America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Üdv népek!!!
TeamSpeak rc2_b2032-höz kellene nekem segícség, ha ért hozzá vki.

1.) a csapatban van 1 ember akit nagyon halkan hallunk, szinte már szopogatja a mikrofont és úgyis nagyon halk. Sound settings-ben whisper is max-ra rakta.

2.) és van 2 emeber akik csak "push to talk"-ot tudnak használni. Náluk is szintén a whisper maxon van. Zavaró, mert csevegõ szobának is használjuk néha a TS-t.

Fákjúal!

Sadist
Biztos nem. De ennyi idõ alatt meg is kereshetted volna. <#mf2> Ott van az oldal alján.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ombika
Korabbira celoztam,nem tom mit ragodtak rajta! AMEN!! 😊)

bcs78
Sadist csak rávilágított a Cod és az AA motorja közötti különbségre, most emiatt miért kell hörögni?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Ombika
Nem ertem miert kell bele...ni,ha nekem kell kell,segitettek megkoszontem es kesz! Mondtam nem vitatkozom errol,ne is feszegesd please!! THX 😊)))

Gfreiter
nem valami firstrun?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sadist
FAQ-ba valahol leírtam. Asszem valami DoubleClickTime, vagy DoubleClickSpeed. Leveszed nullára, és onnantól nem lehet dupla elõre gombbal sprintelni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
CoD2 cseszettül elbaszott motor, ott túl sok múlik az FPS-en. A fegyver tûzgyorsaságától kezdve a futás sebességéig. Armyban ha már megvan tûzharc közepén is a stabil 35-40 fps, akkor az már szinte több, mint elég. Persze akik CoD-ból jönnek át 200-250-es fps-el, azoknak az elõnye Armyban semmivé válik, és nyílván nem tetszik nekik.

Gfreiter
beza 😊

Nekem nyílt terepen max 25 az FPS-em, odabent 40-50. Pedig jó videokarim van... :S

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
ééééééééééés Dzsí jáccik... ( ...most 😛 😄 )

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
hogyafenébe elégszem meg én 60 fix fps-sel? <#confused>
kisebbek aaaaa zigényeim? <#idiota>
szaros core2-t is eladom... pfejjj <#idiota>

node vissza gyorsan gémelni és reménykedem, hogy mutató ujj rángást kapok, mikor eeegy enömi elém kerül <#zavart1> ...bár a dolog kétséges...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Ombika
Sajnos tapasztalatbol mondom,marpedig van kulonbseg,de ebbe ne menjunk bele!!
Cod2nel fix 60,feltettem 125-re maris jobb a helyzet!
Erre haver kerdi miert nem megy neki cod rendesen regota,mondom allitsd at fps limitet foljebb es lam-lam ... no comment!!!

De ebbe tenyleg ne menjunk bele es ha olvasol FPS topicot ,akkor lathatod ,hogy sok embernek kell a nagyobb fps es en igenylem!!!
DE hivatalosan 25 felett tenyleg nem latjuk ,de ott van a de....

Udv

Gfreiter
Nos, ezt biztos nem a Góliátban olvastad 😊 Köszi, újratelepítés megoldotta. Viszint a régit csak delete-tel tudtam leszedni, mert a programok tel és törlése nem látta. Sebaj.
Figyi, az Armyops.ini-ben mire kell írni a FirstRun-t, hogy ne rohangásszon minden gombnyomásra? Nem emlékszem 😞

Mighty
60 fps-nél miért kell jobb? Úgysem látsz különbséget. Tudod az emberi szem átlag 24 "képkockát" lát másodpercenként. Ha meg esetleg a monitorod tft és 60 Hz-re van állítva, alátehetsz akár egy atomerõmûvet, akkor sem tud a monitor miatt több fps-t produkálni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Onnan, hogy ha valami progi azt hiszi, hogy fönt van, közben nincs, vagy fordítva, akkor a windows registrys hülyeségével van valami gond. Ha onnan kitörlöd egy program bejegyzéseit, akkor máris úgy veszi, hogy fel sincs telepítve. Ezért van, hogy ha valamit csak simán törölsz, attól még ugyanúgy megmarad pl. a Programok telepítése/törlése menüben.

Marvin
Nyomj egy list filters-t (browser ablak, lent) és írd le, hogy mit látsz!
Melyik szerver böngészõt használod?

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

miért van az hogy amikor be van jelõlve az összes pálya, akkor is csak 8-9 szervert látok ahol van játékos , a többin pedig nincs senki
2.8 verzió
régen csak az ic-n volt 8-10 full-os pálya most az ic mintha nem játszana senki
választ köszönöm
Gfreiter
Sadist! Marad a reinstall asszem. Hallod, te honnan tudsz ilyeneket? 😄DD Nagyon köszi!!!
Skacok, tudja valaki miért nem jó a TN-es monitor??? Mert nagyon javallják, hogy olyat ne vegyek. Merthogy nekem sztem csak arra lesz pénzem.

Sadist
Akkor ha megvan még a 2.7 telepítõje, akkor rakd fel újból. Vagy keress valakit, akinek fönt van a gépén, és kérd meg, hogy regeditbõl exportálja ki azt a bejegyzést.

Ombika
Thx ez volt a gond! <#worship>

Gfreiter
A helyzet amúgy a köv: felraktam Armyt a D-re, de gondolom azér bepakol ezt azt a C-re is. Nos a C-n pár napja format+reinstall oprendszert, gondolom ott keres valamit a setup, ezért nem látja.

Gfreiter
Sajnos nem sikerült, uaz a helyzet 😞 De azért látom nagyon vágod a dolgokat 😊

Sadist
Csinálj notepadben egy .reg kiterjesztésû fájlt, amiben ez szerepeljen:

Windows Registry Editor Version 5.00

"InstallDir"="D:\\Program Files\\America's Army\\"
"Version"="2.7.0"

Az InstallDirt értelemszerûen írd át arra, ahova telepítve van a játék. Ha ezzel megvagy, futtasd le, a kérdésre meg bökj igent.

N3TuddKi
próbáld meg felvetni a aao fórumon is. hátha valami sokat látott olvassa.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
arra nekem sem 😞

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Gfreiter
Erre én is gondoltam... <#beka3>
Viszont #56615-ra semmi ötletem <#vigyor1>

84 forint romániában? nem rossz😊
N3TuddKi
romániában vedd meg, ott csak 84 FT 😉

Gfreiter
And the last question! Errõl ki mit gondol?

ACER AL2216Ws

Gfreiter

Gfreiter
Ádj'Isten mindannyiótoknak! 😊
Új jelenséggel állok elõ. Olvastam a fakkban, hogy elõfordul, hogy nem telepíti fel a 2.8-at, mert azt mondja, hogy már fent van. Na most nekem az ellenkezõje: azt mondja, hogy nem találja a játékot felinstallálva, pedig még a system mappába is beraktam a patch-et. Találkozott már valaki ilyennel? Azért vagyok dühös, mert kb 20KB-vel jött le a cucc egész nap, és ez csak a patch. <#rinya>

Marvin
2.8-as a játékod verziója?

miért van az hogy amikor be van jelõlve az összes pálya, akkor is csak 8-9 szervert látok ahol van játékos a többin pedig nincs senki
THE matrica
Lehet hogy a vsync be van nálad kapcsolva. Kapcsold ki.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Ombika
KEtlem mivel minden fullon van es ha leveszem akkor se valtozik semmit,tehat 60 FPs limitet hogyan tom kiszedni?

Sadist
Erõsebb vassal...

Ombika
FPS limitet hogyan tom kiszedni gamebol?

Sadist
Arra a fenti KURVANAGY PIROS VILLÓGÓ SZAR MELLETTI FELIRATRA NEM, ISMÉTLEM NEM szabad rákattintani, mert még a végén megtudsz valami hasznos és fontos dolgot.

zsakosfrodo2
Kicsit nézz körül, mielött ilyet kérdezel. <#idiot>

lol
norbre
vagy hibás a letöltött fájl.. és azért tört.. összetört.. <#wilting><#idiota><#vigyor>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

bcs78
lehet a tört olyan, hogy még õk fizetnek neked, hogy játsz... <#idiota>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

norbre
ez a game full ingyenes..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

andaxxin
törtre gondoltam

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Marvin
Van nem eredeti játék is? <#idiota>

andaxxin
Hali.
CSak eredeti játékkal leht neten nyomni?
Pl:magyar serveren?

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

CSUKA
Egy -=HELL=-es. OMG! Nincs lámább klán a HELL-nél. 2.5 óra hw bannoltak a szerverükrõl, mert leõttem az admint, és az a nyomi kibannolt. Visszamentem sec accountal, és köv körben megint leszedtem. De fölismerte a flash (#_#) bindemet, és megint kibannolt. Azóta, ha HELL-est látok, már TKzom is le.

Írtó nagy a szájuk. De a tudásuk... 0. És persze csak DEF-et játszanak <#fogmosas><#action>. Ghostolnak, mint a franc, és ha szóváteszik már egy is a ban.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

N3TuddKi
""yeah close your eyes.""<#idiota><#banplz>

Marvin
Noted.

Marvin