America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😄
1ébként meg az army-s szerverekkel van a gond...
gépigény kicsit nõtt a 2.0-ban
azt ne kérdezd hogy pontosan mi a min követelmény mert arra nem tudok neked válaszolni...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
5let: szerintem kéne rendezni egy visszavágót a'la <-HIT->-HIT-> vs -(xSU)-
A múltkori naon sikerült(most csak a játékra gondolok!!!)
Itt mindenki levezethetné a feszültséget,már akinek van...
Nekem niccsen gondom a "gyülekezettel" 😊 ,remélem nekik sincs velem gondjuk
Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
2 napok óta nem tudok egy jót játszani mert az esetek 95 % -ban akadok mit állat akár hivatalos akár nem hivatalos ez mikor szûnik vajon meg ( vagy változott a gép igény és ha igen akkor mi a minimális igény )
ui. : inkább menjetek fel ölni
nem az oldalával van gondom (mint ezt is leírtam én is köszönöm magát a megvalósítást), hanem a viselkedésével néha és a beszólásaival, de ez az írásaimból kiderül...
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
nekem személy szerint egyedül Daniel viselkedésével van gondom, mint tudjátok, a klánotokkal is szívesen gamelek (tanú rá Mighty, Rush), nekem nem szóltatok be/szóltok be...
nem kell mindenkit szeretni, de a kultúrált viselkedést mindenkitõl jogosan Lvárhatom game közben is, hogy feleslegesen ne borzoljuk egymás idegeit...
Lmondtam Stravnak is beszélgetésünk során TI is(xSU) is figyeljetek a beszólásokra, és mi is(HIT) is figyelünk erre, feleslegesen nem borzoljuk a másik idegeit...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szerintem ezt nem az xsu állitja magárol hanem egyes személyek, nem? Érdekes modon xsu tagok mindig segitettek az ujoncoknak (vissza lehet olvasni), együtt gameltek veluk, vannak akikkel raven shielben is, szoval tényleg nem értem ezt...
szerintem nem kéne az egész csapatot basztatni, beszéljék meg azok akiknek gondjuk van...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hanem nehogy már Repro legyen a sértett fél amikor én hallom vissza a gamebe/TSbe való belépés után hogy milyen kibaszott hangulat volt game közben ezzel/azzal a személlyel...
egymás fikázása helyett másra kéne koncentrálni...
de két dolog csípi a szemem:
-Daniel viselkedése és hozzászólásai néha
-most hogy vki xSU tag még nem ISTEN, ezzel nem nem klánt minõsítek csak néhány embernek a viselkedését, mert tisztelem, becsülöm a játékhoz fûzõdõ viszonyt, a teammunkát, de tudjuk hogy hol a határ itt is...
Nekem senki sem szólt be, de kiállok a klántagok mellett bármikor, bárhol, így ha vmi atrocitás éri õket, akkor az Õ pártjukat fogom fogni...
Egyébként meg mindenkinek meg van a maga hulyesége azzal hogy szidjátok egymást nem lesz jobb késõbb ugyis megbánjátok....
Régen bezzeg csak arrol vitatkoztunk milyen szar az uj patch, most meg...

..S szólt Dexa..de igaza vanáámm!
(csak azé me nekem válaszolt, nem nekem írt mindent!)
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

ha nincs félreérthetõ beszólás a többieknek game közben akkor rendben is leszünk, ezt természetesen TI is jogosan Lvárhatjátok tõlünk...
1ébként meg: mindenki vegyen vissza, mert unom már ami jó ideje itt folyik...
Daniel: thx, hogy csináltál 1 magyar AA oldalt, mert ez sokat segít a kezdõ gamereknek is és másoknak is, de tudd hogy hol a határ...
a saját oldaladon rendezkedhetsz, de CSAK ott...
(ha már itt tartunk milyen alapon szólsz le engem klánfórumban amikor még 1 rossz szavam nem volt hozzád?!)
szal nem kéne annyira fennhordanod az orrod...
ha ezt megtennéd, akkor a vita egybõl Lcsendesedne szerintem...
de ha visszanézed TE is a hozzászólásaidat és belegondolsz a dolgokba, akkor remélem látni fogod, hogy kicsit arcos volt 1-2 hozzászólásod...
repro írására reagálva:
nekem nem is a "jószándékával" van bajom már jó ideje hanem néha a hozzáállásaival és a viselkedésével van a gond. Mert az nagyon jó, mondom, hogy megcsinálta és 1 helyre összegyûjtötte az army-val kapcsolatos dolgokat, segítségeket de ezért még nem kéne Lszállnia magától, mert nekem csak ezzel van bajom.
megint más:
Múltkor amikor TSen Strav-val csak ketten voltunk bent a csatiban, akkor kifejtettem neki a nézeteimet. Ne tegyetek TI sem félreérthetõ kijelentéseket, beszéltem többiekkel is hogy õk is figyeljenek erre...
Soxor mindenféle kis szarságból kerekedik vita, aminek azért sincs semmi értelem, mert kicsi ez a magyar army-s közösség, sajna kevesen vagyunk és mindenféle faszságon semmi értelme mindig összeveszni...
Tettem már korábban is 1 javaslatot, aminek a lényege a nemzetközi meccsekre való koncentrálás lenne...
tudjátok, hogy én is (többiek is) nyitottak másokkal szemben, velem mindig lehet beszélni mindennel kapcsolatban és már leírtam nektek is hogy közösen koncentrálhatnánk (HIT-xSU) a nemzetközi dolgokra...
de hogy neked van eleged a baszogatásokból?
hm...
én hallom amikor megjövök TSre hogy ekkor-akkor mi történt, szal ennyit errõl...
most még ne te legyél felháborodva, értettük 1mást?
Ezt a honlapot valóban nem nagyon látogatjuk, megmondom mér'
-van az SG fórum, ami nagyon bevált oldal, én is azt találtam meg elõször és ott nagyon sok infóhoz, segítséghez jutottam, jóval elöbb mint itt!!!
Jóval látogatottab és kedvelteb mint ez az oldal, ez tény!
-van a <-HIT->-HIT-> saját oldala, ahol eszméletlen tobzodás folyik, úgy hogy ez má' kettõ!
Van Daniel oldala:
-ami tõk jó, de
-én nem igazán ismerem ki magam rajta, van egy csomó fórum, minden témának külön, hát ezt mind végig járni nem kevés, nekem zavaros.
-az oldal szerintem nem felhasználó barát, de ebbe nem mennék bele, más munkáját nem kritizálom
-van állandó nyalás, hogy csak ti jártok ide, meg csak ti dugjátok be a fejeteket, erre ki kivácsi??
-és van Daniel
Minden tiszteletem a tied, de má jeleztem neked, és most is elmondom:
Én nem kérek az atyáskodásodból ( elmúltam 30 éves)
Nem te NE mond meg az SG fórumon, hogy ki rakhatja be a teszt eredményt, meg NE határozd meg a szabályokat!
Van itt egy pár öreg róka XSU-ból, HIT-bõl és azon kivûl is akiknek kell ezt eldönteni- együtt!!
És ha ezt nem a te fórumodon teszik, azon nem kell egy percet sem csodálkoznod, hol van ez leirva?
Szerintem erre továbra is jó helyszín az SG, ott lényegesen gyorsabb az infó csere!
Én kis kezdõ pali vagyok, de hogy, már ilyem kis kakimukifaszomlököm palik alá is adjátok a lovat, azért ez már a humor kategóriájába tartozik.
Megkéne DAniel már végre hallanod más véleményét is, de ha nem, nem!
Ui. kukimuki szintén irt erre az oldalra, és ezzel mindenki nagyon eggyetértet
Ennyi röviden

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

"szar "
"szemetet "
"baszogatásból"
"bazdmeg!"
"szarságot"
Hát tudsz valamit barátom!!!! Van még mit tanulnuk!!!
Ha az én hozzászólásomban egyetlen ilyen köcsög beszólást találsz, visszavonom minden szavamat!
Ha meg nem, akkor vedd a fáradságot és próbáld értelmezni a szavaimat, te kis majom!!!
Amúgy szedd össze magadat, és próbálj kulturálan irogatni, sokan olvassák ezt a fórumot!!!!
😉

..esetleg lesz egy két intelligensebb, akivel lehet majd beszélni...Hát kíváncsian várom..
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Hát ya errõl beszéltem emberek..forrósodik a hangulat..hmmm, és van olyan lelkis ember, aki felveszi, hát akit lehet szivatni, azt már az ovi óta szivatják igaz..

Daniel jószándékúan a szabadidejében készíti azt az oldalt, ami nem kis munka. Ott megtalálható szinte az összes kérdésre a válasz összegyûjtve, nem kell a fórumban keresgélned.
A szabályokat több eddig már bevált ladderekbõl vettük és teljesen Lfogadhatóak, nemtudom mi a kifogásod ellene, de ha a HIT és az xSU öreg rókái ezt megbeszélnék, akkor is ez maradna.
A hozzászólásod sértõ és érthetetlen mi váltotta ki belõled.
Jha! a kedvencem: "Minden tiszteletem a tied, de..."
Tehát: Minden tiszteletem a tied, de akár be is kaphatod!!!
Próbáljuk azt a szar oldalt alakítani, mindenki véleményét meghallgatja Daniel, ha lenne, erre ilyen szemetet kapunk apofánkba...
30 éves vagy?? írásodból nézném 10-nek.. najó.. 12.
"kis kakimukifaszomlököm palik".. lol
amúgy a mondatot se értem, h kire céloztál.
Elegem van az állandó baszogatásból.
#21234: SSBeeci! nektek is kettõ van bazdmeg! és ezt minek kellett írnod?? reggelente csak így ál fel, hogy ha valakinek beszólsz? remélem belelõttél a gatyádba.
És elegem van abból is, h kb mindenki rászállt az xSUra! ha valaki beszólt, megsértett akkor vele rendezd le, ne az egész klánt minõsítsd.
Erre az üzenetre nem kell válaszolnotok, mivel úgysem olvasom el, mert ezennel befejeztem ezt a szarságot.
Aki szeretne megtalál. Köszönöm az eddig Ltöltöt idõt, jókat röhögtünk... byez all.
N0 TXT TLK PLZ!4!

😄
😉
IBANEZ UV777 Rulez