America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
mondj egy IP-t

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
De egyébként itt vagyok még egy darabig, viszont Hussarskám, énn már csak fél szemmel hunyorgok a képernyõre, szal sztem csak holnap lesz belõle valami. Ma nyomtam a Mountain Ambushon, és elég jó társasággal találkoztam, csak sajnos picit lagos volt.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Öööö, bocsi, itt vagyok, csak visszaolvastam, hátha megtalálom a Hummereket. Hát, én elvileg éjfélkor elmentem aludni...

Jó, ok, te mikor fekszel, meddig vagy itt?
Helyesírás egyes!
gyün valaki jáccani vagy alszotok?
jó, ok, te mikor fekszel, medfig vagy?
Gfreiter
Háát, én nem nagyon. Kérdezd majd meg Tikalt, asszem régebben õ nyomott be pár jó képet, de hogy honnan, azt nem tudom. Egyébként gratula, de a neheze még hátravan. De a repülõbõl való kiugrást inkább halaszd holnapra.

De mivel sokat jártok ilyen Army oldalakon nem találkoztatok más Hummer oldalal? Ezeket már kivégeztem, valami részletesebbet nem tudtok véretlen? Köszi.
Ok sikerült,köszike a segítséget
Ok, pár perc és írok.
Gfreiter
Hummer! Na írj ide, ha megvagy, addig nem is megyek aludni! Ne bass* ki velem..

Gfreiter
Ne máá... Figyi! Az Action gombod az a Q? Akkor hallgasd végig a csávót, hagyd, hogy felhúzzanak, dobasd le magad, és kb 1-2 mp-re a földtõl, nyomd meg a Q-t! Ja, ami fontos, hogy ne nézz le a földre,mert ilyenkor is mindenféle törés van. Nézz vagy egyenesen, vagy felfele, 90 fokos szögben a haladási irányodhoz képest (vagyis lefele haladsz, felfele nézel)! Lécci, mégegy próbát!! Majd holnap a repülõssel.. azzal lesz szenvedés 😊 Hummer!!

Nekem cpec, Q-ra van állítva de így se sikerül, lehet hogy már türelmem nincs, majd megprobálom holnap, köszi a segítséget mindenkinek

Ui: Nem tud valaki Hammer-al kapcsban egy két jó oldalt?
Gfreiter
Figyi, semmit nem kell csinálnod. A faszi végigmondja a dumát, felhúznak, elengednek, és kb 1 mp-vel földetérés elõtt nyomsz egy E-t, vagy amire neked az Action key be van állítva.

Gfreiter
Semmi baj, elõfordul,bár egy picit elmosolyodtam, de hát az jó és nem pedig rossz.Várjál, mindjárt megcsinálom magamnak, és akkro szólok, lehet, hogy én felejtettem el valamit.Ja igen, Vorpal mondta meg az igazságot, csak nálam van Enterre állítva!!! Boocsi!! Egyébként akkopr sem fog semmi történni, csak a bokatörésnek kisebb az esélye. Várj egy kicsit, jó?

Vorpal
mert nem enter hanem az e betû ami a use gomb akkor meghúzza az ernyõ zsinórját de ne túl hosszan mert törés a vége

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Mondjátok nyugottan, béna vagyok, de nem akar sikerülni, és nem vettem észre hogy az enter megnyomására csinált volna valamit. Még valami tipp? Köszi.
Gfreiter
Muhahahahahaaaa 😄DD LOL, akkor itt most jól félreértelmeztük egymást... A totrnynál az égvilágon nem kell semmit csinálnod... Azt csak azér írja ki, hogy A meg B, hogy tudd, de nem kell vele foglalkozni. A csávó elmondja a mondókát, aztán automatikusan felhúznak a toronyra, és elengednek. Az Entert azért nyomd majd meg 😊

ezt a enter balhét kiprobálom, azt jövök. 😊)
stop! én nem gépbõl ugrom, hanem arrol a ugrótoronyból, és ott nem tudok elfordulni!

Jó most kezdtem a nettet, de elõtte már játszottam egy pár játékot, de legalábbis az egeret tudom használni. 😊
Gfreiter
És közvetlenül a földetérés elõtt nyomj egy Enter-t, mert különben kitörheted a bokád. Én sem tom pontosan mi az, de csak nyomd meg, kb 1 mp-vel a földetérés elõtt. Én meg minnyá kapok nyelvtanból egy 1-est..

Slow
jaj bocs
láma voltam, aszittem...
booocs=)

Gfreiter
Az A B gombokkal (asszem AB, ugye?) az ejtõernyõt tudod irányítani, de csak picit. És ne tartsd folyamatosan nyomva, hanem csak nyomkodd.

Slow
my god=)

nem használsz egeret?=)

de télleg a settings-ben beállíthatod ahogy akarod...

Gfreiter
Mielõtt kiugranál a gépbõl, fordulj el 45 fokos szögben (én balra fordultam) a hagyományos módszerrel: egérrel, és ezután, amikor megkapod a parancsot, akkor a jobb nyíllal (nálam az a jobboldalra lépegetés - strafe right, ha nálad más, akkor azzal, ha pl WASD van beállítva, akkor a D-vel) kiugrasz, pontosabban kilépsz a gépbõl. De a lényeg, hogy az arcod ne a gépbõl kifele nézzen.

Nem úgy értem hogy más van A.D-re kiosztva, nem, mint G írta lehet irányítani, de el is kell fordulni oldalra, de hogy?
[Rush]
settingsnél állítsd be ahogy te akarod...

hTTp://ror.hu/

Bocsi, de melyik gombal fordul el? Mert a A,D mást csinál, hogy kell oldalt fordulni? Köszi.
Gfreiter

patacsi HUN
ja köszönöm 😊 illetve én nem is találkoztam vele, de a haver nagyon örült neki és hálálkodott. persze nekem még mindig kell egy vinyó de /hát az a jó szivem... 😊) (ugyanis egy régi gépet 586/133 öszeraktam egy rokon kisgyereknek kezdõgépnek (ált isk.) de a vinyesz még nincs meg azért kellett volna 😊 )

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Azért mert mindenki ezt mondja, még nem sablon. Mellesleg belém aztán semmit nem lehet oltani,ezt hidd el... Egyébként én pont az ellenkezõjét tapasztalom, hogy "nemhivatalosan" oltják mindenkibe, hogy csináld, mer ez a "kúl". Persze aki "szertartásszerûen" egyszer egyszer elnyom egyet, azzal még nincs gond, csak amikor már kérkedik vele, meg reklámozza, hogy milyen fasza. Most már tényleg nem írok többet, mert innen is kibasznak...

Gfreiter
Ld Vorpal! Egyébként asszem az A és B gombokkal valamelyest irányíthatod, de elég nehéz. Ami fontos, hogy ne szembõl ugorj, hanem fordulj oldalra, és úgy. Én balra fordulva ugrottam ki. Azután már csak ki kell taktikázni, hogy melyik gombot mikor, meddig kell nyomni. Nekem is kb tizedszerre sikerült.

Tikal
nõ gondja mindenkinek van, nem azért fog fûvezni, ha ivott volna akkor is mérges lennél? nem hinném, egyébként sem emiatt kezdik el akik elkezdik 😊
Azért nem értenek veled egyet mert sablon szöveget irsz, amit oltanak az emberekbe, szal mindegy 😊

Ez porig égett, errõl kár lenne vitát nyitni. 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Bocs az offér!

Helloka mindenkinek, segítség kellene, ejtõernyös pályán nem tudok tovább menni, mit kell az A és B gombal csinálni? Már több variációt kiprobáltam de semmi. Elöre köszi.
Gfreiter
Ok! Csak tudod minek magyarázzam olyanoknak, akik egyetértenek mondjuk velem. Nem hiszem, hogy ezek odamennek... Na mindegy, csak felbasztam az agyam, mer nemrég tudtam meg, hogy az egyik legjobb barátom, akivel 6 éves korunk óta ismerjük egymást, elkezdte, pedig õ normális körülmények között nem csinálta volna. Volt egy nõ gondja, és aztán belefutott pár régi osztálytársába, akik "megvígasztalták", azóta nem tud leállni róla.
Oké Nyers, de az accountot azután meg tudod változtatni úgy, ahogy te akarod (név, e-mail, stb). Sztem ha nem megy azzal, ami neki van, akkor érdemes egy próbát!
Hali Vorpal! Te is légy üdvözölve!

Tikal
G: hagyd azt a topikot, ugyis kitörlik, nem azért mert bunkok, de nem akarnak vitát ebben a témában, arra már van egy másik topic is. Véleményuket ugysem tudod megváltoztatni, feleslegesen meg ne hergeld magad... ok? peace 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Vorpal
üdv mindenkinek

Vorpal
ekkora felhajtást pár diktátorért

Vorpal
bocsi ma reggel elmaradtam...ma nem volt vidám reggelem 😉

Köszi, de mi a lényege? Hogy müködik?
Vorpal
add meg a dolgaidat és megcsinálom az ugrást ..nem te lennél az elsõ akinek nehéz

Helloka mindenkinek, segítség kellene, ejtõernyös pályán nem tudok tovább menni, mit kell az A és B gombal csinálni? Már több variációt kiprobáltam de semmi. Elöre köszi.
Nyers
Kösz, de azt hiszem testvérem nem él a lehetõséggel! Saját, jól megszokott account-jával próbálkozik, egyszer csak rendbe jön, de azért rendes tõletek, hogy felajánlottátok! Egyébként meg szerintem ne próbálkozz másik accounttal ugyanazon a gépen játszani, mert a 2.0-val egyfolytába szarozik!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Simán... Bopcsi, de elhányom magam ezektõl a dolgoktól...
Valaki game?

Tikal
És Slow pandája neked az irányado? 😊 Ha nem alkohol a sör akkor gondolom gyogyszer 😊

Gfreiter
Nyers barátom, vagy h_zolee! Patacsi úr által felajánlott loginnal lépjetek be,és változtassatok adatot, de elõtte beszéljétek meg, hogy kinek kell, nehogy egyszerre ketten nyomuljatok rá! Köszi Patacsi, ó nagymester Egyébként én is gondolkoztam azon, hogy csinálok pár accountot, csak nem merek, nehogy valamit bekavarjon nekem.
OFF
Tikal: lehet, hogy a fû nem drog, de nézd meg Slow szerencsétlen pandáját... teljesen be van pörögve! Egyébként ha ez az út odavezet, akkor ezt is lehet nevezni annak. Persze nézõpont kérdése, én pl a sört nem nevezem alkoholnak.
ON

Tikal
megkaptad már? 😊

patacsi HUN
HUN RECRUIT 1 pass- HUNRECRUIT1
mailt, nevet, pass-t változtatni

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
OFF

G, a fû nem drog Rosszban leszunk ha folytatod

On