America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Szia Mindenki Ismét egy szép napra ébredtünk, lol :) PET, ollan rendi vagy :) (remélem nem cukkolásból csinálod :p). Mégegyszer köszönöm szépen mindenkinek, hogy gondolt rám :)) Majd mindenki írja ide, amikor szülinapja van, jó? Egyébként 24 éves vagyok. Úgyhogy a 14 közel volt KÖSZI-KÖSZI MINDENKINEK!!!! :))))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Strahd_
.) patacsi bocsi de te kérted hoyg téged szidjunk ha gondunk van .)

pet70000

pet70000

pet70000
És most, mindenki tudja meg: Gfreiternek ma van 10.-ik szülinapja....ööö 12.-ik vagy 14.-ik nem is tudom...
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

SSBeeci
Így már yobb...evribádi love mindenki, azt yovan!No mór szitok-átok!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
lol Patacsi papa...hehe..lol...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

[HUN]Crassus
az a baj Tiki ,hogy elõadót nem tudok ha tudnék már lestedtem volna valahonnan:(
egyáltalán valaki kapís melyik zenére gondolok?
nem sokat énekelnek benne meg a szöveg is csekély viszont mondom szinte ilyen meditálós a zene nagyon klassz a filmben többször elhangzik...a leghosszabban mikor a sárgák meg az amcsik nagyon írtják egymást azthiszem még hangeffektek sincsenek csak ez a zene szól és lassítva mennek az események.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Free
Bár ahogy nézem itt megint "hatalmas" az összetartás

Nekem meg felemelõ lekesedésem van

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
Szuia mindenki.

Felmerûlt egy gondolatom. Mi lenne ha szerveznék egy nagy középeurópai kláncsatát éves megrendezéssel egy multiban. Részletek a loverzclan fórum clanwar részében. Véleményeket és javaslatokat várok mert ha tetszik mindenkinek és lenne rá érdeklõdés akkor L kezdem megszervezni szponzorok miegymás

Köszönöm mindenkinek aki jön és hozzászól

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Slow
isztambulban a nemzetközi helyzet egyre fokozódik...;)
csúnyát robbantottak terrorista kecsegek

Friczy maj' kapsz

[HUN]Friczy
...nem kapcsol... szal banner kéne.. :))

Tikal
mi volt isztambulban?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[HUN]Friczy
hát 1
de kéne egy jó kis banner is.. :)))

[HUN]Friczy
Mér lúzerkedtek itt?
Mér kell egymást csesztetni...
Gyerekeeeek... :p

Slow
oppá' fritczy=) neked van ide loginod?;)

[HUN]Friczy
Gyerekek......

patacsi HUN
ja aztán a nap vörös óriás lesz és a növekedési ciklusának 23.%ában a föld elpárolog :( de viszont lesz supernova :))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
aztán meg a k75614 kisbolygó :( de a baktériumok és a vírusok megmaradnak :))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
megmondta nostredamus :( és még kb 28 év van belõle USA, Európa leo de aztán jön a világbéke :))

Slow
=)
én asszem patacsi-rajongó leszek =)

isztambul durva, sajnos...:(

patacsi HUN
na bogyókáim sorbanállás.
most akkor seggeket rugdos patacsi papa...
szídjatok engem és akkor lenyugszotok bogyókáim.
isztambult földig rombolták ti meg itt kakaskodtok és még ki is maradok belõle LOL
a jelmondat a következõ :
ha ideges vagy szídd patacsit
ez majd megnyugtat mindenkit figyeljétek meg. ;)

Dexa
1ébként meg majd ütközhetünk...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
bázz...
kis alkoholban feloldjuk mindenkinek búját-baját...
:D

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Slow
ok, sry, az csak mérgelõdésbõl volt

mennyünk el kocsmázni, mert sztem ennél jobban kedveljük mi egymást, mint ami itt megy... egy-két sör megoldja ;)

na béke bocs, télleg nem fogom többet emlegetni "azt", csak rosszul esett a gúnyolódás és nem nyugtattatok meg (kivéve Dexa, köszi Dexa), csak még sértegettetek is

SSBeeci
...ÉS különben is..lehet egy klán meccs barátságos, és indulatok nélküli???...ugyan...a game heve mindenkit elkap, elõtte, közbe, utána lehet idegeskedni, DE csak magunkba, és akkor nincs vita!

Tikal
ki játszik benne? angol cimét nem tod? :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PsychoStarfish
ÉS Crassusnak igazavan. Õ tereli a témát. Én már amikor Strahd-al lebeszéltünk már nem érdekelt a téma. De mit látok. Még mindíg megy. Crass!!!! Nem tudom mi volt a szám címe, de ha megtudod súgd meg nekem is lécci.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

PsychoStarfish
Most mindenen kívül: "nem kéthetes téma, hanem kb egy hónapos a barátságos war óta van, hogy lecsítereztétek a csapatot... ennyi"

Sértegetés? Hát pont ez volt a baj amin Strahd-al vitáztunk délután. Te sem érted amit mond. Meg amúgyis. Ha te felkaphatod a vizet, védheted Strahd-ot akkor Atiti miért nem védhetné Beecit? Felejtsük el mostmár télleg. Strahd elmondta úgyis amit beszéltünk. FINISH

SSBeeci
..de ahogy érzed...

SSBeeci
azt ne meg ne kezd el, hogy mi mit csinálunk rosszul...-ezt nem értem,
nem kéthetes téma, hanem kb egy hónapos a barátságos war óta van, hogy lecsítereztétek a csapatot... ennyi-hol voltam én még akkor, még tán a DFL-be sem voltam!!!
Neked csak arra válaszoltam, amit írtál KONKRÉTAN!!
Ne hozz ide fel semmi más témát, ezt csak neked mondtam!

Slow
ok, lehet félreértés én csak meg akartam védeni Strahd-ot, az ügyet meg nem én hoztam fel (nem én kezdtem el, hogy mióta tart)

és Atiti, lécci ne sértegess, mert én se sértegettelek, semelyikõtöket...
"le vagyok szállva a földre" és nem vagyok "tökéletes"
bazze, szemetek vagytok, hogy sértegettek...

Dexa
azé mondom megy a game...

Strahd_
Emberek Béke! Féleértés volt felesleges tovabb huzni.

Dexa
megy a game...

Kutyika
Hé emberek senki sem gammázik sehol????

Kutyika
Hogy itt mi van...

PsychoStarfish
Kicsit ideg is vagyok a téma miatt. Már írni sem tudok.

PsychoStarfish
Tikal. Nem lenne ha nem hoztavolna fel Slow. Rég lejátszott téma volt.

PsychoStarfish
MA másik..... Miért nem lehet az, hogy valakinek van egy ilyen hülye 5lete mint Beecinek, kiröhögtük és nem is csináltunk semmit ebben a témában. Nem gondolod, hogy ha télleg ilyet akarunk csinálni már rég nézhetnétek a videót. Ne haragudj de azon a waron 1 hónapja nem is tudom ki kezdett el anyázni? Kibaszottul elegamvan abból hiogy néhányan azt hiszitek magatokról, hogy istenkirályak vagytok mikor néha bûzlötök mint a 3hetes szarospelenka. Ugyan úgy mint mi is. Van amit jólviselünk valamit nem. De legalább nem akarjuk admi az überfasza csávókat.

Tikal
ezt beszéljék meg az érintettek, klán nevek ne hangozzanak el, k? tényleg ne legyen már ez téma...

Atiti
oops *tökéletes

Atiti
már megint nem emlékszel,hogy kezdõdött Te rökéletes.De már lelett zárva szerintem!!!

PsychoStarfish
Slow. Száljál már le a földre. Nem csíterezett le senki senkit. Fasomat. Andrew kérdezte meg Stravtól, hogy hogy sikerült leesnie a repcsirõl, mert nekünk csak akkor sikerült amikor becsítetük a fegyvereket. Öcsém. Faszért kell elkezdeni megint? Kurva jó a mentalitásotok mit ne mondjak.... Amikor Danielnek írtunk hogy kicsit vegyen vissza még azt is magatokraettétek. Most akkot hogy van? Nem értelek titeket. Magyarázzátok el már, hogy mi a faszom van.

Dexa
ja már fent vagy...

Dexa
mint jeleztem gyere fel TSre, beszélnék veled is...

Kutyika
Bocs hogy beleugatok, meg aztán én senki sem vagyok itt, de ugyan legyetek szívesek visszaolvasni 21965-tõl kb, 21976-ig...

Slow
faszt nem tartozik senkire...

Slow
ok, sry, csak most láttam strahd odavolt utánnanéztem nemtetszett (necsodáld), itt beszéltetek róla (csekk Strahd és StarFish hozzászólásait) nem vagyok saras, azt ne meg ne kezd el, hogy mi mit csinálunk rosszul...
nem kéthetes téma, hanem kb egy hónapos a barátságos war óta van, hogy lecsítereztétek a csapatot... ennyi

Kutyika
Boldog szülinapot Gfreiter!