America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó ok ezt értem, de az elsõ tréning után mondom feldobot egy ilyen ablakot, user név, jelszó, és ment volna a nettre, de befagyott.
Gfreiter
?? Melyik elsõ tréninget? A bábúkra való célbalövést? Meg kell csinálni az összes Basic raininget, ahhoz, hogy játszhass: Lövészet, akadálypálya, ismerkedés a fegyverekkel (ennek nincs tétje, de rájössz majd, h jó, ha gyakorolsz ;) ), azután egy bevetés szimuláció vmi pincében. Ha ezeket megcsináltad, akkor mehetsz játszani.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nos, igen müködik amit mondtál,köszi, nem akad, csak egy ici picit, de az elmegy, de viszont, végigvittem az elsõ tréninget, feldobot egy szerver reget, vagy mit, ok gomb és lefagyott a gép, ez mi a sz.r?
Gfreiter
Na gyerekek, mek aludni. Slow, egyébként ahogy elnézem a pandád nem is tûnik se lassúnak, se szomorúnak... Biztos a fû teszi Na jóccakát Barátaim Kutyi!! Neked is jóccakát! Azért bevakkanthatnál...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Ok, köszi, nézem.
Gfreiter
Ello slow Panda :)

Gfreiter
Figyi, ajánlm a következõ dolgot: Video: 640*480; Detailok mind Low, vagy Very Low (attól még tök jó a grafika); Decals: Max decals 100, Door decals 10; Advaced: minden szart kapcsolj ki, kivéve a Use compressed lightmap, és esetleg a "No client side effects" vagy valami ilyesmi is be lehet kapcsolva, próbáld ki, hogy nálad hogy mûködik. Asszem semmit nem hagytam ki. Szal ezeket próbáld meg. Ha így flottul megy, akkor hozzá még bekapcsolhatsz ezt-azt.

Slow
a 2.0 a legújabb, az kell!

ello G ;)

akkor jót töltöttél le
P III 1000 proc, 20-as vinyo,192MB RAM, NVIDIA frissités a legutolso megvan,mi érdekel még? köszi.
Hopsz, várj, ezek a megoldások mindegyik verzióra jok? Én spec 2.0 töltöttem le egyböl, a másik hogy akad a gép erre nincs valami trükõd?
Gfreiter
Szia SLOW!! Van G Szal whitetiger, ezeket a tréning során, amikor végighallgatod az elõadást, kell egy tesztet írni, és ezek a helyes válaszok. Az elõadásokat végig kell hallgatni, egyenként kb 15-25 perc. Összesen 4 db (vagy 3?) elõadást kell végigülni: 1-2-3 medic képzés, a 4. Special Force kiképzés (hadieszköz azonosítása a téma), de az SF egyelõre tárgytalan, mert 15 honor kell ahhoz, hogy megcsinálhasd. Milyen géped van? A szaggatás miatt kérdem.

Ok, köszi.
õõõõ...nem...ha kész vagy a regisztrációval, akkor a játékban, ahol vannak az egyszemélyes tréning pályák, ott lesznek ilyen tesztes feladatok (medic teszt stb), na ezeknek a megoldásai
Jó ok megvan, de ezeket hova kell beirni? Az AA oldalra gondolsz, ott kell beírni?
itt az sg fórumon látsz némely embernél aláírást...patacsi aláírásán a teszt megoldások vannak, hogy ne kelljen minden alkalommal beírni...
ok köszi, AAM megtaláltam, most ott kolbászolok, tesztmegoldás patacsi oldalán, ez mi, nem nagyon tudom még az ilyen rövidításeket, köszi.
Slow
...aztán beszól a fû, és elszalad...panda meg utána...;)

regisztráció: americasarmy.com...
tesztmegoldás patacsi aláírásán...
segítség újaknak: americasarmy.uw.hu...
Helloka mindenkinek, új lennék itt, most töltöttem le az AA-t nekem nagyon bejön, igaz a tréningen nem mentem még végig.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol kell regisztrálni magam, hogy tudjak menni valamelyik szerverre?
A másik kicsit akad a játék, nincs valami tipp, erre?
Valamit nem lehet leállitani, kikapcsolni amitõl felpörögne a játék?
Segítséget elöre köszi.
vazzeg...ebben a pillanatban változtatta meg:)
slow bannerja: a fû odamegy a pandához, gyorsan mond egy viccet, elfut, és a panda röhög a viccen...

vannak új hírek a patchrõl?:)
Tikal
legalább nem kell visszalapoznom 2 oldalt hogy megtudjam mi volt tiz perce

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Slow
pörgés van, mi?
(nincs G...)

ja
Slow
az

Slow
de megy

még nem
patacsi HUN
már megy :)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
nincs mit :)
az uw megint nem megy :( bár végre az xSU-t már nem érinti :) de attól még gáz...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

SACA_(HUN)
Roger! Jelentem már vételezetm! Köszi Patacsi!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

patacsi HUN
hányan halhattak már meg amikor az ak-t hirtelen mozdulattal egyeslövésre állították sorozat helyett aztán már nem maradt idõ piszmogni vele...

patacsi HUN
xSU !! go xSU clanfórum, mailcímeket vételezni :))

repro
Strahd_: A képen látható az igazi szovjet mentalitás.. elsõnek Automatába, csak utánna lehet egyeslövésbe kapcsolni.. :)

N0 TXT TLK PLZ!4!

SACA_(HUN)
hát nem tudom lehet hogy kilõttek egy-pár auth szervert? Bár szerintem nem tudom .:) Azt megprobalom hogy bemegyek a pte-re és ott feltelepitek egy szervert! És megprobalom!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
Maaaaaaaaaaaargit! Merre vagy?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Tikal
én most a jo oldalt nyomatom, ha végig nyomtam megyek a totál gonosz oldalon, mindenkit kinyirok :))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Strahd_
Egyik nap valamelyik Tvn volt egy érdekes müsor egy ujfajta fegyver tartozékról .) egy ksi kamera van rjata csak a fegyver csövét dugjak ki és mégis pontosan tudd célozni a hazsnálo mert a kamera a szem elé vetiti a képet egy ksi monitorra .)

V-Storm
Igazi TeamPlay nem ugy mint tegnap az RT-én TK DAY Rulezzz

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

Strahd_
Nah "kioffoltammagam" .)

Strahd_
AK

Strahd_

Ismerös a fegyver a kezében a hátsónak? .)

Strahd_

OPFOR? .)

Strahd_

játszópajtinak .)

Strahd_

Kövi Amry patchbe .)

Strahd_
kedvenc linkelö oldalam meg ilyenkor nem elérhetö :D

Strahd_
tényleg jo csak nagy .)

MarkBlade
LAza nagyon laza.. :)
patacsi HUN
szerintem ezt méretezd át :D