America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez érdekes...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

megcsináltam a lövészetet most 36 pontosra és mégsem nyitotta meg a mesterlövész pályákat. miért?

Bocsi, egy off témában szeretnék kérdést feltenni, úgyhogy lécci aki tud segíteni, priviben küldje el nekem a választ. Szal azt szeretném tudni, hogy mi a határrendész pontosabb definíciója, tehát mi a tevékenységi köre, és mitõl különbözik a határõrségtõl, meg a határvadásztól.És hogy ilyen területen lehet e Budapesten is dolgozni, vagy határ mellé kell e költözni...? Elõre is köszi mindenkitõl, aki segít.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Mondjuk AA:Vietnam! 😊
Hatalmas erdõk, folyók, ... ütközetek! És persze iszonyatos feeling!

My Life for Freedom!
inkább ne legyen jármû, mint hogy BF szerû irreális hülyeség legyen
a normális jármûszimulálás még várat magára, nemtok olyan programot amiben jól (reálisan) megoldották volna...(lehet hogy van, nemtom)

😄
de sajna csak vmi szutyok BMPrõl volt szó...
My Life for Freedom!
jármûvet is csak úgy lehetne benne használni, hogy közlekedni vele...
igaz, kira lenne M1A1 -el irtani az ellent...
😄
Upcoming Editions
In coming upgrades, America's Army: Special Forces will incorporate significant game enhancements including:
§ MP5SD6 Remington 870 shotgun for forced entry through
doorways; the AT4, a shoulder-fired anti tank rocket; and the BDM, a shoulder-fired bunker demolition munition.
§ New missions that incorporate friendly, enemy and
non-combatant AI. Friendly AI will be in the form of instructors and team members. Non-combatant AI will expand the importance and impact of rules of engagement as gamers encounter civilians and members of non-governmental-organizations in simulated training and combat missions.
Jármûvet szerintem egy jó ideig nem vezethetünk! Max onnan fogunk kiszállni, meg talán lõdözni! Szerintem, sajna ennyi! És oldják meg végre a lag-problémát, engem rohadtul idegesít!
My Life for Freedom!
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Mindenestre nehéz téma, és ha megnézem a konkurenseket akkor van némi lemaradás. De ennek így kell lennie, mert én azt mondom, hogy inkább ne legyen benne semmi, minthogy valami bóvlit vezethessünk szar fizikával /egyébként ez kizárt dolog 😊/
Én eltudnék képzelni qva nehéz kiképzések pl. Black Hawkra, Microsoft FS módjára, részletesen, amihez tényleg érteni kellene! Na ennyi! A köv. patch meg tavasszal jön, de addigra meg kellene oldani ezt a szar lag-hibát! Én azt olvastam, hogy a patch továbbra is a special force-os katonákra lesz kihegyezve, gondolom új pályák, a fegyvereket meg már halottam.
My Life for Freedom!

!

My Life for Freedom!
már várom hogy tényleg igaz-e a dolog vagy nem...
gamelni akarók keressenek meg...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !

Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !
😉
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
😄
Gratu Lance!!
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
de akkor nekünk csak biztos idõpontot mondjál mert eredetileg úgy lett volna hogy holnap vagy holnapután gameltünk volna 1más ellen, de mindegy...
akkor ezt a dolgot kicsit Ltoljuk késõbbi idõpontra...
1ébként meg jó klánfightot nyomunk majd 1más ellen, igaz?
és úgytudom, hogy amerikai golyó végzett vele...:/