America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismét egy szép napra ébredtünk, lol :) PET, ollan rendi vagy :) (remélem nem cukkolásból csinálod :p). Mégegyszer köszönöm szépen mindenkinek, hogy gondolt rám :)) Majd mindenki írja ide, amikor szülinapja van, jó? Egyébként 24 éves vagyok. Úgyhogy a 14 közel volt
KÖSZI-KÖSZI MINDENKINEK!!!! :))))\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

lol Patacsi papa...hehe..lol...\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
egyáltalán valaki kapís melyik zenére gondolok?
nem sokat énekelnek benne meg a szöveg is csekély viszont mondom szinte ilyen meditálós a zene nagyon klassz a filmben többször elhangzik...a leghosszabban mikor a sárgák meg az amcsik nagyon írtják egymást azthiszem még hangeffektek sincsenek csak ez a zene szól és lassítva mennek az események.....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nekem meg felemelõ lekesedésem van
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Felmerûlt egy gondolatom. Mi lenne ha szerveznék egy nagy középeurópai kláncsatát éves megrendezéssel egy multiban. Részletek a loverzclan fórum clanwar részében. Véleményeket és javaslatokat várok mert ha tetszik mindenkinek és lenne rá érdeklõdés akkor L kezdem megszervezni szponzorok miegymás
Köszönöm mindenkinek aki jön és hozzászól
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
csúnyát robbantottak terrorista kecsegek
Friczy maj' kapsz
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
most akkor seggeket rugdos patacsi papa...
szídjatok engem és akkor lenyugszotok bogyókáim.
isztambult földig rombolták ti meg itt kakaskodtok és még ki is maradok belõle LOL
a jelmondat a következõ :
ha ideges vagy szídd patacsit
ez majd megnyugtat mindenkit figyeljétek meg. ;)
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
kis alkoholban feloldjuk mindenkinek búját-baját...
:D
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
mennyünk el kocsmázni, mert sztem ennél jobban kedveljük mi egymást, mint ami itt megy... egy-két sör megoldja ;)
na béke bocs, télleg nem fogom többet emlegetni "azt", csak rosszul esett a gúnyolódás és nem nyugtattatok meg (kivéve Dexa, köszi Dexa), csak még sértegettetek is
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Sértegetés? Hát pont ez volt a baj amin Strahd-al vitáztunk délután. Te sem érted amit mond. Meg amúgyis. Ha te felkaphatod a vizet, védheted Strahd-ot akkor Atiti miért nem védhetné Beecit? Felejtsük el mostmár télleg. Strahd elmondta úgyis amit beszéltünk. FINISH
..de ahogy érzed...\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
nem kéthetes téma, hanem kb egy hónapos a barátságos war óta van, hogy lecsítereztétek a csapatot... ennyi-hol voltam én még akkor, még tán a DFL-be sem voltam!!!
Neked csak arra válaszoltam, amit írtál KONKRÉTAN!!
Ne hozz ide fel semmi más témát, ezt csak neked mondtam!
és Atiti, lécci ne sértegess, mert én se sértegettelek, semelyikõtöket...
"le vagyok szállva a földre" és nem vagyok "tökéletes"
bazze, szemetek vagytok, hogy sértegettek...
tényleg ne legyen már ez téma...''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem kéthetes téma, hanem kb egy hónapos a barátságos war óta van, hogy lecsítereztétek a csapatot... ennyi

Hogy itt mi van...