America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SSBeeci
Azé Gfrei, mert mindenkinek van saját klán fóruma, neked meg itt van az egész SG:-)))lol

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Mé megy el mindenki ilyen klánfórumokra?? Ezért ilyen kihalt a fórum mostanság :(( Nem jó ez így.. nem ám És hol van a klánfórumotok? Én meg itt beszélgethetek magammal :(

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
Gfrei...ne Gfreiterkedj!..az otthon az a klánfórumunk..PET, meg egy csúnya kövér öreg ember...lol

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Dexa
Strahd armys kolléga úr:
flúdolás 1000L nálunk /a fórumon/?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
De most komolyan...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
igen Gfrei, PET a szomszédom...a forumunkon alattam van a hozzászólása

Gfreiter
Bocsazoffé:
Melyik ingyenes web a legjobb?

Gfreiter
Otthon?? ti ismeritek egymást?

SSBeeci
ultra killa vazze, ezé otthon kapsz!

Strahd_
Én is ezt tanácsolnám menjen oda és nézz eöket egy ideig... nekem ott bukot tmeg az LCD monitor amit kinéztem elkezdtem nézni a többi monitorral együtt és ugy vibrál az a xar amit kinéztem :D igy marat a sim sikképernyos hatalmas doboz MAG és jól müködik.

Strahd_
19 böven elég még nagy is bár programozni csodásan lehet vele :D minden vicek vacak elfér a fejlesztö környezetböl az képernyön .) de 17 az pont ideális. Jáétkra meg nekem jo a 19 es

Strahd_
Én is sokat nézem a montitort a munkámból adodoan a beline agész türhetö nem fáj töle a szemem... :)

Gfreiter
Sztem menjen el, és nézze meg mindkettõt. Amelyik neki jobban tetszik (már színre, meg frissítésre), azt vegye meg. Az ilyen dolgok esetén nem a márkanevet kell nézni. Úgyértem az is fontos, de ha pl van 2 jó márka, akkor nem azt kell megvenni, amelyiket mondjuk többször reklámozzák. Meg kell nézni mindekettõt személyesen, pláne, ha ilyen drága cuccról van szó! Én ezt tanácsolom.

patacsi HUN
én 21es flat ra gondoltam :) van pénze a gyereknek. de azt mondta nem fér el...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
hát egy 17-e flat, az kb 20-esnek felel meg (asszem... nem?)

patacsi HUN
én most minuszos vagyok még fél évig legalább :(

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
én azt mondtam, hogy 21" alatt nem vennék :)

patacsi HUN
lényeg gondolom, hogy sokat nézi ezért penge monitort akar :P

Strahd_
vegye meg mindekettöt amelyik nem jo azt küldje el nekem .)

patacsi HUN
off help plííz
egy haverom jódolgában nem tudja már mit vegyen és tanácsot kért pont tõlem, hogy melik jobb
EZ vagy AZ
vagy ha van jobb ötlet akkor megköszönöm :)
ON
bocsi

Strahd_
Slow de te is .-)

Slow
Rush, csekk xsu fórum!
;)

Strahd_
De nem emlékeztek olyan hoyg CAMP nincs ebben a játékban ez nem CS itt csak taktikus játékos van és nem taktikus. :)

Dexa
én 10 percet is gond nélkül kempelek...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
LOL

[HUN]Crassus
OFF

"Cukor az élet!Csak tudni kell szopni!"

ON

este fight........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter
Szép jó reggelt mindenkinek! És további kellemetes napot kívánok! Du nagy csata lesz!!!

Strahd_
Nem futottunk össze RUSH....

Al Bundy23
áh még nem tok még 2 cd :) hátra van, ne de délután.... :)

IBANEZ UV777 Rulez

Dexa
inkább gyere gammázni...
:D

Al Bundy23
má csorog lefele :)
de ha már tötersz az NFS undergrundot se hagyd parlagon,azt is leszedni :)

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
Elolvastam .) és köszi. mivel tied a host .) ezért a jelszót változtasd te meg vagy jo lesz a szokásos?

Dexa
hát most reggel óta úgy szedtem én is össze 4000 pontot hogy a VIP kommandózik...
röhögtem is nagyot amikor 4 méterre volt a céltól és inkább rámtámadt...
én RPK-val zölden, õ meg kis szar csúzlival full vörösen...

Nyers
Teljesen igazad van abban amiket le írtál. Nekem még azzal van problémám hogy vannak olyan emberek akik megfogják a vezetõi fegyvert és szépen hátul puffogattak, de úgy hogy senkit ne találjanak el mert a végén a saját embereit lövi le és akkor nem nõ a Honor-ja ,a hospital palya ezért tetszik nagyon mert a vip ember nem nem bujkálhat, mennie kell, mert hamar megdöglik ezt pályát aránylag jó megcsinálták
Dexa
na aki gamelni akar TSen megtalál...
;)

Dexa
nagyon LOL...
:D

[Rush]
#21904 Bocsi erõs idegzetûeknek!!!

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Ezeket kitalálni és megcsinálni!! GRATULA!!!

kollaps

[Rush]

Brutal
Most fejeztem be a game-t én is....2 és fél óra Insurgent Camp:))))
Jó8

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Gfreiter
Végülis akkor mi lett a sorsa? Jóccakát mindenkinek!

Gfreiter
Ujujujjj, a srác nagyon elmélyült a campelésben, LOL!

[HUN]Crassus
befogtam ,de nincs skulo..........

[HUN]Crassus

SSBeeci
na jóccak @ll

SSBeeci
...vagány volt a lentebb olvasható téma..lol...és lol...ezért tetszik egy magas honorú srác neve:Camper Killa

Gfreiter
Én amikor ilyen csajt meglátok, mindig arra gondolok, hogy nyáron hogy bebüdösödhet a lába abban a buzi nagy csizmiben... Na mostmán aztán ON!!

Gfreiter
Ez mafi?? Ez fokkal inkább jóka...

Slow
na ilyen a medve, ha spammoltok ;)

[Rush]
Neked itt 1 maci :D