America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennyi ROE jár egy magyar katona lelövéséért?

Audiogenius
ez a weine ts allandoan tele van

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Al Bundy23
NA DE PET??!?!?! MI AZ HOGY SZIVOS hangszerek? mnem leszünk igy jóba, dezertálok a HITbö 😊)

IBANEZ UV777 Rulez

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SACA_(HUN)
Crassus játszol valahol?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Slow
fordult a kocka 😉
üldözte, kifulladt, pihegett (ez volt tegnap), beijesztett a fû, most meg rájött, hogy gáz van...😊)

[HUN]Crassus
Jó az Új PANDA SLOW!😊
most mit csinál??menekül a hõn áhított kaja elõl??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Slow
=)
köc

verseny van, hogy ki legyen az off-király 😉

Strahd_
Nem sikerül magammal birom 😄

Strahd_
Пропустить
анимацию

Dexa
tényleg?
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Strahd_
Na jó már befejeztem az offokat .)

Strahd_

Strahd_

Strahd_
VIII: kerben volt után költözött el. 😊 Az Uránia közelében volt.

Gfreiter
Ja. Beeci, te melyik kerben lax? végül is nem fontos, csak úgy kérdeztem...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Kell a hóhérnak a csaj. Nekem a régi kell... 😞 Van egy bolt vhol Pesten, aminek az a neve, h ciánkáli, és asszem valami patkány vigyorog a logójukon. Csak innen ugrott be :p

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
LOL G!Végre egy tuti nõ!!Regeld be az Armyba..jah és hogy lehet úgy vigyorogni mint a ciánkáli...mmmmmuuhhhhhhhaaaaaaa

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Slow
akkor jó a csaj, vigyázz rá 😉

Gfreiter
Közzzi 😊 Neked is 😉 Á, nem volt semmi gond, csak egy órát várt rám, de vigyorgott mint a ciánkáli... késhettem volna még, és akkor nem kellett volna olyan korán lelépnem 😊

Slow
buék G 😉

csajci megbocsájtott tegnap? 😉

Strahd_

Strahd_
- Az amerikai katona õrt áll az erõd tetején.
Egyszercsak lekiabál:
- Parancsnok, jönnek az indiánok!
- Na és barátok, vagy ellenségek?
- Valószínüleg barátok, mert együtt jönnek!

Strahd_
Tikal 😊)

Gfreiter
De kis gonosz vagy..te..

Strahd_
G röl találtam képet 😄

Strahd_
Én még imitálom hogy dolgozok .)

Gfreiter
format c:/u/q 😊 Ez méggyorsabban megoldja... 😊 Game?

Strahd_
csak a kép neve maradt le .)

Strahd_
😊

van egy másik parancs ami simán megoldja az össze lag problémát.
format c:/u

Gfreiter
Segítek berakni: Starfish képe, LOL

Strahd_
RUSH hol vagy?

PsychoStarfish
Csak ennyit mondok

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Gfreiter
Ja, valami ilyesmi, de a csóka PC memory-t mondott. Bár végül is mindegy. Bár ha a vidikarinak újra kell pakolásznia a cuccost, akkor nem lesz tõle még lassabb? Legalábbis az elején? Egyébként mondtam a csávónak poénból, hogy ez nem sokat ér, erre azt mondta, hogy többet most nem tud tenni, max kidob a szerverrõl (hozzátette, hogy LOL), ezután írtam neki, hogy én is ki tudom dobni õt a szerverrõl, és beírtam: votekick ADMIN 😉 Na erre volt is röhögés 😊 Persze értette a poént, még ez a szerencse.

Strahd_
FLUSH azt csinálja hoyg a videkartya memoriáját kilöki. És ezáltal ujbol lesz hely .) ahova a texturákat pakolgatja.

Gfreiter
Mighty! LLLOOOLLL! Majd sokat húzogatom
Strahd, nagyon kösziii 😊))

Gfreiter
Ja, egy fontos infó! Tegnap játék közben egy Admin megtisztelt minket, és elmodta, hogya lag ellen úgy lehet átmenetileg védekezni, hogy a konzolba beírod: FLUSH !! Ez átmenetileg megoldja, vagy mérsékli a lagozást. Kérdeztem, hogy ez hogy mûködik, és azt mondta, hogy ez "kipucolja" a PC memóriáját. Volt, hogy nem ért semmit, de volt, hogy teljesen megszûntette a lagot, de elõfordulhat, hogy minden körben újra be kell írni (én legalábbis ezt szoktam csinálni)

Strahd_
A Szokásos Las Vegasi .) banner

Strahd_
happy szülinapot öregember .)

Mighty
Farkad erjen bokaig!
Boldog hunszonnegyediket.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Danke schön, és neked is guten "Morgen"! Igen az van, a 24-dik! Lassan már a dákó sem áll fel 😞 Gyere gyakni!!

Gfreiter
Ok, talán itt leszek, de gondolom ma nem megy senki korán "el", lol 😊 Ha el is megyek vhova bulizni, akkor is ha hazajövök idõben, felcsattanok ide. Klassz az új bannerod 😊

SSBeeci
Guten Morgen!Buldog szülinapot, ha az van Gfrei!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

pet70000
Este gama, most L

Gfreiter
LOL 😊)) Sajnos most nincs TS-em, mert még szokatlan az XP, és nem nagyon merek tlepítgetni, meg sima felhasználóból nem is lehet... Szal a haverom majd segít, de egyelõre nem merek belenyúlni... De azért kösssszziii!! Gondolom ez csak vicc volt, hogy énekelnétek, biztos ki is vágna a szerver a túlterheléstõl, LOL 😊 Tudom, nem is komolyan mondtam a cukkolást 😊 Starfish! Kösziii!!! Lehet, hogy lesz belõle valami este... Mindenkinek KÖFI! 😊

Dexa
na jó reggelt, jó szurkolást...
aki gamelni akar jöjjön...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

pet70000
Mert miért?

pet70000
Az ember azt cukkolja, akit szimpinek tart, tes
Ha este feljösz a ts-re, a <-HIT-> klán elénekli neked közösen a hepibörzdéjtujut!!!!
Karmester: Dexa és ZsozS
Basszus: Béci (bassszussssss)
Hangszerek: ColdSniper Bundy (fúvós és szivós! hangszerek)

PsychoStarfish
látom PET benned van hogy hogy kell a mi fórumunkon képet berakni 😄😄😄😄

PsychoStarfish
Bódultságig lerészegedett napsütéses SZÜLINAPOT G-man.