America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Beeci! Mondjál IP-t, mert a trekker nem mutatja, hogy on vagy, és hogy hol vagy, TS-em meg most nincs.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
LOL :D Akkor viszont gammázni sem lesz idõd... Na gyere tesó! Beecivel most fogunk aprítani

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Daniel_F
Sok sikert

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

pet70000
Én a hátralévõ éveimet azzal fogom eltölteni, hogy megpróbállak téged és Bécit behozni a fórum hozzászólásaimmal

Gfreiter
Én asszem azért itt nem olyan emberek jöttek össze, akikkel ne lehetne megbeszélni a dolgot. A lényeg, hogy nézzétek meg az aláírásomat, és erre izzítsátok be hátralévõ éveiteket itt a fórumon

pet70000
Örülök, hogy a dolog nem ment át személyeskedésbe, és végre beszélt mindenki a sérelmeirõl!
Ha ennyi kellett hozzá, hát egye fene....

SSBeeci
re

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Kûttem privit.

Free
mármint nem ugyan az de a lényege ugyan az
Tisztelet Daniel F

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
G de mint ahogy most van az americasarmy.uw.hu ott sem csak klánok vannak hanem egyéni játékosok is ez itt ugyan ez.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

[LoverZ]Neo_HUN
nem baj ha nem vagy klántag.... ez a topic most nem arról szól....

[LoverZ]Neo_HUN
hogy mindenkinek kiszúrja a szemét! :) ehhhh

..::Clan War::.. - www.clanwar.hu

Gfreiter
Ööö...hát az az igazság, hogy én szívesen hozzászólnék, de nem vagyok klántag. Egyébként elolvastam, és sztem nem rossz ötlet, de ez csak teljes egyetértésben valósulhat meg. Sok sikert azért hozzá

[LoverZ]Neo_HUN
jajaja...

de mingyá a legelejére teszem! :)

SSBeeci
lol..akkor beoffoltam egyet..de javítom:-)))))

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Free
Gyerekek aranyos ghogy írtatok de SPEC a Legalsó TÉMA lenne az amire kíváncsiak vagyunk a CLANWAR:HU ahoz kellenek az ötletek :o)

Majd fogok játszani is csak most sok az elfoglaltság

SSBeeci
Néztem, írok

SSBeeci
Szeva Free, örülünk, hogy re..:-)Hozzá szólunk tesó!

Gfreiter
Beeci! Neked meg ment privi, de látom nem nagyon vetted észre, lol.

Gfreiter
Szevaaaaa Frí!!! 1000 éve nem láttalak! Néha bekukkanthatnál! Mikor nyomunk megin egy jó gémet, mint "régen"????

Free
Szia mindenkinek

Kérek mindenkit akit érdekel a téma. Látogasson L a www.loverzclan.hu ra és szoljon hozzá a clanwar.hu témájához. Olvassa L és ha van ötlete azt írja oda fel. Köszi a segítséget

SSBeeci
Oksa, bár még ma is kenem vagy hajnal 2-ig..(multhéten minden nap...kicsit lehet hogy elszáltam......lol

Gfreiter
Holnap? Hogy leszel? Üziz ide, ha mész gammába, jó?

Gfreiter
Ugyan Beeci... Biztosan maradhat :)

SSBeeci
Gfrei testvérem, ma, ill. egész héten kentem mint atom...már hulla vagyok...de..YEah..megérte..kicsit javult a frag rate-em..lassan tudok löni is..hehe

SSBeeci
Félve bár, de megkérdezem a mai barátkozásunk után...ICQ??Maradhat, v. töröljem...???(Csak mert te küldted)

Gfreiter
Neked se ment ma Beeci? Mostanában jól elkerültük egymást. Láttam ma, hogy játszol valahol, és akartam menni, de CE. Akkor még nem tudtam, hogy úgy is lehet joinolni egy játékba.

SSBeeci
Jahh és erreee csak egy lol...a mai nap után..

SSBeeci
..érdekes Prank!Én pl login nélkül nem tudom a pályákat se elõhívni....????Na ez méé van?

Gfreiter
Sajnálom Kutyika! Asszem kicsit elkalandoztam. Olvasgattam a régi hozzászólásokat :) utána már nem foglalkoztam vele, mert sikerült belépnem. Csak aztán kiléptem, és utána már megin nem tudtam belépni. Ne haragudj, legközelebb jobban odafigyelek, h ki írt nekem.

az én kedvenc sorozatom:
Kutyika
Gefreiter! Nálam minden jó,amikor elõzõleg írtam, hogy szerintem valami nem jól van beállítva nálad, vártam hátha válaszolsz, de nem válaszoltál. Úgyhogy egyedül vágtam neki az éjszakai sivatagnak...(RECON).. Már ha ez sivatag, mindenesetre olajkutak, és élesszemû ellenség az van bõven... Aszem maradok a Hospital-nál, a CSAR-nál, és a Pipeline, verzióinál. Valahogy a nyílt pályák nálam nem fexenek.... Aszem mára abbahagyom, elfáradtam (meg persze a kedvenc sorozataimat is meg akarom nézni....:).)

Gfreiter
Lehet, hogy tok játszani, de mindenhol 600-as a pingem. Na maj holnap.

repro
Brutal: kaprál levelet. remélem jó címet adtál meg a fórumunkon:)

N0 TXT TLK PLZ!4!

de írja, beírom a nevem, meg a jelszavam, de nem nyomok a loginra...
gondolom autómatikusan beloginol
Gfreiter
?? Akkor meg minek van a login? De akkor nem írja a pontokat, nem?

én nem is szoktam beloginolni...
Gfreiter
Hé gyerekek! Bementem az Armyba, és Nem loginoltam be, és úgy is láttam a szervereket! És be is tudtam lépni az egyikbe!! Gondolom ilyenkor nem írja a pontokat, de legalább lehet játszani! Van kedve vkinek jönni?

Gfreiter
Csak még egy picit :)

lóbébi
Tele van a hócipõmmel mert egész napom ráment hogy próbálok bejutni a szerverekhez és mindig kommunikációs hibákat jelez!Szerintem a 2.0-ás verzóval tényleg valami baj van mert az elözõvel soha nem volt gondom.Akkor meddig várjak?Lóbébi

patacsi HUN
1 cipõben :(

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
rengeteg munka van abban a lapban, ezért mindenki hálás lehet csak. fejleszteni, átdolgozni lehet mindent. mindenki ezt csinálja a saját lapjával. ha az én lapomra ennyi kritikát kaptam volna összetenném a kezem, mert csak így lehet fejleszteni :) a fórumba írtam és nem válaszoltál rá azért baszogatlak egy ideje...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Punnyadás van. Legalábbis a trekker szerint. A loginnál meg a Communication Error felirat fog üdvözölni.

Gfreiter
Akkor ez most ugrott. WÁÁÁÁÁHHHH... Megyek, megpróbálok magamnak bannert csinálni. vki nem tudja paramétereit a Játékos monitoron lévõ bannerek paramétereit?

Tikal
hey, xsu, jáccotok most vhol? nem megy semmilyen TS, tracker sem, itt vagyok meglõve :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Brutal
Nekem is C.E. mostmár...

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Gfreiter
Most is C.E. Na mindegy :(

Gfreiter
Most játékban vagy? Ha igen, akkor mikor loginoltál be? Mert nekem 20:47-kor volt ez. Ha akkor már benn vagy, akkor tudsz játszani, de nem tudsz belépni. Ez a gond.

Brutal
Jah én 10 perce jáccottam....
Nekem simán fölloginol

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Gfreiter
WAAZZZZZZZZ!!!! Megin Comm. Error, és Timed Out!!! A rohadt.... Na asszem mára hanyagolom. Te be tudsz lépni??