America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TeamSpeak rc2_b2032-höz kellene nekem segícség, ha ért hozzá vki.
1.) a csapatban van 1 ember akit nagyon halkan hallunk, szinte már szopogatja a mikrofont és úgyis nagyon halk. Sound settings-ben whisper is max-ra rakta.
2.) és van 2 emeber akik csak "push to talk"-ot tudnak használni. Náluk is szintén a whisper maxon van. Zavaró, mert csevegõ szobának is használjuk néha a TS-t.
Fákjúal!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nekem nyílt terepen max 25 az FPS-em, odabent 40-50. Pedig jó videokarim van... :S
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
kisebbek aaaaa zigényeim? <#idiota>#idiota>
szaros core2-t is eladom... pfejjj <#idiota>#idiota>
node vissza gyorsan gémelni és reménykedem, hogy mutató ujj rángást kapok, mikor eeegy enömi elém kerül <#zavart1>#zavart1> ...bár a dolog kétséges...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Cod2nel fix 60,feltettem 125-re maris jobb a helyzet!
Erre haver kerdi miert nem megy neki cod rendesen regota,mondom allitsd at fps limitet foljebb es lam-lam ... no comment!!!
De ebbe tenyleg ne menjunk bele es ha olvasol FPS topicot ,akkor lathatod ,hogy sok embernek kell a nagyobb fps es en igenylem!!!
DE hivatalosan 25 felett tenyleg nem latjuk ,de ott van a de....
Udv
Figyi, az Armyops.ini-ben mire kell írni a FirstRun-t, hogy ne rohangásszon minden gombnyomásra? Nem emlékszem 😞
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Melyik szerver böngészõt használod?
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
2.8 verzió
régen csak az ic-n volt 8-10 full-os pálya most az ic mintha nem játszana senki
választ köszönöm
Skacok, tudja valaki miért nem jó a TN-es monitor??? Mert nagyon javallják, hogy olyat ne vegyek. Merthogy nekem sztem csak arra lesz pénzem.
Windows Registry Editor Version 5.00
"InstallDir"="D:\\Program Files\\America's Army\\"
"Version"="2.7.0"
Az InstallDirt értelemszerûen írd át arra, ahova telepítve van a játék. Ha ezzel megvagy, futtasd le, a kérdésre meg bökj igent.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Viszont #56615-ra semmi ötletem <#vigyor1>#vigyor1>
Új jelenséggel állok elõ. Olvastam a fakkban, hogy elõfordul, hogy nem telepíti fel a 2.8-at, mert azt mondja, hogy már fent van. Na most nekem az ellenkezõje: azt mondja, hogy nem találja a játékot felinstallálva, pedig még a system mappába is beraktam a patch-et. Találkozott már valaki ilyennel? Azért vagyok dühös, mert kb 20KB-vel jött le a cucc egész nap, és ez csak a patch. <#rinya>#rinya>
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
CSak eredeti játékkal leht neten nyomni?
Pl:magyar serveren?
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Írtó nagy a szájuk. De a tudásuk... 0. És persze csak DEF-et játszanak <#fogmosas>#fogmosas><#action>#action>. Ghostolnak, mint a franc, és ha szóváteszik már egy is a ban.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008