America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Gfreiter: minden adat stimmel!
Prank: nem akarok machinálni a savekkel, de szerintem nem is mûködne, de azért kösz!
Ma este ismét tesz egy próbát!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Heh, most meg mûködik. Tegnap nem mûködött. Figyelj! Próbáltad már, h a lenti linken a maintain your acciuntba belépsz, és megnézed, hogy minden adatod stimmel e?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

szerintem valahol tárolja az adatokat egy fájlban (save), mentsétek el külön mappába a fájlotokat, és aki éppen játszani akar, akkor az cserélje ki a fájlt az övével...
nem tudom mûködik-e így, de ki lehetne próbálni...
Gfreiter
Nekem ennyi a hivatalos honlap, de asszem régen nem ilyen volt. Itt aztán sehol semmi info.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hát télleg nmetom, hogy mi lehet a gond. Ahogy elnézem, most a hivatalos oldal se nagyon akar mûködni.

Nyers
Egyébként most szerintem megint mûködik, úgyhogy megint lehet próbálkozni! De azért elég lehangoló, ha 45 perc szarozás után visszadob a menübe!

My Life for Freedom!

Nyers
Szóval megcsinálta azt a tesztes szart! Azt is kétszer kellett megcsinálnia, mert az elsõre nem ment el! Nem tudom, milyen gyakran látogatod a hivatalos honlapot, de azt figyeltem meg, hogy csak akkor lehet felküldeni az eredményeket, ha az az oldalsó számláló jobb oldalon mûködik (értsd nem ugyan azt az eredményt mutatja Honor, Medic, AA:SF stats, Marsksmanship). Mi egy gépen játszunk, így ha váltunk újra be kell jelentkezni és ezzel is volt egy rakat probléma (pedig az 1.9-cel semmi ilyen nem fordult elõ). Ha csere van, bejelentkezik a másik és azt írja ki, hogy egyik tréning sincs kész (Not available). Ekkor meg kellett csinálni a lövöldözõs szart, minden bejelentkezéskor, hogy "felfrissüljön" az account! Így mint mondtam nem tudja felküldeni az E&E eredményét. Szóval tényleg, aki tud valamit a megoldásról az szóljon!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Ja, igen. Hát nemtom. Az biztos, hogy egyszer is nehéz megcsinálni, nemhogy többször. Bár ha már ismered az utat, akkor csak végigkúszol. Szal nemtom mit kéne csinálni. Próbálj meg körbenézni a fenti oldalon. Klikk a kék ITT-re odafenn!

Nyers
SF Escape & Evade (E&E) - tudod az kúszós-mászós küldetés sötétben (A-B-C Checkpoint). Gondolom így már beugrik!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Igen Kutyika, igazad van. Erre persze mondja mindenki, hogy minek megy katonának? Erre kell visszakérdezni, hogy te meg minek mentél villanyszerelõnek? Vagy mittomén, ügyvédnek? Ez egy elhivatottság, és kész. És ahogy azt a Black Hawk Down végén a srác mondja: senki nem érti, hogy az egész a bajtársakról szól, és kész. Semmi több! Hát ezért! És én azért szeretem ezt a témát, mert szerintem a világ azért szar, mert az emberekben nincs annyi bajtársiasság egymás iránt, mint az egy katonai kötelékben van, csak csupa érdektelenség! Ezért az egész világ bekaphatja...

Gfreiter
??? hát sajnos nem tom mi van, nekem általában minden okés volt. Mi az az E&E?

Nyers
Nos nálam is ez a helyzet! Legalább is a testvéremnél. Egyszerûen nem tudja felküldeni az E&E-t! Így nem is SF! Miután a Continue gombra kattint nem csinál semmit csak visszadobja a menübe (meg kiírja, hogy loading map). Aki tudja a megoldást az szóljon!

My Life for Freedom!

Kutyika
Egyszer én is játszottam egy olyan serveren, amin rotáció volt... Akkora szelektálódást azóta sem láttam, akikkel együtt indultam a végére kihullottak, párat kivéve. Úgy tûnt, hogy a csatlakozással volt gond... Meg mire betöltõdött a következõ pálya...

Kutyika
jaja, a munkahelyemen is össze fikázták az Amerika hadsereget, mondtam nekik, hogy nem úgy van az, ahogy õk elgondolják, hogy a katona csak úgy magától odamegy és harcol, õket oda küldték, akár tetszik akár nem, mivel(ha jól tudom) zsoldosok, harcolniuk kell... Nem hinném, hogy bárki is önként és dalolva akarna oda menni, fõként városi terepre, ellenörzõpontokhoz, ahol bármikor, bárhonnan lõhetnek vagy bombát robbanthatnak. Az borzalmas lehet, hogy az ember nem tudja ki az ellenség... (maga lehet a pokol)

Dexa
Free: ha minden úgy alakul ahogy gondolom akkor szombat este a beszúrt képért még törlesztek...

bár lehet hogy nem leszek, majd Lválik...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
És mellesleg egy hadsereg ha kiváló, azt el kell ismerni, legyen az német, vagy amerikai! Nem a katonák tehetnek arról, hogy az éppen aktuálisan megválasztott elmebeteg milyen háborúba kényszeríti õket.

Gfreiter
Zs! Nem kell feltétlenül egyetérteni azzal, amit egy adott hadsereg csinál, vagy csinált. Itt egyetlen dolog számít, és az, hogy mi mindannyian szeretjük és vonzódunk a katonaélethez, és ezt az élményt eddig egyedül az America's Army adja meg életszerûen. Lehetne a neve Bundeswehr, vagy bármi más, de hát nekik jutott eszükbe. Ez tehát itt nem politikai oldal, holott nyilvánvalóan itt mindenkinek megvan a maga véleménye a politikai dolgokról is, de nem erról szól az egész! Ez egy játék, egy kapocs, ami összeköthet esetleg embereket azzal, amik szeretnének, vagy szerettek volna lenni, vagy egyszerûen csak érdekli õket. Mégyegyszer hangsúlyozom, itt nem arról van szó, hogy hú de fasza Amerika, és nyaljuk az amcsik seggét! Tehát a hasonló kijelentéseknek a helye a politika oldalon, s nem pedig itt van! Hali!

[HUN]Stravinsky
Mighty a hõs...

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Slow
Mighty rulez 😉

[HUN]Stravinsky
fuck off zs

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Slow
hú de lázadó 😉

Slow
nekem se müxik

Gfreiter
Tudja a fene. már vagy 8-10 éve láttam. De annyira nem érdekes a dolog, lol. Szal jó az, ha ez a rotációs szisztéma van? Az a gáz, ha vki nem szereti az adott pályát, akkor nem megy oda jáccani.

[Rush]
Szerintem érdemes lesz.....

hTTp://ror.hu/

Free
Igaz elötte állandóan lekaszált .... Akkor ki etet kit???

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Sztem agyébként kéne majd gyakorolni úgy, hogy csak ketten vagyunk, vagy esetleg négyen, mert akkor jól be lehet járni a pályát, megismerjük, és izgi, hogy bármalyik sarkon összefuthatunk egymással. Nagy csapatban ezt azért nem lehet sztem, mert van egy adott rész, ahol úgyis tudod, hogy ott az opfor valahol. De így lehetne nagyokat kommandózni , vadászni, becserkészni 😊) Nem téged perelnek, ne izgulj... hanem az indiánok Daniel Day Lewist, a japcsik meg Tom Krúzt 😊

Kutyika
Na mind1, majd keresünk valami nyugis pályát, ha nem lesz magyar server. Perelések??? Nincs pénzem , nem fizetek, inkább lelülöm...

Kutyika
Jó, csak elõször megtanulok angolul.... De ne aggódj, ha kijön a film, kiváncsiságból meg fogom nézni, aztán majd az álltalánosban/a filmek amiket most láttunk topic-ban írok róla...

Gfreiter
Szia Kutyika!! Sajnos most nem sokat játszottam, de hétvégén odabas*unk 😊 A Landorral énse tom mi van, asszem teganp, vagy tegnapelõtt néztem Daniel_F honlapján, és "Server nicht erreichbar" volt kiírva (szerver nem elérhetõ). Ugyanakkor rámentem a CODE-ra, és a Mountain Pass jött be, de amikor megnéztem D_F-nél, hogy mi van a CODE-on, akkor arra is Server nicht erreichbar jelent meg. Én is elmosolyodtam, amikor megláttam a tökmagot, mint uccsó szamurájt.. ezek a nagy szavak, az utolsó fas*tudjaki, lol 😊)) Az utolsó mohikán sem indián volt, hmm, ahogy elnézem itt nagy perelések lesznek. Néger mikulás?? LLLOOOLLL 😄

Gfreiter
Patacsi!!! Van itt egy srác, h_zolee, aki már többször megcsinálta az SF kiképzést, de mindig login error vagy mi a szösz van neki, és nem menti el a tréninget. Nincs neki véletlenül tartalékban mégegy accountod?

Dexa
ilyen 1 genyát bázzz...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
persze /hogy nem csináltam meg/ ...
😛
😄

Free
Dexának megigértem hogy e remek teljesítményt megörökítem :o)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Slow
zuluka, kiszavaztak téged, nem?

van ilyen ("voted aut from server"), elõfordul mindenkivel...

Slow
hehe
T.Krúz mint samuráj, ráadásul az utolsó =))

mondjuk a magasságával nem lesz baj (még kínában is kicsinek számít..😉)

Dexa
jah mást téma:
akik gémelnének vagy klánok waroznának azok keressenek majd meg és megdumáljuk a részleteket...
mindenkit várok...

Dexa
na akinek gondja van a tréninggel majd visítson ide...

[Rush]
Olvasd el a történetet és megtudod, hohy kerül oda.....

Kutyika
Remélem írtod az ellent Kár, hogy nem tudok jönni játszani, addig is gyakorolj, mert hétvégén gammahegyek lesznek(remélhetõleg) Nemtudod mi van a Landorral??? Olyan jó volt ott játszani régen, nem laggolt, a ping is jó volt, és a társaság is kira volt.

Kutyika
Izé, én igazán nem akarok beleugatni, de amint elnézem a fõszereplõt, meg a történet címét, hát egy kicsit elgondolkoztam. Miként kerül Tom barátunk egy Samurai történetbe??? Szerintem kicsit abszurd, olyan mintha a mikulás néger volna egy filmben...(de lehet hogy van olyan, csak én még nem láttam... Most mondom, nem néztem a Lastsamurai.com-ot, mielõtt még ledöngölnétek a földbe...)

Kutyika
Jó reggelt...

[Rush]

[Rush]

[Rush]
Strahd ez komoly lesz sztem...

Gfreiter
Oké, nagyon szívesen, máskor is. Akkor megvan a gond 😊 Csak kitartás, nem lesz könnyû munka! De ha sikerül, akkor egy baromi jó kis csapatba fogsz belecsöppenni 😊 Aztán vállvetve harcolunk (vagy néha egymás ellen 😉 ) Szólj máskor is, ha gond van! Na, föllõtték a pizsit! Jóccakát mindenkinek!

Igen, nem vagyok regisztrálva, ennyi, igy elöször erre gyurok,köszi a segítséget. 😊)
Gfreiter
Patacsi aláírása, pl a #22562-est nézd meg. Sztem az mindegyik med teszt megoldása egy darabban, csak nem részletezte külön. Ezek szerint mûxik a dolog.

Gfreiter
Ajjaj. Az is lehet, hogy valamit mahinálnak az auth szerverrel,és ilyenkor nem lehet nagyon regisztrálni, adatot elmente(t)ni, bár ezt szokták elõre jelezni. Egyébként nemrtikán elõfordult, hogy egy kis idõ múlva (1-2 nap is lehet), hogy az illetõ bejelentkezett, és megvolt az összes trainingje, pedig elõzõ nap ugyanaz volt, mint nálad. Azért ne add fel! Értemes megnézni a hivatalos honlapot, hogy ilyenkor mi a teendõ. De egyébként ebben Daniel_F a fõmumus, õ többet tud mondani ezekrõl a bizbaszokról.

Gfreiter
Ha még nem csináltál ilyen accountot, akkor csinálj, de lehet, hogy az e-mailre várni kell, akár 1-2 napot is, bár nekem fél óra alaat megjött. Ez azért fontos, mert az összes adatod tulajdonképpen egy központi gebaszban regisztrálódik, tehát az, hogy milyen kiképzéseket csináltál meg, hány honorod van, stb. Egyébként ha úgy tûnik, hogy lefagy, akkor se indítsd újra a gépet, hanem próbáld meg elõször Alt+Tab-bal elõhívni a Windowst, aztán meg onnan bezárod.

Gfreiter
Hoppsz. Amikor kiírja, h gratula, sikeresen megcsináltada lövészetet? Akkor Continue-t kell nyomni, majd kicsit tölt vmit, aztán meg azt mondja, h lépj vissza a menübe, Ilyenkor megin a Continue-t kell megnyomni, mer ha a menu gombot nyomod, akkor ugrott za egész. Egyébként csináltál Accountot? A Personnel jacket-ben van egy ilyen felül, h Create account. Megcsináltad? És ha igen, akkor kaptál már confirm e-mailt?