfish
Bazzeg!!!! Ne az egész klánt minõsítsd? Faszom van 3-4 ember akire nem lehet panasz. Faszomat ne klánt minõsítsük amikor bentvagyunk a HIT-el egy szerveren megjön az xSU, mi köszönünk és max Crassus és Cirek köszön vissza, és 7 kör után újra kell szólni hogy "Na még1szer. Sziasztok". Hát bazzeg. Elég nehéz nem az egész klánt minõsíteni.

Kutyika
Ajaj... Hogy itt mi van....(sóhajtás)

SSBeeci
...akkor ne olvasd el haver...amúgy az avatarod volt a monitoromon, amikor reggel végre felállt...
Hát ya errõl beszéltem emberek..forrósodik a hangulat..hmmm, és van olyan lelkis ember, aki felveszi, hát akit lehet szivatni, azt már az ovi óta szivatják igaz..

PsychoStarfish
Persze. Szívesen.

PsychoStarfish
Repro. Nem tudom de nagyn me akarod tesem észrevenni magad. Mindenkis lófaszon felkajátok úgy allecuzammen az xSU a vizet, ezek után hiába mondunk bármit Danielnek nyalja a seggeteket, és ti élvezitek és látszik még csak felsem tûnik neketek, mert már hozzászoktatok ehhez az álapothoz. Szemetekben nincs olyanhogy mások, csak xSU és Daniel. Olyan fostologatás megy hogy az nem igaz. És igen szar a szabályzat ami a barátságosbajnokságban van. Ha megnézed nincs egy rendes nemzetközi laddetr szabályzat. Mindegyik fos. Ezért kár volt onnan venni a dolgokat. 10-12 éves? Király legalább látszik nála van értelem, mert csak egy hülye pelenkás fosógép válaszol úgy mint te más írásásra. Jajj most jön az, hogy akkor én is olyan vagyok, mert válaszolok neked? Legyek szarom le. Idegesítõ ez a segnyalás ami megy. Kicsit kapjatokmár magatokhoz.

repro
<-HIT->P.E.T: itt válaszolok az americasarmy.uw.hu-s írásodra, mivel ugye ez az olvasottabb fórum..
Daniel jószándékúan a szabadidejében készíti azt az oldalt, ami nem kis munka. Ott megtalálható szinte az összes kérdésre a válasz összegyûjtve, nem kell a fórumban keresgélned.
A szabályokat több eddig már bevált ladderekbõl vettük és teljesen Lfogadhatóak, nemtudom mi a kifogásod ellene, de ha a HIT és az xSU öreg rókái ezt megbeszélnék, akkor is ez maradna.
A hozzászólásod sértõ és érthetetlen mi váltotta ki belõled.
Jha! a kedvencem: "Minden tiszteletem a tied, de..."
Tehát: Minden tiszteletem a tied, de akár be is kaphatod!!!
Próbáljuk azt a szar oldalt alakítani, mindenki véleményét meghallgatja Daniel, ha lenne, erre ilyen szemetet kapunk apofánkba...
30 éves vagy?? írásodból nézném 10-nek.. najó.. 12.
"kis kakimukifaszomlököm palik".. lol
amúgy a mondatot se értem, h kire céloztál.

Elegem van az állandó baszogatásból.
#21234: SSBeeci! nektek is kettõ van bazdmeg! és ezt minek kellett írnod?? reggelente csak így ál fel, hogy ha valakinek beszólsz? remélem belelõttél a gatyádba.
És elegem van abból is, h kb mindenki rászállt az xSUra! ha valaki beszólt, megsértett akkor vele rendezd le, ne az egész klánt minõsítsd.

Erre az üzenetre nem kell válaszolnotok, mivel úgysem olvasom el, mert ezennel befejeztem ezt a szarságot.
Aki szeretne megtalál. Köszönöm az eddig Ltöltöt idõt, jókat röhögtünk... byez all.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sziasztok!Majd vmelyik nap tesztelni kéne a ts szerverem hogy mennyit bír😊 ha szólok majd tudnátok jönni?

én tuti nem leszek jöv 7végén úgyhogy passz..
Dexa
sy, ez Hussar üzenetére volt reagálás...
😄

Dexa
hát vajdi hívott ki minket 2 vagy 3 hete game közben, erre Zsozsék a tanúk...
😉

Al Bundy23
pff ez azé jó, hoyg ti hivtok ki minket 😊 és még erröl sem tud némely klántag? 😊 A górét küggyétek dexához, hogy lezsirozzák, hogy mi a bré lesz akkor...

IBANEZ UV777 Rulez

hmm ezek szerint többet tucc mint én... fogalmam sincs