America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
"G töl loptott kép alapján..." LOL, ami Crassustól lopott kép alapján...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Al Bundy23
😊 joreggelt felébredt stradh kollega 😊
hát ezt meg a fömuftik beszéléjék meg 😊 én ott ölök ahol szükség van rám 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
Emberek! Ide azért járunk hoyg olyan emberekkel beszélgesünk akik szintén ugynarra a JÁTÉKRA vannak rákattanva mint mi. Jól érezzük magunkat játék közben és ez a lényeg nem?
G töl loptott kép alapján...

Daniel oldala pedig jo és áttekinthetö és eléggé felhasználó barát. Csak téma alapján van szétdobva. És jó lenne ha beindulna a Clanok közti BARÁTSÁGOS war ahol minden résztvevõ szorakozik hisz nem vérre megy.

Al Bundy23
hát ez biza igy van 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Ajaj, mit csijnálnál te egy sivatagi hadjáraton? "Õrmester úr, minnyá megyek szolgálatba, csak elõtte iszom egy kávét, mer anélkül nem megy" LOL 😊 ok 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Al Bundy23
részemröl mingyá oké lesz de jelentek örmesten nekem még meg kel innom 1 kv-t 😊 me anélkül nem megy 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Általában ezért alszom sokáig 😊 Akkor most a béke jegyében menjünk kicsit háborúzni

Al Bundy23
na most ha megnézem az elöbbi hozzászólásba volt kb 3 helyesen irt szó 😊) LOL

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
hát 1 biztos, hogy imádom ha elkurok egy gránátot azt a barom cimbora beleszaald hoott látja hoyg elkurtam a grindet 😊 grrrrr ezé kaptam tegap 800 roét 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
G nem rossz érzés felébredni egy álombol?? 😊-uUgye milyen szar? 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
höhö nézzed a tegnapi trekkelésem 😊 meglátod hoyg megy 😊 ugyan ott volt fish de többnyire külön utakon jártunk 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Egyébként várható, hogy megszûnik egyszer a lag? Olyan jó vóna 😊

pet70000
Egyedül nem megy.....

Gfreiter
A lagos futást azzal lehet csökkenteni, hogy a földet nézed rohanás közben. Így viszont nem látod, hogy hova futsz. Ezért az alant leírt technikámhoz párosult némi tk is...

Al Bundy23
na végre csitulnak az indulatok 😊
HOOAH mingyá megyek is és elkenem a száját az opfornak hospitalon 😊

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
nem tom mintha néha az IF-en nem lenne rohambili.. én is leszedtem Strav-ot tennap 😊 fõleg hátulról LOL 😄
arról már nem beszélek, hogy RPG, direkt hátranézek de mire lövök csak mögöttem van az arc mindig... ja és a jobbos bejáratnál Rush lenn futott, én felnyomtam az ablakon keresztül egyet és benn robbant de Rush lenn úgy felborult tõle, mintha telibe nyomtam volna.. LOL

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter

Daniel_F
*Starfishtõl.
Bocsi.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
Egy kis korrigálás 😊)
Pet: LOL, hátha már a múltkor meggyanúsítottál, hogy rúzsozok, meg nõi ruhát hordok...

Daniel_F
Kaptam egy e-mailt starfishtõl. És akár hiszed, akár nem, ÖRÜLÖK annak a levélnek.
Végre tudom, hogy mi volt a baj. Az, hogy a bajnokságban 100%-volt az xsu-hoz írva.
Hidd el, én ezt nem így gondoltam, és már szégyellem is magam emiatt. Ha Ti nyertek volna, akkor nektek lett volna 100% oda írva.
Egyszerûen nyert meccsek/vesztett meccsek*100-at írtam oda.
Egyébként ez ellen egy másik (hagynemondjam melyik) klán tagjai is felszólaltak, sõt, itthon meg is van az, hogy a körök száma alapján írja a százalékot.
Csak a béna xSU tagok ugyanabba a fórumba írtak új ötletet, és ez feledésbe merült, jött a 2.0, és elfelejtettem felrakni.
A meccsen pedig az xSU-ra jobban dühös voltam, mert azt sem voltak képesek megtenni, hogy admin legyek arra a meccsre, sõt, még azt se mondták meg nekem, hogy változtatnak a körök számán, és beégettek a meccs közepén ezzel. Rájuk voltam dühös akkor, de én gyorsan felejtek, és ezt a malõrt is elfelejtettem, és nem is izgat.

Szóval ha valami baj van, akkor - ahogy Gfreiter, meg más is mondja - azonnal szóljatok. Nem vagyok telepata, hogy kitaláljam, hogy kinek mi a baja.
Részemrõl nincs semmi harag, sõt, szánom magam az ostobaságomért.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Al Bundy23
LOL 😊))) Pet, te nem beeci vagy álnéven??😊) nagyon überlol ez a stilus 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
na de hogy army-s dologgal kapcs-ba is irjak...
Mé van az hogy hospitalon 3 körön kereszül mindig engem lött le a saját? de ugy hogy futok felé kb "2-3" méáterre lehetek töle erre lelö 😊 hát mondom ilyen nincs.. de azé hospitalon volt tegnap egy franko menet 😊

IBANEZ UV777 Rulez

pet70000
"mindenki nyissa ki a száját"
Mit akarsz töllünk G??
Te kis huncut!!

Gfreiter
Persze, tudom 😊 Én is kentem. Az volt a technikám, hogy kibiztosított gránáttal rohantam arra, amerre az ellen volt, és közéjük rohantam. Még õk is elcsodálkoztak, hogy mi a fenét csinálok. Aztán lelõttek... és felrobbant a gránátom 😊 Általában kettõt is leszedtem egyszerre. Azér az öngyilkos merénylõktõl is lehet vmit tanulni

Al Bundy23
g mester persze vágom 😊 jobb is a békesség. én részemröl legalábis már békesség van 😊 jol kialudtam magam..
Fish az iménti "bundy egy isten"-t arra értette hoyg kentem a dolgokat tegnap hospitalon 😊 még mielött valaki egonak hinne 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
A nagyfõnök mégis Isten... 😉

Gfreiter
A múltkori vita során Patacsi hozzászólásában véltem felfedezni ezt a mondatrészletet, ami úgy gondolom kifejezi mindazt röviden és tömören, amit én is gondolok. Csak én nyuszi vagyok, és nem akarok beleszólni. Viszont hirdetem az igét 😊

PsychoStarfish
Mielõtt még valaki félreértené... Bundy egy Isten... Nincs ezzel az uisten dologgal semmi bajom azon kívül, hogy úgy neveltek, hogy a kaján kívül nem engedték, hogy mást (Na meg Istenen kívül) istenítsek. Senki ne kapja fel a vizet.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Al Bundy23
reggelt kis neverwinter huszár 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
😊)) LOL az biztos is hogy léteznek 😊

IBANEZ UV777 Rulez

PsychoStarfish
"Isten" csak egy van, nevével visszaélni bûn. - Ha biblikus szeretnék lenni.

Amúgy meg istenek nincsenek, minden ember a saját istene mivel szabad akarattal redelkezik, sjaát életét formálja.

Na elég az offból.

UFÓK AKKORIS LÉTEZNEK!!!!!

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Al Bundy23
amugy reggelt, hajnalt, napot, estét....a megfelelõt huzzátok alá. G, jó az aláirásod 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
"ha isten akarsz lenni gyere az xsu-ba"
de az istenek nem a fejükre estek?

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Kurva üzleti hírek folyton 😞(

Gfreiter
A srác, aki kin van az armiban, mondta, hogy ma lesz egy bevetésük, ahol ott lesz az MSNBC és vmi FoxNews, úgyhogy ma a TV-re fogok ragadni. Azér maj jövök, de nem fogom teleoffolni a fórumot 😊

Gfreiter
Szép jó reggelt mindenkinek 😊

SSBeeci
Bocsi Gfrei...4-5 szerveren szenvedtem, aztán egy 6-oson kötöttem ki de az is laggi volt..bocsi, majd holnap..azaz ma:-)

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Bár itt most Gfreien kívül más is 1000 körül jár, ill. 800...én még 500-nál se vagyok...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Akkor húzzál bele TESÓÓ:-))lol

Gfreiter
Na jó8 mindenkinek! Jó volt ez a mai nap úgy mindent egybevéve 😊

Gfreiter
Aha, akkor te voltál ott, LOL 😊

Brutal
Brad_Alkenon a játékbeli nevem

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

patacsi HUN
jelszó??

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Milyen néven voltál? Én azt csináltam, hogy kibiztosított gránáttal beronygoltam az ellen közé, így amikor lelõttek, felrobbant a kezemben a gránát, és általában kettõt is kinyírtam 😊 Így lehet 2-es fragratet összehozni 😊 LOL

Brutal
Nah kijöttem az SF Hospitalról mert többet mentem hátra a lag miatt mint elõre

Gfreiter
Nem egészen 😊 De most mit csináljak...?

[Rush]
Aki jön gammázni ventrilo szercer cím : NoteZ.org

hTTp://ror.hu/

repro
Bázzeg G 2x annyi hozzászólásod van 2 hónap alatt, mint nekem 1 éveben.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Na mindegy, nem talállak. Én most a 69.25.16.75-re megyek.

Brutal
Megkaptam köcci már nyomtam rá választ is