America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lóbébi
Köszi!Akkor a héten megpróbálom bejutni!Lóbébi

Tikal
Jedi Knight: Knights of the old republic, karakterfejlesztgetõs Star Wars jedi játék
nagyon jo, szedd le

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Ja, magar szerverekhez pedig katt föl a kék ITT feliratra, és ott böngészgess magadnak, az alábbi, Pet által beírt IP az egyike a magyar szervereknek, amit CODE szervernek hívunk. Úgy tudsz oda belépni, hogy elindítod a játékot, és nyomsz egy Tab-ot, vagy egy ö-t, akkor megjelenik a konzol, és beírod, hogy open 193.225.82.93 és kész is vagy. Ha tele aszerver, akkor vársz egy picit, elmész fogatmosni meg ilyenek, aztán megpróbálod megint. Szal jó dolog ez az egész itten he!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Ugyan, nem tolakodsz. Szívesen látunk itt minden olyan kadétot, aki nem azzal kezdi a barátkozást, hogy "de szar a játék". Bár én azokkal is elvagyok, csak azt kell megértenie mindenkinek, hogy ez a játék valójában arról szól, hogy egy valós katonai akciót keltsen életre virtuálisan. Hibák persze vannak benne, de miben nincs, de itt tudja meg igazán az ember, hogy mi az türelem, és kitartás! Az igazat megvallva még én sem mentem át ezen a "vizsgán" 😊 De remélem, hogy neked is és mindenkinek mielõbb sikerülni fog! Szóval légy köztünk üdvözölve 😊
Tõlem Frncs is jöhet, csak ne ócsárolja a játékot, mert itt komoly energiák vannak belefektetve, hogy minél jobb, minél realisztikusabb, és minél igényesebb legyen! Ha más nem, egy jó kis csapat jött itt össze a jóvoltából 😉

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

HU.man Josy
Ehh... jó a logod 😉

Slow
amint látható, a medve tök kivan, lefutott egy fényévet, a hülye fû meg szórakozik vele 😉

pet70000
gyertek Code-ra
193.225.82.93

SSBeeci
szegény fiatalok...mmuhhaaaaa
HOZZÁ eukaliptuszt Slow pandájának infóért:-))

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Slow
oh, te okos, hát van benne single player, keresd meg ha tudod, ha meg nem találod, akkor szépen kérdezd meg itt...
könyörögj a válaszért alázatosan, ha nagyon akarod tudni...

lanon meg mindenki tud játszani vele, csak te nem, ügyesember...

SSBeeci

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

lóbébi
Igaz hogy új vagyok és nem nagyon kerestem a más társaságot mert nem vagyok tolakodó típus.Egyébként szeretnék én is magyarokkal lenni!Csakhogy hogyan lehet magyar szerverhez bejutni mert mint mondtam hoogy nem akarok tolakodni.lóbébi

Kikapcsoltam pár árnyékot és jó lett 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Én magyarokkal szeretek együtt játszani, csak szólj, hogy relatív új vagy, és akkor segítenek. Én csak jó fazonokat ismerek itt, és sok segítséget kaptam tõlük. De kérdezz meg mást is itt a fórumon. Pl Patacsit is nyugodtan kérdezheted, mi a véleménye. Meg Kutyikát, õk itt a legynyugisabbak 😊

lóbébi
Köszi!Viszont unom már hogy sokan nem a csapatmunkával harcolnak hanem saját maguknak csinálják és ezt mire jó?Sõt élõben már rég halottak lenne és megtanulhatná csapatmunkára "játszani"!Érdekes módon én a németekkel játszottam sokszor és tényleg csapatmunka volt sõt élveztem velük lenni.Csak azt nem tudom hogy magyar szervernél hogy van ez?Érdemes ott lennem vagy csatangoljak szerverek között?Egyszer már figyelmeztettek nekem hogy magyarokkal nem érdemes.Mit tanácsolsz?Lóbébi

Gfreiter
Állítgass a videobeállításokon. pl az advancedben kapcsolj ki mindent, csak a Use compressed lightmaps legyen bekapcs, a detailt meg vedd mind lowra!

patacsi HUN
na gratulálok... bemutatkoztál

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
De lehet LAN-on nyomni. Asszem. Kérdezd Mighty-t, õ itt a mágus!

Most tudtam nekiállni a SF pályáknak.Bejönnének ha nem szaggatna az egész úgy mint állat,egyedül a Recon pálya megy normálisan.Nemtom mi a probléma,a gépem egész türhetõ:

2500XP Barton ,GeF3 titanium 200 64MB , 256MB RAM...ebbõl azért lehetne több...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Kutyika
Megpróbálom.

Gfreiter
Most? Mehetnénk a 69.25.18.144-re. Vagy mikor?

Kutyika
Megpróbálhatjuk, majd mond hová menjek.

Gfreiter
Hali! Csak annyit írtak, hogy tegnap Keleti (New York) idõ szerint reggel 3 és 8 között (Magyar idõ: 9-14) között vmit basztatnak a szerverekkel, de játszani lehet, csak nem lehet pl loginolni, nem lehet új accountot létrehozni, nem kapsz honort, stb. De mivel mindez tegnapra vonatkozott, ezért már tárgytalan. Én tegnap (vagy tegnapelõtt?) kaptam egyet, de ma meg kaptam hármat. De mondom, mivel ez tegnapra vonatkozott, lényegtelen!

lóbébi
Szia!Kaptál e-mailt a listmaster-tõl mert ha kaptál tõlük és akkor lécci tájokoztatsd engem mivel nem értem teljesen hogy mit írtak.Köszi Lóbébi

Gfreiter
Szia Kutyika! Benézünk majd CSAR-ra?

Kutyika
Remélem csak jót... Szia Gefreiter! + Mindenki!

Gfreiter
Hmm... vajon mit szervezkednek itt...?

Slow
jó lesz nekünk az a kotor?

patacsi HUN
Master Strahd_ eljött az idõ...
mail ment 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
re

hTTp://ror.hu/

Strahd_
irtam neked...

Strahd_
Béke .)

[Rush]
4CD 😄

[Rush]
igen

Strahd_
RUSH kigyütt már a KOTOR?

Kutyika
Ugyan, nem kell ezért bocsánatot kérni, ahogy vissza olvastam War volt, igazad volt hogy kikapcsoltad! Mindenesetre elég jól saccoltam, hogy mi történhetett.... Ez megnyugtat, s hálás vagyok, hogy használhatom a CODE Servert Army-záshoz. Ezer köszönet érte!!!!

Gfreiter
Ok. Én addig bemelegítek 😊

SSBeeci
mégse..letöltök és 600 felett van a pingem mindenhol....késõbb is yo?Bár a trekker nem megy, ha nyomulunk, nyomok ip-t!

Gfreiter
Ja, nincs TS-em, szal így kell összehoznunk. Próbáljk meg a CSAR-t, ha van kedved. 69.25.18.144

Gfreiter
yep... schnell kaja, kb 2 perc (+1perc melegítés), és én is gyöszök..

SSBeeci
G(o)freiter:-))go, pill és jövök!

Gfreiter
most, hogy Beeci itt van, dehogynincs!!

Gfreiter
Mindkettõre OKÉ!!!

SSBeeci

SSBeeci
mingyá..(juj de vidékiül mondtam)

Slow
G!
próbáld meg, hogy két logint csinálsz SG-re, és akkor nem olyan feltûnõ, hogy magaddal dumálsz 😊)))

Gfreiter
Bár inkább picit késõbb... még nem állok készen. Aludni kell még egy picit.

Gfreiter
Vki gamma?

Gfreiter
Hát igen...

Slow
és "mi mindannyian egyéniségek vagyunk"
😉

Mighty
1-el tobben vagyunk!!!!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk