America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
hát ezt meg a fömuftik beszéléjék meg 😊 én ott ölök ahol szükség van rám 😊
IBANEZ UV777 Rulez
G töl loptott kép alapján...
Daniel oldala pedig jo és áttekinthetö és eléggé felhasználó barát. Csak téma alapján van szétdobva. És jó lenne ha beindulna a Clanok közti BARÁTSÁGOS war ahol minden résztvevõ szorakozik hisz nem vérre megy.
ok 😊\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
IBANEZ UV777 Rulez

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez

HOOAH mingyá megyek is és elkenem a száját az opfornak hospitalon 😊
IBANEZ UV777 Rulez
arról már nem beszélek, hogy RPG, direkt hátranézek de mire lövök csak mögöttem van az arc mindig... ja és a jobbos bejáratnál Rush lenn futott, én felnyomtam az ablakon keresztül egyet és benn robbant de Rush lenn úgy felborult tõle, mintha telibe nyomtam volna.. LOL
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Pet: LOL, hátha már a múltkor meggyanúsítottál, hogy rúzsozok, meg nõi ruhát hordok...

Végre tudom, hogy mi volt a baj. Az, hogy a bajnokságban 100%-volt az xsu-hoz írva.
Hidd el, én ezt nem így gondoltam, és már szégyellem is magam emiatt. Ha Ti nyertek volna, akkor nektek lett volna 100% oda írva.
Egyszerûen nyert meccsek/vesztett meccsek*100-at írtam oda.
Egyébként ez ellen egy másik (hagynemondjam melyik) klán tagjai is felszólaltak, sõt, itthon meg is van az, hogy a körök száma alapján írja a százalékot.
Csak a béna xSU tagok ugyanabba a fórumba írtak új ötletet, és ez feledésbe merült, jött a 2.0, és elfelejtettem felrakni.
A meccsen pedig az xSU-ra jobban dühös voltam, mert azt sem voltak képesek megtenni, hogy admin legyek arra a meccsre, sõt, még azt se mondták meg nekem, hogy változtatnak a körök számán, és beégettek a meccs közepén ezzel. Rájuk voltam dühös akkor, de én gyorsan felejtek, és ezt a malõrt is elfelejtettem, és nem is izgat.
Szóval ha valami baj van, akkor - ahogy Gfreiter, meg más is mondja - azonnal szóljatok. Nem vagyok telepata, hogy kitaláljam, hogy kinek mi a baja.
Részemrõl nincs semmi harag, sõt, szánom magam az ostobaságomért.
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
Mé van az hogy hospitalon 3 körön kereszül mindig engem lött le a saját? de ugy hogy futok felé kb "2-3" méáterre lehetek töle erre lelö 😊 hát mondom ilyen nincs.. de azé hospitalon volt tegnap egy franko menet 😊
IBANEZ UV777 Rulez

Fish az iménti "bundy egy isten"-t arra értette hoyg kentem a dolgokat tegnap hospitalon 😊 még mielött valaki egonak hinne 😊
IBANEZ UV777 Rulez
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Amúgy meg istenek nincsenek, minden ember a saját istene mivel szabad akarattal redelkezik, sjaát életét formálja.
Na elég az offból.
UFÓK AKKORIS LÉTEZNEK!!!!!

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
IBANEZ UV777 Rulez
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.