America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ott leszek
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Szóval valaki? Game? Egyedül tök nincs kedvem játszani! \"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Egyszerûen béna a szerkezete.
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
A jelenlegi lap egyes részei nem "tiszták" ezáltal félreérthetõek, mint például a klános rész, illetve az úgynevezett "bajnokság" - ezeket véglegesen törlöm.(ezáltal nem lesz semmilyen klános vonatkozása)
Kizárólag a segítség részei (gyik, linkek, letöltések, magyar szerverek IP-i, stb...) maradnak meg, illetve lesz egy (új) fórum ott (aki nem akarja majd használni, az ne használja, és kész).
Mégegyszer bocs, ha bármikor félreérthetõ voltam.
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Szeretnék valamilyen magyar klánba tartozni,lehetséges?
21-es a honorom de napi 4 órákat jáccok és tapasztalok...
Valaki ajánlana egy klánt ahol olyan arcok vannak mint Ti és fel is vennének?
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
na én most kicsit Lvonulok, mivel ráuntam a fasza pingekre és minden más körítésre is...
ja Mighty:
majd Zsozsival dumálj mindenféle ügyben, mert én most jó ideig nem leszek gépközelben...
on
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
próbáltam már más tápkábellel is, meg az ide kábelt is cseréltem, de semmi.
szét meg nem merem annyira bombázni. bár lehet megpróbálom.

Most álmatlanul fogok hánykódni este.....
Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
És nevetni fogsz, én egy-két XSU-t kimondottan csipek, egy ideig volt szerencsém együtt nyomni RT-t velük.
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
úgyis megdöglünk hamar a sok stressz miatt 😊 legalább itt ne fokozzuk...
ja Daniel oldala akinek nem tetszik (nekem sem 😉 ) az a labirintus fórumban 😉 talál helyet ahova a jobbító szándéku megjegyzéseket beírhatja. és addig amíg nem csinál ilyen kaliberü oldalt más addig nem is szólhat rá máshol egy rossz szót sem...
nekem személy szerint az nem tetszik ,hogy nem olvassa a saját lapját 😉) (figyelsz Daniel 😊, veszed a lapot ?)
Ezentúl megkérek szépen mindenkit, hogy ha valami sérelme van azt azonnal jelezze és ne utólag. Ez nagyon sok minden problémát megoldana. Amikor még csak barátkozóban voltam a 2RF-el talán a 2. közös gémelésnél Strav elég keményen (persze minden relatív mert mindenkinek az fáj amit kap de ugíanazt viccesnek találja ha más kapja) beszólt és teljesen ki voltam miatta. aztán elgondolkoztam kicsit és beszéltem róla másokkal is és rájöttem, hogy csak az önérzetem az egóm vagy ilyesmi dolgozik és teljesen igaza volt. azóta is együtt gémelünk és semmi gond nincsen és igazán bánnám ha pont õrá sértõdtem volna meg a saját hülyeségem miatt. Egyébként elhiszem, hogy mindenkinek nehéz elviselnie a beszólásokat de gondoljatok bele ez az internet itt nem számít, hogy kik vagytok valójában. személy szerint nekem nincs fõnököm a melóhelyemen és 8 ember dolgozik nekem és nincs olyan, hogy valami nem úgy történne ahogy én akarom és ez 7 éve van így .akkor képzeljétek el mit érezhetek, ha rendre utasít valaki itt és mondjuk még azt is sejtem, hogy 10évvel fiatalabb nálam... na a lényeg az, hogy ha én kibírom akkor mindenki tehát BÉKE és mindenki nyissa ki a száját békésen ha sérelem éri és ne gyûjtögesse. 😊

). Szal én az ilyesmit mindig csak poénra veszem, ha túl durva, akkor meg nem foglalkozom vele.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S