America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
mmeg lenne pezsgõfürdõ, strip bár

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Al Bundy23
szerintem G legránátozza öket 😊 amilyen szadista 😊ugye grassmaster silent intuition G? 😊)

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
rendben meggyöztél 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
LLOOLL!!! 😊 PEEETT.... te 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
én is láv jú..vazze

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Dexa
csak ezt ne...........
inkább vedd úgy mintha nem is mondtam volna neked semmit...
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Al Bundy23
szvasz bloodyRunner 😊

IBANEZ UV777 Rulez

pet70000
"egy nagy kéro lenne a helyszin 😊"
és meztelen csajok futkároznának, és Õket nem szabadna lelöni, csak nézegetni....
(Mindenki kemperkedne, az bizti)

Dexa
bázz...
ezt abraxas bának meg kéne írni...
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Al Bundy23
mivel lebasztál hoyg nyilvánosan frutizlak, ezért térdánállva kezeidet csokolgatva kérlek kérlek kérlek bocsáááááááááás meg!!!

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
69.25.16.19 Ha lagzik, írd be a konzolba: flush

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
LLLLLLLLoooooooooLLLLL
😄

pet70000
Gyere G a fórumunkra, Bécit má' úgyse tudod beelõzni hozzászolásban
Jó estét Béci tesó, jó estét mindenkinek!

Tikal
Remélem a következõ patch-el kiadnak egy dél-amerikai pályát, ahol mondjuk a VIP egy drog báro, Pablo Escobar, és az egyik oldalnak õt kell kimenekiteni mig a másiknak kinyirni ... sniper paradicsom a dzsungelben, és egy nagy kéro lenne a helyszin 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dexa
tudod, a gyülekezet tagja...
😄

Al Bundy23
ahogy mindig is 😊
mázli hoyg nincs itt bannolási lehetöséged 😊 ITT 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Dexa
hoppp....
ez Strahdnak ment...
kicsit szórakozott vagyok...
😄

Dexa
látod, ÉN is megkaptam...

Al Bundy23
hát bárcsak egy pádre beszélne belöled.,...

IBANEZ UV777 Rulez

Kutyika
Ok! Írd az IP-t és megpróbálok menni!

PsychoStarfish
De mivel mindenkinek szólt ezért nem értem miért kellett bemorcizni. Még Dexa kezdett utánna írni, de õt is jól helyreraktam. Szóval mindenkinekszólt.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Kutyika
A másik dolog, szerintem elõbb-utóbb megunná mindenki, és visszatérne a rendes kerékvágásba az élet... Vagy nem, és az Sg programozói beszüntetnék a privi lehetõséget...

Dexa
na ez már a régi hangulat...
😄
szal akkor este gém?
😄

Gfreiter
Ez a beszéd 😊 Gammában kell kiadni a mérget! Kutyika, 5 perc. CSAR?

PsychoStarfish
Az legalább megoldás.

Strahd_
Fish pedig olyan volt de mindegy ha nem tetszik nekem ez van majd max egy rpg-vel aládpörkölök

Kutyika
Igen lehet és kell igazságot tenni, de olyankor elég nehéz, amikor esetleg a többségnek fogalma sincs arról miért is tört ki a balhé.

Kutyika
Ha akarsz játszani, felõlem mehet.

Gfreiter
Ááá, az nem biztos, hogy jó lenne, mert csak azt vennénk észre, hogy kiürült a fórum, mert priviben mindenki csatározik.. Így legalább közbe tudunk lépni.

Kutyika
Szia Gfreiter!

Énsem tudom most mi van... Itt mindíg megsértõdik valaki valamiért, aztán áll a bál... Miért nem intézik el egymás közt priviben... Nem értem...

Gfreiter
*gondoltam* *bebököm* Kutyika, sajnos 7-kor megin el kell mennem, de ha van kedved, most bevethetjük magunkat!

Dexa
látod, ÉN is megkaptam a figyelmeztetést, szal...

Gfreiter
Öööö..én nem tom mirõl van szó, csak gondolom bebökön a bölcsességet, mielõtt mindenki elmorcosodik 😉
Kutyika!! LOL 😊)

SSBeeci
dehogy G!Ott is van publikus fórum!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

PsychoStarfish
De G. Arról most miért tehetek, hogy õ félreértette ami írtam? Pedig tök 1értelmû volt, hogy az mindenkire vonatkozik a fórumon. Dexa írt is utánna és neki is mondtam, hogy rá is vonatkozik.

Kutyika
Nahát...
Hát, jó kép... A következõ jutott az eszembe róla:" Az igaz, hogy nem tudok gyorsan futni, de az orrom rendkívül jó helyen van..."(kutyika)

Gfreiter
by Patacsi: "...ha én kibírom, akkor mindenki, tehát BÉKE! És mindenki békésen nyissa ki a száját, ha sérelem éri, és ne gyûjtögesse! 😊"

Gfreiter
Mint állat! Csak eddig szar volt a moncsim (meg a gépem se volt kira) de ma egész nap nyomtam! Az persze vicc volt, hogy magammal dumálok, csak nem szeretném, ha mindenki lelépne, én meg itt sunnyogok egyes egymagamban... Regisztráltam magam a fórumotokon. Nem baj?

Dexa
mondom, ne szívd mellre, nincs értelme a dolognak, azért nyitott az a rész is hogy bárki írhasson oda...
szal várunk vissza, nem kell senkinek sem morcinak lenni...

SSBeeci
Én sem vettem fel az offkiráyt 2 üzenet után....

SSBeeci
Ja Gfrei!!Grat, amit írtál!Most már vedd komolyabban, mint a fórumot!!És tényleg ne beszélgess magaddal a fórumon, értelmesebb vagy anná vazz!

PsychoStarfish
Hát Stradh arról nem tehetek, hogy nem érted amit írtam. de mind1. Amit írtam mindenkinek szólt aki ott fórumozik.

Gfreiter
qrva freemail... 😛

Dexa
RPK, az igazságosztóm...?
😄

SSBeeci
neked is yo estét bro:-)

Gfreiter
LLLOOOOLLLL!!! jóvót Petya!!

Strahd_
G gyere a Dexa által uralt fórumra ott megvitatjuk ki a nagyobb offolo te vagy én 😄

Strahd_
nem floodoltam csak teszteltem .) csak 3 at szoltam hozzá .)

Gfreiter
😛 Akkor teleoffolom...

Dexa
ez nagyon LLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL
😄