America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Végre sikerült pár száz pontot összehoznom, erre egy 8 honoros gyerek belerohan a gránátomba...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[negativ] Cirek

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Tikal
Delta Force: BHD kiegészitõbõl egy kis izelitõ, jo lenne ha lenne ilyen az AAO-ban :9

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mighty
Szopas van gyerekek!
Jelen allas szerint nem lehet server regisztralni az army oldalan. Igy a code servert se tudom hasznalhato allapotba hozni...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow
hehe, a hamburgeragyuak...=)))

(Norbi, az csak egy hülye/szar fû, semmi más...)

[negativ] Cirek
LoL

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Tikal
Ventrilo oldalán ez olvashato, érdekes , ezek még a szoftvereiket is blokád alá helyezik...

Ventrilo is subject to United States export controls. Ventrilo may not be downloaded or otherwise exported or re-exported: into (or to a national or resident of) Afghanistan, Cuba, Iran, Iraq, Libya, North Korea, Sudan, Syria or any other country to which the United States has embargoed goods; or any organization or company on the United States Commerce Department's "Denied Parties List."

Tikal
a fûpamacs az egy megtermett virág (zöldike), vagy álomvilágban éltem eddig Slow?

Gfreiter
Jáccotok vhol?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
jah, sztem most azt hiszi, hogy a fûpamacs az a G....😉
majd lebeszélem róla...😊)

[negativ] Cirek
vazze ez a maci sosem fárad el??

kergeti a voodoo bábut egész nap....

Gfreiter
Brühühühü... Mondd a macinak, hogy bocs...

Strahd_
nem Gfreiter vs Strahd_ és ebböl nem engedk jövök neki a zubbonya alá egy gránáttal. 😄

Slow
Semmi, csak a medvém vadászik rád, és nem nagyon bírok vele...😊

hozzá neki ajándékot, vagy nemtom, intézzétek el magatok között...

Gfreiter

Slow
ühüm

kivéve Slow vs G.
😉
nemám 😉

Gfreiter
Akkor most minden ok? Mindenki rendben van egymással?

Gfreiter

Gfreiter

Strahd_
Nekem se de gondolni kel Prankra is .)

[negativ] Cirek
jaja, láttam, bár nekem nem töltötte sokáig a képet...

Strahd_
mert tönkrevágta a forumot .)

Strahd_
aham..

Strahd_
upsz kicsit nagy a kép bocsi .)

Strahd_
Kensin képe király .)
http://web.axelero.hu/fej2/daniel/wallpaper-justagame.jpg

Strahd_
Igy jártál .) de mivel elnézted elveszünk töled 5 honort mert rossz megfigyelö vagy 😄

Strahd_
kop kop

Csak enkem ne legyen ilyenem

kop kop

Mert most pízem se lenen rá mert kell a motorjogsira .)

Gfreiter
Má vagy 20 lenne a honorom, mer tegnap este is ott nyomtam kb 1-ig 😞(( """""""""

Gfreiter
Basszus!! Elnéztem egyel... Wáááááááhhh

patacsi HUN
IP ? mer neked máá nem hiszünk 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
LOL. Most nyomtam a MOUT-on, és official serverre mentem, összeszedtem kb 1500 pontot, és azután nézem, hogy az van fent írva, h unofficial server. Hogy a fenébe? A serverlistán meg officialnak van írva. Viszont van a szerver neve melletti csillag mellett egy "román" "nemzetiszínû" vmi... Mi lehet az?

Al Bundy23
hiiiiiiiiiiiiiiiiij az durva tud lenni 😊 nekem nem is 1x dehalt szerencsétlen 😞 veszett is 5 gigszi mp3 😊le is káromkodtam a csillagokat az égröl 😊 azóta nincs gönmcölszekér 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
Jobban jársz ha uj vinyot szerzel be és mented ami menthetö mert egyszer csak feldobja a talpát a vinyód

Strahd_
.) én a helyedben csinálnék egy gyors mentés ha még leghet róla.

patacsi HUN
nekünk van egy ami 2éve úgy megy mint a porszívó(orosz). dehát...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

SSBeeci
Na yo reggelt BARÁTAIM!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Neee... csak vicceltem 😊))

Al Bundy23
és tényleg 😊))

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN

patacsi HUN
még 1x bocsi

patacsi HUN
most volt ELÉG a bocsánatkérésekbõõõõõõl 😉
#21505 ha smiley van mögötte az vicc.. má megint G-kedik 😉
(bocsánat a NAGYBETÛS ELÉGmiatt
)

Strahd_
bocsi csak a kép miatt...

Strahd_
nálad láttam tovább nem olcvastam vissza ilyen kora reggel .)

Gfreiter
Szóval remélem nem értetted félre a 21503-at 😊

patacsi HUN
dehonnincsenek 😊
csak azt hallod, hogy STOP!!
és má szíjják is a véredet és feltöltenek helyette valami sz.rt. ne ámítsd magad 😊

Gfreiter
Heheh.. csak magamat vádolom. Én loptam a képet Crassustól 😊 Vagyis nem tudta berakni, én meg beraktam helyette 😊 Mer már muszáj volt a forró helyzet miatt...

Al Bundy23
😊) herr patacsi az egy kicsit másik gama😊 bloodryane vagy mia kuki 😊 ármiba nincsenek vempájörök 😊

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
nem vádaskodol mee kiszííjuk a véred 😉

Gfreiter
Én egy picit nyomatom Mout McKennán, hogy bemelegedjek. A lagos pályák annyira nem jönnek be 😊