America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
a bindelésnél kell beírni:

pl:
a b betühöz a user.ini-ben beírod:
b=CommoRadio | commosendmessage 18
akkor a b-re benyögi, hogy "hooah"

itt a teljes commo lista, nézd meg!

végig csináltam már a kiképzéseket. csak most sikerült végre a lövészetet is 36-ra teljesíten.
vagy újra menjek végig a kiképzéseken?

pet70000
Persze, hisz ez má' régen G fóruma....

Tikal
benézek a forumra, erre mit látok, egy fekete és egy fehér banner cserélõdik, G és kutyika beszélgetnek, az oldal felét szét offolják

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nyers
Ja és ezt lefordítanád: az a 28-az commo.
Egyébként meg kösz a válaszokat!

My Life for Freedom!

Nyers
Tudom, hogy a 50 és 150-s ping az jó, de ez nekem ugrál egyfolytába, az 1.9-s pedig jó volt ha 5 s-ként lépett föl vagy le, engem kegyetlenül idegesít!

My Life for Freedom!

Slow
az a 28-az commo 😉

a disable c siede eff, az csak arra jó, hogy eksön közben nem (pl közelharcban) nem lassul be a géped...
ping ügyben nem segít

az 50-e és a 150.es ping is jó, általában 200 körül mozog mindenkinek official szervereken

az elsõ pár kör mindig lagos, azt ki kell bírni..

SACA_(HUN)
G betû, és ott addig nyomod amig "whispered" message lesz kiirva!!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Nyers
Milyen paranccsal lehet olyan psz, psz hangot kiadni, nagyon poén! 😊

My Life for Freedom!

Strahd_
Nekem meg az a bajom hogy uj videokártya kell mert most 15 fps el játszok 😞

Nyers
Nekem a következõ a problémám: a ping folyamatosan ugrál 50 és 150 között kb. félmásodpercenként, természetesen majd kifolyik a szemem és nem valami élvezetes! A másik, hogy az SF pályál ez úgy 15 perc múlva megjavul, de mi segíthetne ezen? Slow, ez "'disable client side effects'" használt?

My Life for Freedom!

Slow
vajdi, nekem ez sajnos csak úgy oldódott meg, hogy a 'disable client side effects' -et benyomtam....😞
így nem lesznek lövésnyomok, meg ilyenek, de az fps (viszonylag) állandó....(hát izé... 18 és 41 között van...)
😉

SACA_(HUN)
Szia Repro! Van ICQ-d? Szeretnék veled beszélni!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

nemtom mi lesz sf-el mer most ugy néz ki hogy 800*600 -on minden ULTRALOW, semmi extra => hospital diavetítés, csar meg csak kicsit 😄 , cod -al minden fullon folyik a játék, armyt meg igy elbasztak 😞

[HUN]Crassus
Hali! Bocs ,hogy nem voltam este gammázni ,de bulizni voltam és összeszedtem egy fullos tancosgádzsit.......,de ígérem este leszek!😊)))

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

patacsi HUN
2.0át töltsd le 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
itt fenn van egy link, ott mindenrõl találsz infót!

Helloka mindenkinek, lenne 1-2 kérdésem, Letölteném a AA-t mejiket szedjem le 1.5, 1.7, 1.9? Mindig a legújabbat? Valaki korábban írta hogy a 1.5 jobb mint az új 1.9-es ez miben minõsül jobbnak?
Mit kell még az AA kivül letöltenem? Valami más kieg?
Van AA lap.hu, ezen magyar szerverek, hogy smint kell regisztrálni, vagy valami egyedi belépés, bekerülés van valamelyiknél?
Segítségetek várom, elöre köszi.
Gfreiter
Keressünk másikat? Esetleg másik pályát? Jól ment most a buli 😊 Ennek örülök.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kutyika
Aszem ez a server is kidobálós...

Gfreiter
Hmm úgy látom mindenkit kidobott.. 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Kutyi, ha tele van, akkor próbálkozz, mert mindig van aki elmegy! 69.25.17.84

Gfreiter
69.25.17.84 gyere

Kutyika
Hmm... az jó píínz, akárhogyis nézem, de, ellenerzõ pontnál mindenkinek lassítania kell, hát aszem ez nagy hiba volt, a katona meg a társait és magát is védi... Nincs kivétel...

Gfreiter
69.25.18.24 CSAR... bocs.. Asszem a kölyök 6000 USD/hó dellációt kapott. Gondolom aszite, hogy ha amerikai kocsival van, akkor nem kell megállynia az ellenõrzõ ponton, a aktonák meg azt gondolhatták, hogy egy öngyilkos bombamerénylõ, mer ugye nem lassított le.. Rajta!! Hooah!!

Kutyika
Csak azt nem értem, hogy az SG fõoldalán a Chat-elõk között miért vagyok én ott??? Nemis chat-elek....

Kutyika
Mondj egy ip, aztán gammázunk..😊)

Kutyika
Mennyi az, az annyi (pénzért)?

Gfreiter
Mûxik még a Landor, ott Pipeline van, és most van 5 asszem külföldi egyén, meg van mégegy, ami szintén Hospital. De sajnos egyik sem CSAR, asszem nekem az lesz a kedvencem 😊

Kutyika
Hát gyakorolni jó..😊)

Gfreiter
Mekkéne nézni. Fiygi, végigszaladok rajtuk, de sztem még nem áltak át 2.0-ra. De ha át is álltak, akkor tuti, hogy 2-en lézengenénk ott, bár sztem az is lehet izgi 😊

Kutyika
*tömmi=többi*

Kutyika
Apropó a tömmi magyar serverrel mi van, nem tudja valaki?

Kutyika
Csar az jó, kár hogy a Coden nem az van..😞 A hospital nagyon pörgõs pálya és sok ember kell hozzá, hogy élvezhetõ legyen, Szerintem...

Gfreiter
Miután elmentél, nem csinálta csak egyszer v kétszer, aztán többet nem. Biztos be kell neki járatódnia, nemtom. Kutyi, CSAR hoz lenne kedved? Ez most csak bemelegítés volt 😊

Kutyika
Izé...Bocsi hogy lelõttelek 203-al... Nem akartam, csak ugye az ösztön, meg ott mozgott valami, mire észbe kaptam már késõ volt...

THE matrica
MOst akkor meddig fogja ezt csinálni???

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Dexa
hát jah
most csak azért is visszamegyek CODEra és most 7 kört lenyomok csít nélkül...
😄
Bár nem tom Slow armys kolléga úr így mi lesz velünk official szerveren...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Slow
ajaj... megen frissült a pb? bajban vagyunk Dexa 😉

Dexa
na a CODE-os PB kirak megint...
lehet hogy nem kéne csítelnem?
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Tikal
akkor el kéne fogadni hogy vannak emberek ( zsolldosok) akiknek megéri annyi pénzért elmenni irakba, mellesleg ezért ment katonának...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Hát a háború genya dolog.. És a baj az, hogy mindig pár ember hülyesége miatt halnak meg ezrek. Én nem értem az egészet. Na mindegy. Ok, próbáljuk meg a Code szervert. Ott talizunk.

Kutyika
Néztem, fent van a képed Daniel_F honlapján..😊) Köfi, Daniel!!!!

Kutyika
Jaja, sajnos, illen a háború..😞 Felõlem mehet a Game, csak ne hivatalosz serverre menjünk elsõre, mindíg reklamálnak, hogy beszélünk, megpróbáljuk a Code-st..?

Gfreiter
Hát igen... rossz emberek... Kutyika, game?

Kutyika
Kérdés, hogy kik és miért?

köszi.
remélem nálam is ez lesz

Brutal
Havernak ugyanez volt a problémája és 3 nap mulva magától engedélyezte a kiképzést...

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Gfreiter
Wazzeee... az egész buszt kiirtották???!

Bocsi... befejeztem..

Gfreiter
Tud élni...