America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbre
inkább azt oldanák meg hogy ha be akarok menni egy szerverre de éppen tele van, akkor ne kelljen folyton figyelnem hogy mikor jön ki valaki, hanem legyen valamilyen "várólista" ..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Mighty
Ki lehet már kapcsolni a chat-et??? Ez de hiányzott nekem anno.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

CSUKA
Marvin! Olyat lehet, hogy "agphud 0"-val kinyomom a hud-ot, és egyenként visszakapcsolom úgy, hogy a chat rész ne látszódjon? Elvileg a fegyvereket, térképet, CEM mutatót lehet egyenként visszakapcsolni.

Ha magyar szerverrre megyek jól jön. Csak nyomok egy Helló mindenki-t, és letiltom a chat-et. Legalább nem látom amikor anyámat szídják. És így nincs vita sem.<#kuss><#nevetes1><#love12><#law><#puszi><#awink><#email><#dumcsi><#hamm>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

norbre
kösziköszi

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

KulacsKa
<#guluszem1><#fejvakaras><#falbav><#banplz><#wilting>

O SRY MY FAULT 😊

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Sadist
Ott fölül a HATALMAS PIROS FELIRAT csak viccbõl van, nem szabad az utána lévõ linkre kattintani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

KulacsKa
Ez régen free volt most mi vele a helyzet már bocsi all hogy ilyen alapot kérdezek és egy link esetleg ahonnan minden lejön ???(ezzel kapcs.) köszi elõre is a választ

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Sadist
agphud 0

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

norbre
hi all...

volna egy kérdésem.. hátha valaki tud segíteni:
videót szeretnék csinálni az AA-ban (fraps-el) és ki szeretném kapcsolni ideiglenesen a konzol kiírásokat, célkeresztet, objectkiírást stb.. vagyis minden "fölösleges" cuccot.. hogy mintha egy kamera venné a képet..
hogy lehet ezt megoldani?

Dexa
a faxt... megdolgoztam érte keményen és izzadtságosan 😛 😄
elsõ verzió egyszerûbb lett volna és kényelmesebb (õsök lehúzása)... de így meg jobban örülök a dolognak és jobban is értékelem 😛

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Sikerült megpumpolni apucit? <#mf2>

Dexa
nézd meg az aláírásom... ilyen konfiggal tolom 64 bites rendszer alatt
ezek után szerinted? 😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

van
Hi
van 2.8as update? Mert még régebben a 2.7est szedtem le torrentböl, és nem szeretném leszedni ujra.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Vártam, ahogy mondtátok, de a telepítõ nem indult el, viszont folyamatosan pörgette a winyómat és nem történt semmi 20 percig. Létezhet, hogy nem szereti a Core2Duo-t?

Egyéb ötletek?

THX

Marvin
Muszáj
Az ETA is opció (explore the army), de az csak tutorial mission.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

N3TuddKi
1., igen.
2., nem.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

bcs78
Hmmm... még egy türelmetlen ember... <#kacsint>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Sadist
Van néhány olyan szerver, ahol játszhatsz training nélkül is, bár ahhoz úgy tudom account sem kell. Játékon belül azt hiszem valami explore the army vagy ilyesmi menüpontot keress.

Petter Szajmon
Muszály tréninget végigcsinálni vagy lehet valahogy egyböl kezdeni is?

Petter Szajmon
Áhh most kaptam meg THX

bcs78
Lehet, azt hiszi a megadott fiókod, hogy spam...

Petter Szajmon
Felregeltem a hivatalos oldalra accountért de nem kapok válaszlevelet miért van ez valaki tud segiteni ????

Sadist
Mi ebbõl a tanulság? Türelmetlen ember ne AA-zon <#banplz>

nálam is ez történt, várni kellet 1-2 percig, pedig ez a konfigom: A64 3500+, 1GB ram, 7600GT <#idiota><#wilting>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Mighty
Az izék nevében kikérem!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
Nyasgem te kis izé 😛 😄😄😄

THX <#falbav>

Sadist
Valaki már kérdezte AAO.hu fórumon. Õ azt csinálta, hogy elindította a telepítõt és türelmesen várt. Beletelt pár percbe, de feltelepült.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Utoljára áprilisban játszottam, és látom, hogy jött ki egy 2.8-as verió. Gondoltam nosza leszedem. A gyári oldalról torrentes verióban jött a leggyorsabban 30k-val. Gondoltam leszedem a magyar oldalról. Le ftp-ztem, kicsomagoltam aztán elindítottam az exe-t és semmi nem történt....a vinyó lámpa világít és semmi.....Honnan lehet leszedni jó sebességgel egy mûködõ veriót?

Sadist
Neked max lenn a játszótéren <#banplz>

köszi szépen
Dexa
hja és hogy ma se maradjunk kaliberes kérdés nélkül:
"...és hol lehet magyar játékosokkal találkozni és együtt gémelni?"
😉

Dexa
Nooooooooos... eddig kellemes meglepetés nekem a kettõnyócz
(meglehet, hogy csak a hosszú kényszerszünet miatt... 😛 😄 )

CSUKA
És hogyha nem a géped mögül írogatsz, akkor egy 140cm magas pálcika vagy monitorfejjel?

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
Én sim AA browsert használok. A Filterekhez ne nyúlj, csak a map-ot pipáld be, amin játszani szeretnél, és lent kattints a listafrissítés gombra.

Lehet, hogy nem vagy bejelentkezve a fõmenünél, és azért írja, ki a tréningek hiányát.

www.aao.hu / faq

és még egy kérdés: találtam egy olyan pályát, aminek az a neve hohy prison break, de ha kiakarom próbálni, azt irja hogy hiányzik a training hozzá, de hiába keresem a traininget, nem találok, már mindet megcsináltam
srácok...a 2.8-as verzióban a mapok közül sokra nem ad semmit: õl urban, dusk...másnak sem, vagy nekem csak azért mert a játék browserét használom, és nem pl all seeing eye-t?
N3TuddKi
vagy az, hogy nem látja a nagy piros betûket?

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

bcs78
Fogadjunk mindenkit a srác helyesírása bõszített fel ennyire. <#idiota>

Ez dúrva <#wow2>
Megver ha beszólsz <#wilting>

Sadist
Ne légy már ilyen faszari, hogy kicsillagozod a puhapöcsût <#vigyor1><#gonosz1>

N3TuddKi
próbálom szítani a tüzet, de valami puhap*csû került már megint ide aki eddig csézett most meg azt hiszi nagyfiú lett...

végre valami lincshangulat...
Sadist
fúha 😮

N3TuddKi
noob

Teflon Mike
Én ki vagyok??? aki megver ha beszólsz :]

N3TuddKi
ki vagy te itt?

[Rush]
hehe<#idiota>

hTTp://ror.hu/

Sadist
Hehe, érdekes, nekem valahogy sikerült megtalálni azt a bunkert, plusz még rajtam kívül több ezer embernek 😊 Ja és @NYÁD neked is 😊