America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow

(ezek az armysok...😉)

Strahd_

SSBeeci

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
LOL 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Mighty
Ezer hála üldözzön!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Az en hibam is... Elfelejtettem szolni a sracoknak, hogy nagy valoszinuseggel le fogod loni (ami meg is tortent ) a servert, mert warotok lesz (volt).

ps: nyertetek legalabb?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN
köci 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
ezentúl csak akkor RPG-zek ha legalább 2000 tarcsi pontom van vagy unofficialon 😄
patacsi honor:40 ja nem 39 de 40, megin39.... ááááááááá

Gfreiter
Jó reggelt! Jó utat Cirek! Egyébként engem is mindig átrak! Egyébként tök jó ez a CSAR, szerintem ez eddig a legrealisztikusabb pálya.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
dehogynem...
majd engem 😉
remekül helyettesítelek ezen a téren 😉
mindenesetre jó utat cirek!

patacsi HUN
'reggelt álmos ember 😊

patacsi HUN
kösz, hogy egyáltalán használhatjuk 😊

Mu*][*h4pHu|{4
sory hogy code servert szó nélkül lelõtem,de waroztunk és kibaszot laggos volt.Mivel war közeben léptem ki nem igen volt idõm ,szolni anyit tudtam csak ,hoyg lelõtem a portot.Sory a server újra él, és valószinü több leállás már nem lesz war miat.Hoah!!!

Gfreiter
Na most már télleg jóéjt!

Gfreiter
Stravinsky! Azért offoltam tele a képernyõt, mert vki beírta, hogy TS. Ezután te azt mondtad, hogy gyorsan szedd le (és én szittem, h erre gondoltál - a múltkori hülyeségembõl tanulva).Szal aszittem, hogy nem akarod, hogy más is lássa a TS-t a képernyõn. Mer én ugye a múltkor beírtam, hogy Ventrillo... Jóccakát még1x!

Gfreiter
69.25.18.144 itt vannak egy csomóan! Nekem per pill egyik sincs. Engem kirúgott a server, de azért igyekeztem elköszönni, remélem eljutott mindenkihez az üzim! Jó éjt

[negativ] Cirek
na ventrilon vagyok, TS nincs a gépen 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
Folyamatosan lépnek ki be az emberek. De én már eljöttem, mert nem ment most jól, úgyhogy inkább nem erõltetem. Majd holnap jövök! De lehet, hoyg még ma is visszanézek! Ha nem, akkor jó éjszakát mindenkinek!

[negativ] Cirek
tele van...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[HUN]Crassus
18.144 csar most jött az infó.........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[Rush]
69.25.18.144 CSAR

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
69.25.16.65 CSAR

[negativ] Cirek
Na ki merre van? 😊

Kutyika
Nem baj, már amúgy is késõ van... Majd holnap játszunk valahol. Talán a CODE server is megjavul, ha nem, akkor majd ide írok, hogy hol leszek...

Gfreiter
Visszavonom! A qrva trekker pár órás késéssel mutatja, ki hol van! Odamegyek, és tökre nincs ott senki.

Gfreiter
Ja... Kutyika, Beeci és Pet a 69.25.16.205-on van, én is benézek, ha gondolod gyere!

gondolom counter strike...
Gfreiter
Az mi? És hol játszanak a többiek? pl Kutyika, Zsozs, meg mindenki, akivel kb 9-ig tudtam játszani?

argh...ez az alap és lehet csökkenteni is
velem nem történt ma semmi😊
Gfreiter
Sztem kicsit várni kell. Jó lenne, ha a többiek is ideírnának, hogy velük mi történt. Azt azért írtam priviben, mert nem akartam annyit ide írni, mert az uccsó hozzászólások nagyrésze megint az enyém.

Kutyika
Jaja, nálam is ugyanez van.... Mostakkor mi van? Kivagyunk tiltva? Vagy kikapcsolták a Servert?

Gfreiter
Kidobott, és azóta nmetok visszamenni, mer csak annyi van, h Trying to connect server, és már több, mint egy percig vártem. Késõbb megpróbálom megint. Most megyek Vészhelyzetet nézni 😊 Nem szoktam, de most van kedvem. Kb havi 1x nézek vmi mûsort (a híradókon kívül) Bocsi az offér!

Kutyika
Bahh, CODE server kidobál...😞((

Gfreiter
Ja, és Al Bundy is eltûnt! Mér mentél el Al?

Gfreiter
Daniel! A Játékos Monitor nem mûxik, gondolom a trekker miatt, vagyi nem látszik, h ki hol játszik. Van vmi másik módja annak, hogy megtudjuk, h hol játszik a másik?
Kutyika!! Jó eltûntél! Írj ide, h hol vagy!

Gfreiter
LOL 😊

Daniel_F
Részemrõl oké.
És barátság jeléül beoffolok én is egy kis LOL oldalt

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Atiti
nyugtató http://www.hotandfruity.com/free/game.php?game=stripdata1

SSBeeci
Daniel!Válaszoltam! Ha neked van igazad, és BOCSÁNAT, ha félreértettelek, ha meg nekem, akkor is bocs, de még bennem volt a vihar heve!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Most már Hospital...

Gfreiter
IP 193.225.82.93
Map: CSAR

Gfreiter
Kutyi!! Bementem PB nélkül! Gyere! Meg mindenki más!!

Tikal
Mert már tudja a szerver hogy tk-ztok

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Igen, úgysem csítel közöttünk senki, nem? Ugye nem!
Patacsi, utólagos engedelmeddel kimentettem a receptedet egy word fájlba 😊

Kutyika
Nade ez a PB... Állandóan kirúgdos a CODE serverrõl... Csak egy dolgot tudnék kérni:"KÉREM KAPCSOLJÁK KI!!!!!!"....

Kutyika
hmmm... Jaja, és jó kaja az, csak vigyázni kell, nehogy addig süljön a krumpli amíg pimponglabda nem lesz belõle.... Nekem már párszor sikerlült...

Gfreiter
Ja, és Kutyika is ott van, és õt is kivágja, mint macskát...

Gfreiter
LOL 😊 Reméljük 😊))
#21723:
Mighty! Mindig kidob a CODE-ról a PB, ismeretlen ok miatt. De ezt legalább "õ" is elismeri, h nem csináltam semmi rosszat