America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Stravinsky
Maaaaaaaargit te állat 😊

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

SACA_(HUN)

Nini egy kép! Kicsit nagy, de fasza, háttérnek bombajó!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Slow
mé' mi van ott? 😉

SACA_(HUN)
Slow bácsi gyere CODE-ra!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Slow
megvan, most töltikéztem fel 😉

patacsi HUN
má megvan csak ellenõrízd 😊
Mighty a clanfórum mai hozzászólásodat ismételd plíííz 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Vorpal
Értelekisén de gondoltam reggeli képáradtnak jó leszek ,feldobja a fórumot

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

SACA_(HUN)
Az ip 193.225.82.93

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Slow
de feltöltök újra

SACA_(HUN)
Mindenki aki tud jöjjön a CODE-ra MOST!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Slow
csak rosszul van pakolva
az xsu mappán blülre kellene az "alkatrészes" folderek

patacsi HUN
xsu.hu-n "apró" átalakítás volt nézz rá majd lécci (külön mappába került ezért újra kell tölteni sztem) 😊 tudom örülsz

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
LOL, én is szeretnék ilyen munkahelyet... Gfreiter_Alszik 😄

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Ugye nem gondolom jól, ha azt gondolom, hogy azért nincs itt szinte senki, mert mindenki priviben csatázik egymással???

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hah, aszittem bokavédõ, lol. Egyébként minek flangálnak ennyi cuccal? Amennyi elõnye van, legalább annyi hátránya is van.

Gfreiter
*költségesen*

Gfreiter
Hát, jobb mint ha a szemed folyna ki. A képen meg tudsz állítani, de a szemed világán nemigen. Vagy csak nagyon kölcségesen. Kedves Vorpal! Amennyiben jószándékkal közeledtél ma felénk, légy üdvözölve! Ha nem, akkor te is tudod...

patacsi HUN
egy kicsit "széthúzza" a képet és ezért el is vetettem rögtön(eddig). de inkább kibírom 😊)

Gfreiter

Gfreiter
😊)) hát, legalább észrevetted, LOL! Ez a szar az egészben, hogy azért gyûjtögetsz mondjuk egy csomó ideig, hogy aztán kb két hónapig legyen egy csúcs géped, aztán jön az, hogy már nem fut minden olyan jól rajta, aztán már minden szarul fut rajta, aztán már nem is kapcsolod be többet a gépet, amíg kb 5 év múlva lesz egy új géped. Na nálam így néz ki a a dolog . Persze a ház meg a család megy az ilyen izék azért fontosak ám nagyon!! Inkább vegyél most kerítést, aztán majd nemsokára összejön a cuccra! Keress olcsó kertépítõt 😊

Vorpal
maj megdöglök énis amikor földetérek

Gfreiter
Hali. Látogatásod jóindulatú, vagy nem...?

Gfreiter
?????

Vorpal
más

patacsi HUN
viszlát...

Vorpal
vigyorogjatok me vigyorogni jó

patacsi HUN
eddig 1400x150 60hz használtam és most vettem csak észre, hogy ha 1280x1024 akkor 160hz a képfriss mega LLLOOOLLL
hogy én mekkora hülye álmaximalista barom vagyok 😊)
nekem is gázos mert nekem most tavasszal kertre kellene a mani meg kerítésre meg még grau a ház kívûlrõl...
nagyon meg kell fontolni mit vesz az ember pc ügyben mert itt nagyon drága lehet az olcsó 😞 (de a drága is lehet...)

Gfreiter
Talán karácsonyra, vagy nénvnapomra... Meglássuk. Nem vagyok nagyigényû, nem ragaszkodom a hiperszuper felbontáshoz mindenáron. A lényeg, hogy lássak valamit 😉 Slow, igen, aztán észrevettem, hogy az 3-as. Szal nekem egy ilyen kiadást hónapokig tartó tervezgetés elõz meg, szal meglátjuk, azért köszi a tippeket, és remélem, amikor ott leszek, h beújítsak, akkor segítetek 😊

patacsi HUN
nekem cirka 3 hét múlva lesz 1 éves a berendezés és elvérzik a következõ patch-nél ( P4 2.4 512 MRad8500-64 )😞 már most fûzöm az asszonyt, hogy tavaszal...
cseréld el vagy le a vidkaridat vinyó, vagy dvd helyett, és akkor elvagy vele még egy darabig. 😊

Slow
de Dzsí, én éppen azt mondtam, hogy a régebbi gf3 ti többet tud, mint a gf4 mx..
no mindegy, ha má' megvan akkor késõ 😉

panda piheg, fû ilyesztget...😊

én is kérek dvd íróóóót =)

Strahd_
az elején még ismerkedek vele de már van 3 dark side pontom .)

[HUN]Crassus
Rendben Audio!
Ide utald a pénzt😮TP1171-2589-2585-684

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter
Ja igen, én is akartam mondani egy qrva nagy LLLOOOLLL-t 😄DD

Audiogenius
jo befektetes en mindegyikbol kerek egyet 😊

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

[Rush]
Jó cakkát

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Hmmm... úgy tûnik ezúttal tényleg mindenkit elvittek a júefók Na mindegy, hátha holnapra visszahozzák õket Jó éjszakát barátaim

Gfreiter
Hát, mire összeszedem a lét, már az is elavult lesz. Na mindegy, el vagyok ezzel még egy darabig. CSak érdekes, hogy pl az IGI2 szaggat mint az állat, pedig minden minimumra van véve. Azér ezt mégse kéne... Mi van Slow? Megin elfáradt a pandád? LOL!

Slow
sztem a gf4 mx-nél jobb a gf3 titánium

Gfreiter
😊 Majd meglátjuk.. no della... de akkor majd segítsetek légyszí egy jó konfigurációt összeállítani, jó?

Tikal
évig?, talán még idén kihuzod vele, szabadulj meg tõle minél hamarabb 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SACA_(HUN)
Mighty te hõs vagy, vagy nõs! 😊)

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Gfreiter
Igen, sajna tudom, h a 4-es szériából ez a leggyengébb 😞 Csak sajnos nem értettem még annyira hozzá, és amikor ezt a konfiguráviót ajánlották, aszittem ez tök jó. Rábas*tam... Na mindegy, pár évig elleszek ezzel.

Gfreiter
Az SF-eken nekem is minden le van véve, pedig PIV 1.7Ghz 768 MbRam és Gforce4 Mx 440 64Mb cuccom van, viszont a Use compressed lightmap legyen bekapcsolva, mert anélkül nekem tök szaggatott, és ha csak azt bekapcsolol, akkor megszûnik a szag... 😊

köszi, de én mindent kikapcsoltam, minden ultralow és 640*480-as felbontásban is nagyon szagatnak az sf-ek😞
érdekes módon a többi pálya 800*600-ban minden bekapcsolva és normal módban simán elfut...
ezt magyarázza el nekem valaki...nagyon el...na mindegy...
Gfreiter
Köszi... remélem hang azért van. Mi van mindenkivel?? Mindenki csajozik??

Gfreiter
Csak azért kérdeztem, mert ha olyasmi lett volna, mint az enyém, tudtam volna ötletet mndani, hogy miket állíts be a grafikai settingsben, hogy ne szaggasson annyira... Tudja valaki, mi a szar az a rip? Ezt már sok warez oldalon láttam, csak addig nme töltök, amíg meg nem tom, mi az..

piii 730mhz, 256mb ram, gf2 mx, 4,5 gigás vinyó😊
fel van tuningolva(?) 820mhz-re
Gfreiter
Mid van? Milyen géped? Kari, mem, stb..

SACA_(HUN)
El kellene ugy inditani a szervert, hogy az alap ini-t használja!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

egyedül az sf csar ami eldöcög, majd szerzek valahol egy jobb vidkarit, meg ramot, meg ...