America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Boldog születésnapot 😊
Na hogy lehet kihagyni a tréninget?? hogy tuggyak online jáccani!!! (semmi nem jött be és nem tuttam megcsinálni a 3. traininget mikor akna vetõvel kell lõni :S)
És még pár dolgot leiltok mindig... hosszú listám van, hogy melyik/milyen szolgáltatásokat tiltom le.
PL. Háttérben futó inteligens alkalmazások a microsoft-tól, már eleve szemetszúrt és letiltottam.
És nekem elõfordult, hogy AA közben megfagyott a gép, mint a cövek. A kép beállt, a handkártya is olyan hangot adott, mint kékhalálkr szokott.
Letiltottam, az autóupdatet, meg a biztonsági központot, és láss csodát, azóta nem halt meg a gépem AA alatt.<#heureka>#heureka>
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Rá kell jönni, hogy mikor használd. Figyelni kell arra, hogy legyen elég helyed ugrani/érkezni, mert ha bevered a fejedet, akkor csak kiugrasz az ellenfél elé, és õ leszed.
Megoldás: Ha látod, hogy ugrok, akkor próbáld kiszámítani, hogy hova érkezik, és már azt a pontot lövöd. Kicsit hozzá kell szokni, de utánna még könnyebb lesz õket kinyírni, mint a sima ellenfeleekt.
Collapsed Tunnel, Pipeline (sima) jó gyakorlópályák ilyen szempontból.
A lehasalás dettó u.ez.. ha engem lõnek, van amikor lehasalok. Mire felekszem a földre, addigra az ellenfelem kifogy, én meg fölkelek és lelövöm. Ez szintén nem bug. Bug az amikor lehasalsz és lõsz is. De én csak simán lehasalok.
Sztem a sulimat kéne megcsinálni, és a tanárit kéne fölrobbantani.
Vagy az Enterprise-t kéne megcsinálni. Ha véletlen kilövöd az ablakát, mindenki meghal.
Vagy valami mertóalagutasat....
Vagy csináljuk meg a magyar-"keleti" határt... Meg kell akadályozni, hogy átjöjjenek.
Sõt! Ferihegy-et kell megcsinánli sok sok menekültel, akik Kanadába akarnak kijutni. Õk párszázan a VIP-ek és meg kell gátolni, hogy visszajöjjenek.
Szóval ti hogy álltok ezzela dologgal? 😊

Ezévre remélem letudtam mindekit. Szóljon, aki kimaradt <#nyes>#nyes>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Az utolsó infóm, hogy a Vista akkor lesz támogatva, ha hivatalosan kijön a nagyközönség számára.
Készül a Pipeline SE. Létrát kell copyzni Bridge-rõl a tetõhöz. És a jármûvekre még nem jöttünk rá. De beróbbantós ajtó már van. Jah.. és sok mindent kell még a külsõ részen befejezni.
Yeti-m mincsen... Egy Bush-t berakhatok?<#kuss>#kuss>
Én igazán olyan pályákat várok, amiken terepharc van, csak sajnos azok már most is népszerûtlenek, swamp raid, mountain pass... gyakran már szervert se hoz le, kész csoda, ha hetente 2szer van üres belõlük.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
HELP!!!
A medices kiképzés nem bírom megcsinálni! Pontosabban a tesztet! Ha valakinek megvan a megoldás és valamilyen formába közölné, azt megköszönném!
<#nezze>#nezze>
BSZ!<#taps>#taps>

I love my style!

Ott van, de az csak makett templom. 😛
McKenna egy létezõ kiképzõ központ virtuális másolata.
Csak pár infó. Utánanéztem a köz számára is elérhetõek csak kicsit el vannak dugva. (http://www.aamissiondepot.com/main)
1. Lehet COOP pályákat is szerkeszteni. (például)
2. Olyan pályák, amik az amerikai hadsereg elvei ellen vannak nem lesznek elfogadva. (Pentagonban, suliban, szupermarketben, templomban öldöklés, "death match": nem-nem)
3. A ötlettelen és/vagy moddolt pályákat és az irreálisan egyenlõtlen pályákat sem fogják elfogadni.
Ha van egyéb kérdés a Hivatalos magyar oldalon tegyétek fel és válaszolok.
Az aao.hu meg smafu. <#boxer>#boxer> Bazz.<#wow2>#wow2>
I love my style!
patacsi esetleg kaphat egy hummert (toyota-nak álcázva), hadd kocsikázzon.