America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Es persze KOSZI G!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
KOSZI RUSH!LOL

patacsi HUN
ezt nem lehet finoman fogalmazni ;) sõt bûn lenne

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Hja Rush, finoman fogalmazva igazad van... :)
Kutyika, gyere ide: 64.74.138.190

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kutyika
Nekem tök mindegy milyen pálya, amihez kedved van:)

[Rush]
MagyarulPINA!!

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
64.74.138.190

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Akkor mindjárt mondok egy IP-t. CSAR jó lesz? Vagy Pipeline? Ne mindig ott játszunk, ahol én akarom.
Crassus! Az az izé, ami a nõknek van odalent.

[Rush]
Csak az off bazzeg állandóan, esküszöm csinálok 1 másik oldalra AA topic-ot.........

Kutyika
Mehet de csak egy kicsit, tudod, hogy miért..:(( max egy órát játszhatok csak.... Most próbáltam a Landort, de nem mükdik, legalábbis nálam.

Gfreiter
Szia Kutyi!!!! Kéne nemsoká jáccani egyet.

Kutyika
Szia Gfreiter! + Mindenki.

[Rush]
1cd mi a fene....

Kutyika
Voltam ott, a Pb-még mindíg kidobál mindenkit... Nem megyek többet...

Gfreiter
Azért írtam úgy, hogy 4-5 mp-n belül. Hé Crassus, nagyvezér, gratula az új "Fotze"-hez

Tikal
lock on-t leszedted már?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[HUN]Crassus
G! azert 5 masodpercig ne varj! egeszsegugyi okokbol........:))

Nyers
Nem is vettem magamra! LOL
De akkor remélem érted , hogy mire gondoltam és ilyen funkció nincs!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Ja, vili. Próbáld meg fekve :) A mutogatós szmájli nem neked ment... Akinek nem inge...

Nyers
Egyébként, én azt mind tudom és szakkifejezéssel élve te a roll funkcióról beszéltél, de szerintem ez sem egyenértékû a gurítással, úgyhogy jöhetne egy új funkció!

My Life for Freedom!

Dexa
na emberek, gyertek be CODE-ra...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Én sokszor úgy dobom, hogy még földet sem ér, már robban a feje felett Na de nem dumálok sokat, mer megin kikapok...

Nyers
Ja, az nagyon szopi mikor elkezdenek rohanni és bumm!

My Life for Freedom!

Gfreiter
De. Elõveszed gránátot, aztán mielõtt eldobod, Alt fire gombot nyomsz (nekem ez az egér jobb gombja). Élesíteni meg úgy élesíted, hogy megnyomod a tûz gombot, de nem engeded el, nyomva tartod, és megin megnyomod az Alt fire-t, és ekkor elkezd villogni a bal alsó sarokban, h Living grenade (élesített gránát", amit kb 4-5 mp-n belül dobj el, különben a kezedben robban fel. Ez arra jó, hogy ki tudod számolni, hogy mikro robbanjon, és az ellenséágnek már nem lesz ideje lelépni a gránát hatósugarából.

Nyers
Én a gránátok csavarására, vagy új fajta dobására gondolok! Egyébként nem lehet gurítani a gránátot?

My Life for Freedom!

Gfreiter
Hali mindenki! Sztem annak inkább a késõbbi verziókban lesz jelentõsége (ha lesz), mert eddig még én sem nagyon láttam értelmét. Viszont a hangtompító az a nagykirályság :))

Nyers
Egyébként mi az a Left Rail (J), Right Rail (K)? Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én még sose használtam.

My Life for Freedom!

Nyers
hosszú í nincs - náluk nagyobb a bal shift :)
é=;; á=,; û=\; õ=<; ú="">; ö=0; ü=-; ó==;
Plusz vannak még gombok amik nálám nincsenek. A startapmenüben (az AA menüjében a bitmap képben és az AA manualjában is).
Jó bindelgetést!

My Life for Freedom!

Slow
jah, igen télleg, értem...:)

lécci írd ide, hogy melyik-melyik!
köc

Nyers
OK, nem erre gondoltam, csak hogy lehet e kódolni és mi annak a jele az angol klaviatúrán, de már megvan!

My Life for Freedom!

Mighty
Angol billentyuzeten nincs é, á, stb.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
na emberek gyerünk gémelni...
:D

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
no problemo...
csak hiányoltalak gémeléskor, nem volt akit leszedjek...

Mighty
Ket embernek is odaadtam az adminjelszot, instrukciokkal (ZsozS es Rush). Dolgoztam tegnap ejjel...sajnalom.

patacsi HUN
ment mail :)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
hát a say után amit írsz, azt megjeleníti, nem? á meg é az ven, asszem

Nyers
Szerintem egyszerûsíthetnék, és egy sokkal jobb formába önhetnék ezt az egészet, pl. menübõl megoldva kényelmesebb lenne!
Egyébként nem lehet specifikus karaktereket (é, á, ...) bindelni? Én nem találtam sehol se errõl, pedig hasznos lenne!

My Life for Freedom!

Slow
na ja=)
így is mindig elkavarodom a bindek között és dumálok minden hülyeséget ;)

Dexa
tegnap sajna megint a PB észlelte hogy csítelek és engem is mindig kidobált...
;)

:D

Mighty
CODE megy, csak nincs regisztralva. Konzolbol lehet ra csatlakozni.

Nyers
<key> = exect CSARbinds.txt
Így lehet, számodra egyedi, minden pályára más-más keybinding-eket használni. Szerintem ez csak a vérbeli profiknak van szüksége, úgyhogy ne próbálkozzatok!

My Life for Freedom!

Nyers
Mindjárt megkeresem!

My Life for Freedom!

Na amint látom újra megy a Landor, immár 2.0-s kiszerelésben.
De mért csak a Pipeline megy rajta?...
Egyébként megy még a CODE és a PH szerver?

köszi

Kutyika
heh, csak a felét???

Slow
valami ilyen is benne van a leírásban..
én ilyet nem használok, szal nincs tapasztalat

ha ismerted, akko' mé' nem tudtad, hogyan kell?
:))

Slow
de lehetne...;)
itt a megoldás...

elsõ lecke:
"Lets work sluggard"

Nyers
Thx, ezt én is ismerem. Egyébként mit kell beírni, hogy a pálya elején más-más ini-fájlt használjon?

My Life for Freedom!

[Rush]

ez tök jó, de magyarul nem lehetne?;)