America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brutal
Válassz valamit és nyomj egy ip címet😊))
Akkor ott leszek

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Gfreiter
Nekem nyóc 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Brutal
Hol és mikor game?

Gfreiter
??? Ajaj... Szóval valaki? Game? Egyedül tök nincs kedvem játszani!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Daniel_F
Azokat a felhasználókat, akiket nem szeret az oldalam, bekapja és megeszi.
Egyszerûen béna a szerkezete.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
Hallottam vhonnan, h az oldal nem felhasználóbarát. Ez pontosan mit jelent? Én egész jól elkattintgattam az oldaladon.

Gfreiter
Na szupi! Végre tudnék játszani, erre senki nincs játékban 😞

Daniel_F
Vettem a lapot, változtatni fogok a modoromon.
A jelenlegi lap egyes részei nem "tiszták" ezáltal félreérthetõek, mint például a klános rész, illetve az úgynevezett "bajnokság" - ezeket véglegesen törlöm.(ezáltal nem lesz semmilyen klános vonatkozása)
Kizárólag a segítség részei (gyik, linkek, letöltések, magyar szerverek IP-i, stb...) maradnak meg, illetve lesz egy (új) fórum ott (aki nem akarja majd használni, az ne használja, és kész).

Mégegyszer bocs, ha bármikor félreérthetõ voltam.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
Vki gamma?? KUTYIKA!! HOL VAGY? Mûxik a trekker?

Brutal
Szeretnék de nem tom felvennének-e?

ha isten akarsz lenni gyere az xsu-ba
Brutal
Visszaolvastam kicsit és már csak félénken merem megkérdezni:
Szeretnék valamilyen magyar klánba tartozni,lehetséges?
21-es a honorom de napi 4 órákat jáccok és tapasztalok...
Valaki ajánlana egy klánt ahol olyan arcok vannak mint Ti és fel is vennének?

szét ne szedd a vincsit! azt csak megfelelõ körülmények között lehet...
Gfreiter
Végre mûködik. Csak kicsit elszomorító, hogy egész nap itt ültem, és szerettem volna veletek játszani, és erre nem tok. Most meg menne, de már felb*sztam az agyam. De nemsoká jövök.

Gfreiter
LOL 😊)) Látod? Elõbb gondolkodni, aztán cselekedni 😊) De azért nem bánod, hogy segítettél??

patacsi HUN
ott még elintézhettük volna egy "huzzál innen öreg a f...ba de gyorsan"-al de most már... az ember sohasem sejtheti elõre, hogy amit tesz... 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Nemtom, mindjárt megnézem. Éppen olvasgattam a korábbi üziket, amikor még nme is regeltem magam... Régi szép idõk 😊 Kutyika, Patacsi és Pet olyan rendesek voltak, annyi mindent segítettek 😊))

Dexa
off

na én most kicsit Lvonulok, mivel ráuntam a fasza pingekre és minden más körítésre is...

ja Mighty:
majd Zsozsival dumálj mindenféle ügyben, mert én most jó ideig nem leszek gépközelben...

on

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Kutyika
Én most próbáltam, log in-ol rendesen semmi hibaüzit nem ad. Nemlehet hogy valmami nem jól van beállítva a gépen? Tûzfalnál? Én már jártam vele úgy, hogy nem mûködött a tûzfal miatt rendesen a game...

[negativ] Cirek
aki a hiba elött lépett be a szerverre azt nem érinti a dolog, max úgy, hogy ha hivatalos szerveren van nem kap honort(mivel nem regisztrálódik a pont az auth szerveren).

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
ennek örülök, de akkor más hogy tud játszani? Vagy aki a hiba megjelenésének idõpontján bent van, az tud tovább játszani? Sajnos én nem nagyon értek az ilyen vinyó dolgokhoz. Próbáltál formatálni?

[negativ] Cirek
már 3 másnapot vártam 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN
az én hüleségem miatt ne emészd magad 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

lóbébi
Szerintem várd ki a másnapot hátha jó lesz és mivel nálam is volt ilyen.Lóbébi

[negativ] Cirek
szerintetek mit lehet csinálni egy vinyóval, ha nem pörög fel?

próbáltam már más tápkábellel is, meg az ide kábelt is cseréltem, de semmi.
szét meg nem merem annyira bombázni. bár lehet megpróbálom.

Gfreiter
Nem tok! Comm. Error, aztán alul azt írja, h Timed out 😞(( Brühühü... Egész nap próbáltam...

pet70000
Jól van tesó, gyere játszani!
Lent az ip

Gfreiter
Én idáig azt hittem, hogy itt mindenki szeret mindenkit... Részemrõl ez még mindig így van, remélem, h mindenki részérõl így lesz ezután. A nemköszönés egyébként "normális" dolog, mert én is mindig megyek máshova, ha meghalok. Bár utána mindig megnézem a konzolt, hogy volt e üzenet. Elõfordult már, hogy nekem sem köszönt vissza egy olyan, akivel nagyon jóban vagyok, ezért gondoltam is, hogy biztos nem nézi a konzolt, ill elhalálozása után elment "körülnézni". Szóval én ezeken még egy fél percet sem szoktam gondolkodni. Ez itt nem Petnek szólt, hanem mindenkinek.

Gfreiter
Ez nagyon jól esett!!!! Tényleg!!

[HUN]Stravinsky
Patacsi papa!
Most álmatlanul fogok hánykódni este.....

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

pet70000
69.25.19.110

pet70000
Oksa, np!!!
És nevetni fogsz, én egy-két XSU-t kimondottan csipek, egy ideig volt szerencsém együtt nyomni RT-t velük.

SSBeeci
Szombádi help home forum!!!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Ha akarod, kiveszem...

Gfreiter
... 😊))

patacsi HUN
na ezt most fejezd be öreg, mert jogdíjat kérek keményen 😉

patacsi HUN
ja szégyellem, hogy ilyet mondok de Gfreiter-t mint követendõ példát tudom ajánlani mindenkinek...(pfffffff)
úgyis megdöglünk hamar a sok stressz miatt 😊 legalább itt ne fokozzuk...
ja Daniel oldala akinek nem tetszik (nekem sem 😉 ) az a labirintus fórumban 😉 talál helyet ahova a jobbító szándéku megjegyzéseket beírhatja. és addig amíg nem csinál ilyen kaliberü oldalt más addig nem is szólhat rá máshol egy rossz szót sem...
nekem személy szerint az nem tetszik ,hogy nem olvassa a saját lapját 😉) (figyelsz Daniel 😊, veszed a lapot ?)

Gfreiter

patacsi HUN
Ja én is hozzászólnék ha lehet 😄
Ezentúl megkérek szépen mindenkit, hogy ha valami sérelme van azt azonnal jelezze és ne utólag. Ez nagyon sok minden problémát megoldana. Amikor még csak barátkozóban voltam a 2RF-el talán a 2. közös gémelésnél Strav elég keményen (persze minden relatív mert mindenkinek az fáj amit kap de ugíanazt viccesnek találja ha más kapja) beszólt és teljesen ki voltam miatta. aztán elgondolkoztam kicsit és beszéltem róla másokkal is és rájöttem, hogy csak az önérzetem az egóm vagy ilyesmi dolgozik és teljesen igaza volt. azóta is együtt gémelünk és semmi gond nincsen és igazán bánnám ha pont õrá sértõdtem volna meg a saját hülyeségem miatt. Egyébként elhiszem, hogy mindenkinek nehéz elviselnie a beszólásokat de gondoljatok bele ez az internet itt nem számít, hogy kik vagytok valójában. személy szerint nekem nincs fõnököm a melóhelyemen és 8 ember dolgozik nekem és nincs olyan, hogy valami nem úgy történne ahogy én akarom és ez 7 éve van így .akkor képzeljétek el mit érezhetek, ha rendre utasít valaki itt és mondjuk még azt is sejtem, hogy 10évvel fiatalabb nálam... na a lényeg az, hogy ha én kibírom akkor mindenki tehát BÉKE és mindenki nyissa ki a száját békésen ha sérelem éri és ne gyûjtögesse. 😊

Gfreiter
Mellesleg nekem is szimpatikusak voltak felém intézett beszólások 😊

Gfreiter
?? Én sosem vettem komolyan semmilyen beszólást. Engem nem olyan fából faragtak, aki megsértõdik minden apróságon. elég nehéz megsérteni (mert már hozzászoktam ). Szal én az ilyesmit mindig csak poénra veszem, ha túl durva, akkor meg nem foglalkozom vele.

patacsi HUN
az messze nem volt durva annyira, mint az én beszólásaim feléd... (nekem még cimpatikus is volt) 😉

Gfreiter
Hiába próbálok beloginolni, Comm. Error, aztán alul írja, h Timed out. 😛

Gfreiter
Na most megin nem mûxik Daniel oldala. És minden linkre azt mondja, h hiba az adatbázisban. Remélem a szolgáltató hamarosan helyrehozza... uff.Egész du ezzel szívtam, pedig úgy szerettem volna jáccani..

Gfreiter
Oké, most mûxik az oldal 😊

Gfreiter
Mos mondom, h nem tok belépni. Nem nyílik meg. Már egy csomó oldalt visszaolvastam, azt még nincs meg.

Tikal
ezért van daniel oldala

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Nekem meg egymás után folyamatosan. Ez tegnap elõtt még nem volt. Az army honlapjára vmiért nem tok belépni, és Daniel oldalára sem. Viszont asszem Daniel egyszer leírta ide, hogy mit javasolnak ebben az esetben, úgyhogy most azt keresem. Jó lenne, ha kehetne itt magunknak a hozzászólásokat bookmarkolni, hogy ne kelljen mindig 50 oldalakat visszaolvasni.

Dexa
én is korábban letöltöttem a patchet, de nálam is jelentkezik a dolog, igaz, csak néha...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Gyerekek! Timed out errorom van, meg Communication Errorom. Mi a sz*rt csináljak?